bu sefer doktor fazla açıklama yapmadı
kolunu bacağını gösterdi boyunu ölçtü
multivitamin verdi. kocaman hap nasıl içeceğim bilmiyorum.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Eki Görüntüle 559151 Eki Görüntüle 559152
bu sefer doktor fazla açıklama yapmadı
kolunu bacağını gösterdi boyunu ölçtü
multivitamin verdi. kocaman hap nasıl içeceğim bilmiyorum.3,20cm olmus bebisim bacak da eklersen 4 kusur olur dedi.
Eki Görüntüle 559151 Eki Görüntüle 559152
deymesın sıze cnm cok sukur buyuyor bebegınnn aboww kıscemısın erkekcemı sen nesın yiyennnnn
oyyyy yerim ben bu tatlisiiiii
annesi kocaman oldu bile saglikla buyusun yavrun
bugun butun gun bir saniye bile birakmadi beni bulantim
ilk defa butun gun suren bu kadar ciddi bir bulanti gunum
buna da sukur
uyku deseniz sabahin korunde kusmayla uyandim hala uyuyasim da yok
sizler nasilsiniz
cnmm allah kolaylık versın ınslllbugun butun gun bir saniye bile birakmadi beni bulantim
buna da sukur
sizler nasilsiniz
bende de aynıbugun butun gun bir saniye bile birakmadi beni bulantim
buna da sukur
sizler nasilsiniz
bende de aynıe hani 12.haftada geçiyordu bunlar:44:artık herkes sıkıldı benim bulantılarımdan, eşim eve geliyor beni yatar görünce suratı asılıyor "daha geçmedi mi" diye, annem kilo almıyorum diye sitem ediyor. Dün "yatırın hastaneye kurtulun" dedim artık sanki benim elimde, onlar benim yatmamdan bıktı, ben kaç haftadır hasta gibiyim ben ne yapayım of of of çok dertliyim, paylaşayım dedim ama sizin de içinizi karartmıyım:26:
REZENE, bebişin çok tatlı olmuş, bebişe benzemiş artık, kollar bacaklar her şey tam
bılmem ama bır lımona bakıyorum bır cıkolataya gonlum cıko dan yana oluyor heersınnr vakıttsuzancim masallah sana hic olmasin bulantin
tatlici mi oldun kiz pasa mi geliyor acabasaglikla gelsin de
bende de aynıe hani 12.haftada geçiyordu bunlar:44:artık herkes sıkıldı benim bulantılarımdan, eşim eve geliyor beni yatar görünce suratı asılıyor "daha geçmedi mi" diye, annem kilo almıyorum diye sitem ediyor. Dün "yatırın hastaneye kurtulun" dedim artık sanki benim elimde, onlar benim yatmamdan bıktı, ben kaç haftadır hasta gibiyim ben ne yapayım of of of çok dertliyim, paylaşayım dedim ama sizin de içinizi karartmıyım:26:
REZENE, bebişin çok tatlı olmuş, bebişe benzemiş artık, kollar bacaklar her şey tam
keep canım bir an önce umarım vücudun hamileliğe alışır ve bulantıların en kısa zamanda geçer
kızla ben bugün füme balık yedim. ilk önce dedim ki bu çiğ balığa benziyor. yanımdakiler de yok pişmiş ama isli dediler. neyse yedim ama kibrit kutusu kadardı. sonra içime kurt düştü.
şimdi geldim baktım yenmesi önerilmiyor. bakteri olma ihtimaline karşı. nasıl salam,pastırma yemiyorsak onun gibi.
Allah'ım bebeğime sağlık versin. sanki yemesem eksik kalacaktım ah bu kafam benim ya. Allah'ıma sığınıyorum.
sağol canım inşallah, kibrit kutusu kadar balık için hiç üzme bebişini canım, düzenli yesen bile çok düşük ihtimal zaten ama risk almamak için yememeye çalışıyoruz ki bir kerecik yeme ile hiç bir şey olmaz bencekeep canım bir an önce umarım vücudun hamileliğe alışır ve bulantıların en kısa zamanda geçer
kızla ben bugün füme balık yedim. ilk önce dedim ki bu çiğ balığa benziyor. yanımdakiler de yok pişmiş ama isli dediler. neyse yedim ama kibrit kutusu kadardı. sonra içime kurt düştü.
şimdi geldim baktım yenmesi önerilmiyor. bakteri olma ihtimaline karşı. nasıl salam,pastırma yemiyorsak onun gibi.
Allah'ım bebeğime sağlık versin. sanki yemesem eksik kalacaktım ah bu kafam benim ya. Allah'ıma sığınıyorum.
canim hic korkma
biz burda onu cok tuketiyoruz normal zamanlarda
tutsulenmis balik diye geciyor
sandwich falan yapiyorum, sushi hazirliyorum.
ornegimi ise su acidan vericem, samimi bir arkadasim hamileyken susiye aseriyordu ve iki, uc kez tuketmistiayni sekilde arada biz kendimiz hazirliyorduk ve o az cok yiyordu bizle birlikte
gecen gittigimiz yemekte masada ortada vardi hatta doktorum yesene yesene falan yapiyordu
sen icini ferah tut bir kereden bir sey olmaz
ben ne yedim bir bilsenhic bunu duusnmezdin bile ben bilmeden yemekte dil yemisim ama Allah'a emanet o gun kotu oldum falan ama zten ertesi gun butun gun kustum. iyi dusunelim
sağol canım inşallah, kibrit kutusu kadar balık için hiç üzme bebişini canım, düzenli yesen bile çok düşük ihtimal zaten ama risk almamak için yememeye çalışıyoruz ki bir kerecik yeme ile hiç bir şey olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?