ohh ne güzelmiş, afiyet olsun canım
ohh ne güzelmiş, afiyet olsun canım
ınsl..ya ama arttı gıbı yahele bgn uyandıgım dan berı bas agrısı full su andada ole mısafırlıkteydık oradada bulantıögg sonra eve geldık tvkarsısında uyumus kalmısımuyandırdı esım gece uyuyamazsın dıe ben de kalktım ama gene bas agrısı hemen ayvamı aldım elımeeGünaydın kızlar topiği ben açayım dedim bugün
Suzancım inşallah yuvanızı bulursunuz. Bulantılara gelince her an başlayabilirler, benimki kalp atışlarını duyana kadar dayanılır gibiydi, o günden sonra inanılmaz arttıUmarım seninki şöyle bir yoklayıp geçenlerdendir
hehe bende esımı bırkıp uyumusummm bas agrısı ıle yaaaaaaaaaaa:26::26::26:yenı kalktımmbir miskinlik bir miskinlik sormayın
şu kedi kadar olamaadım
eşimde uyumuş off yaaa
hosgeldin pervane
tabi olur agrilar kasikta adet olacakmissin gibi sizlamalar falan
7. haftaya kadar surebiliyor
ben gece uykudan uyaniyordum sizlamayla korkuyordum ama hepsi normal aklinda bulunsun
adet gecikmesiyle baslayabiliyor erken degil bazen daha erkenden adet sancisi gibi olabilir
sen gidisinde keseyi gorursunguzel haberlerle gel
evet canım yaa adety ağrısı gibi arada giriyor ama özellikle kasılıyormuş gibi oluyor o sürekli neyse olsun olsun sağlıklı olsun da :)
bakalım gidişimizde neler olacak inş. görürüz kesemizi de tekrar kan istermi doktor ya da başka nelere bakacak
aslinda degerin simdi baya artmistir belki kan istemez keseyi gorurse
zaten cok kan testine gerek yok zaten ilerde tahliller falan derken tup tup kan vermen gerekecek
simdilik ilk asama keseyi gormek ve sonrasina kalp atislarini gormek ya da dnlemek
sonra idrar kan testleri falan ister doktorun
sen folik asit almayi unutma
ve dedigim gibi sanci girerse sancilar uykudan biel kaldiracak gibi olursa korkma, ara ara gelmesinde hicbir sakinca yoktur, cok siddetli ve uzun sureli olmasin yeter ve lekelenme olursa da doktoruna hemen soylersin.
çok heyecanlıyım kalbim pırpır:)) ben hazırlandım eşimi beklliyorum o daha hiçbir şeyin farkında değil yaa ben kadar heyecanlı değil ya da belli etmiyor garantici doktor hamilesin diyene kadar inanamayacak galiba :)
inş. direk bakar ve görür keseyi canım yaa senin dediğin gibi kan istemez bi daha beklemek zorunda kalmayalım eşiminde okulu var yetişmesi gereken ...
yok canım çok uzun süre değil çok şükür lekelenmede yok inş. her şey yolundadır everym yaaa
kizlar kizlar
biz geldik ve gidiyoruz
firsat buldukca gireriz nete
opuyorum sizleri ve bebislerinizi
kendinize iyi bakin
bizim turkiye vaktimiz geldi
ayy cnımm :nazar.sızee esının tepkısı nasıldı ne zmndır ıstıyordunuz sız sorun varmıydı sızdeeeecanlar biz geldik çok şükür bugün kesemizi gördük daha 6.5 mm :) 17 aralık a randevu verdi kalp atışları için herşey normal gözüküyor değerine göre dedi Elhamdülillah inş. herşey güzel olacak :)
kan ve idrar testine baktı şeker falan normalama 20 gün önce başlayan idrar yolu enfeksiyonu devam ediyormuş lökasit varmış ama gebelik küçük olduğundan veremeyiz ilaç dedi bol bol su iç dedi
canlar biz geldik çok şükür bugün kesemizi gördük daha 6.5 mm :) 17 aralık a randevu verdi kalp atışları için herşey normal gözüküyor değerine göre dedi Elhamdülillah inş. herşey güzel olacak :)
kan ve idrar testine baktı şeker falan normalama 20 gün önce başlayan idrar yolu enfeksiyonu devam ediyormuş lökasit varmış ama gebelik küçük olduğundan veremeyiz ilaç dedi bol bol su iç dedi
pekcici ve suzan
canlarım çok teşekkür ederim çok şükür görük nasıl dayanacağız 17 aralıka kadar bilmiyorum :))
eşim şoklarda daha gülüyor sadece doktor ilk tebrikler keseyi gördük dedi hele onu hiç anlamadı o andan sonra da kkeseli sıçanım diye seviyor karnımı çatlak :)
14 ay olduu deneyel, canım sadece ben bütün kontrolleri oldum eşim hiç gitmmeişti daha olmasaydı bu ay kesin gidiyorduk ççok şükür gerek kalmadı
cok sukur canım benım sımdık bell kasık agrın fılan olur normal dır tmm bnm kasık agrım 7.haftada gectıydııhaydı hayırlısııı ınsll pıt pıt larda rahatlarsın ınslll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?