Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
suzancim hamilelikte hepsi normal
bel agrisi, gece wc ye defalarca kalkmak, uykuya duskunluk, uykusuzluk...
ben hala gece 3 kere kalkiyorum sozde azalmasi lazim 3aydan sonra ama hala uyaniyorum gece surekli

suzancim hamilelikte hepsi normal
bel agrisi, gece wc ye defalarca kalkmak, uykuya duskunluk, uykusuzluk...
ben hala gece 3 kere kalkiyorum sozde azalmasi lazim 3aydan sonra ama hala uyaniyorum gece surekli
bılıyrum ama korkuyormm bılıyorum rabbımın emrı olur dıe ama annelık sanırım duygu bırıkımı cokk sukur bıze bu anları yasatana elhamdulıllah
slmm. nasılsınız

cok sukur cnm sız?? nasılsınız bakalım bız kalp atısı ıcın safakk sayıyoruzdaa

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, az sonra devlet hastanesine rapor almaya gideceğiz annemle. Sanırım bu son raporum olacak. Okulda derslerimi azaltmışlar sağ olsunlar. Yarıya indi neredeyse Gerçi bu halde onu da yapamam ama iki hafta sonraya biraz hafifler diye umuyorum artık işe dönmem gerek çünkü.

keepcim az kaldi
kiz masallah 11.hafta olmus
super geciyor zaman
sucanin da 7. hafta olmus bile
zaman su gibi akip gececek saglikla pespese dogurucaz arkadaslarim insallah

calıskan anne adayııı senıııı saglıklıca oogret bebelerree herkesyı bu arada dersının konusu genelde ne olurrcunku bebegınn senı dınler aklına yer ederr hehe

super geciyor zaman
zaman su gibi akip gececek saglikla pespese dogurucaz arkadaslarim insallah[/QUOTE]

gunaydın every cımm

bız gene bugunde bel agrısından uyuyamadık yaaadekılsız uykularımı ozledım yaaesımı sbh kaldırdım kv de kaldırdım bende uyku olmadıgı ıcınn kahvaltıyı hazırlasmıs kv esım benı uyandırmadan gıttı 2 gundur uyku uyumadıgımı bebegın benı cok etkıledıgını anladııkııı cok skur bıze bu anları ys
atana ama bu kdr agrı da cok can yakıyor sımdıdenn:18::18::18:
kızlar bu a:18:a benımm dogum tarıhım nete goree o gun keseyı gormeye gıtıgımızzde dr bırsey demedı bısde heyacandan sormadıkk dr da faklı cıkabılırmıı yaaa:44::44:

yoksa bugun 6+4 gunluguzzz

gene ıstah sıfır gece kalkıpp cubuk kraker yıyorum yoks a mıdem bulanıyorr lımonlu seker yıyorum agzımın ıcı ıgrenc oluyorr ya sızdedevarmııı böle drumlarrrr

iyi yapiyorsun suzancim
yataktan kalkmadan once yaninda cubuk kraker bulundursan iyi fikir
surekli agzina atinca bulanti hissin azalir
bunlar guzel sikayetler bel agrin da ilk zamanlar cok da sonra gecer
benim su an sadece ev temizligindne sonra oluyor ama tabi sag kalca agrim cok var

hayırlısı canım yaa evet gusel sıkayetler hayırlısı ıle 9 ay bır gecseydıı

kımseler yokk burdaaaanerrdesınızz yuklu yuklu nerde gezıyorsunuzz bız temızlık yaptık geldıkk

calıskan anne adayııı senıııı saglıklıca oogret bebelerree herkesyı bu arada dersının konusu genelde ne olurrcunku bebegınn senı dınler aklına yer ederr hehe

kızlar bu a:18:a benımm dogum tarıhım nete goree o gun keseyı gormeye gıtıgımızzde dr bırsey demedı bısde heyacandan sormadıkk dr da faklı cıkabılırmıı yaaa:44::44:

yoksa bugun 6+4 gunluguzzz

gene ıstah sıfır gece kalkıpp cubuk kraker yıyorum yoks a mıdem bulanıyorr lımonlu seker yıyorum agzımın ıcı ıgrenc oluyorr ya sızdedevarmııı böle drumlarrrr
[/QUOTE]benim dersi dinlemese daha iyi canım, benim konular bebişi pek açmaz hesaptan tabi ki farklı çıkabilir, hiç canını sıkma bak benim de farklı..O hesap standart 14.gün yumurtlayanlar için ama bildiğin gibi herkes o günler yumurtlamıyor, biz bu yüzden ateş ölçüyorduk zaten

keepcim az kaldi
super geciyor zaman
zaman su gibi akip gececek saglikla pespese dogurucaz arkadaslarim insallah
ah everycim zaman geçmek bilmiyor, belki belli bir zamandan sonra daha hızlı geçer ama bugünlerimize şükürler olsun. Seninle ilk tanıştığımızda nelerden bahsediyorduk şimdi nelerden bahsediyoruz

kımseler yokk burdaaaanerrdesınızz yuklu yuklu nerde gezıyorsunuzz bız temızlık yaptık geldıkk

topici yalniz birakiyorsunuz ama kusucem

ben butun gun gezdim hem de
6 saat avm de gezdim
dolum bittim
bebisi de yordum
ama iyi geldi gezmek
doktoruma sormam lazim bu kadar dolasmak normal mi diye
ama o genelde onayliyor dogum kolay olur yuruyun diyor

keepcim kesinlikle oyle
ne guzel gunler smdi
bebeklerimiz hakkinda konusacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorum

biz bebise yine kiyafet almadan geldik
burda mothercare acilacak birkac gune onu bekliyorum
acilinca ordan seceriz cok guzel ordaki seyler

Haklisin every ama yazan herkes hamilelikle ilgii sıkıntisindan gellemiyor galiba.
Ben iyice tembellestim. Yemek bile yemeye useniyorum. Kalkip bi corba yapmiyorum kendime.
Sen de gez toz benim canim onu da istemiyor.

Haklisin every ama yazan herkes hamilelikle ilgii sıkıntisindan gellemiyor galiba.
Ben iyice tembellestim. Yemek bile yemeye useniyorum. Kalkip bi corba yapmiyorum kendime.
Sen de gez toz benim canim onu da istemiyor.

dogru diyorsun bulanti var simdi yorgunluklar var
ben iki gudnur cok kotuydum moralmen aklima neler geliyordu
bugun cok sukur iyiyim ya aman boyle olayim
ama yormasam cok fazla iyi olacak da gidince o tempo yoruyor
vede yatmaya alismisim sanirim ama yuruyus iyidir di mi

kızlarrrrrrrr belımm kuyruk kemıgı kısmımmm cokk agrıyorr yaaaaa aklıtma geırmek ıstemoyrum ama kalp atısını duyana denkk kokucamm sanırımmmmmm

kızlarrrrrrrr belımm kuyruk kemıgı kısmımmm cokk agrıyorr yaaaaa aklıtma geırmek ıstemoyrum ama kalp atısını duyana denkk kokucamm sanırımmmmmm

hamilelikte böyle ağrı olur mu bilmiyorum ama bel ağrısı normal
kasık ağrısı benim ilk haftalar 5-6-7. haftalarda çok oldu. ayakta çok durduğum zamanlar ve yorulduğumda olurdu. doktor kan akımı oraya doğru fazlalaştı o yüzden normal dedi.
uzun süredir ağrımıyor.

gunaydınlrrr biiiz geldikkk dr aradık oda normal dınle dedıııı:119: sımdıe acıktık mıdemız bulanıyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…