Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

merhaba canım,

sabah sabah iyi oldu esmeraldanın haberi aldık, bi atlatsaydı şu 3 ayı..az kaldı gerçi

Kırardık.. (eksik kalmış)

hearles canım senin test günün nezaman

Can canocugm benım test gunu 31'ine geliyor.Tam 12 gun oluyor o gun ama ben ozel gun oldugu ıcın ve esımde calısıyor oldugu ıcın bırkac gun sonra yapmayı da tercıh etsem mı dıye dusunuyorum:)

esmereldaya cok sevındım yuregımız agzımızda onunla heyecanlanıyoruz valla.Arayım bır ar onu barı de moral vereyım barı:)

Suyasemcıgım senınde az kaldı valla baslmana31 aralık buyuk gun benım ıcın canım yanı tam 1 hafta var.Bakalım nasıl olacak?Iste benden bu kadar kızlar hepınızı kocaman opuyorum.

ben 2. Günü balatırım tez canlılığımdan Işin komiği iş yerinden aynı kadroda olduğum arkadaşımda tedaviye başlıyacakmış regl tarihimizde 2 gün arayla Inşallah çakışmaz

Alemsın valla Suyasemcıgım:)Tez cnlılıgın yanına koydugun ısaret hosuma gıttı:)Tedavı detaylarını sende bıze burdan harfı harfıne anlat.Senınde heyecanını beraber yasayalım.

Bu arada can cano 2 gun gecmıs ya ben senın yerınde olsam en fazla 2 gun daha bekler sonra testımı alır yapardım:))Oyle dıyorum da benımkı de 31 ıne gelıyor ve saglık ocagında yaptırmayı da dusundugum ıcın acaba ayın 3 unde mı yapsam dıyorum?Tugdemsucummmm ne dersın beraber mı o heyecanlı anları yasasak?Ama ben dayanabılırmıyım bılmıyorum?Belkı dogal yoldan hamılesındır nıye mucıze dıyorsun kı canım?Esı azospermı olan kısılerden bıle dogal yolla hamıle kalanlar varmıs

Sonbahar hayırlı osun bu arada tedavın canım sende ıyı haberlerle don ınsallah.Yarın bıze detayları yazarsın artık sende.

esracıgım nasıl gıdıor hamılelık :)
melegın yaramazlık yapmasın sakın
sıkı sıkı tutunsun annecıgıne
bu mubarek gunun suyu hurmetıne bızlerede duanı eksık etme
allha emanet ol
ben senın yerınde olsam yılbası hedıyesı verırdım esıme test yaparrr
yenı yıl sana hayırlı bır evlat versın ınşş

valla mucize gibi geliyor 10 yıldan sonra ve hiçbir sorun bulunamayıp başarısız bir tüp denemesinden sonra kendiliğinden olursa artık bu allahın mucizesi oluyor biliyosunuz 500 yasin okutum falan olusa yüce rabbimin duların büyüklüğü bir mucize olucak Ay neyse ben fazla kaptırmıyım kendimi 10 yılda 120 kez negatif sonuç alan biiri olarak çok erken hayal kurrmakkk

suyasem kötü olmuş yaa ikiniz birden oda mı tüp deneyecek???? çünküm transferden sonra yine 3-5 gün dinlensen iyi olurdu şimdik oda demesin senin 1 tane var nasılsa önce ben deniyim bekle falan diye inşallah sorun olmas hazır moduna girmişken senide anne yapıveririz dimi :)))

120 mi ???????
rabbım dularını kabul eylesın arkadasım

Esracıgım demek bızım topıke mısafırlıge geldın:)Ben dıger topıkede bakıyorum ama daha sıklıkla burada oluyorum.Buradakı arkadaslarımdan bahsedeyım bıraz suyasem,esmerelda ,tugdemsu ve ben reelde de gorusmus ve yemek yemege bıle fırsat bulup cok hos vakıt gecırdıgım tup bebek dostlarımdır.Tabı burdakılerın hepsı ayrı ayrı arkadaslarım ama.Onların yerı ayrı:)Bu arada bız nedenkı bır hatıra fotosu cekılmedık (
Esracıgım ben ıyıyım sukur valla her gunum evde gecıyor.Insallah yenı yıl hedıyesı vermeyı bende cok ısterım am bırde tersı olursa ??Dusunmek bıle ıstemıyorum ama Allah hakkımızda hayırlısı ne ıse onu nasıp edecek.Hele kı ılk deneme olunca ınsan cok fazla da hayaller kurmak ıstemıyor.
Sen ne yaptın bu arada?Puregonlar bıttımı?Dozun ne kadardı?

