benim tedavim sonuçlandı. ilk denememiz olacaktı, tv.ve internetden duyduklarımızın etkisiyle dr.cem beyi tercih edip gitmiştik,fakat kendisi ile bir kez olsun karşılaşmadan tedavi tamamlandı, bitti,dr.arzu hanım çok hoş tatlı bir hanım ,çok sevdim kendisini ,zaten tüp bebek tedavisinde de doktor dan daha çok kullanılan teknolojinin ve embriyolog ların hep daha önemli olduğunu düşündügüm için bu durumdan hiç rahatsızlık duymadım,zaten dr.arzu hanım da hep doğru elektrik yayan pozitif biri ,ama transferde dr.Arzu hanım ile birlikte Cem bey olacağı ısrarla söylenmesine rağmen yine yoktu .
tabi bunların hepsi boş ,çok farkındayım ,şans ve herşeyden önemlisi Yüce Allah'ın kısmet etmesi herşeyin ama herşeyin başında geliyor ,
benim buradan ilk defa başlayacaklara tek önerim ,kendinizi sakın çok fazla kaptırmayın,benim hayatımın merkezindeydi çocuk sahibi olma hayali , tüm tedavi boyunca baştan sona kadar çok olumlu ve pozitif geçirdim ,tüm ailemle beraber hiç aklımıza getirmemiştik Negatif 'i....çok inanmıştık ama olmadı .Yıkım ne yazıkki ağır oluyor.
İnsanoğlunun geliştirdigi tüm koşulları yerine getirdik ama bir kez daha anladık ki Yüce Allah'ın kısmet etmesi yada etmemesi tek sebeb ...
Bende Cem Bey'e başlamayı düşünüyorum bu ay. Benim gibi daha önce endometriozis ameliyatı olup rezervi azalan var mı?
benimde endometriozis sorunum var
2 tup bebek denemem var 2.si cem bey yapti olmadi amam embriyolarim var
onlari hazir oldugumda koydurucam...
ameliyat oldun mı peki? Kaç cm. kistler?
bir kez laparaskoi bir kezde laparatomi oldum
2 kez yani ama ameliyat olmakda cozum deil
Hanımlar ben çok uzun süredir yoktum ama bu arada cok seyler oldutedavi döneminde olanlar yazabilirler mi? İsteyenlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum
Amh ve fsh kaç şu an? Kaç yasındasın? durumun bana benziyor. su an hangi aşamadasın?
Merhaba,
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Ancak muayenelerimde kendisi vardı fakat yurtdışına gittiğinden yumurta toplama işlemimde Handan Hanım bulundu. Transfer günümün de bu Perşembe olduğunu söylediler. Cem Bey Cuma öğleden sonra geleceğinden transfere de yetişememiş oluyor. Fazlasıyla canım sıkık bu duruma...
Merhaba,
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Ancak muayenelerimde kendisi vardı fakat yurtdışına gittiğinden yumurta toplama işlemimde Handan Hanım bulundu. Transfer günümün de bu Perşembe olduğunu söylediler. Cem Bey Cuma öğleden sonra geleceğinden transfere de yetişememiş oluyor. Fazlasıyla canım sıkık bu duruma...
bence hiç canın skılmasın,benim 4 işlemede kendisi girdi ama allah kısmet etmiyince hiç fark etmiyo.tabiki cem bey olunca kendini insan daha güvende hissediyo ama şunu anladımki kaderde ne varsa o..ben napıyım peki?gene sizde bi umut var,benim için ise yapılcak bişeyok artık.belki bikaçay sonra 5.tüp bebeği denerim ama o bile ümitsiz.her seferinde tek embiyoya kalıyorum,bir keresinde de tuttu gibi oldu sevincim kursağımda kaldı düştü çünkü.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
Tecrübelerini paytlaşır mısın cnm. Ben haftaya başlayacağım kısmetse
Ben Pcos luyum ve bir sene önce klomen ile denedik ilk denemede hamile kaldım ancak dıs gebelikti. 6 ay aradan sonra tekrar tekrar denedik olmadı. Sonunda tüp bebege karar verdik. İlk denememizde cok sukur sonucumuza ulastık. benim 10 adet yumurtam toplandı. yumurta toplama işlemini DrArzu hn yaptı, transferimi ise Cem bey yaptı. 3.gün embriyolarıydı 4 adet döllenmşti ancak ikisi iyi durumdaydı ve Cem bey ile ortak karar verip iikisini birden transfer edildi. Transfer sonrası 12. gün hiç umudum yokken bhcg değerim 23 cıktı.
