- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
günaydıınn güzelleerrrr
herkez iyimi işte yine cuma oldu ve hafta sonu geldi yuppiiiiiiiii
tugdemsu herasles annecik adaylarınasılsınız keyfiniz yerindedir umarım şu hafayı artık bir atlatsak valla kalbimiz ağzımızda bekliyoruz yani güzel haberlere ihtiyacımız var yeni yıla mutlu girces yani mutlu bebekli bir yıl olsun dimi Ya 31 inde belli olmaz mı yeni yıl süprizi 31 sabahı yapsanız 10 günden sonra belli oluyo ya 2011 bol bebekli olsun müjdelerimiz gelsin ben hiiiççç aksini düşünmüyorum valla
Suyasem sende iyisin dimi nezaman gidiyosun dr.görüşmesine hadi bakalım adım adım yanındayız sen ve bir kişi daha vardı gulbaharmıydı :26: geriye dönüp bakamadım ama hepimiz hepimiz aynı dilek için duacıyız dimi gelsin bebeişllleerrrrrrrrrrrrrrr
öptüm sizziiiiiii
merhaba canım,
sabah sabah iyi oldu esmeraldanın haberi aldık, bi atlatsaydı şu 3 ayı..az kaldı gerçi
Kırardık.. (eksik kalmış)
hearles canım senin test günün nezaman
ben 2. Günü balatırım tez canlılığımdanIşin komiği iş yerinden aynı kadroda olduğum arkadaşımda tedaviye başlıyacakmış regl tarihimizde 2 gün arayla Inşallah çakışmaz
Alemsın valla Suyasemcıgım:)Tez cnlılıgın yanına koydugun ısaret hosuma gıttı:)Tedavı detaylarını sende bıze burdan harfı harfıne anlat.Senınde heyecanını beraber yasayalım.
Bu arada can cano 2 gun gecmıs ya ben senın yerınde olsam en fazla 2 gun daha bekler sonra testımı alır yapardım:))Oyle dıyorum da benımkıde 31 ıne gelıyor ve saglık ocagında yaptırmayı da dusundugum ıcın acaba ayın 3 unde mı yapsam dıyorum?Tugdemsucummmm ne dersın beraber mı o heyecanlı anları yasasak?Ama ben dayanabılırmıyım bılmıyorum?Belkı dogal yoldan hamılesındır nıye mucıze dıyorsun kı canım?Esı azospermı olan kısılerden bıle dogal yolla hamıle kalanlar varmıs
Sonbahar hayırlı osun bu arada tedavın canım sende ıyı haberlerle don ınsallah.Yarın bıze detayları yazarsın artık sende.
valla mucize gibi geliyor 10 yıldan sonra ve hiçbir sorun bulunamayıp başarısız bir tüp denemesinden sonra kendiliğinden olursa artık bu allahın mucizesi oluyor biliyosunuz 500 yasin okutum falan olusa yüce rabbimin duların büyüklüğü bir mucize olucakAy neyse ben fazla kaptırmıyım kendimi 10 yılda 120 kez negatif sonuç alan biiri olarak çok erken hayal kurrmakkk
esracıgım nasıl gıdıor hamılelık :)
melegın yaramazlık yapmasın sakın
sıkı sıkı tutunsun annecıgıne
bu mubarek gunun suyu hurmetıne bızlerede duanı eksık etme
allha emanet ol
ben senın yerınde olsam yılbası hedıyesı verırdım esıme test yaparrr
yenı yıl sana hayırlı bır evlat versın ınşş
valla mucize gibi geliyor 10 yıldan sonra ve hiçbir sorun bulunamayıp başarısız bir tüp denemesinden sonra kendiliğinden olursa artık bu allahın mucizesi oluyor biliyosunuz 500 yasin okutum falan olusa yüce rabbimin duların büyüklüğü bir mucize olucakAy neyse ben fazla kaptırmıyım kendimi 10 yılda 120 kez negatif sonuç alan biiri olarak çok erken hayal kurrmakkk
Esracıgım demek bızım topıke mısafırlıge geldın:)Ben dıger topıkede bakıyorum ama daha sıklıkla burada oluyorum.Buradakı arkadaslarımdan bahsedeyım bıraz suyasem,esmerelda ,tugdemsu ve ben reelde de gorusmus ve yemek yemege bıle fırsat bulup cok hos vakıt gecırdıgım tup bebek dostlarımdır.Tabı burdakılerın hepsı ayrı ayrı arkadaslarım ama.Onların yerı ayrı:)Bu arada bız nedenkı bır hatıra fotosu cekılmedık(
Esracıgım ben ıyıyım sukur valla her gunum evde gecıyor.Insallah yenı yıl hedıyesı vermeyı bende cok ısterım am bırde tersı olursa ??Dusunmek bıle ıstemıyorum ama Allah hakkımızda hayırlısı ne ıse onu nasıp edecek.Hele kı ılk deneme olunca ınsan cok fazla da hayaller kurmak ıstemıyor.
Sen ne yaptın bu arada?Puregonlar bıttımı?Dozun ne kadardı?
Ayyyyy can canocugum ozur dılerım gercekten senı uzmek ıstemedım.Ama Allah'tan umıt kesılmez nıce ornekler var uzun zaman deneyıpte sonunda mutlu sonu goren.Bıze verdıgın destekler ayrı bır konu da zaten hayran kaldım sımdı sana valla sabır ve nezaketıne:)
bugun sonunu kullanacam yarın kontrolum var
prgn 900 luk kullnadım
bakalım bundan sonrakı asama ney merak edıorum
ayrıca dondurdunmu sen =?
Selam arkadşlarım,,
heraslescanım lütfen sen beni bekleme bu sefer seni düşünmektende kötü olrum ben ,,,sen yaptır testini sonra beni ara haber ver olur mu?? gerçi ben sana bırakmadan on kere ararım seni....
Sonbahar hayılı olsun şimdiden,
Suyasem satılı gün çabk geçiyor imdi takip edilme sırası sizde
Cancanocum, az bekle canım test yapmaa,,çok haklıısn test konusunda,,ben her tek çizgi gördüğümde resmen yıkılıyordum,,ve sırf bu yüzden bile gecikebiliyor adet...Az daha sık dişini, en az bi, 5 gün geçsin olur mu? Ben sabırla bekliyorum haberini.2 gün geçti 3 gün daha bekle..
anladım canım gunluk dozun kactı?son kontrolun yarın degıl mı?eger oyle ıse son kontrolun gecesı catlatma ıgnenı vururlar ve 36 saat sonrası opu ıslemı olur.Bende dondurulmus yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?