Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
yaa canım bunu da son zamanlarda bir sürü kişiden duydum, 12.haftayı geçince tekrar bulantı başlamış. Ayy bu bulantılar benim azabım oldu valla. Bütün gün doğru düzgün bişi yapmadan hep yatıyorum. O kadar kötü olmuyordur herhalde di mi? Eşim annemle k.annemi gezmeye çıkaralım diyor ama nasıl çıkayım ben, dışarıda duramıyorum ki utanıyorum insanlardan artık, öğür öğür

sadece kan değildi, ne zaman ultrasona gireceksin?
iyi olacağına eminim.
evet canım kan alınıp ultrasonla bakılacak. Ultrason alışık olmadığımız şey değil ya onu atlamışım rüyalarıma giriyor doktorumuz, sonuçlar fln ödüm kopuyor yaa:18:

suzancım ben tablo yapmıştım,ilk sayfalarda var. Onu mesaj kısmından yapmıştım ben. Başka bir programa gerek yok. Butonların en alt en başında "table" yazan var, oradan yapılıyor sonra yeşillilerle satır sütun ekliyorsun kırmızılılarla da fazlaları siliyorsun vee içlerini dolduruyorsuuun bak böyle

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Örnek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keeep[/TD]
[TD]ikili test:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bak table basıp seçtikten sonra istersen kenarları renklendirebiliyorsun böyle, no border olan kısım var, onu full grid yapıyorsun vs.

every pc kullanmanın bebegımıze zararı olurmu ben 1 haftadır laptopu yataga alıp ordan bakıyorum daaaa ınsl bırsey olmaz 1-2 st takılıyoruzzzzzzz

bilmem ki valla
ben butun gun basindayim

kimi yerde zarari yok yaziyor
hem pc basinda saatlerce calisan anneler var
bilmiyorum :44:

ben burda herseyi netten izliyorum net hep acik umarim zarari olmuyordur
senin 1-2 saatse hic dusunme bile
kucagina alma labtopu hicbir zaman ama

merhaba canim
ben 3 gundur baya kotuyum ama gecer umarim
benim pek umit yok hissediyorum ara ara devam edecek
ama su istah bir acilsaydi yemek yemek eziyet oluyor canim ya hic istemeden

guzel sonuclarla gel canim seni anliyorum ben cok cok stres yaptim ikili testte
geceleri dusunuyordum surekli
insanlik hali her annenin aklina geliyordur ama insallah tertemiz cikacak derin nefes alican

ben simdi klasik muzik actim biraz dinliycem uzanip bebek icin cok iyi 5.aydan itibaren de disaridaki sesleri algiliyormus iyice

ah canım ya, hiç aklıma gelmezdi valla iştahsız olacağımız. İlk günlerime bakıyorum, gün gün besin değerleri ile birlikte yazmışım ne yediğimi, şimdi yazsam canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Her konuştuğum diyor ki "anne olmak zor", olsun varsın bulantı olsun razıyız di mi.. dışarıdaki sesler için 16-17 hafta deniyor, senin tam zamanı illa klasik müzik olmak zorunda değil dedi bana doktorum, bas olmayan yumuşak şeyler olsun yeter. Bir de konuşma da dinletebilirsin eğer farkı bir dil öğrensin diyorsan, anne karnında duyduğu dillere yatkınlığı oluyormuş çocuğun. Gerçi sizinki zaten rusça duyuyordur bol bol, onu çabuk öğrenir

ben de sana yaziyordum

ne zaman gidiyordun doktora sen ?

ben de bugun gidicem bakalim neler diycek
bebisi gostermez ama
birazdan hazırlanacağım hatta şimdi kalksam iyi olacak öğürmeye başladım yine, sonuçlar iki hafta sonra çıkacak dedi doktor..geç değil mi yahu, ne bakıyorlar iki hafta boyunca:44:senin doktor da yufka yürekli, şööyle acıklı acıklı bak bakalım ne olacak

klasik muzik hem zeka gelisimi icin hem de sakin olmasi icin diye okudum
netten bir radyo var actim beni de rahatlatiyor

