Dilerim Allah'tan o günü görürüm. Daha Cuma günü transferim yapıldı.
hepimizin umudu bebeklerimize kavusmak allah kimsenin emegini bosa cikartmasin arkadaslar
cem bey öyle bişey istemedi,hiç test falan yapmadık.görünüşte herşeyim normal ama olmuyo.kendisininde dediği artık yapmıyalım,ama ben çok ısrar ettiğim için bir sene dinlen dedi.ama ben bebek istiyorum,geçen zaman beni üzmekten başka hiçbişeye yaramıyor.
Sevgili miniminnosh, ben de kiloluyum ve su anda rejim yapiyorum. Ben 96 kiloydum yaz basinda su anda 86 kiloyum ve 10 kilo daga verip Cem beyde tedaviye baslamayi bekliyorum. Hem tedavinin daha kolay olmasi hem de hamile kalirsam sorun yasamamak icin bu karari aldim ama tabi yine de kilolu oluyorum ancak 75i bekleyebilecegim. Ocak ayina kadar 10 dahaveririm diye dusunuyorum. Sen kac kiloydun ve kac kilo ile tedaviyebasladin. Cem beymi istedi kilo vermeni? Kilolu olmandan dolayi bir zorluk yasadinmi? Bilgi verirsen cok sevinirim. Ben cok kaygiliyim.
SEvgili miniminnosh bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Nasil umut oldun bana anlatamam. Ilk denemenmiydi? Ve glucophage kullaniyormuydun? Cok soru sordum kusurabakma.
Amin..................
istediğin herseyi sorabilirsin, bende az bu sayfaları okuyarak aglamadım, az umut aramadım, benle aynı seyleri yasayan var mı sonuc ne olmus diye bakınmadım. Sonrada kendime söz verdim, olumlu sonucu görene kadar buralara hiç girmedim. Şimdi birazcık umut olabiliyorsam ne mutlu bana.
ben hiçbir ilaç kullanmadım ki; glucophage veya aspirini duymustum. Ceme beye sorma geregi bile duymadım, ne derse onu yaptım, ben dr uma cok güvendim. Bence oda bize cok güvendi, her olumsuz sonucta her regli olup gittiğim muaynede bizimle üzüldüğüne tanık oldum. klomenler sonrası 2 ay ara verelim dedi itiraz etmedim, tatile gittim gezdim eglendim, geldim rejime basladım kendimi ve vücüdumu ben hazırladım. Sonrada ilk tüp bebek denememizde olumlu sonucu aldım. bence en büyük etken 2 embriyo konmasıydı, bu noktada da cem beye güvendim.
Ben çogul gebelikten cok korkuyodum, hatta işlem yapılmadan önce cem bey odaya yanımıza geldi ve biliyorum ikiz istemiyorsunuz, bende kilonuzdan dolayı ikizlere hamile kalmanızı istemiyorum ama bence sansı arttırmak için 2 embriyo transferi yapalım dedi.
tek embriyo ile sansım %30- 2 embriyo ile %50 imiş. Bende peki dedim ve kabul ettim, iyikide etmişim çünkü tek hamile kaldım. belki kabul etmeseydim kalamayacaktım. Bu bir ekip işi gercekten, bu ekip cem beyin basında bulundugu, diğer tüm dr lar, hemşireler, sizin ve eşinizin içinde bulunduğu bir ekip.
Merhabalar, sakıncası yoksa yaşınızı sorabilir miyim? Biz de de eşimde genetik sorun çıktı. Doğal yolla hamile kalabiliyorum aslında. Bu nedenle pgt ile tüp bebek düşünüyorum. Yaşım 35. 2 embriyo tarnsfer ederler mi bana? Gerçi rahim ağzı yetmezliği de var bende. tEK DE OLSA ÇİFT DE OLSA DİKİŞ ATILACAK...
34 yasındayım
Teşekkür ederim. Tek embriyo zorunluluğu yok mu? 35'ten sonra 2 embriyo biliyordum ben. Yanlış mı biliyormuşum...
arkadaşlar sevgiler
kızlarım DURU ve BEREN'i kucağıma alalı 2.5 ay oldu bile
ama artık foruma girmeye bile vaktim olmuyorr
aşılama ve tüp bebek yapmak için cem bey e gitmeye tereddüt etmeyin sakın
sevgiler arkadaşlarrr
Rabbim isteyen herkese bebek - bebekler versin inşalaaahhh
bayanlar herkes nerelerde, sonucları kimse paylasmıyor. kimse soru da sormuyor artık.
arkadaşlar Cem Demirel memorial de mi çalışıyor.İstanbul cerrahi de çalıştığını duymuştum.Çalıştığı merkezi yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?