- 17 Temmuz 2018
- 4.185
- 19.398
- 208
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Onu ben de sordum ama cevap yokHiç hayat planınız öngörünüz yok mu ya. Yani atanınca bunların olacağı bariz şimdi mi tasası düştü
Yumurtasını soyamayan adamlarla da koca diye evleniyosunuz ya pes. Öğrenir kalsın yalnız eli ayağı tutuyor sonuçta üç yaş becerisi gerektiren şeyleri kazık kadar herifin yapamayacak hali yok işine öyle gelmiş sadece.
Saçmalığın daniskası madem o kadar yanlız kalamaz durumda ne demeye evlenip baba olmuş bu elkalem adam en sevmediğim şey kalsın evde tek yaşasın siz gittiğiniz yerde nasıl kalacaksınız meselakonuştum annesini çağırdı tabi hemen annesi de ilk golü attı ordan biletimi alacak mısın bana bakacak mısın diyordu zaten huyunu da biliyorum ben de artık maaş alıyorum iyicene yerleşir kendilerini dayarlar bize. düğün altınlarını kendi taktıklarını aldılar mesela daha balayında olan yapılmış o altınlarla ev yapacaklarmış bize hala yapılıyor 3 sene oldu bakalım inşallah ölmez sağ kalırsam görürüm
O ne ya gerçekten de, yalnız kalınca yapamayacakmış yapamayınca ağlayacakmış oy kıyamamgerçekten hadi yandın yakildin evlendin de baba nasi oldu bu adam... sana birşey olsa çocuğuna nasıl bakacak?
O değil de ileride kv vefat etti diyelim sen de eşinden önce hakkın rahmetine kavuşursan bu kesin alir ikinci eşi çünkü yazık yemek yapamıyor temizlik yapamıyor ağlıyor kıyamam
Senin önce bu işlere eğilmen gerek. Başının çaresine bakması lazım koca insanın...
Benim eşimde su doldurmazdi sürahi ye şimdi menemen yapıyor. Bırak boşver yaa git evladinla işini kur sen paranı kazan böyle erkekleri paranla doveceksin. Ya benim 4 yaşındaki kızım bulaşık makinası, çamaşır makinası boşaltıyor, çorba karıştırıyor, kek karıştırıyormemur olarak atandım ancak eşimle tayin sebebiyle Doğu ilindeyiz ben batıya atandım Küçük bebeğim var üç dört ay kadar mazeret tayinine kadar yani anlamda kalacağım. ancak bunun mutluluğunu yaşayamıyorum maalesef çünkü eşim burda yalnız kalacak annesi öyle bir alıştırmış ki yumurtasını bile soyar ekmeğine krem peynirini falan sürer verir o kadar yani. üniversiteyi de evinden ayrılmadan okumuş biz evlenene kadar da annesiyle babasıyla bu şekilde yaşamış. anne babasını yine çağırdı ama pek hoşlanmıyorum çok kavgacı insanlar akrabalarının yarısıyla görüşmüyorlar. annesi pek nazlı sürekli hastayım diye ağlayan bir tip. bir şey yapsa on kere of puf eder. şimdi onlar gelse büyük ihtimalle de evime çöreklenecek. ben geldiğimde de gitmeyecek. beni kullandınız eşin geldi şimdi işin bitti gönderiyorsun gribine girecek biliyorum. üstelik evi de temizlemez doğru düzgün süpürgeyi ayda bir yaparsa iyi cam mutfak dolabı falan onlara hiiiiçç girmez. ayrıca ben geldiğimde bebeğimi ki o zaman 2 yaşını geçecek asla ona bırakmak istemiyorum. sürekli bağrış çağrış kavga bu şekilde konuşup anlaşıyorlar. bir keresinde kp dışarı çıktı ekmek almaya on on beş dk gecikti yemek sofrası da hazırdı bildiğin arkasından geberesicenin adamı haber vermez gelmez yemek yencek falan baya bir küfür etti. ya da çeşme bozulur kayda triplere girer ev sahibiyle kavga eder öyle bir tip. şu an kiracıyım ve kreşe yakın güzel bir yer ev o kadar iyi değil küçük çaplı sorunları var ama buradakilerle kavga eder de beni evimden eder diye korkuyorum. sonra diğer seçenek eşim tek kalsa evi bok götürür yine eminim. ne yemek yer onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle de tek olduğu için depresyona girer ağlar durur ya da bu halde bıraktığımız için bağırır suçlar arada işte böyle uzun ve karışık oldu çıkmazdayım yardımcı olabilecek çıkar mı?
bilmiyorum anne babası ölünce ne olacak onu da kendi düşünsün. yşları var çünküO ne ya gerçekten de, yalnız kalınca yapamayacakmış yapamayınca ağlayacakmış oy kıyamamgerçekten hadi yandın yakildin evlendin de baba nasi oldu bu adam... sana birşey olsa çocuğuna nasıl bakacak?
O değil de ileride kv vefat etti diyelim sen de eşinden önce hakkın rahmetine kavuşursan bu kesin alir ikinci eşi çünkü yazık yemek yapamıyor temizlik yapamıyor ağlıyor kıyamam
Senin önce bu işlere eğilmen gerek. Başının çaresine bakması lazım koca insanın...
