Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
ınsl..ya ama arttı gıbı yahele bgn uyandıgım dan berı bas agrısı full su andada ole mısafırlıkteydık oradada bulantıögg sonra eve geldık tvkarsısında uyumus kalmısımuyandırdı esım gece uyuyamazsın dıe ben de kalktım ama gene bas agrısı hemen ayvamı aldım elımee löp löp yıyorum bulantımı alıyorrrrrr ınsl ugrar gecer yaaaaaaaaaaa

bir miskinlik bir miskinlik sormayın
şu kedi kadar olamaadım
eşimde uyumuş off yaaa
hehe bende esımı bırkıp uyumusummm bas agrısı ıle yaaaaaaaaaaa:26::26::26:yenı kalktımm

bende geldim canlarımmm kimseciklerde yok muş aama .:)

şimdi biliyorsunuz ben yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım sizce beni neler bekliyor ne olacak ilk seferde doktor neler isteyecek benden

bi de benim özellikle sağ tarafımda sürekli bir ağrı garip bi şey anlatamıyorum ama normal mi sizzce yaa herkes erken olmaz diyor ama valla yaşoyorum bugün sabah namazdan sonra hiç uyuyamadım hemde

hosgeldin pervane

tabi olur agrilar kasikta adet olacakmissin gibi sizlamalar falan
7. haftaya kadar surebiliyor
ben gece uykudan uyaniyordum sizlamayla korkuyordum ama hepsi normal aklinda bulunsun
adet gecikmesiyle baslayabiliyor erken degil bazen daha erkenden adet sancisi gibi olabilir
sen gidisinde keseyi gorursun guzel haberlerle gel

evet canım yaa adety ağrısı gibi arada giriyor ama özellikle kasılıyormuş gibi oluyor o sürekli neyse olsun olsun sağlıklı olsun da :)
bakalım gidişimizde neler olacak inş. görürüz kesemizi de tekrar kan istermi doktor ya da başka nelere bakacak

aslinda degerin simdi baya artmistir belki kan istemez keseyi gorurse
zaten cok kan testine gerek yok zaten ilerde tahliller falan derken tup tup kan vermen gerekecek

simdilik ilk asama keseyi gormek ve sonrasina kalp atislarini gormek ya da dnlemek
sonra idrar kan testleri falan ister doktorun
sen folik asit almayi unutma
ve dedigim gibi sanci girerse sancilar uykudan biel kaldiracak gibi olursa korkma, ara ara gelmesinde hicbir sakinca yoktur, cok siddetli ve uzun sureli olmasin yeter ve lekelenme olursa da doktoruna hemen soylersin.

çok heyecanlıyım kalbim pırpır:)) ben hazırlandım eşimi beklliyorum o daha hiçbir şeyin farkında değil yaa ben kadar heyecanlı değil ya da belli etmiyor garantici doktor hamilesin diyene kadar inanamayacak galiba :)

inş. direk bakar ve görür keseyi canım yaa senin dediğin gibi kan istemez bi daha beklemek zorunda kalmayalım eşiminde okulu var yetişmesi gereken ...

yok canım çok uzun süre değil çok şükür lekelenmede yok inş. her şey yolundadır everym yaaa

hersey guzel olacak macera basladiiiiii

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik teyzeleriiii

pervane cımm hos geldınn canımmmmmmmm bugun guzel haberlerle geleceksın ınsll tahlılları kalp atısından sonr aıstedı bnmdr mmm sımdılık hersey yolunda ınsl............

kizlar kizlar
biz geldik ve gidiyoruz
firsat buldukca gireriz nete
opuyorum sizleri ve bebislerinizi
kendinize iyi bakin
bizim turkiye vaktimiz geldi

kizlar kizlar
biz geldik ve gidiyoruz
firsat buldukca gireriz nete
opuyorum sizleri ve bebislerinizi
kendinize iyi bakin
bizim turkiye vaktimiz geldi

ayy canımmm gelıyorsnuz demekkkk hos gelın ınsl..canım benımmm muckkkkk muckk optum senı ve kısce nııı canımmm

canlar biz geldik çok şükür bugün kesemizi gördük daha 6.5 mm :) 17 aralık a randevu verdi kalp atışları için herşey normal gözüküyor değerine göre dedi Elhamdülillah inş. herşey güzel olacak :)
kan ve idrar testine baktı şeker falan normalama 20 gün önce başlayan idrar yolu enfeksiyonu devam ediyormuş lökasit varmış ama gebelik küçük olduğundan veremeyiz ilaç dedi bol bol su iç dedi

ayy cnımm :nazar.sızee esının tepkısı nasıldı ne zmndır ıstıyordunuz sız sorun varmıydı sızdeeee
söle bakalımmm ayyyy

6 haftalıkk super yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannesiiiiiiiiiiiiiiiii

Herşey güzel olacak
Rabbim sağlıklada kucağına aldırmayı nasip etsin canım
Hamilelikte su tüketimi cok önemli ama gel gör ki bende cok az içiyorum bakalım kontrolde doktor teyzemiz kızacak mı

pekcici ve suzan

canlarım çok teşekkür ederim çok şükür görük nasıl dayanacağız 17 aralıka kadar bilmiyorum :))

eşim şoklarda daha gülüyor sadece doktor ilk tebrikler keseyi gördük dedi hele onu hiç anlamadı o andan sonra da kkeseli sıçanım diye seviyor karnımı çatlak :)
14 ay olduu deneyel, canım sadece ben bütün kontrolleri oldum eşim hiç gitmmeişti daha olmasaydı bu ay kesin gidiyorduk ççok şükür gerek kalmadı

cok sukur canım benım sımdık bell kasık agrın fılan olur normal dır tmm bnm kasık agrım 7.haftada gectıydııhaydı hayırlısııı ınsll pıt pıt larda rahatlarsın ınslll

cok sukur canım benım sımdık bell kasık agrın fılan olur normal dır tmm bnm kasık agrım 7.haftada gectıydııhaydı hayırlısııı ınsll pıt pıt larda rahatlarsın ınslll

çok şükür canım yaa rvrt özellikle bugüün çok derse girince ağrım çok oldu korktum baya eve gelşnce yettım hemenn

Rabbim kalp atışlarını duymayı ve kendisinide görrmeyi nasip etsin 8+1 de çağırdı geç mi sizce siz kaçta gittinizmkızlar ??

every naasıl şaşırdım yaa adını bile koymuştun sağlıklı sıhhatli olsun da hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…