Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Merhabalar
22. haftaya kadar geldik oğlumla, şimdilik herşey yolunda gözüküyor...Arkadaşlar size tavsiyem, evet takibi belki diğer doktorlar yapabilir ama yumurta toplama ve özellikle transferi cem beyin yapmasını ısrarla isteyin...bu tecrube ve sağlıklı karar verme doğru noktaya yerleştirme inanın çok önemli...ben kıyamet koparmışdım cem bey olsun diye hemde sadece işlemlerde değil muaynede bile...yılmayın her türlü istek ve işlemde ısrarcı olun....cem beyin o soğuk duruşu ve cevaplarınada aldırış etmeyin adam zaten robot gibi, anvole olmuş yoğunluktan ve haklı olarak bazı şeylerde ters durumlar olabiliyor, hiç biz insanız bizim durumumuz farklı hassasız moduna girmeyin o adam için işlemler esnasında sıradan bir hastasınız...anlık sinirlerinizin bozulması sizin bir ömürlük mutluluğunuzu elinden almasına izin vermeyin...bana bir keresinde karidorda gördüğünde nasılsınız dediğinde fiziken problemim yok ama psikolojim kötü demişdim, oda biz fiziki durumunuzla ilgileniyoruz psikolojinizi başka yerde düzeltin demişti...noldu kapıdan çıktım unuttum bile diyoloğu...şimdi oğlum her kıpırdadığında sanki o 3 yılı hiç yaşamamışım...allah hepinize gönlünüzün dileğini versin...

Bende Cem Bey'e başlamayı düşünüyorum bu ay. Benim gibi daha önce endometriozis ameliyatı olup rezervi azalan var mı?

Bende Cem Bey'e başlamayı düşünüyorum bu ay. Benim gibi daha önce endometriozis ameliyatı olup rezervi azalan var mı?

benimde endometriozis sorunum var
2 tup bebek denemem var 2.si cem bey yapti olmadi amam embriyolarim var
onlari hazir oldugumda koydurucam...

Hanımlar ben çok uzun süredir yoktum ama bu arada cok seyler oldu tedavi döneminde olanlar yazabilirler mi? İsteyenlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum

Merhaba,
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Ancak muayenelerimde kendisi vardı fakat yurtdışına gittiğinden yumurta toplama işlemimde Handan Hanım bulundu. Transfer günümün de bu Perşembe olduğunu söylediler. Cem Bey Cuma öğleden sonra geleceğinden transfere de yetişememiş oluyor. Fazlasıyla canım sıkık bu duruma...

Amh ve fsh kaç şu an? Kaç yasındasın? durumun bana benziyor. su an hangi aşamadasın?

ben amh olcturmedim ama fsh ve lh dengem normal yakinda olcturmedim.
dondurulmuslar var onlari kendimi toplayinca koydurcam...

artik seninki sans olmus datlm
keske olsaydi ama unutma esas olam embriolog
benim ilk denemm bursada oldu 14 yumurtadan sadece2 saglikli embriyo oldu
cem beyle tedavide 9yumurtadan 8 embriyo oldu dondurtma sansim bile oldu yani....
ama yinede olmadi donmuslari denicem.........

bence hiç canın skılmasın,benim 4 işlemede kendisi girdi ama allah kısmet etmiyince hiç fark etmiyo.tabiki cem bey olunca kendini insan daha güvende hissediyo ama şunu anladımki kaderde ne varsa o..ben napıyım peki?gene sizde bi umut var,benim için ise yapılcak bişeyok artık.belki bikaçay sonra 5.tüp bebeği denerim ama o bile ümitsiz.her seferinde tek embiyoya kalıyorum,bir keresinde de tuttu gibi oldu sevincim kursağımda kaldı düştü çünkü.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canım, yurt dısına gideceği önceden belli değil miydi? Yoksa konuşmanıza rağmen mi böyle oldu?

Olup olmaması Allah'ın takdiri elbette. Ama insanın doktoruna güvenmesi ve onun varlığını hissetmesi çok önemli bir konu. Bu arada kendisi ile görüştüm. Transferi daha önce verdikleri tarihin ertesi günü, yani kendisinin yapacağını söyledi. Cuma günü transferim yapılacak. Dilerim Allah bana ve bu zor işlerle uğraşan tüm kadınlara bekledikleri yavrularını verir.

Dilerim Allah'tan, en kısa zamanda mutlu olursunuz. Hissettiğiniz duyguyu az çok anlayabiliyorum. Büyük üzüntülerin arkasından hep büyük mutluluklar gelirmiş, buna inanın. Bebeğinize en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle..

Tecrübelerini paytlaşır mısın cnm. Ben haftaya başlayacağım kısmetse

Ben Pcos luyum ve bir sene önce klomen ile denedik ilk denemede hamile kaldım ancak dıs gebelikti. 6 ay aradan sonra tekrar tekrar denedik olmadı. Sonunda tüp bebege karar verdik. İlk denememizde cok sukur sonucumuza ulastık. benim 10 adet yumurtam toplandı. yumurta toplama işlemini DrArzu hn yaptı, transferimi ise Cem bey yaptı. 3.gün embriyolarıydı 4 adet döllenmşti ancak ikisi iyi durumdaydı ve Cem bey ile ortak karar verip iikisini birden transfer edildi. Transfer sonrası 12. gün hiç umudum yokken bhcg değerim 23 cıktı.
Neden umudum yoktu transfer sonrası 6. gün kanamam basladı ve kimi zaman yogun kimi zaman az 1 ay boyunca devam etti. Dıs gebelk gecirmiş olduguman dolayı 2 günde bir degerim kontrol edildi ve 2 katına cıkıyor mu diye bakıldı. Degerim katlanarak gitti ve bugünlere geldik ki suan 14 haftalık hamileyim. Embriyolarımdan bir tanesi tutmus.
Ben kilolu bir bayanım tedvi öncesi kilomun %10 una yakın kilo verdim sebze meyve agırlıklı beslendim ve cok stres yapmamaya calıstım. Ne yumurta toplama sonrası nede transfer sonrasını yatarak gecirmedim. Çalısan bir bayanım ve işe gittim, sadece agır hareketlerden kacındım, hala da dikkat ediyorum. Psikolojime gelince gercekten cok zor günler gecirdm, şuan hala hamile olduguma inanmıyorum ama aslında elimde olsa daha rahat olabilseydim diyorum. Biliyorum elimizde değil, ama kendimiz ve sevdiklerimiz için güçlü olmak zorundayız.
Biz esimle dr muza cok güveniyoruz ne dedi ise yaptık, ben hamleliğimde de Cem beye devam edeceğim bu konuda anlaştık. Bu sebeple burada yazılan bazı yorumlar gerçekten bana inanılmaz geliyor. daha cok ayrıntı isteyenler olursa seve seve anlatırım. Herkese tedavisinde basarılar diliyorum, herkadın anne olmayı hakediyor.

Kaç yasındasın?

peki kanamalarin basladi hangi ilacalri kullandin...
nasil devam etti kanaman hala varmi kesildimi,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…