gecen cumartesi gittigim usg goruntusu cok kotu hic belli olmuyor
yeniden gitmek icin 3 haftam var
ama size ikili testten bir uc boyutlu goruntu verebilirim12 +1 goruntusu bu ama usg cok gelismis
Eki Görüntüle 551334
rezene selamm cnmmmm benden 2 hafta öndesınızz muckkk sızee
bılıyrum ama korkuyormm bılıyorum rabbımın emrı olur dıe ama annelık sanırım duygu bırıkımı cokk sukur bıze bu anları yasatana elhamdulıllahsuzancim hamilelikte hepsi normal
bel agrisi, gece wc ye defalarca kalkmak, uykuya duskunluk, uykusuzluk...
ben hala gece 3 kere kalkiyorum sozde azalmasi lazim 3aydan sonra ama hala uyaniyorum gece surekli
slmm. nasılsınız
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, az sonra devlet hastanesine rapor almaya gideceğiz annemle. Sanırım bu son raporum olacak. Okulda derslerimi azaltmışlar sağ olsunlar. Yarıya indi neredeyseGerçi bu halde onu da yapamam ama iki hafta sonraya biraz hafifler diye umuyorum artık işe dönmem gerek çünkü.
calıskan anne adayııı senıııı saglıklıca oogret bebelerree herkesyı bu arada dersının konusu genelde ne olurrcunku bebegınn senı dınler aklına yer ederr hehegünaydın kızlar, nasılsınız bakalım, az sonra devlet hastanesine rapor almaya gideceğiz annemle. Sanırım bu son raporum olacak. Okulda derslerimi azaltmışlar sağ olsunlar. Yarıya indi neredeyseGerçi bu halde onu da yapamam ama iki hafta sonraya biraz hafifler diye umuyorum artık işe dönmem gerek çünkü.
hayırlısı canım yaa evet gusel sıkayetler hayırlısı ıle 9 ay bır gecseydııiyi yapiyorsun suzancim
yataktan kalkmadan once yaninda cubuk kraker bulundursan iyi fikir
surekli agzina atinca bulanti hissin azalir
bunlar guzel sikayetlerbel agrin da ilk zamanlar cok da sonra gecer
benim su an sadece ev temizligindne sonra oluyor ama tabi sag kalca agrim cok var
calıskan anne adayııı senıııı saglıklıca oogret bebelerree herkesyı bu arada dersının konusu genelde ne olurrcunku bebegınn senı dınler aklına yer ederr hehe
keepcim az kaldi
kiz masallah 11.hafta olmus
super geciyor zaman
sucanin da 7. hafta olmus bile
zaman su gibi akip gececek saglikla pespese dogurucaz arkadaslariminsallah
kımseler yokk burdaaaanerrdesınızz yuklu yuklu nerde gezıyorsunuzz bız temızlık yaptık geldıkk
Haklisin every ama yazan herkes hamilelikle ilgii sıkıntisindan gellemiyor galiba.
Ben iyice tembellestim. Yemek bile yemeye useniyorum. Kalkip bi corba yapmiyorum kendime.
Sen de gez toz benim canim onu da istemiyor.
kızlarrrrrrrr belımm kuyruk kemıgı kısmımmm cokk agrıyorr yaaaaa aklıtma geırmek ıstemoyrum ama kalp atısını duyana denkk kokucamm sanırımmmmmm
kızlarrrrrrrr belımm kuyruk kemıgı kısmımmm cokk agrıyorr yaaaaa aklıtma geırmek ıstemoyrum ama kalp atısını duyana denkk kokucamm sanırımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?