Dışarı işi derken eline liste veriyorsun gidip markete manava yazdıklarını alıyor. Benim eşimde iceri işini sen yap, dışarıyı ben yapayım diye iş bölümü yapmak istemiştiEvde tamir işi denilen şey ayda en fazla 1dir. O kadar bile olmaz normalde de çok çok söyledim ben. Ev işi ve yemekse her gün ama her gündür. Yani yaptığınız paylaşımda baya kaziklaniyorsunuz diyeyim ben size. Dışarı işi nedir onu da bilmiyorum pek.
annesi çok değişik zaten normal olani bu görüyor kimse yapamıyor ben yapıyorum ben çok becerikliyim kafasında kendini ev işi ile var etmiş bir kadın. bir kere eltisi hemşire ve çalışma şartları yoğun onun iaçin ev işinden anlamaz hep temizlikçi çağırır deyip küçümsemişti. yaptığı makarnayı bile yarım saat ankatmışlıpı var sanki el açması börek gibiBenim eşimde su doldurmazdi sürahi ye şimdi menemen yapıyor. Bırak boşver yaa git evladinla işini kur sen paranı kazan böyle erkekleri paranla doveceksin. Ya benim 4 yaşındaki kızım bulaşık makinası, çamaşır makinası boşaltıyor, çorba karıştırıyor, kek karıştırıyoranneler böyle erkek yetiştirmeyi marifet mi sayıyor ne... Ayrıca evimizde de Abim temizlik kardeşim de yemek yapar vallahi
Dışarı pazar market devlet dairelerinde evrak işleri vs.Dışarı işi derken eline liste veriyorsun gidip markete manava yazdıklarını alıyor. Benim eşimde iceri işini sen yap, dışarıyı ben yapayım diye iş bölümü yapmak istemişti
'Önce ben ölsem evlenebilir nasılsa ben öldüm beni ilgilendirmez' mi diyorsun yanibilmiyorum anne babası ölünce ne olacak onu da kendi düşünsün. yşları var çünkü
Ben de market vs diye düşünmüştüm ama kadınlar sever markete gitmeyi. Markete gitmekte bir şey yok ki. Araba varsa hele hicbir şey yok. Araba taşıyor yükleri. Devlet işi de az olur. Zaten fatura, kredi kartı gibi şeyleri netten ödüyoruz artık. Devlet işi de az olur yani. Hâlâ kaziklandigini düşünüyorum.Dışarı işi derken eline liste veriyorsun gidip markete manava yazdıklarını alıyor. Benim eşimde iceri işini sen yap, dışarıyı ben yapayım diye iş bölümü yapmak istemişti
Börek olsa nolur bacım benim kayınvalidem de böreği met eder ama artık bim a101 hazır börek al fırına atannesi çok değişik zaten normal olani bu görüyor kimse yapamıyor ben yapıyorum ben çok becerikliyim kafasında kendini ev işi ile var etmiş bir kadın. bir kere eltisi hemşire ve çalışma şartları yoğun onun iaçin ev işinden anlamaz hep temizlikçi çağırır deyip küçümsemişti. yaptığı makarnayı bile yarım saat ankatmışlıpı var sanki el açması börek gibi
Mesela ben gitmekten vazgeçtim yanında kalacağım deyin kabul eder mi?Dışarı pazar market devlet dairelerinde evrak işleri vs.
Acı ama gerçek'Önce ben ölsem evlenebilir nasılsa ben öldüm beni ilgilendirmez' mi diyorsun yani
Hayırlı olsun öncelikle. Açık açık belirtmemişsiniz ama anladığım kadarıyla eşiniz de memur. Siz zorunlu göreviniz bitince eşinizin yanına tayin isteyeceksiniz sanırım.memur olarak atandım ancak eşimle tayin sebebiyle Doğu ilindeyiz ben batıya atandım Küçük bebeğim var üç dört ay kadar mazeret tayinine kadar yani anlamda kalacağım. ancak bunun mutluluğunu yaşayamıyorum maalesef çünkü eşim burda yalnız kalacak annesi öyle bir alıştırmış ki yumurtasını bile soyar ekmeğine krem peynirini falan sürer verir o kadar yani. üniversiteyi de evinden ayrılmadan okumuş biz evlenene kadar da annesiyle babasıyla bu şekilde yaşamış. anne babasını yine çağırdı ama pek hoşlanmıyorum çok kavgacı insanlar akrabalarının yarısıyla görüşmüyorlar. annesi pek nazlı sürekli hastayım diye ağlayan bir tip. bir şey yapsa on kere of puf eder. şimdi onlar gelse büyük ihtimalle de evime çöreklenecek. ben geldiğimde de gitmeyecek. beni kullandınız eşin geldi şimdi işin bitti gönderiyorsun gribine girecek biliyorum. üstelik evi de temizlemez doğru düzgün süpürgeyi ayda bir yaparsa iyi cam mutfak dolabı falan onlara hiiiiçç girmez. ayrıca ben geldiğimde bebeğimi ki o zaman 2 yaşını geçecek asla ona bırakmak istemiyorum. sürekli bağrış çağrış kavga bu şekilde konuşup anlaşıyorlar. bir keresinde kp dışarı çıktı ekmek almaya on on beş dk gecikti yemek sofrası da hazırdı bildiğin arkasından geberesicenin adamı haber vermez gelmez yemek yencek falan baya bir küfür etti. ya da çeşme bozulur kayda triplere girer ev sahibiyle kavga eder öyle bir tip. şu an kiracıyım ve kreşe yakın güzel bir yer ev o kadar iyi değil küçük çaplı sorunları var ama buradakilerle kavga eder de beni evimden eder diye korkuyorum. sonra diğer seçenek eşim tek kalsa evi bok götürür yine eminim. ne yemek yer onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle de tek olduğu için depresyona girer ağlar durur ya da bu halde bıraktığımız için bağırır suçlar arada işte böyle uzun ve karışık oldu çıkmazdayım yardımcı olabilecek çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?