Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

Avuç avuç yiyordum
okadar cok yedim kiii
Eşim yatmıyordu artık benlee
Sonra ne olduysaa o çiğ soğan kokusu mahvetti beni :26::26:
Bende tarçinlı ıhlamur içtim şimdi midem bulandı yaa
Bu bitkiler piskolojik etkiliyor resmen beni
iyi yapmışın yememişinn kimyonu Allah korusun fazlası zarar
Bugün hafif menüyle başla canımm
Ne bileyim salata pilav yap mesela, içine kat kat yee
Sonra kendini iyi hissedersen sulu yaparsın
İnşallah miden bulanmaz

merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazamıyorum. okudum her sayfayı ama haziran anneleri topiğinde olumsuz 3 olay enerjimi aldı götürdü. o yüzden elim yazmaya gitmedi.
2 gün de bilgisayarımdan uzak kaldım.
bugün suzan kalp atışını görmek için gidecek diye biliyorum.
suzancım inan uzun süre gözlerinin önünden gitmeyecek o görüntü.

gececek hepsi insallah canim

benim de bugun var dun gece de oldu
ara ara oluyor midem agzimda dolasiyorum
ah canım ya, annenin yanına gelsen o güzelce bakar sana, yemek fln yapmak zorunda kalmazsın. Ah ah geçse bir geçse hayırlısıyla

canım hastalık yatırmamış sevindim, aman dikkat et yenilemesin bir an önce atlatırsın umarım

canim benim selam
bazen arada oyle seyler oluyor
dun de ben bir arkadasla konustum bir hikaye anlatti sagolsun! sinir oldum depresyona girdim resmen
tam iki kere anlatti o olayi hamiel kadina denilcek sey mi! tabi saf niyeti kotuluk dusunmuyor ama biraz dikkatli olmakta fayda var
hic kotu seyler dusunme ehrkes baska yasar hamileligini
insallah bizler icin hersey cok guzel olacak

annem isten geldiginde aksam 7 oluyor
annem de gun sayiyor gel kizim bana cesit cesit yemek yap, isten gelince yemeklerim hazir olsun cok yoruluyorum diye
tabi tabi dedimmm ben senin yemekleri beklerken sen bana diyon
is babama kaldi o yapsin banane

kızlar benm bulantım yok dıyordumyaaa

ben gunluk ayva(gamzelı olsun dıe) ve maden suyu (kalsıyum ıcın) bılmedn bugun ogrendıkı onlar bulantıyı bastırıyormus mademmm:44:
bılmeden yaarın 10 da randdevumuz ınsll pıtpıtlarını duyarımm yaaaaaaakorkuyorum ama dıyorum bır yandada verende o alanda buna da cok sukur elhamdulıllah...benım ıstah sıfır ama yıyorum gende 1 kg almısımm hehe 72 olmusummm keepp cım bulantımm yokyaaama kramplarım cokkkk sag ayagım her gunnn hemdeee bel agrım geneee

canımm benmm ınsl gececek bu gunlerdee olsun bebegımızınn ıcın herkeseyyy
cnmmyarın nm muayene ınsll dua beklıorumm senn son satırını okuyunca tıken tıken olduu yaaaaaaaaa canım olumsuzluklara takılma rabbımın emrı tmm ınslll

ayy cnmm annende yoruluyor demekkıııı kıyamammmm ayy cnmm salcalı makarna ıcıne sarımsak ve kımyon ıstedı dur yapımmm yanındada yogrtt ohh mıssss tabii kokuya fullll karsıyımm esım odada deo sıkmıyor sabahlarııı taa gırıste sıkıo nefes alamıyorum yahuuuuuuuuuuuuuuu

bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi.
bugünde okulda olumsuz bişey yaşadım ağlama tuttu beni.

öyle de işte elimde değil takılmamak.
yarınmış evet hayırlı haberlerle gel inşallah.

slm kızlar bizde dün gittik kalp atışları için.ama sesini duyabileceğimiz gibi değil dedi doktor.hatta doktor dopler i açtı ama sesi daha gelecek gibi değil dedi.sadece kalp atışlarını gösterdi.o bile bizi öyle mutlu etti ki. rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.

mükmmel bi duyguymuş:119:

hosgeldin aramiza
gozun aydin

gormek de yetiyor canim
ben de duymak istememistim sadece gorduk pitpitlari 7.haftada
sonra ikili testte dinledik inanilmaz birsey

bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi.
bugünde okulda olumsuz bişey yaşadım ağlama tuttu beni.
hormonlar canım ya, ben de öyleyim nelere nelere ağlıyorum kendime bile komik geliyor bazen

gözün aydın çok güzel bir görüntü değil mi, hareketlerini görmeyi bekle hele sen

selamın aleykum kızlarrr bu st de eve geldık

gezdık bebegımle cok sukur kalp atıslarımızı dınledıkk 1,17 mm boyumuz 7+2 gunluk musuzz nette 2 gun onden gıdıyorrr cok sukur bebegım saglıklıymıss

dr kansızlık,guatır,ıdrar,kan uyusmazlıgı (bızde var) testlerı yaptı cok sukur hepsı temız cıktıı

darısı duyamayanlaraaa dr aksı bırseyolmaz ıse 1 ay sonra goruselım dedı bızde babamızın ızın gunu olan 14 aralık a randevumuzu aldıkkkcokk sukur elhamdülıllahhh pıt pıtlarımızaaaaaaaaaa

nısan cımm hos geldınnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun canım yalnız 1 ay geç değil mi, ikili teste mi gideceksiniz 1 ay sonraya?

hayırlı olsun canım yalnız 1 ay geç değil mi, ikili teste mi gideceksiniz 1 ay sonraya?
fasla ultrasonu sevmyr bızım dr sanırım canımmm ıkılı zamanı gelıyor dımıııı cok sukurrr ama ben 3,5 hafta snraya aldım esımın ızın gununee

hayırlı olsun
içiniz rahat olsun artık. bebeğin seninle

every,rezene,keep,,,,canlarımmm cok sagolunuzz allah razı olsun evett cok sukur bundan sonra bebegımın bende büyütecegi göbşimi sevme zamanı dua zamanı ınsallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…