evet bebis bolca rusca duyuyor nasilsa dodugu andan itibaren de duyacak
arada da ingilizce diziler izliyorum
anne olmak zor tedirginlik sadece anne karnindayken degilmis
hatta cogu kisi anne karninda daha rahatsin falan diyor
olsun raziyiz hepsine bizi bambaska guzel bir hayat bekliyor

ah tatlim bilmiyorum
benm sonuc 2 saatte cikti
parali olunca ozel ilgilenmis burda sozde, ben de killandim bu kadar erken nasil cikar diye ama alt tarafi kana bakiyorlar cikmasi normal dedi doktorum. yabanci oldugumdan ve ucretli oldugumdan oyle bir durum olmus
tabi ucretli dedigime bakma Tr'de bricok kisi benden daha fazla odemis bu ikili teste
sana da 2 hafta demisler ama bazen iki haftadan once cikiyormus
telle ogrenebiliyorsun cikip cikmadigini
bir hafta diyenler 5. gun falan arayinca aldilar mesela sonuclari

keep cım denıycemm tabloyu ınsll sımdı sohbetım var arkadaslar gelecek bebegıme dualr okuycaz ınsl.. namazımı kıldım havuc yıyorum yaa kıslar ben aıckınca elım ayagm tıtrıyor mıdemm ög luyor hhehe sızded eoluyormuuu

Hanımlar merhaba.Bende bebeğini dört gözle bekleyenlerdenim.Bu ay ateş ölçme yöntemini uygulamak istedim.Adetin 1.günü başlayarak,her sabah 6-8 arası,yataktan kalkmadan,dijital bir ölçerle,dil altından ölçülüyormuş.Yanlış varmı bilgilerimde?Bu konuda uzman olanlardan yardım bekliyorum.Bugün adetimin 1.günü ve ben bugün ölçeceğimi bilmediğimden ölçmedim.Yarın başlasam olurmu?

merhaba
tabiki yarin da baslayabilirsin
bilgiler dogru
hatta ayrtinili bilgi icin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-6714.html
bu topici kullanabilirsin orda bu yontemi kullaniyor arkadaslar ve birbirimize yorumda bulunuyoruz
sen de gun gun ates olcumlerini yazarsan yorumlariz orda
o topicin 1. sayfasini okumani tavsiye ederim

şimdi geldim doktordan, gayet sağlıklı bir bebek dedi bir gün daha ilerlemiş, 5 günde 6 günlük büyümüş arayı kapattı. Bu hızla giderse önden gidecek galiba:44:baştan popoya 3,5cm olmuş, ayaklarla 5doktorun dediğine göre testler bir iki güne geliyormuş ama onlar tek başına pek birşey ifade etmiyormuş, asıl 13.haftadaki ölçümleri bekliyormuşuz o yüzden iki haftaymış. Onlar yapılınca hepsi birlikte değerlendirilecekmiş. Gelsin bakalım bebişi öyle kalbi atar büyümüş görünce keyfim yerine geldi yine:124:

ben geldim gene kimse yok keep benim 30 unda ikili test. sen benden öndesin galiba dimi

keepcim cok sevindim
masallah yavruna kocaman oldu
yakinda cinsiyeti de ogrenicen
o zaman sen ikili testi yaptirmadin di mi sonra gidicen ? onu anlamadim
1,2 gune gelen sonuclar ne ?

ben geldim gene kimse yok keep benim 30 unda ikili test. sen benden öndesin galiba dimi
evet canım 3-4 gün öndeyim ama benim doktor herşeyi erken erken yapıyor bi de hep. Benim ölçümler de 26sında yapılacak

keepcim cok sevindim
masallah yavruna kocaman oldu
yakinda cinsiyeti de ogrenicen
o zaman sen ikili testi yaptirmadin di mi sonra gidicen ? onu anlamadim
1,2 gune gelen sonuclar ne ?
Ben de fark ettim biraz değişik oldu benimki doktor önce kanı aldı,ultrasonla da baktı kan sonuçları 1-2 güne çıkacak ama 2.ölçümleri 26sında yapacak. Yani tamamı iki hafta sonra çıkacak. İçimden bir ses cinsiyeti belli diyor ama ayağını bi indirmedi ki sıpam bakayım, ayaklar hep havada kapatıyor malum bölgeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…