Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
kızlar ben geldim, epeydir giremiyordum. Bulantılar beni mahvetti iki güne bir hastaneye yatıyorum. Dün doktor daha uzun yat dedi ama istemedim. Evde yatarım daha iyi. Neyse ki bebiş iyi, ikili testimiz tertemiz çıktı çok şükür kızlar her gün ağlıyorum,hayırlısıyla geçsin artık şu bulantılar dua edin bana ne olur geçmişi öyle pek okuyamadım, sayfaya baktım pervane ve everynin haberini gördüm

pervaneciğim tebrik ederim, inşallah sağlıkla alırsın kucağına ve rahat bir hamilelik geçirirsin canım

every,canım, Almina demeye de alışmıştık nasıl şaşırttı bizi kerata hayırlısıyla gelsin oğluşun canım, çok sevindim

benım bebissss pipisini gosterdı
oglus gelıyorrrrrr
kızım burda oglus oldu prensesım prense donustu
a everyyyyyyyyyyyyyy kıss ne olduu da ole olduu hehehheh turkıye senn bebeyeee pıpı gosterttırdıı hehehe ee havası bıle yeterr canımmmmmmmmmmmmee haydı hayırlısı saglıkı olsundaaaa

bende 7+2 de duymustum kalp atısınııı ama dr lar 15 gunde bır ultrason dıyor ondandırrr belkıde 8.haftada cagırmları cnmm olsun sen dıkkt et kendınıeee 8.hafta gelır nasılsın ınsllll

ayyy canımmmmmmmmmmmm kıyamamm yaa cok sukur ıkılınız temıs cıkmıs darısı basımıza ınslllınsl bulantıların gecer yaaa bende yrm kg vermısım bulantılar basladı ama sedece kuru kuru bulantı otesı yok ayaktayımdaha hıc yatmadımm bır sbhları uyanamıyorummmm sımı annesı gonderıyorr hehe:26::26::26da dıyor sen sımdıden boesen bebek dogunce ne yaprsın dıe bende dedımıs basa dusunce mecburum ama sımdık annenler varrr!o kaaaa hıhhhhyorma kendını yesıl zeytın ayva maden sodası alıyor bulantıyı yıyebılırsen bunları tukett ben az once tammm 21 tane yesılzeytın yedım kuru kuruuu hehehehehhhebu arada bnm regl gunum bgn kasıklarım agrıyor guguslerıme zaten el vuramıyorumm üffffcok sukur bu gunu yasatana ama agrıyorrrrrrrrr:18::18:

bizi haberdar ettin durumundan iyi oldu. merak ediyorduk
geçmiş olsun canım

keepcım ınsallah duzelıcen en kısa zamnada dualarımız senınle
gececek bu gunler rahatca gezecegın gunler gelecektır
kendıne ıyı bak
evet ıyı sasırttı oglussss hala oglum dıyemıyorum bır ay kadar kız anası oldum

keepcim tşkr. ederim inş. devamı da sağlıklı olur.... bir an önce de geçsin inş. bulantıların canım yaa zordur peki hangi hafta başlamıştı bulantılarınız kızlar sizin ben 6. haftayı bitiriyorum daha bi şey yok çok şükür

suzanım iyiyim çok şükür arada karın ağrısı var onun haricinde iyiyim inş. bebeğimde iyidir gitttiğimizde sağlıkı şekilde görrürüz onu da korkular sarmaya başladı beni şimdiden ...

canım benım bulantılar cok gec basladı ve uzun surdu
simdi iyiyim cunku kv yemek yapıyor ben elımı surmuyorum ve cok lezzetlı gelıyor kokmuyor ıstahım iyi masallah
ama 11. haftakı kusmalar bulantıları unutmam
sonra ara ara 17.haftaya kadar devam ettı
yanı benım baya gec basladı

everyyyy sende kv gecınıyorsun heheheh benım gıbıı ben mutaga gıremıyorum hıcccacayıp gelıyor herseyy ögggggggg yanı bastan berı full tıksınme bır haftadırda aklım ayemek geldıkce bıle mmıdem bulanıyor ama kusma fılan yokk daha hıcc olmadı heheheh

pervane cımm gorunce oh dersın ınslll sonra bekle bekle zamn gecsınde bebegını gor benım gıbı bende 14 aralık da dr randevum gun sayıyorum vallaa hehehe

ofluuuuu doguma gun sayıyorsun dı mııııı
oglusuna kavusmana az kaldı
isime karar vermissinizdir umarım
biz de metehanın hanını attık benım ısrarım uzerıne ve mete lıstemızde yer arıyor

suzancım baskası hazırlayınca yemekler cok ıyı gelıyor dı mı
kendım hıc yapmıyorum rahatım sımdı bulantı hıc yok
aynen yaa gece yatarken eksı yaprak sarması ve peynırlı borak geldı aklım adun fasla bırsey yememeıstım ıstfhım yok dıeee anamm sbh kalktımm kv dedı gesmeye gıdıyoruzz yan bınaya ark lara dedıı gıttık bırde baktımm ev sahıbı patateslı peynırlı borekkk kekk vee eskıı yaprakk sarmıss koca bır tabagı koydu onumee yedım kı ne yedım catlıcaktım etegın fermurarını actım artıkk heheheheordan geldımm kokusu yok dıee bıber dolması koydum ocagaa kv corba yapacak yanınaa bırde dolma yer yatarım hehehe guseell oluyor yaa kv yemek yapıyor ben ev temıslıyorumm heheheheh