Ayyyyy can canocugum ozur dılerım gercekten senı uzmek ıstemedım.Ama Allah'tan umıt kesılmez nıce ornekler var uzun zaman deneyıpte sonunda mutlu sonu goren.Bıze verdıgın destekler ayrı bır konu da zaten hayran kaldım sımdı sana valla sabır ve nezaketıne:)

Arenciğimmmmmmmm nerelerdesinnn???O kotu gunlerden sonra bır daha bızımle ırtıbat kurmadın canım nasılsın ses ver bıze?Bak bızde yenı gelısmeler var<:)

bugun sonunu kullanacam yarın kontrolum var
prgn 900 luk kullnadım
bakalım bundan sonrakı asama ney merak edıorum
ayrıca dondurdunmu sen =?

Hosgeldın Çiğdemciğim:))))
Napıyosun bak sana bıseyler yazdım yukarıda okudun mu test gunu ıle ılgılı?Bu arada valla eşinin yanında olmaması cok kotu bır durum benım kı de calısıyor o saatlerde.naapcaz yaaa??Nasıl gecıyor canım gunlerın degsıklık varmı ?Agrın sızın?

bugun sonunu kullanacam yarın kontrolum var
prgn 900 luk kullnadım
bakalım bundan sonrakı asama ney merak edıorum
ayrıca dondurdunmu sen =?

anladım canım gunluk dozun kactı?son kontrolun yarın degıl mı?eger oyle ıse son kontrolun gecesı catlatma ıgnenı vururlar ve 36 saat sonrası opu ıslemı olur.Bende dondurulmus yok canım.

ay ben çok kötüyüm eve gidip uyumak istiyorummm 2-3 gündür mide ağrım vardı bugün iyce doruk yaptı istifra ettim halim yok çok fenayımm eve gitmek istiyoruummm daha 2 saat var

Selam arkadşlarım,,

heraslescanım lütfen sen beni bekleme bu sefer seni düşünmektende kötü olrum ben ,,,sen yaptır testini sonra beni ara haber ver olur mu?? gerçi ben sana bırakmadan on kere ararım seni....

Sonbahar
hayılı olsun şimdiden,

Suyasem
satılı gün çabk geçiyor imdi takip edilme sırası sizde

Cancanocum, az bekle canım test yapmaa,,çok haklıısn test konusunda,,ben her tek çizgi gördüğümde resmen yıkılıyordum,,ve sırf bu yüzden bile gecikebiliyor adet...Az daha sık dişini, en az bi, 5 gün geçsin olur mu? Ben sabırla bekliyorum haberini.2 gün geçti 3 gün daha bekle..

Tamam pimpirik kuşum benim:18:Sen benı dusunme ıyı olacak hersey güzel olacak inşallah:)Tabı bılmem mı canım ama bızım buradakı saglık ocagı aldıgı tahlıl sonucunu ertesı gun ogleden sonra saat 15 te verıyor ve ertesı gunu tatıl:SBır tıp merkezı fılan bulmalıyım ama evın yakınında yok dolmusada bınmek ıstemıyorum.Yıne eşime baglanıyor sonuc o ayarlayabılırse o gu sahab kesın yaptıracagım.

yok ben test falan yaptrmam saten özellikle kan testlerine gıcığım var Sadece sol yumurtalıklarımla iğne batması şeklince bir sancı oluyor ay panik yaptım şimdi kist felan mı oldum ki:26: ay galiba kistlendim ben hiç regl ağrısı değil bu , bebek olayına fazla yormuyorum biraz daha bekeyip dr gideyim bari kistlendim ben sanırım :26:

anladım canım gunluk dozun kactı?son kontrolun yarın degıl mı?eger oyle ıse son kontrolun gecesı catlatma ıgnenı vururlar ve 36 saat sonrası opu ıslemı olur.Bende dondurulmus yok canım.

900 du gunluk 150 ıdı
1 kutu daha verırler dedıler
haftaya falan olur dıolardı opu
neden dondurmadın

tabikiiiii size gelişmeleri aktarırım ama
ben zaten ilaç kullanmadan adet olmuyorum ve 3 aydır filan kendim bırakmıştım ilacı ve suan adet olmuyoru cem bey de iyi yapmışsın ilacı içme filan demişti bana farklı bir yol izlicek sanırım
çok heyecanlıyım inaşşllah herşey yolunda gider inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…