Geçmiş olsun isterseniz tekrar götürün içiniz rahat eder hem
Normaldir o zaman korkmayınAteş hemen geçmez biliyorum ama serum dan sonra çıkması canımı sıktı. Ama doktor ateşi olabilir korkmayın demisti
Antibiyotik hemen etki etmez ama 5 günde ateş çıkmamaya başlar geçmiş olsun 38,5 normal bir ateş takip edin üstüne çıkmasın
Soy usemeyecegi sekilde soguk_ilik suya sok.
Lütfen derhal bir doktora danışın.
Arayabileceğiniz bir doktorunuz yoksa 112 acil hattını arayıp doktora bağlamalarını, acil bir şey soracağınızı söyleyin.
Klima carpmasin aman. Cok gecmis olsun.Suan tek atletle. Klima açık. Malum çok sıcak. Vücut ısısı daha da yukselmesin diye klima açtım. İlaçlarını verdim yarım saate dusmezse duş a sokucam tsk ler
Klima carpmasin aman. Cok gecmis olsun.
Düşer merak etme dolven etikilidir. 4 saat aralıklarla ilaçları değişimli kullan ateşi ölç ve not et kasılma titreme gözlerde kayma gibi şeyler olursa acile götürKızlar 37.8 ateşi düsüyor.. .
Düşer merak etme dolven etikilidir. 4 saat aralıklarla ilaçları değişimli kullan ateşi ölç ve not et kasılma titreme gözlerde kayma gibi şeyler olursa acile götür
Kizimda 5 gun boyunca yuksek ates surmustu herhalde o yaslardaydi belki de 3.
Ben de cok panik olmustum. Hergun doktor gordu. Korkmayin. Takipte olun. Azalir yine yukselebilir.
Sanirim tehlikeli olan atesin birdenbire yukselmesi.
Dusa sokarsaniz suyun ne soguk ne de sicak olmamasina dikkat edin.
Gecmis olsun cok. Umarim cabucak duzelir kuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?