Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
ee ne yaptınız peki 6 saat? ben internetten aldım bir sürü kıyafet. Şimdiden 2 pijama takımı, 3 zıbın seti oldu ama ayları farklı farklı hep. İnternette fiyatlar çok uygun gerçekten,sen de bi bak istersen orada internet alışverişi nasıl?

kızlarrrrrrrr belımm kuyruk kemıgı kısmımmm cokk agrıyorr yaaaaa aklıtma geırmek ıstemoyrum ama kalp atısını duyana denkk kokucamm sanırımmmmmm
korkman da ağrı da normal canım, kalp atışını duyunca rahatlarsın, dünyanın en güzel sesi o

Günaydın kızlar Bende farklı bir haber yok, kilo vermem durdu galiba almıyorum da ama en azından vermiyorum da. Eşim hala iyileşmedi, annesinde. Bana da annem bakıyor sağolsun, herkes evladını besleme derdinde yani Yarın ikili test için kan alınacak bakalım, inşallah tertemiz çıkar

keepcim internetten alisveris hic yapmiyoruz biz esimle
kredi karti da kullanmiyoruz zaten
guzel oluyor tabi hem imkan cok ama oyle pek ilgilenmiyoruz cok gerekirse baskasina para verip onun kartiyla aliyoruz
Tr'de babamin kartiyla alirim begendiklerimi
gule gule kullansin bebisin

sen kurtulucan yakin bu bunaltilardan saglikla gelsin kilolarin yavas yavas

beni sorarsam yenidne basladi ben kusma bulanti baya feci hallerdeyim
yarin doktora gidicem vitamin yazacak bana basliycam hemen cunku bebegim hic beslenemiyor
guzel sonuclarla gel insallah

kızlarr ARK.LAPTOPU BENDE EXCELL VARMISS BEN DE TABLOO YAPIYORUMM HEHEHEHE

ya excellı kabulll letmıyor buyuk dıyor sen nasıl yaptın every worl den mıııı

ınsl temız cıkar cnmm testınız yayınlarsan ınsl bu arada oncekı sayfalarda tablo yapmıssın ben de hem excell hemde worl d yaptım ama buyuk gelıyor ekleyemyrumm tekrar
ılk sayfaya alabıırım cnmmmmm

everyy alısverıs ıcın erken daha yaa ben 7-8 aylık oldukdan sonra dusunuyorumm zaten cok f
asla almam cunku bebegın gıydıgı zrar yedıgı kar demısler cook cabuk buyuyor cunkuu oglan olursa görumcele aramızda 9 ay var onun bırsuru cıcılerı var kız olursada yankomssumm la aramızda 9 ay var onu gıer tabıı lcw gırdıkce alırım ama cok abartmamm hehe cabuk buyuyorlar cunkuuu :119:

kiz 7,8 aylik dogan bebekler var tabi insallah bizim saglikla vakti zamaninda dogar ama o kadar beklememek gerek gibi geliyor bana alisveris konusundaeltim 5 aylikken besigine arabasina kadar almisti ben de sasirmistim erkendne almislar diye, bebegi yedi aylik dogdu, iyki almislar

allah sglıklsını versın de eltının ıcınemı dogmuş nee:119:

kimse var mıı :) saatlerimizuymuyor sizle. dünden beri çok başım dönüyodu. kulaklarımı yıkattım geçti

sadece kan değildi, ne zaman ultrasona gireceksin?
iyi olacağına eminim.

ben de almıyacağım hemen. herkes 3 aylık kıyafet alma diyor. 3-6 aylıklardan al dediler. çabuk büyüyor diye. ben de yaza denk gelecek nasılsa ilk üç ayı giydiririm çıtçıtlı badiyi çıplak çıplak atarım güneşe diyorum.
kimse var mıı :) saatlerimizuymuyor sizle. dünden beri çok başım dönüyodu. kulaklarımı yıkattım geçti

geçmiş olsun baş dönmesi mi yapıyor kulak tıkanıklığı

gunaydınlarrrr hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarrrrrr nasılsınızz bız cokk sukur ıyıyızzzzzzzzzzz:118::118::124::124::124::126::126::126:

gunaydin canim
gunaydin herkese

geridonusumkutusu gecmis olsun rahatlamissindir herhalde simdi

suzancim sen ne zaman gidiyorsun kalp atislarina

ben de bugun doktora gidicem ama bebisi gormeye degil, ultrason icin daha zaman var
doktorum vitamin hapi yazacak sonunda anladi ciddiyeti hicbir sey yiyemiyorum ben bu hafta 24 saat bulaniyor midem

gunaydın canımmm taa carsamba yaaa
daha cokk varr st 10 da randevummm ınsll duyarızda bende derın bır ohhh cekerımm ınsll

insallah canim
birsey degil ya gecer simdi cok zor di mi bebisi gorme gunlerini beklemek
ama o gun derin nefes alican ve sonra cok cok rahatliycan insallah

ayy bazen umutsuzluga dusuyor ınsan aama dıyrum 4 senden sonra veren rabbım onu ınsl kusursuz yaratmıstır ınssl dıe dua edıorum bolca korktugumuza ugramayız ınsl dıe ama dıyorum ugrasak bıle cok sukur gebe oldum o duyguyu azda olsa tatdım dıe cok sukur yasatanaaaaaa elhamdulıllahhhhhh

every pc kullanmanın bebegımıze zararı olurmu ben 1 haftadır laptopu yataga alıp ordan bakıyorum daaaa ınsl bırsey olmaz 1-2 st takılıyoruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…