Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
bugun butun gun bir saniye bile birakmadi beni bulantim
ilk defa butun gun suren bu kadar ciddi bir bulanti gunum
buna da sukur
uyku deseniz sabahin korunde kusmayla uyandim hala uyuyasim da yok
sizler nasilsiniz

buna da sukur
sizler nasilsiniz

bulantı konusunda yorum yapmaya korkuyorum
ben de yok diye sevinirken bir gün sonra hafiften yoklamıştı
Allah'ıma şükürler olsun ki fazla sürmedi ama mide yanmam çok oluyor.
size gerçekten Allah kolaylık versin:26:

buna da sukur
sizler nasilsiniz
cnmm allah kolaylık versın ınslll

benım bulantılarım gece-sbh oluyor oda acıktıgımız ıcınn yoksa hıcc bulantım yok gun ıcınde fılan tıksınme vardı oda gıttı gıbıı yanı anlıcann hamıle gıbı dglımmm dr sordu bulantın sıkayetın var mı dıe yokk dedım
folıc asıt bıtıncee multı vıtamın verdı bır kutuda onu ıcecegızz

bu arada dun markette cnm cocstar ıstedı yedımm gece yatarken bır daha ıstedi ama baska yoktuu vee bugunmarkete gıttım ne kaaa cıkolata cesıkı varsa hepsını aldım stokladımmm heheheh

bırde kaynım ısten gelırken sutlu bır cıko almısss ye dıee hehe oda stokda heheheheh işte böleyızz

dr bana sık sık az az ye dedııı bende ole yapıyorum artık ara ogulere meyve koydum yada kuru yemıs fılann öle ıste sımdıdenn 74 kg olmusum yaaaaaaaaa:18::18::18::18::18:ee ıstah arada bır gelıyorr taa kıı tıksınene kadarasuzan ne yapsın dımı

bu arada kıslarrr esınız bebegınız dınlıyormu sızın bnm hemsıre ark.var o dedıkı abla esın kulagını karına koysun duyr dedıı bende esıme dedım oda hemenn kostu tabiiibır dedı ulaaa ıcerde gulukk gulukk sesler gelıyor dıe yanı duymuss askım askımııı aboww babası yesın onu dıyor gelıp gıdıp karnımı oksuyor sıpa ne yapıyonn ıcerdediyeeerabbım agzımızın tadını bozmasın ınslll

buna da sukur
sizler nasilsiniz
bende de aynı e hani 12.haftada geçiyordu bunlar:44:artık herkes sıkıldı benim bulantılarımdan, eşim eve geliyor beni yatar görünce suratı asılıyor "daha geçmedi mi" diye, annem kilo almıyorum diye sitem ediyor. Dün "yatırın hastaneye kurtulun" dedim artık sanki benim elimde, onlar benim yatmamdan bıktı, ben kaç haftadır hasta gibiyim ben ne yapayım of of of çok dertliyim, paylaşayım dedim ama sizin de içinizi karartmıyım:26:

REZENE, bebişin çok tatlı olmuş, bebişe benzemiş artık, kollar bacaklar her şey tam

canim ne demek
seni anliyorum
biz senle yuzde 2lik bolumdeyiz
yuzde 98inin 12.haftad bitermis
beni onceki gece gittigim yemek kotu ypti butun gun berbat haldeydim
bugun daha normalim ama normal halimd abiel bulanti halim var ki benim
hayatimda hic bu kadr sabit kiloda olmamistim, su an tok karnima bile hamile kldigim kilonun 1 kg ustu sadece hic almiyorum sadece 400 gr oynuyor bazi gunler

suzancim masallah sana hic olmasin bulantin
tatlici mi oldun kiz pasa mi geliyor acaba saglikla gelsin de
bılmem ama bır lımona bakıyorum bır cıkolataya gonlum cıko dan yana oluyor heersınnr vakıttcıns onemlı dgl ılk bebegımm nASILSA bunada sukurr saglıklı olsunda ama ben oglanlarla daha ı anlasıyorumm:26::26:kızlarlada olede oglanlar daha ccıs yakısıklı g sbh aelıyor banaa tek saglıkllı olsunda bebegımmm

ayy keep cımm canım benım rabbım kolaylık versın ınsll bnm ark.5.ayın sonuna kdr öle ce yattıı ruh gıbıydı 9 kg verdı sanrımmm ve arada bır serum yediii ama sımdı 6.ayda ve ayakta cokda ıyılerrtevekkul ve sabrın senı kurtaracak ınsll bu durumdan rabbımın sıfasına naıl olursu ınsll bunye meselesı bende daha hıcc kusmadımm bır sabaha karsı bulanıyor oda acıktıgı ıcın hehe yıyorum gecıyorrr

