a everyyyyyyyyyyyyyy kıss ne olduu da ole olduu hehehheh turkıye senn bebeyeee pıpı gosterttırdıı hehehe ee havası bıle yeterr canımmmmmmmmmmmmbenım bebissss pipisini gosterdı
oglus gelıyorrrrrr
kızım burda oglus oldu prensesım prense donustu
bende 7+2 de duymustum kalp atısınııı ama dr lar 15 gunde bır ultrason dıyor ondandırrr belkıde 8.haftada cagırmları cnmm olsun sen dıkkt et kendınıeee 8.hafta gelır nasılsın ınsllllçok şükür canım yaa rvrt özellikle bugüün çok derse girince ağrım çok oldu korktum baya eve gelşnce yettım hemenn
Rabbim kalp atışlarını duymayı ve kendisinide görrmeyi nasip etsin 8+1 de çağırdı geç mi sizce siz kaçta gittinizmkızlar ??
every naasıl şaşırdım yaa adını bile koymuştun sağlıklı sıhhatli olsun da hayırlısı olsun canım
kızlar ben geldim, epeydir giremiyordum. Bulantılar beni mahvetti iki güne bir hastaneye yatıyorum. Dün doktor daha uzun yat dedi ama istemedim. Evde yatarım daha iyi. Neyse ki bebiş iyi, ikili testimiz tertemiz çıktı çok şükürkızlar her gün ağlıyorum,hayırlısıyla geçsin artık şu bulantılar dua edin bana ne olur geçmişi öyle pek okuyamadım, sayfaya baktım pervane ve everynin haberini gördüm
pervaneciğim tebrik ederim, inşallah sağlıkla alırsın kucağına ve rahat bir hamilelik geçirirsin canım
every,canım, Almina demeye de alışmıştık nasıl şaşırttı bizi keratahayırlısıyla gelsin oğluşun canım, çok sevindim
kızlar ben geldim, epeydir giremiyordum. Bulantılar beni mahvetti iki güne bir hastaneye yatıyorum. Dün doktor daha uzun yat dedi ama istemedim. Evde yatarım daha iyi. Neyse ki bebiş iyi, ikili testimiz tertemiz çıktı çok şükürkızlar her gün ağlıyorum,hayırlısıyla geçsin artık şu bulantılar dua edin bana ne olur geçmişi öyle pek okuyamadım, sayfaya baktım pervane ve everynin haberini gördüm
pervaneciğim tebrik ederim, inşallah sağlıkla alırsın kucağına ve rahat bir hamilelik geçirirsin canım
every,canım, Almina demeye de alışmıştık nasıl şaşırttı bizi keratahayırlısıyla gelsin oğluşun canım, çok sevindim
keepcim tşkr. ederim inş. devamı da sağlıklı olur.... bir an önce de geçsin inş. bulantıların canım yaa zordur peki hangi hafta başlamıştı bulantılarınız kızlar sizin ben 6. haftayı bitiriyorum daha bi şey yok çok şükür
suzanım iyiyim çok şükür arada karın ağrısı var onun haricinde iyiyim inş. bebeğimde iyidir gitttiğimizde sağlıkı şekilde görrürüz onu da korkular sarmaya başladı beni şimdiden ...
Selam kızlar nasılsınız. Every canım oglun oluyomuş. Hayırlı olsun :)
aynen yaa gece yatarken eksı yaprak sarması ve peynırlı borak geldı aklım adun fasla bırsey yememeıstım ıstfhım yok dıeee anamm sbh kalktımm kv dedı gesmeye gıdıyoruzz yan bınaya ark lara dedıı gıttık bırde baktımm ev sahıbı patateslı peynırlı borekkk kekk vee eskıı yaprakk sarmıss koca bır tabagı koydu onumee yedım kı ne yedım catlıcaktım etegın fermurarını actım artıkk hehehehesuzancım baskası hazırlayınca yemekler cok ıyı gelıyor dı mı
kendım hıc yapmıyorum rahatım sımdı bulantı hıc yok
.as cnmm allah kurtarsın gunu yakınmıssssSelam kızlar nasılsınız. Every canım oglun oluyomuş. Hayırlı olsun :)
ofluuuuu doguma gun sayıyorsun dı mııııı
oglusuna kavusmana az kaldı
isime karar vermissinizdir umarım
biz de metehanın hanını attık benım ısrarım uzerıne ve mete lıstemızde yer arıyor
canım benım bulantılar cok gec basladı ve uzun surdu
simdi iyiyim cunku kv yemek yapıyor ben elımı surmuyorum ve cok lezzetlı gelıyor kokmuyor ıstahım iyi masallah
ama 11. haftakı kusmalar bulantıları unutmam
sonra ara ara 17.haftaya kadar devam ettı
yanı benım baya gec basladı
evet canım az kaldı artıkkk :))ofluuuuu doguma gun sayıyorsun dı mııııı
oglusuna kavusmana az kaldı
isime karar vermissinizdir umarım
biz de metehanın hanını attık benım ısrarım uzerıne ve mete lıstemızde yer arıyor
sağol canımmm evet çok yakın.as cnmm allah kurtarsın gunu yakınmıssss
hımmm daha başlayabilir yani öyle mi bana bi çok kişi bu zamana kadar başlamadıysa başlamaz dedi de şaşırdım bende
anladım every inş. olmazda olursada sorun değil artık benim karın ağrım olmasın bebeğime bi şey olmasında gerisi önemli değil çok ayakta kalınca zorlanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?