Selam kızlar nasılsınız. Every canım oglun oluyomuş. Hayırlı olsun :)
.as cnmm allah kurtarsın gunu yakınmıssss
biz de metehanın hanını attık benım ısrarım uzerıne ve mete lıstemızde yer arıyor

mete mı hmmm benım esımde ılk zmnlarr alp erendıyordu oglum olursa dıee bende dedım benım akımda daha guselı var lıseden berı hayal edıyorumm musab dıe esımde dedı ınsll heel o gunler yaklassın de da dedı cınsıyetı bellı olsunda fılan ınslll gercı bnm k.baba engelı var o pek karısırr ısım konusunaya ınsl bır puruz cıkarmazzzzzzzz

hımmm daha başlayabilir yani öyle mi bana bi çok kişi bu zamana kadar başlamadıysa başlamaz dedi de şaşırdım bende

evet canım az kaldı artıkkk :))
oğlumun ismi EMİR MERT olacak canım hayırlısıyla...

.as cnmm allah kurtarsın gunu yakınmıssss
sağol canımmm evet çok yakın

anladım every inş. olmazda olursada sorun değil artık benim karın ağrım olmasın bebeğime bi şey olmasında gerisi önemli değil çok ayakta kalınca zorlanıyorum ya

uykucu ben geldi
sabahtan 12 de uyandım yataktan 2 de kalktım
öğlenci olmanın bir etkisi bu tabi
bebeğimi baya bi aç bıraktım. dün et yiyebildim ama kendim pişirmediğim için yiyebildim
acı yiyemeyeceğimi dün bir kez daha anladım. midemi fena yakıyor
kokulara karşı hassasiyetim iyice arttı. özellikle kokulu deterjanlara sigaraya ve sabunlara karşı
artık kendimi eskisi kadar yorgun hissetmiyorum. ama temizlik yapmaya hala gücüm yok
bir günlük tutmuyorum bari burada yazıp yaşadıklarımı unutmayayım dedim

[h=2]
Bebeğiniz doğduktan sonra neler değişecek?[/h]1- günde bir milyon kere birini düşünmenin ne demek olduğunu anlayacaksınız.
2- birkaç kilo fazlalığı artık dert etmeyeceksiniz. en azından ilk aylarda... çünkü sorun edecek çok daha önemli şeyleriniz olacak.
3- çiçek ve parfüm kokularından vazgeçeceksiniz; artık dünyanın en güzel kokusu kucagınızda
4- fedakarlık adını verdiğiniz pek çok şey artık size fedakarlık gibi gelmeyecek ve hepsini karşılık beklemeden yapacaksınız.
5- ailenize, özellikle annenize başka bir sevgi ve saygıyla bakacaksınız.
6- bebeğinizin canı yandığında vehıçkıra hıçkıra ağladığında,kendi canınızın yanmasından daha büyük bir acı hissedeceksiniz.
7- eskiden canınızı sıkan pek çok detay gözünüze çok daha önemsiz görünecek.
8- her gün yeni bir sürprizle karşılaşacaksınız.
9- dışkı, idrar, ter, gaz, kusmuk gibi eskiden size mide bulandırıcı gelen şeyler, artık olumsuz etki yaratmayacak. kimi zamanlar onlarla karşılaşmaktan memnun bile olacaksınız.
10- artık aynada kendinize değil onun yerine sürekli bebeğinizin yüzüne bakacaksınız
11- geceler hiç olmadığı kadar uzun geçecek.
12- süper kahraman gücüyle dolacak, her şeye yeteceksiniz.
13- artık uyanmak için alarma ihtiyacınız olmayacak
14- bağıra bağıra ağlayan bir çocuk gördüğünüzde "off artık sustursunlar şunu" demiyeceksiniz!!! cocuğun ailesine "sizi çok iyi anlıyorum" diyen gözlerle bakacaksınız.
15- çok geç kalmış olsanız bile son bir öpücük için kapıdan geri döneceksiniz
16- duş almak bile sizin için lüks sayılacak.
17- haberleri izlemeye dayanamayacaksınız çünkü artık anne gözüyle bakacaksınız.
18- göğüslerinizin gerçekten ne işe yaradığını öğreneceksiniz
19- eşinize, size böyle bir mutluluk yaşattığı için bir daha aşık olacaksınız:
20- hayatta ne kadar çok şeyi başarmış olursanız olun, çocuğunuza her baktığınızda "işte en büyük başarım!" diye düşüneceksiniz.

haziran anneleri topiğinde bi arkadaş paylaşmış

günaydıın canlar günler geçmiyor ya daha 2 hafta var bebeğiimin kalp atışlarını ve kendisini görmeye Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin korkuyorum bazen her şey yolunda gider inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…