Ateş düşmüyor yardim lutfen

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
Kizlae iyi geceler.
Dün geceden bu yana ateşli oğlum 4yas ında. Akşam 6 da acile gittik serum yedi iki kere. Ateşi düştü eve çok iyi geldik. Hiç uyumadi diye sütünü ilacini verdim uyudu. Antibiyotigé sabah başlarım demiştim. Bi uyandım ateşi geri çıkmış 38.7 idi.
Hemen antibiyotigi verdim bide dolven verdim.

Sorum 2 tane serum yedi ateşi tekrar çıkması normal mi.

Geçmiş olsun isterseniz tekrar götürün içiniz rahat eder hem

Antibiyotik hemen etki etmez ama 5 günde ateş çıkmamaya başlar geçmiş olsun 38,5 normal bir ateş takip edin üstüne çıkmasın

Lütfen derhal bir doktora danışın.
Arayabileceğiniz bir doktorunuz yoksa 112 acil hattını arayıp doktora bağlamalarını, acil bir şey soracağınızı söyleyin.

Antibiyotik hemen etki etmez ama 5 günde ateş çıkmamaya başlar geçmiş olsun 38,5 normal bir ateş takip edin üstüne çıkmasın

Evet doktor da aynısını söyledi.
Cumateşiyle kadar ateşi olabilir net. Dolven calpol 4 saatte bir dönüşüm lu olarak ver dedi. Antibiyotigi persembeye kadar kullan dedi.
Serum dan sonra yükselebilecegini söyledi ama işte içim rahat etmiyot

Düşer merak etme dolven etikilidir. 4 saat aralıklarla ilaçları değişimli kullan ateşi ölç ve not et kasılma titreme gözlerde kayma gibi şeyler olursa acile götür

Çok teşekkürler oyle yapıcam.
1 ay önce titreme ciltte morarma gibi olmuştu. Acile gidip serum yedi kendine gelmisti.

Kizimda 5 gun boyunca yuksek ates surmustu herhalde o yaslardaydi belki de 3.
Ben de cok panik olmustum. Hergun doktor gordu. Korkmayin. Takipte olun. Azalir yine yukselebilir.
Sanirim tehlikeli olan atesin birdenbire yukselmesi.
Dusa sokarsaniz suyun ne soguk ne de sicak olmamasina dikkat edin.
Gecmis olsun cok. Umarim cabucak duzelir kuzu.

Kizimda 5 gun boyunca yuksek ates surmustu herhalde o yaslardaydi belki de 3.
Ben de cok panik olmustum. Hergun doktor gordu. Korkmayin. Takipte olun. Azalir yine yukselebilir.
Sanirim tehlikeli olan atesin birdenbire yukselmesi.
Dusa sokarsaniz suyun ne soguk ne de sicak olmamasina dikkat edin.
Gecmis olsun cok. Umarim cabucak duzelir kuzu.

Bundan 1 ay önce o 5 günlük ateşi yaşadık. Düşmedi denedim en Son serum ilaçlar toparlanmastı. 37 ye düşmüştü geri 38 é çıkmış. Elini yüzünü yıkıyorum. Korkum gecedendi şükür o da bitti sabah oldu. 2 gün ilaçlarını duzenlı vereyim inşallah gececek. Teşekkür edıyorum

ritmik ateş sendromu olmasın sık sık ateşleniyorsa araştırın. 38.5 ateş sorun değil antibiyotiğin çözeceği bir şey ise bile ilk verişte etki etmez.

Ateşi enfeksiyondan değilde pafa diye bir hastaliktansa serum da antibiyotik de işe yaramaz.
3 gün daha takip edin yine düşmezse üniversite hastanesi varsa oraya götürün.
Tek bir ilaçla çok basit düşer eğer ki o hastalık ise...
Yaklaşık bir ay içerisinde yine bu şekilde yüksek ateş yaşadığınız şayet yine üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ederim.

Back
X