Ben 34 yasindayim? Senin tedavi tam ne zaman başlıyor?
peki kanamalarin basladi hangi ilacalri kullandin...
nasil devam etti kanaman hala varmi kesildimi,,,
biz ilk kez tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz eşimin morfolojisi 0... memorialde semra hanımla görüştük hormon sperm testi yaptırıp gelin dedi yaptırdık yalnız çok dolu olduğundan en erken 20 güne randevü verdiler şuan bi hafta kaldı ama ben bu tedavinin ne zaman nasıl olcuğanı hiiiiç bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz şimdi görüşünce ne olur tedavi ne zaman başlar ve ne kadar sürüyor... yardım etmeniz temennisiyle
biz ilk kez tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz eşimin morfolojisi 0... memorialde semra hanımla görüştük hormon sperm testi yaptırıp gelin dedi yaptırdık yalnız çok dolu olduğundan en erken 20 güne randevü verdiler şuan bi hafta kaldı ama ben bu tedavinin ne zaman nasıl olcuğanı hiiiiç bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz şimdi görüşünce ne olur tedavi ne zaman başlar ve ne kadar sürüyor... yardım etmeniz temennisiyle
Kanama işlemden sonra 5. gün başladı ve yaklaşık bir ay sürdü. Tüp bebekte standart Progynrx kapsül kullanılıyor günde 6 adet ona devam ettim. Cem bey extra ilaç veya istirahat vermediDaha sonra 12. Hafta bir hafif bir kanama daha oldu onda da bisey yoktur gelin kalbini duyalım rahatlayalım dedi Dr nitekim öyle oldu
Merhaba,
Progynex isimli ilaçla ilgili bir konuda size danışmak istiyorum. Sizde de bu ilaç vajinadan beyaz beyaz geri geliyor mu? Bende bu şekilde oluyor ve tedirgin oluyorum.
Evet geliyordu. Özellikle tuvaletimi yarıktan sonra koyuyordum ve mümkün olduguncaitiyordum ancak gebede oluyordu. 12. haftada ilacı biraKicaksiniz, En güzel tarafı bu
Dilerim Allah'tan o günü görürüm. Daha Cuma günü transferim yapıldı.
hadi hayirlisi diyelim burdan sinucu bildir bize olurmu ymd
bence hiç canın skılmasın,benim 4 işlemede kendisi girdi ama allah kısmet etmiyince hiç fark etmiyo.tabiki cem bey olunca kendini insan daha güvende hissediyo ama şunu anladımki kaderde ne varsa o..ben napıyım peki?gene sizde bi umut var,benim için ise yapılcak bişeyok artık.belki bikaçay sonra 5.tüp bebeği denerim ama o bile ümitsiz.her seferinde tek embiyoya kalıyorum,bir keresinde de tuttu gibi oldu sevincim kursağımda kaldı düştü çünkü.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde genetik inceleme de istiyorlar. Bir danışsan?
Ben 34 yasindayim? Senin tedavi tam ne zaman başlıyor?
cem bey öyle bişey istemedi,hiç test falan yapmadık.görünüşte herşeyim normal ama olmuyo.kendisininde dediği artık yapmıyalım,ama ben çok ısrar ettiğim için bir sene dinlen dedi.ama ben bebek istiyorum,geçen zaman beni üzmekten başka hiçbişeye yaramıyor.
bende sasiriyorum bazen fazla test bisey istemiyo cem bey sasiriyorumm...
arkadaslarr bide biseyy sorcam ordaki cem beyin yaninadki tup bebek hemsirelerini nasil buliyosunuzzz
saolsun tektek anlatip herseyi soruyolar
ilac saatinde bile arayip ilaci yaptinzmi diye soruyolar...
eşimin sperm testi,benimde tüp testi harici hiç test yapmadık..birde tedavi zamanları yapılan hormon testleri o kadar..bazen başka merkeze gitsemmi diye düşünüyorum hani başka testler falan yaparlar diye,ama cem beye o kadar güveniyorumki...ne biliyim ben..bide başka yerler belki para için onu bunu yaptırıp sonuç alamam bide üstüne bi dünya para veririm diye korkuyorum.
hemşirelere gelincede şule hemşireyi çok seviyorum,sonrada ayşegül hemşire.ikiside çok ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?