ee ne yaptınız peki 6 saat? ben internetten aldım bir sürü kıyafet. Şimdiden 2 pijama takımı, 3 zıbın seti oldu ama ayları farklı farklı hep. İnternette fiyatlar çok uygun gerçekten,sen de bi bak istersen orada internet alışverişi nasıl?keepcim kesinlikle oyle
ne guzel gunler smdi
bebeklerimiz hakkinda konusacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorum
biz bebise yine kiyafet almadan geldik
burda mothercare acilacak birkac gune onu bekliyorum
acilinca ordan seceriz cok guzel ordaki seyler
korkman da ağrı da normal canım, kalp atışını duyunca rahatlarsın, dünyanın en güzel sesi okızlarrrrrrrr belımm kuyruk kemıgı kısmımmm cokk agrıyorr yaaaaa aklıtma geırmek ıstemoyrum ama kalp atısını duyana denkk kokucamm sanırımmmmmm
Günaydın kızlarBende farklı bir haber yok, kilo vermem durdu galiba almıyorum da ama en azından vermiyorum da. Eşim hala iyileşmedi, annesinde. Bana da annem bakıyor sağolsun, herkes evladını besleme derdinde yani Yarın ikili test için kan alınacak bakalım, inşallah tertemiz çıkar
kızlarr ARK.LAPTOPU BENDE EXCELL VARMISS BEN DE TABLOO YAPIYORUMM HEHEHEHE
ya excellı kabulll letmıyor buyuk dıyor sen nasıl yaptın every worl den mıııı
ınsl temız cıkar cnmm testınız yayınlarsan ınsl bu arada oncekı sayfalarda tablo yapmıssın ben de hem excell hemde worl d yaptım ama buyuk gelıyor ekleyemyrumm tekrargünaydın kızlarBende farklı bir haber yok, kilo vermem durdu galiba Almıyorum da ama en azından vermiyorum da. Eşim hala iyileşmedi, annesinde. Bana da annem bakıyor sağolsun, herkes evladını besleme derdinde yani Yarın ikili test için kan alınacak bakalım, inşallah tertemiz çıkar
ınsl temız cıkar cnmm testınız yayınlarsan ınsl bu arada oncekı sayfalarda tablo yapmıssın ben de hem excell hemde worl d yaptım ama buyuk gelıyor ekleyemyrumm tekrar
ılk sayfaya alabıırım cnmmmmm
everyy alısverıs ıcın erken daha yaa ben 7-8 aylık oldukdan sonra dusunuyorumm zaten cok f
asla almam cunku bebegın gıydıgı zrar yedıgı kar demısler cook cabuk buyuyor cunkuu oglan olursa görumcele aramızda 9 ay var onun bırsuru cıcılerı var kız olursada yankomssumm la aramızda 9 ay varonu gıer tabıı lcw gırdıkce alırım ama cok abartmamm hehe cabuk buyuyorlar cunkuuu :119:
kiz 7,8 aylik dogan bebekler vartabi insallah bizim saglikla vakti zamaninda dogar ama o kadar beklememek gerek gibi geliyor bana alisveris konusunda eltim 5 aylikken besigine arabasina kadar almisti ben de sasirmistim erkendne almislar diye, bebegi yedi aylik dogdu, iyki almislar
sadece kan değildi, ne zaman ultrasona gireceksin?Günaydın kızlarBende farklı bir haber yok, kilo vermem durdu galiba almıyorum da ama en azından vermiyorum da. Eşim hala iyileşmedi, annesinde. Bana da annem bakıyor sağolsun, herkes evladını besleme derdinde yani Yarın ikili test için kan alınacak bakalım, inşallah tertemiz çıkar
ınsl temız cıkar cnmm testınız yayınlarsan ınsl bu arada oncekı sayfalarda tablo yapmıssın ben de hem excell hemde worl d yaptım ama buyuk gelıyor ekleyemyrumm tekrar
ılk sayfaya alabıırım cnmmmmm
everyy alısverıs ıcın erken daha yaa ben 7-8 aylık oldukdan sonra dusunuyorumm zaten cok f
asla almam cunku bebegın gıydıgı zrar yedıgı kar demısler cook cabuk buyuyor cunkuu oglan olursa görumcele aramızda 9 ay var onun bırsuru cıcılerı var kız olursada yankomssumm la aramızda 9 ay varonu gıer tabıı lcw gırdıkce alırım ama cok abartmamm hehe cabuk buyuyorlar cunkuuu :119:
kimse var mıı :) saatlerimizuymuyor sizle. dünden beri çok başım dönüyodu. kulaklarımı yıkattım geçti
gunaydin canim
gunaydin herkese
geridonusumkutusu gecmis olsun rahatlamissindir herhalde simdi
suzancim sen ne zaman gidiyorsun kalp atislarina
ben de bugun doktora gidicem ama bebisi gormeye degil, ultrason icin daha zaman var
doktorum vitamin hapi yazacak sonunda anladi ciddiyeti hicbir sey yiyemiyorum ben bu hafta 24 saat bulaniyor midem
gunaydın canımmm taa carsamba yaaa
daha cokk varr st 10 da randevummm ınsll duyarızda bende derın bır ohhh cekerımm ınsll
insallah canim
birsey degil ya gecersimdi cok zor di mi bebisi gorme gunlerini beklemek
ama o gun derin nefes alican ve sonra cok cok rahatliycan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?