valla yok şu hafta şu güne göre şöyle bilmem ne böyle diye açıkladı ama kalmadı aklımda. Vardır bir bildiği dedim ben de ama mantıken kanın sonuçları değişmez diye düşündüm çünkü kandan kromozoma bakılıyor sanırım o hep aynı, ultrason ölçümleri değişir artık büyümeyi fln da mı karşılaştıracak nedir. Üçlü dörtlü testlerin güvenilirliği ikili teste göre daha düşükmüş ama yinede yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum ben. Zaten amniyosentez dışında hiçbiri kesin sonuç veremiyor ama en azından fikir oluyor. Doktorun istediyse kesin yaptır derim canım,benimki isteyecek ve yaptıracağım hepsinicanim sanirim yok yeni hamile
nisan diye biri vardi en son duymusundur onu
keepcim normalde kan ve usg olcumu ayni gun olmali diye biliyorum da ondan aklim karisti benim de
ozellikel o degerler baz aliniyor diye
bu arada ben de doktora gittim uclu teste gerek yok diye dusunuyorum o da bahsetmiyordu dun dedi zamani geldi rusyada herkes yaptiriyor turkiyede doktorunla konus sisemi bilmyiorum ama burda gerekli test dedi.
6=10 aralik arasi da benim uclu test zamaniymis organ incelemesi ve kalp incelemesi yaptirayim ben de insallah hersey iyidir hepimizin bebisleri icin
aa evet o açmadığı sürece sorulmaz, nezaketen açarsa da kısa kesip kapatmak lazımben de 2 saat sonra doktorumla bulusucam gezicez
kadin benle baglantiyi koparmak istemiyormus gidiyorum diyince uzuldu gezicez bugun bakalim nasil olacak
ben stres olurum genelde boyle seylerde
bir de ne muhabbet edicez soru sormak da olmaz kadina is baska arkadaslik baska
selam kizlar nasilsinizzzz...ay ne guzel herkes hamileeeee...hayirlisiyla kucaginiza alirsinizzz saglikli bir sekilde...bu ates olcme yontemi nasil bende hamile kalmak icin can atanlardanimmmm yardimci olurmusunuz kizlar
güzel geçmesine sevindimgezdik valla doktorumla
sonradan babasi kizi ve oglunu da getirdi, bir de kucuk erkek varmis ne sekerrr, biz gezerken babasina birakmisti cocuklari kadin
zaten muhabbet ediliyor ama surekli bebege geliyor muhabbet
iste tavsiyelerde bulunuyor arada
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
selam tabloma bakarmisiniz ben bu ay ilk defa yaptim daha cozemedim tabloma bakip yorumlarmisiniz.??? :26:
canım rahim genişlemesidir, bu haftalarda bebişler inanılmaz hızla büyüyor bazen rahim o hızı yakalayabilmek için öyle sancıyormuş. Benim geçen hafta çok olmuştu, bebeğin 4 günde 6 günlük büyüdüğünü öğrenincemerhaba keepcim
merhaba kizlar
ben de sag kasikta bir rahatsizlik hissediyorum ama umarim yolundadir hersey
ben de cok ruya gordum dun , ara ara oluyor bende de
canım rahim genişlemesidir, bu haftalarda bebişler inanılmaz hızla büyüyor bazen rahim o hızı yakalayabilmek için öyle sancıyormuş. Benim geçen hafta çok olmuştu, bebeğin 4 günde 6 günlük büyüdüğünü öğrenince53:) taşlar yerine oturdu. Alminacık içerde çalışıyor yani
Günaydın canlarr
Bizde çok hastayız
Sizler iyisinizdir umarım
Çok öptüm hepinizi
geçmiş olsun canım, bol sıvı al çabucak geçsin inşallahGünaydın canlarr
Bizde çok hastayız
Sizler iyisinizdir umarım
Çok öptüm hepinizi
ee iyimiş işte doktor da yanındadogru diyorsun canim
bu arada iki gun sonra eglencemiz var
doktorumu da davet ettim esi zaten bizim is yerinin doktoru
ve kadin 2,3 saatlik sigarali ortamdan sesten birsey olmaz dedi
ama topuklu giyme rahat giyin diye uyariyor hep
ben de 22 kasimda zaten doktora gidicem ondan sorna usg ye bakicaz sonra artik yavas yavas Tr yollari
gecmis olsun canim tez zamanda iyilesin
bende de grip baslangici var, sirada beklerken ondeki kadin oksuruk durdu bana dogru kaptim sanirim
bas agrisi ve hapsirik var sanirim basliycak benim de
geçmiş olsun canım, bol sıvı al çabucak geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?