- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
- Konu Sahibi kelebekim35
-
mezun değilim okuyorum daha, dedim acaba aynı hoca mı
bilmiyorum canım ben farklı düşünüyorum.
mesleğe göre tatil gününe göre bi kızla evlenecek erkekten aşk sevgi beklenmemeli.
benimle sırf öğretmen olduğum için evlenmek isteyen biriyle evlensem tatilimi onsuz geçirir üstüne de " sen öğretmen istememiş miydin? benim çalışma sürem belli, yazın sıcağında bi süreliğne anneme gitme hakkım var" derim.
bunun için kimse evlenmesin...
bu hocanın adının Co... olma olasılığı?
yok değilO harfi ile başlıyor
İnanın o kadar yoruldum ki ..
Erkek aileleri ve erkeklerin ta kendisi artık kızın öncelikle gelir durumu ön planda tutuyor . Anne zengin varlıklı kızla evleneyim de ailesi destek olur rahat yaşarım diyor . Özellikle memur ve öğretmen gelin talebi bitmiyor . öğretmen olsun nefes alsın modunda kimi aileler..
Çok şükür şu işsiz durumum da isteyen yürekli ,hesapsız kitapsız erkekler var .
sevdikten , anlaştıktan sonra her şey zamanla olur ki .. bu sene olmaz daha sonra mutlaka atanacağım zaten .
Bir atansam akbaba gibi üşecekler . Ama güzel bir cevabım olacak onlara ..
Çevremde çok görüyorum bu örnekleri bizzat yaşadım . Ücretli öğr yapıyordum . Biri ile tanıştırdılar . Daha önceden beğenmiş biri . sonra acı gerceği öğrendi çünkü kadrosuzdum . Bir anda pır pır pır.. Çok yazık . Böyle birine ihtiyacım yok elbette çok şükür .
İlerde atanmak nasip olsa bile ..saklayacağım kadrolu olduğumu..
Malesef hesapla kitapla evlenen erkeklerde çoğaldı . Sevgi, ahlak ikinci planda kaldı . Hatta ilk tercihleri olan güzellik kavramı bile ikinci planda .
Ben bayan halimle zengin eş hayali kurmazken erkekler ne hayallerin peşinde..
TABİKİ GENELLEMİYORUM . TÜM ERKEKLER BÖYLE DEĞİL .BAZI ERKEKLER ..
ben de bu sene atancam inş. kısmetim açılır mı dersinizDD
Bu nasıl düşünce tarzıdır ya erkekler mutasyon geçirmeye başladı..
İnanın o kadar yoruldum ki ..
Erkek aileleri ve erkeklerin ta kendisi artık kızın öncelikle gelir durumu ön planda tutuyor . Anne zengin varlıklı kızla evleneyim de ailesi destek olur rahat yaşarım diyor . Özellikle memur ve öğretmen gelin talebi bitmiyor . öğretmen olsun nefes alsın modunda kimi aileler..
Çok şükür şu işsiz durumum da isteyen yürekli ,hesapsız kitapsız erkekler var .
sevdikten , anlaştıktan sonra her şey zamanla olur ki .. bu sene olmaz daha sonra mutlaka atanacağım zaten .
Bir atansam akbaba gibi üşecekler . Ama güzel bir cevabım olacak onlara ..
Çevremde çok görüyorum bu örnekleri bizzat yaşadım . Ücretli öğr yapıyordum . Biri ile tanıştırdılar . Daha önceden beğenmiş biri . sonra acı gerceği öğrendi çünkü kadrosuzdum . Bir anda pır pır pır.. Çok yazık . Böyle birine ihtiyacım yok elbette çok şükür .
İlerde atanmak nasip olsa bile ..saklayacağım kadrolu olduğumu..
Malesef hesapla kitapla evlenen erkeklerde çoğaldı . Sevgi, ahlak ikinci planda kaldı . Hatta ilk tercihleri olan güzellik kavramı bile ikinci planda .
Ben bayan halimle zengin eş hayali kurmazken erkekler ne hayallerin peşinde..
TABİKİ GENELLEMİYORUM . TÜM ERKEKLER BÖYLE DEĞİL .BAZI ERKEKLER ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?