- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
ben bu mantıkta değiilim ama böyle gelmiş alışmış biraz da güçlü değil zorluklar karşısında hiçbir sorumluluk verilmemiş kiEvinize gelen kişilere neden siz karar veremiyorsunuz? Ya da ortak karar almıyorsunuz? Esiniz koskoca adam kendi basinin caresine bakabilir, yalniz da olsa kendi isini görebilme becerisine sahip olmali zaten calisinca ev islerini de paylasmaniz gerekecekti ama siz sanirim aman ev isleri benim görevim diye ustlendiginiz icin o da her sorumluluğu size yıkmış
Bilemedim ben olsam evime annen de olsa ben yokken yatili misafir gelsin istemem derdim sanirim. Ayrica koskoca adamsin biraz basinin çaresine bak derdim ne bileyim annesine ya da birilerine muhtac kalacak kadar aciz birine de saygı duyamazdım galiba
eşim gece gündüz görevdeydi o dönem. ailesi yardıma gelmişti sözde.E herhalde oğullarına gelecekler
Öbür türlü sizinle çocuk bakmaya gelmeleri lazımdı
Ama onlar geldiği için siz rahatça gideceksiniz onu anlatmaya çalışıyorum
Gelmeseler eşiniz sorun çıkaracak ben ne olacağım diye
Hamileyken 10 kilo taşıtan size kocanız ayrıca
Bunda eşinizin ailesinin suçu ne?
Bayan. Hanfendi. Bu nedir allah aşkına.eşim tek kalsa evi bok götürür yine eminim. ne yemek yer onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle de tek olduğu için depresyona girer ağlar durur ya da bu halde bıraktığımız için bağırır suçlar
Eşiniz poşet taşımayi da mı bilmiyor? Yani 10 kiloluk poşet tasimanizin sucu da mı ailenin?hiç alakası yok tamamen oğulları aç kalmasın diye geliyorlar bana bir yardımları yok ben hamile halimle on kgluk poşet taşıdım şu an kronik kuyruk sokumu ağrım var hala geçmedi
Çocuğu yapan siz ama ihale onlara kaldı yanieşim gece gündüz görevdeydi o dönem. ailesi yardıma gelmişti sözde.
orasını da düşünüyorum elbet .3 4 aylık süreç sonunda herşey çok daha iyi olacak. bir kere eve giren maaş 2 katına çıkacak. bu zamana kadar kitaplarla gezmemin karşılığını aldım sonunda sadece herşey bu kadar Güzelken huzurum kaçsın istemiyorumAynen ya:)) Saygı duyamıyorum öyle insanlara zaten. Aynı evde düşünemiyorum. Yapabilse ama yapmasa mı kötü yoksa hiç yapamasa mı bilmiyorum. Ama şu durumda oturup adamı düşüneceğime kendimi düşünürüm. Nasıl isim olacak, evi, kreşi vs. Heyecanımı, mutluluğumu yaşamak varken...
o kadarını yapıyor şu an tabiki ama yemek falan bilmez hiç herşeyi de yemez seçer. ayrıca ymek temizlik yapmasa da tamir işlerini yapar evde. dışarı işlerini halleder.Evlenene kadar annesi yumurtasini soymus anladim. Evlendikten sonra da siz mi soydunuz? Nasil ilerledi bu sürec?
Esiniz ac kalinca yumurtasini soyar, peyniri ekmegine sürer. Bir sure gözlemleyin, bakin yapamiyorsa engelli raporu alin esinize, engelli maasi alsin birlikte batiya gidin.
Saglam yetiskin bir adam ekmege peynir surup yiyemiyor olamaz, kusura bakmayin. Ya simarikliktir ya engellilik derecesindedir.
Esiniz size bu konuda bile destek olmuyorsa evliliğinizi ve eşinizi sorgulamanız gerekirdihiç alakası yok tamamen oğulları aç kalmasın diye geliyorlar bana bir yardımları yok ben hamile halimle on kgluk poşet taşıdım şu an kronik kuyruk sokumu ağrım var hala geçmedi
Evde tamir işi denilen şey ayda en fazla 1dir. O kadar bile olmaz normalde de çok çok söyledim ben. Ev işi ve yemekse her gün ama her gündür. Yani yaptığınız paylaşımda baya kaziklaniyorsunuz diyeyim ben size. Dışarı işi nedir onu da bilmiyorum pek.o kadarını yapıyor şu an tabiki ama yemek falan bilmez hiç herşeyi de yemez seçer. ayrıca ymek temizlik yapmasa da tamir işlerini yapar evde. dışarı işlerini halleder.
