selam kızlarr ay bugun bana pazar gibi geliyo işe gitmedim de
suyasem kıyamam olur öle kırgınlıklar hepimiz yaşamıyormuyuz hayatın tadı tuzu işte bunlar aradan zaman geçince aman ne küçük bişeyi dert etmişim yada niye kızmıştım ki diye düşünüyosun şuan hassas bir dönemdeyiz herşeye gücenebilir darılabilir hatta gereksiz sert tepkiler verebilirizbikaç güne kadar herşey düzelir merak etme sen eşlerde bize şu dönemde azıcık daha anlayış azıcık daha sabır azıcık daha fazla şevkat gösterin lüfffeeenn okadar hormon iğnesi insanda piskolojimi kalıyor canım azıcık duymayın bizi he deyip geçin yanniiiiiiiiiiiiiiiiiii valla bizden değil hormonlardan böle oluyoruzzz
tugdemcin herlaslescim nasılsınız bakalım bebişler nasıılar efendim büyüdülermi yoksaaaatudemcim eşin nezaman gidip dönecek ki sen şöle de hastanedekilere olumluysa beni değilse eşimi arayın de ama ben ikinizdende pozitif sonuç alacağımıza eminim o yüzden hiç korkma testten
esmeralda seni de öpüyorummm , diğer tüm kızlar sevgiler hepinizeeeeee
günaydınnnn yılın son haftasında mutluluk sağlık müjde ve sevgi olsunnnnn
Tugdemcim o iğne batmasını çok iyi biliyorum tam 1 hafta sol kasığımda aynısı vardı :26: sanki bir şiş bir batıyor ama regl ağrısı değil garip bir ağrı bende anlam veremedim :26: eşime dedim saten ya kist oldum ya bebiş tutuuuuuusizi bekliyorum cumaya kadar regl olmassam test yapçam olursam saten olurum o güne kadar:26: Bakalım heycanlı bekleyişe bende katıldım kızlar Allahım inşallah yeni yıla 3 bebek müjdesi ile gireriz
Kendimi fazla kaptırmıyorum amaaaaaaa
benim tüpde değil şuan öyle ağrım oldu bebişimmmm yaniii tutmuş olabilire yorsak daha iyi :26: tüpde benim hiç biyerim ağrımamıştıbenim 22 si geçem ay relg tarihim 20 sinde o iğne gibi ağrı bi başladı dün ağrımadı tek hergün battı battı böle deli etti beni ama şuama kadar regl olmadım bakalım hayırlısııııı Valla ben test konusunda hepinizden korkağım nasıl yaparım bilemiyorum yapmıcam bu gidişle 9 ay sonra direk doğurcam Kabus benim için o testler kabuusssssssssss elim varpıta yapamam valla yapamammmmmm
Arkadaşlar aranıza geldim yine :) perşembe kanamam olmuştu cuma günü dinledim bugün işe geldim..Benim başından beri sorunlu olan hamılelılgımde sorunlar bıtmek bılmıyor...Dünden beride kaşıntım var...Sanırım mantar oldum...Çok sık oldugum ıcın belirtilerini biliyorum...Çok şiddetli olmasada kaşıntım var biraz..Doktoru aradım ama ulaşamadım...Gebelıkde ilk 3 ayda mantar olunca ne yapmak lazım acaba bilgisi olan varmı ?
ay benim kasıklarım ağrıyorufff yaa bi kerecik de şu kader benim yüzüme gülse çok mu şey istiyorum acabaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canımsınnn ne güzel söylemişin çok doğru bebeler gelsede onlara bakmak için SAGLIK gerekli Allah sağlıkla ilgili dert vermesin bebemiz de gelir birgün dimiAslında benim bizzat yaşadğım çok canlı ve çok can acısı bir durumda var bununla ilgili , işyerinden arkadaşımızın dayısı bebek istiyolardı adam subaydı olmadı olmadı çok uğraştılar sonra eşi hamile kaldı oğulları doğdu adam evlerden uzak kanser oldu oğlunu sevemeden rahmetli oldu o yüzden sağlık olsun Allah kucağımıza alcağımız bebeği analı babalı büyütmeyi nasip etsin olmassada vardır bir hayır deyip isyan etmemek gerekiyor hayat ne acıları unutturuyor sabrını veriyor bizimde en büyük gücümüz ondan geliyor Hayırlı ise olsun napalım kısmet. Sen moralini hep böle güzel tut arkadaşım sana gülmek çookk yakışıyor
Bgün bizden başka uğramadı buralara herkesler nerde acaba:26: Kızlaaarrrrrrrrrrr iyisinizdir umarıımmmmm
Akşam oluyor eve gitmeye az kaldııı
Kızlarr selamlar ben dun baktım aksam kımse olmayınca cıktım bende.Neler yapıyorsunuz bakalım benım bugun tam 8. gun oldu heyecan gıderek artıyorAma nedense benden bır korku basladı valla adet tarıhım cok yakın degıl ama butun adet belırtılerı var bende.Tahlilini 9 veya 10. gun yapan kızlar bıle var forumda dun aksam okudum ama ben dayanayım dıyorum.Tugdemsucum sen ne yaptın canım ne hıssedıyorsun?Sende de kullandıgımız jel katı bır sekılde dısarı cıktı mı bende ıkı kez oldu.Dunku ozelllıkle baya fazlaydı hafıf pembeydı bıde.Neden kı acaba oyle cıktı su sonucu alsam aslında rahatlayacagım ama ıste sıkıyorum dısımı
Cancanocum,
Ben şuanda kendimi çok iyi hissediyorum çünkü milliyette bi haber okudum akşamda başka bir haber izlemiştim, Milliyette okuduğum Dida Kaymaz'diye bir kadınla ilgili, Evlerden uzak kanser hastası bir kadın ve 6 yıldır bütün zorluklarla mücadele ederek bugünlere gelmiş. Şuanda okadar iyi şeyler düşünüyorki, kadının cesareti, hayatla dalga geçmesi ayakta alkışlanacak bir durum...Hastanede yatmak, ardıarkası kesilmeyen tedaviler,,,kadın öyle güçlüki....
Biandakendimi düşündüm, sürekli karamsar bir ruh halinde ya negatif olursa, ya olumsuz haberi aldığım o sahneyi yaşarsam diyeeedüşünüp dururken...
ARTIK DAHA POZİTİFİM NE YAPABİLİRİZ,,SAĞLIĞIMIZ YERİNDE ÇOK ŞÜKÜR, HAYATTA ENGELLERİMİZ AZ....BU BEBEK OLAYINA KAPILINCA İNSANIN GÖZÜNÜ SEVGİ HIRSI, ARZUSU,,, İSTEĞİ BÜRÜYOR BAŞKA BİRŞEY GÖREMİYORUZ...
Bunu çok sık hatırlatmak gerek kendimize...Hepimiz çok istiyoruz...Hemde çok ama önce sağlığımızın kafamızın yerinde olması gerek bu bebelerdoğunca onlara bakacak güç gerek...
Bu söylediklerime ben bile şaşırıyorum ama gerçekten bunları hissediyorum şuanda. Allah nezamn nasip görürse o gün gelecek evlerimizin diğer fertleri,,,
Ben artık üzmicem kendimi,,burdan arkadaşlarımın üzülmesinede izin vermicem!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?