Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

biz ilk kez tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz eşimin morfolojisi 0... memorialde semra hanımla görüştük hormon sperm testi yaptırıp gelin dedi yaptırdık yalnız çok dolu olduğundan en erken 20 güne randevü verdiler şuan bi hafta kaldı ama ben bu tedavinin ne zaman nasıl olcuğanı hiiiiç bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz şimdi görüşünce ne olur tedavi ne zaman başlar ve ne kadar sürüyor... yardım etmeniz temennisiyle

bnm esımınde sıfırdıı ılk denememızde tuttu cok sukurr ıkı kere medıcanada asılama denedım tutmadıı sakın ne kadar sakın olursanız okadar ıyı sonuc alırsınız bnmde 18 yumurtam vardıı transfere kadar 4 tane kalmıstıı 2 tane koydularr bırı tuttuu..

peki kanamalarin basladi hangi ilacalri kullandin...
nasil devam etti kanaman hala varmi kesildimi,,,

Kanama işlemden sonra 5. gün başladı ve yaklaşık bir ay sürdü. Tüp bebekte standart Progynrx kapsül kullanılıyor günde 6 adet ona devam ettim. Cem bey extra ilaç veya istirahat vermediDaha sonra 12. Hafta bir hafif bir kanama daha oldu onda da bisey yoktur gelin kalbini duyalım rahatlayalım dedi Dr nitekim öyle oldu

İlacli tedaviler reglinin 2. gunü ultrason muaynesi sonucu iğnelere başlanıyor. Bu arada esinden be senden kan tahlilleri istenecek. Daha uygun fiyatla dışardan yaptırmanı oneriyolar ben Haydarpaşa Numune de yaptırdım. Sonrasında yumurta gelişimleri ultrasonla takip edilecek ve gerekirse ilaç dozajın değiştirilecek. Yumurtaların yeterli olgunluğa geldigi donemde ise (18-20ml) yumurta toplaman yapılacak. Ertesi gün veya bir sonraki gün seni arayarak kaliteli embriyo sayini ve işlem gunünü verecekler. Bu arada benim esimin spermleri normal oldugundan extra bı işlem olmadı, yumurta toplama gunü ondan da sperm alındı.

Bu arada benim reglinin 12. gunü yumurtalarım toplandı ve 15. gün işlemim gerceklesti

Merhaba,
Progynex isimli ilaçla ilgili bir konuda size danışmak istiyorum. Sizde de bu ilaç vajinadan beyaz beyaz geri geliyor mu? Bende bu şekilde oluyor ve tedirgin oluyorum.

Merhaba,
Progynex isimli ilaçla ilgili bir konuda size danışmak istiyorum. Sizde de bu ilaç vajinadan beyaz beyaz geri geliyor mu? Bende bu şekilde oluyor ve tedirgin oluyorum.

Evet geliyordu. Özellikle tuvaletimi yarıktan sonra koyuyordum ve mümkün olduguncaitiyordum ancak gebede oluyordu. 12. haftada ilacı biraKicaksiniz, En güzel tarafı bu

Evet geliyordu. Özellikle tuvaletimi yarıktan sonra koyuyordum ve mümkün olduguncaitiyordum ancak gebede oluyordu. 12. haftada ilacı biraKicaksiniz, En güzel tarafı bu

Dilerim Allah'tan o günü görürüm. Daha Cuma günü transferim yapıldı.

Canım tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde genetik inceleme de istiyorlar. Bir danışsan?

Canım tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde genetik inceleme de istiyorlar. Bir danışsan?

cem bey öyle bişey istemedi,hiç test falan yapmadık.görünüşte herşeyim normal ama olmuyo.kendisininde dediği artık yapmıyalım,ama ben çok ısrar ettiğim için bir sene dinlen dedi.ama ben bebek istiyorum,geçen zaman beni üzmekten başka hiçbişeye yaramıyor.

Ben 34 yasindayim? Senin tedavi tam ne zaman başlıyor?

Sevgili miniminnosh, ben de kiloluyum ve su anda rejim yapiyorum. Ben 96 kiloydum yaz basinda su anda 86 kiloyum ve 10 kilo daga verip Cem beyde tedaviye baslamayi bekliyorum. Hem tedavinin daha kolay olmasi hem de hamile kalirsam sorun yasamamak icin bu karari aldim ama tabi yine de kilolu oluyorum ancak 75i bekleyebilecegim. Ocak ayina kadar 10 dahaveririm diye dusunuyorum. Sen kac kiloydun ve kac kilo ile tedaviyebasladin. Cem beymi istedi kilo vermeni? Kilolu olmandan dolayi bir zorluk yasadinmi? Bilgi verirsen cok sevinirim. Ben cok kaygiliyim.

SEvgili miniminnosh bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Nasil umut oldun bana anlatamam. Ilk denemenmiydi? Ve glucophage kullaniyormuydun? Cok soru sordum kusurabakma.

bende sasiriyorum bazen fazla test bisey istemiyo cem bey sasiriyorumm...
arkadaslarr bide biseyy sorcam ordaki cem beyin yaninadki tup bebek hemsirelerini nasil buliyosunuzzz
saolsun tektek anlatip herseyi soruyolar
ilac saatinde bile arayip ilaci yaptinzmi diye soruyolar...

eşimin sperm testi,benimde tüp testi harici hiç test yapmadık..birde tedavi zamanları yapılan hormon testleri o kadar..bazen başka merkeze gitsemmi diye düşünüyorum hani başka testler falan yaparlar diye,ama cem beye o kadar güveniyorumki...ne biliyim ben..bide başka yerler belki para için onu bunu yaptırıp sonuç alamam bide üstüne bi dünya para veririm diye korkuyorum.
hemşirelere gelincede şule hemşireyi çok seviyorum,sonrada ayşegül hemşire.ikiside çok ilgili..

himmmm
bende zaten sule icin gittim dogrusu sule benim sinif arkadasimdir...
benim simdi calistigim doktorumda cem beyin ogrencisi
oda cok tavsiye etti yoksa bahceciyi dusunmustum ben..
ama dedigin gibi ilgilier bakalim hayirlisi artik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…