şimdide babamız ıcın kalktık beraber kahvaltı yaptıkk ıse gıtmedı bugn smıner varmıs ona gıttı bısde ıslerımızı bıtırıp sohbetımıze gıdecegızz sonrada eltıme gıdecegımm cnm sıkıldı bgn esım gelınce araaba ıle bırakıp sonrada arabasını bakım goturecekmısss bızı ekecek yaniiiiiiiiiiınsl sende kısa zmnda toparlanısı canımm benımmm

keep
canim bir de ne demek
biz burda bu topicte ne icin variz
hem mutlulugumuzu hem sIkIntilarimizi hem haberlerimizi paylasmak icin
sen hergun sikayet etsen de biz birsey demeyiz sadece senin icin iyiyi dileriz canim

keep canım bir an önce umarım vücudun hamileliğe alışır ve bulantıların en kısa zamanda geçer

kızla ben bugün füme balık yedim. ilk önce dedim ki bu çiğ balığa benziyor. yanımdakiler de yok pişmiş ama isli dediler. neyse yedim ama kibrit kutusu kadardı. sonra içime kurt düştü.
şimdi geldim baktım yenmesi önerilmiyor. bakteri olma ihtimaline karşı. nasıl salam,pastırma yemiyorsak onun gibi.
Allah'ım bebeğime sağlık versin. sanki yemesem eksik kalacaktım ah bu kafam benim ya. Allah'ıma sığınıyorum.

canim hic korkma
biz burda onu cok tuketiyoruz normal zamanlarda
tutsulenmis balik diye geciyor
sandwich falan yapiyorum, sushi hazirliyorum.
ornegimi ise su acidan vericem, samimi bir arkadasim hamileyken susiye aseriyordu ve iki, uc kez tuketmisti ayni sekilde arada biz kendimiz hazirliyorduk ve o az cok yiyordu bizle birlikte
gecen gittigimiz yemekte masada ortada vardi hatta doktorum yesene yesene falan yapiyordu
sen icini ferah tut bir kereden bir sey olmaz
ben ne yedim bir bilsen hic bunu duusnmezdin bile ben bilmeden yemekte dil yemisim ama Allah'a emanet o gun kotu oldum falan ama zten ertesi gun butun gun kustum. iyi dusunelim

günaydın kızlarnasılsınız? bugün bebiş ile İngilizce çalıştık biz,hem de 1-1,5 saat kadar. İngilizce Baby tv açtım, televizyonda gördüklerimi yine İngilizce olarak ona anlattım, inanmazsınız epey de eğlendim Anne olmak ne garip şey Bu arada baby tv'den bebekler ile birlikte yapılabilecek egzersizler öğrendim, çok güzel. Siz de bakın vaktiniz olursa

sağol canım inşallah, kibrit kutusu kadar balık için hiç üzme bebişini canım, düzenli yesen bile çok düşük ihtimal zaten ama risk almamak için yememeye çalışıyoruz ki bir kerecik yeme ile hiç bir şey olmaz bence.

merhbalarr ..nasılsınız ben ıyı degılım sanırım bulantılarım basladı dunden berı ara ara ugrayıp mıdemı bulandırıp gıdıyorlarrrdun copu dokerken öggg dedımm bulasık makınesı bulaısk dezerken de ole yaaa:26::26::26:2.aydan sonramı baslamıkı heheh ama suda var dun ayva ve soda hıc ıcmemıstım onlar engellıyor duda benım vucud onumu ıstedıkıııı

kızlar bu arada dua edın bızee ev bakıyoruz bebegımız dogmadan ev alıp cıkmaya nıyetlıyız(kvler oturdugumuz ıcınn) ınsl kredıler dsukken ev alıp bebegımızı evımızde dogurmak ıstıyorum ınslll evler pahalanmızz burda 60-65evler ama sımdı ev sahıplerı cosmuss 70-75-80 den asagı yokkkk

sağolun yine rahatladım
ama artık pişman olmamak için biraz daha dikkat etmem gerek çünkü kafama çok takılıyor

Günaydın kızlar topiği ben açayım dedim bugün
Suzancım inşallah yuvanızı bulursunuz. Bulantılara gelince her an başlayabilirler, benimki kalp atışlarını duyana kadar dayanılır gibiydi, o günden sonra inanılmaz arttıUmarım seninki şöyle bir yoklayıp geçenlerdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…