sen ilk haftalarinda cig sogan istiyordu canim hep
eger cok yediysen de tiksinmis olabilirsin
benim yemek yapmak istemiyorum hic, mutfaktan nefret ediyorum. esime biraktim dun yaptigi yemegin icinde avuc avuc kimyon koymus oyle boyle degil. sanki 2 koca kasik var, yiyemedim yemegini de canim cekse de, o kadar kimyon rahim kasilmasi yapar,korktum. ama bugun birseyler yapmak icin zorliycam kendimi
ah canım ya, annenin yanına gelsen o güzelce bakar sana, yemek fln yapmak zorunda kalmazsın. Ah ah geçse bir geçse hayırlısıylagececek hepsi insallah canim
benim de bugun vardun gece de oldu
ara ara oluyor midem agzimda dolasiyorum
canım hastalık yatırmamış sevindim, aman dikkat et yenilemesin bir an önce atlatırsın umarımGünaydın güzel annelerrr
Benim hastalık devam ama yatırmadı henüzz
Ateşte yapmadı çok şükür
Takılıyoruz şimdilikk öyle
Sizler iyisinzdir umarımm
Suzan son 1 gün inşAllah güzel güzel haberlerle gelirsin
Ahh görebilseydim canım keşkee
İnanılmaz eski bir usg ve kadının anlaması bile bir mucize
Hedefimiz 8 Aralık
merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazamıyorum. okudum her sayfayı ama haziran anneleri topiğinde olumsuz 3 olay enerjimi aldı götürdü. o yüzden elim yazmaya gitmedi.
2 gün de bilgisayarımdan uzak kaldım.
bugün suzan kalp atışını görmek için gidecek diye biliyorum.
suzancım inan uzun süre gözlerinin önünden gitmeyecek o görüntü.
ah canım ya, annenin yanına gelsen o güzelce bakar sana, yemek fln yapmak zorunda kalmazsın. Ah ah geçse bir geçse hayırlısıyla
canım hastalık yatırmamış sevindim, aman dikkat et yenilemesin bir an önce atlatırsın umarım
canımm benmm ınsl gececek bu gunlerdee olsun bebegımızınn ıcın herkeseyyyyok canım ben 58kg civarı hamile kalmıştım şimdi 53, dün öğrendim 200gr daha vermişim. Yani hastaneye 800gr kaldı:18: O yüzden neredeyse tüm zamanımı yiyip yatarak geçiriyorum çünkü hastaneye yatmak istemiyorumAmma dün bir güzel haber; sadece 1 kez yemeğime veda ettim 10-15lerden sonra çok sevindirici birşey benim için
cnmmyarın nm muayene ınsll dua beklıorumm senn son satırını okuyunca tıken tıken olduu yaaaaaaaaamerhaba arkadaşlar
uzun süredir yazamıyorum. okudum her sayfayı ama haziran anneleri topiğinde olumsuz 3 olay enerjimi aldı götürdü. o yüzden elim yazmaya gitmedi.
2 gün de bilgisayarımdan uzak kaldım.
bugün suzan kalp atışını görmek için gidecek diye biliyorum.
suzancım inan uzun süre gözlerinin önünden gitmeyecek o görüntü.
ayy cnmm annende yoruluyor demekkıııı kıyamammmm ayy cnmm salcalı makarna ıcıne sarımsak ve kımyon ıstedı dur yapımmm yanındada yogannem isten geldiginde aksam 7 oluyor
annem de gun sayiyor gel kizim bana cesit cesit yemek yap, isten gelince yemeklerim hazir olsun cok yoruluyorum diye
tabi tabi dedimmm ben senin yemekleri beklerken sen bana diyon
is babama kaldi o yapsin banane
canim benim selam
bazen arada oyle seyler oluyor
dun de ben bir arkadasla konustum bir hikaye anlatti sagolsun! sinir oldum depresyona girdim resmen
tam iki kere anlatti o olayi hamiel kadina denilcek sey mi! tabi saf niyeti kotuluk dusunmuyor ama biraz dikkatli olmakta fayda var
hic kotu seyler dusunme ehrkes baska yasar hamileligini
insallah bizler icin hersey cok guzel olacak
kızlar benm bulantım yok dıyordumyaaa
ben gunluk ayva(gamzelı olsun dıe) ve maden suyu (kalsıyum ıcın) bılmedn bugun ogrendıkı onlar bulantıyı bastırıyormus mademmm:44:
bılmedenyaarın 10 da randdevumuz ınsll pıtpıtlarını duyarımm yaaaaaaa korkuyorum ama dıyorum bır yandada verende o alanda buna da cok sukur elhamdulıllah...benım ıstah sıfır ama yıyorum gende 1 kg almısımm hehe 72 olmusummm keepp cım bulantımm yokyaa ama kramplarım cokkkk sag ayagım her gunnn hemdeee bel agrım geneee
canımm benmm ınsl gececek bu gunlerdee olsun bebegımızınn ıcın herkeseyyy
cnmmyarın nm muayene ınsll dua beklıorumm senn son satırını okuyunca tıken tıken olduu yaaaaaaaaacanım olumsuzluklara takılma rabbımın emrı tmm ınslll
ayy cnmm annende yoruluyor demekkıııı kıyamammmm ayy cnmm salcalı makarna ıcıne sarımsak ve kımyon ıstedı dur yapımmm yanındada yogrtt ohh mıssss tabii kokuya fullll karsıyımm esım odada deo sıkmıyor sabahlarııı taa gırıste sıkıo nefes alamıyorum yahuuuuuuuuuuuuuuu
slm kızlar bizde dün gittik kalp atışları için.ama sesini duyabileceğimiz gibi değil dedi doktor.hatta doktor dopler i açtı ama sesi daha gelecek gibi değil dedi.sadece kalp atışlarını gösterdi.o bile bizi öyle mutlu etti ki. rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.
mükmmel bi duyguymuş:119:
hormonlar canım ya, ben de öyleyim nelere nelere ağlıyorum kendime bile komik geliyor bazenbu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi.
bugünde okulda olumsuz bişey yaşadım ağlama tuttu beni.
gözün aydınslm kızlar bizde dün gittik kalp atışları için.ama sesini duyabileceğimiz gibi değil dedi doktor.hatta doktor dopler i açtı ama sesi daha gelecek gibi değil dedi.sadece kalp atışlarını gösterdi.o bile bizi öyle mutlu etti ki. rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.
mükmmel bi duyguymuş:119:
hayırlı olsun canımselamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık
gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrrcok sukur bebegım saglıklıymıss
dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı
darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa
nısan cımm hos geldınnnnnnnnnnnnnnnn
fasla ultrasonu sevmyr bızım drhayırlı olsun canımyalnız 1 ay geç değil mi, ikili teste mi gideceksiniz 1 ay sonraya?
hayırlı olsun canımyalnız 1 ay geç değil mi, ikili teste mi gideceksiniz 1 ay sonraya?
fasla ultrasonu sevmyr bızım drsanırım canımmm ıkılı zamanı gelıyor dımıııı cok sukurrr ama ben 3,5 hafta snraya aldım esımın ızın gununee
selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık
gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrrcok sukur bebegım saglıklıymıss
dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı
darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa
nısan cımm hos geldınnnnnnnnnnnnnnnn
yok keepcim normal
kalp atisindan sonra 3 hafta sonraya veriyorlar genelde ikili test icin de daha cok erken
kızlar dün akşamdan beri bulantılar coştu, kafamı zor kaldırıyorum. Az yatayım gelirim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?