yaa canım bunu da son zamanlarda bir sürü kişiden duydum, 12.haftayı geçince tekrar bulantı başlamış. Ayy bu bulantılar benim azabım oldu valla. Bütün gün doğru düzgün bişi yapmadan hep yatıyorum. O kadar kötü olmuyordur herhalde di mi? Eşim annemle k.annemi gezmeye çıkaralım diyor ama nasıl çıkayım ben, dışarıda duramıyorum kisen kurtulucan yakin bu bunaltilardansaglikla gelsin kilolarin yavas yavas
beni sorarsam yenidne basladi ben kusma bulanti baya feci hallerdeyim
yarin doktora gidicem vitamin yazacak bana basliycam hemen cunku bebegim hic beslenemiyor
guzel sonuclarla gel insallah
evet canım kan alınıp ultrasonla bakılacaksadece kan değildi, ne zaman ultrasona gireceksin?
iyi olacağına eminim.
every pc kullanmanın bebegımıze zararı olurmu ben 1 haftadır laptopu yataga alıp ordan bakıyorum daaaa ınsl bırsey olmaz 1-2 st takılıyoruzzzzzzz
yaa canım bunu da son zamanlarda bir sürü kişiden duydum, 12.haftayı geçince tekrar bulantı başlamış. Ayy bu bulantılar benim azabım oldu valla. Bütün gün doğru düzgün bişi yapmadan hep yatıyorum. O kadar kötü olmuyordur herhalde di mi? Eşim annemle k.annemi gezmeye çıkaralım diyor ama nasıl çıkayım ben, dışarıda duramıyorum kiutanıyorum insanlardan artık, öğür öğür
evet canım kan alınıp ultrasonla bakılacak. Ultrason alışık olmadığımız şey değil ya onu atlamışım rüyalarıma giriyor doktorumuz, sonuçlar fln ödüm kopuyor yaa:18:
everydenk gelemedik kaç gündür nasılsın canım
ah canım ya, hiç aklıma gelmezdi valla iştahsız olacağımız. İlk günlerime bakıyorum, gün gün besin değerleri ile birlikte yazmışım ne yediğimi, şimdi yazsam canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Her konuştuğum diyor ki "anne olmak zor", olsun varsın bulantı olsun razıyız di mi.. dışarıdaki sesler için 16-17 hafta deniyor, senin tam zamanımerhaba canim
ben 3 gundur baya kotuyum ama gecer umarim
benim pek umit yok hissediyorum ara ara devam edecek
ama su istah bir acilsaydi yemek yemek eziyet oluyor canim ya hic istemeden
guzel sonuclarla gel canim seni anliyorum ben cok cok stres yaptim ikili testte
geceleri dusunuyordum surekli
insanlik hali her annenin aklina geliyordur ama insallah tertemiz cikacak derin nefes alican
ben simdi klasik muzik actim biraz dinliycem uzanipbebek icin cok iyi 5.aydan itibaren de disaridaki sesleri algiliyormus iyice
birazdan hazırlanacağım hatta şimdi kalksam iyi olacak öğürmeye başladım yine, sonuçlar iki hafta sonra çıkacak dedi doktor..geç değil mi yahu, ne bakıyorlar iki hafta boyunca:44:senin doktor da yufka yürekli, şööyle acıklı acıklı bak bakalım ne olacakben de sana yaziyordum
ne zaman gidiyordun doktora sen ?
ben de bugun gidicem bakalim neler diycek
bebisi gostermez ama
ah canım ya, hiç aklıma gelmezdi valla iştahsız olacağımız. İlk günlerime bakıyorum, gün gün besin değerleri ile birlikte yazmışım ne yediğimi, şimdi yazsam canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Her konuştuğum diyor ki "anne olmak zor", olsun varsın bulantı olsun razıyız di mi.. dışarıdaki sesler için 16-17 hafta deniyor, senin tam zamanıilla klasik müzik olmak zorunda değil dedi bana doktorum, bas olmayan yumuşak şeyler olsun yeter. Bir de konuşma da dinletebilirsin eğer farkı bir dil öğrensin diyorsan, anne karnında duyduğu dillere yatkınlığı oluyormuş çocuğun. Gerçi sizinki zaten rusça duyuyordur bol bol, onu çabuk öğrenir
birazdan hazırlanacağım hatta şimdi kalksam iyi olacak öğürmeye başladım yine, sonuçlar iki hafta sonra çıkacak dedi doktor..geç değil mi yahu, ne bakıyorlar iki hafta boyunca:44:senin doktor da yufka yürekli, şööyle acıklı acıklı bak bakalım ne olacak
Hanımlar merhaba.Bende bebeğini dört gözle bekleyenlerdenim.Bu ay ateş ölçme yöntemini uygulamak istedim.Adetin 1.günü başlayarak,her sabah 6-8 arası,yataktan kalkmadan,dijital bir ölçerle,dil altından ölçülüyormuş.Yanlış varmı bilgilerimde?Bu konuda uzman olanlardan yardım bekliyorum.Bugün adetimin 1.günü ve ben bugün ölçeceğimi bilmediğimden ölçmedim.Yarın başlasam olurmu?
merhaba
tabiki yarin da baslayabilirsin
bilgiler dogru
hatta ayrtinili bilgi icin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-6714.html
bu topici kullanabilirsin orda bu yontemi kullaniyor arkadaslar ve birbirimize yorumda bulunuyoruz
sen de gun gun ates olcumlerini yazarsan yorumlariz orda
o topicin 1. sayfasini okumani tavsiye ederim
şimdi geldim doktordan, gayet sağlıklı bir bebek dediah tatlim bilmiyorum
benm sonuc 2 saatte cikti
parali olunca ozel ilgilenmis burda sozde, ben de killandim bu kadar erken nasil cikar diye ama alt tarafi kana bakiyorlarcikmasi normal dedi doktorum. yabanci oldugumdan ve ucretli oldugumdan oyle bir durum olmus
tabi ucretli dedigime bakma Tr'de bricok kisi benden daha fazla odemis bu ikili teste
sana da 2 hafta demisler ama bazen iki haftadan once cikiyormus
telle ogrenebiliyorsun cikip cikmadigini
bir hafta diyenler 5. gun falan arayinca aldilar mesela sonuclari
evet canım 3-4 gün öndeyim ama benim doktor herşeyi erken erken yapıyor bi de hep. Benim ölçümler de 26sında yapılacakben geldim gene kimse yokkeep benim 30 unda ikili test. sen benden öndesin galiba dimi
Ben de fark ettim biraz değişik oldu benimki doktor önce kanı aldı,ultrasonla da baktı kan sonuçları 1-2 güne çıkacak ama 2.ölçümleri 26sında yapacak. Yani tamamı iki hafta sonra çıkacak. İçimden bir ses cinsiyeti belli diyor ama ayağını bi indirmedi ki sıpam bakayım, ayaklar hep havada kapatıyor malum bölgeyikeepcim cok sevindim
masallah yavruna kocaman oldu
yakinda cinsiyeti de ogrenicen
o zaman sen ikili testi yaptirmadin di mi sonra gidicen ? onu anlamadim
1,2 gune gelen sonuclar ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?