Neden umudum yoktu transfer sonrası 6. gün kanamam basladı ve kimi zaman yogun kimi zaman az 1 ay boyunca devam etti. Dıs gebelk gecirmiş olduguman dolayı 2 günde bir degerim kontrol edildi ve 2 katına cıkıyor mu diye bakıldı. Degerim katlanarak gitti ve bugünlere geldik ki suan 14 haftalık hamileyim. Embriyolarımdan bir tanesi tutmus.
Ben kilolu bir bayanım tedvi öncesi kilomun %10 una yakın kilo verdim sebze meyve agırlıklı beslendim ve cok stres yapmamaya calıstım. Ne yumurta toplama sonrası nede transfer sonrasını yatarak gecirmedim. Çalısan bir bayanım ve işe gittim, sadece agır hareketlerden kacındım, hala da dikkat ediyorum. Psikolojime gelince gercekten cok zor günler gecirdm, şuan hala hamile olduguma inanmıyorum ama aslında elimde olsa daha rahat olabilseydim diyorum. Biliyorum elimizde değil, ama kendimiz ve sevdiklerimiz için güçlü olmak zorundayız.
Biz esimle dr muza cok güveniyoruz ne dedi ise yaptık, ben hamleliğimde de Cem beye devam edeceğim bu konuda anlaştık. Bu sebeple burada yazılan bazı yorumlar gerçekten bana inanılmaz geliyor. daha cok ayrıntı isteyenler olursa seve seve anlatırım. Herkese tedavisinde basarılar diliyorum, herkadın anne olmayı hakediyor.
Kaç yasındasın?
Ben Pcos luyum ve bir sene önce klomen ile denedik ilk denemede hamile kaldım ancak dıs gebelikti. 6 ay aradan sonra tekrar tekrar denedik olmadı. Sonunda tüp bebege karar verdik. İlk denememizde cok sukur sonucumuza ulastık. benim 10 adet yumurtam toplandı. yumurta toplama işlemini DrArzu hn yaptı, transferimi ise Cem bey yaptı. 3.gün embriyolarıydı 4 adet döllenmşti ancak ikisi iyi durumdaydı ve Cem bey ile ortak karar verip iikisini birden transfer edildi. Transfer sonrası 12. gün hiç umudum yokken bhcg değerim 23 cıktı.
Neden umudum yoktu transfer sonrası 6. gün kanamam basladı ve kimi zaman yogun kimi zaman az 1 ay boyunca devam etti. Dıs gebelk gecirmiş olduguman dolayı 2 günde bir degerim kontrol edildi ve 2 katına cıkıyor mu diye bakıldı. Degerim katlanarak gitti ve bugünlere geldik ki suan 14 haftalık hamileyim. Embriyolarımdan bir tanesi tutmus.
Ben kilolu bir bayanım tedvi öncesi kilomun %10 una yakın kilo verdim sebze meyve agırlıklı beslendim ve cok stres yapmamaya calıstım. Ne yumurta toplama sonrası nede transfer sonrasını yatarak gecirmedim. Çalısan bir bayanım ve işe gittim, sadece agır hareketlerden kacındım, hala da dikkat ediyorum. Psikolojime gelince gercekten cok zor günler gecirdm, şuan hala hamile olduguma inanmıyorum ama aslında elimde olsa daha rahat olabilseydim diyorum. Biliyorum elimizde değil, ama kendimiz ve sevdiklerimiz için güçlü olmak zorundayız.
Biz esimle dr muza cok güveniyoruz ne dedi ise yaptık, ben hamleliğimde de Cem beye devam edeceğim bu konuda anlaştık. Bu sebeple burada yazılan bazı yorumlar gerçekten bana inanılmaz geliyor. daha cok ayrıntı isteyenler olursa seve seve anlatırım. Herkese tedavisinde basarılar diliyorum, herkadın anne olmayı hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?