Eşin tek kalsın. Evi bok götürsün ama kimseyi bakıcı gibi evine çağırma. Parası varsa dışarıdan yer yoksa da açlıktan ölmez merak etme mecbur kalınca bir yumurta salam sucuk ne varsa yer. Hem biraz başının çaresine bakmayı öğrensin. Çalıştığın zaman beyefendi hazretleri yine her şeyi ayağına beklemeye devam eder yoksamemur olarak atandım ancak eşimle tayin sebebiyle Doğu ilindeyiz ben batıya atandım Küçük bebeğim var üç dört ay kadar mazeret tayinine kadar yani anlamda kalacağım. ancak bunun mutluluğunu yaşayamıyorum maalesef çünkü eşim burda yalnız kalacak annesi öyle bir alıştırmış ki yumurtasını bile soyar ekmeğine krem peynirini falan sürer verir o kadar yani. üniversiteyi de evinden ayrılmadan okumuş biz evlenene kadar da annesiyle babasıyla bu şekilde yaşamış. anne babasını yine çağırdı ama pek hoşlanmıyorum çok kavgacı insanlar akrabalarının yarısıyla görüşmüyorlar. annesi pek nazlı sürekli hastayım diye ağlayan bir tip. bir şey yapsa on kere of puf eder. şimdi onlar gelse büyük ihtimalle de evime çöreklenecek. ben geldiğimde de gitmeyecek. beni kullandınız eşin geldi şimdi işin bitti gönderiyorsun gribine girecek biliyorum. üstelik evi de temizlemez doğru düzgün süpürgeyi ayda bir yaparsa iyi cam mutfak dolabı falan onlara hiiiiçç girmez. ayrıca ben geldiğimde bebeğimi ki o zaman 2 yaşını geçecek asla ona bırakmak istemiyorum. sürekli bağrış çağrış kavga bu şekilde konuşup anlaşıyorlar. bir keresinde kp dışarı çıktı ekmek almaya on on beş dk gecikti yemek sofrası da hazırdı bildiğin arkasından geberesicenin adamı haber vermez gelmez yemek yencek falan baya bir küfür etti. ya da çeşme bozulur kayda triplere girer ev sahibiyle kavga eder öyle bir tip. şu an kiracıyım ve kreşe yakın güzel bir yer ev o kadar iyi değil küçük çaplı sorunları var ama buradakilerle kavga eder de beni evimden eder diye korkuyorum. sonra diğer seçenek eşim tek kalsa evi bok götürür yine eminim. ne yemek yer onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle de tek olduğu için depresyona girer ağlar durur ya da bu halde bıraktığımız için bağırır suçlar arada işte böyle uzun ve karışık oldu çıkmazdayım yardımcı olabilecek çıkar mı?
Okurken ruhum sıkıldı gerçekten, büyümemiş becerileri gelişmemiş biriyle evlenmek mi aman aman. Ben gittiğimde birşey yapamayınca kızıp ağlayacak diyor birdeBen de anlayamıyorum bunu. Evde sürekli sizden yardım bekleyen biri...Evde bütün işler size bakıyor. Bir gün bile uyandiginizda hazır hahvalti bulamıyorsunuz önünüzde. Bir sürü örnek verilebilir. Gerçekten çekilmesi zor şeyler valla.
Eee evlenince verseydiniz sorumluluk? Ya da evlenirken dusunseydiniz!ben bu mantıkta değiilim ama böyle gelmiş alışmış biraz da güçlü değil zorluklar karşısında hiçbir sorumluluk verilmemiş ki
Tamam maas sizin olsun tayin aldığınızda ya da bir araya geldiginizde de duzen degissin bi zahmet iki kisi calisirken ev işi de ortaktir cocuk bakımı daorasını da düşünüyorum elbet .3 4 aylık süreç sonunda herşey çok daha iyi olacak. bir kere eve giren maaş 2 katına çıkacak. bu zamana kadar kitaplarla gezmemin karşılığını aldım sonunda sadece herşey bu kadar Güzelken huzurum kaçsın istemiyorum
Simarik yetismis ne kadar sen ne istersen denirse o kadar miymintilik yapma lüksü olur biz ne konsa yerdik çünkü secme luksu olmadio kadarını yapıyor şu an tabiki ama yemek falan bilmez hiç herşeyi de yemez seçer. ayrıca ymek temizlik yapmasa da tamir işlerini yapar evde. dışarı işlerini halleder.
Çocuk yapabilmiş ama, yumurta soyamıyor da onu yapabiliyorEvlenene kadar annesi yumurtasini soymus anladim. Evlendikten sonra da siz mi soydunuz? Nasil ilerledi bu sürec?
Esiniz ac kalinca yumurtasini soyar, peyniri ekmegine sürer. Bir sure gözlemleyin, bakin yapamiyorsa engelli raporu alin esinize, engelli maasi alsin birlikte batiya gidin.
Saglam yetiskin bir adam ekmege peynir surup yiyemiyor olamaz, kusura bakmayin. Ya simarikliktir ya engellilik derecesindedir.
o kadarını yapıyor şu an tabiki ama yemek falan bilmez hiç herşeyi de yemez seçer. ayrıca ymek temizlik yapmasa da tamir işlerini yapar evde. dışarı işlerini halleder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?