size komik gelebilecek bir soru soracağım
sormamın sebebi bebeğimi daha erken görebilmenin kendimce bahanelerini bulmak
doktorum bir daha ki muayeneye 1 ay sonra gel dedi
bir ayı 4 hafta olarak mı kabul edeyim, 31 gün mü?
doktor ocağın ortası dedi, o zaman 15 ocak oluyor
ben de 9-10 ocak a kadar ancak dayanabilirim gibi geliyor. 4 hafta kabul edip 10 ocak gideyim diyorum
Allahım sağlık versin de görmek bir başka oluyor ya
aaa lillum hamile misin. tebrik ederim
yok ya, çok geç geliyor o siteden alınanlar. Anca 10gün sonraya. Cinsiyet kesinleşmedi bizim hala, gördük birşeyler ama dr. bu haftalarda değişebilir dedi o yüzden kesin olarak 26'sında belli olacak. Ben kız da olsa erkek de olsa aynı şeyleri giydireceğim, aldığımız herşeyi unisex alıyoruz zaten. O yüzden pek birşey fark etmiyor bana, aldım gittikeep aldığın zıbınlar geldi mi iyi mi.
tebrik ederim canim
insallah kalp atislarini da duyarsin
tabiki skaincasi yok olsa doktorun yapmazdi zaten
ben daha once dusuk yapmama ragmen 7. hafta bitene kadar vajinal muayene yapildi hep
ve soyle dusun tup bebek tedavisinde belli haftalara kadar hep vajinal bakiyorlarmis eger zarari olsa onlara yapilir mi
canim bundan sonra surecin basladi heyacanla devam edecek Allah'in izniyle
sen icini ferah tut
benim de ilk usg resminde 4,5 mmydi minigim
vitamin konusunda bilmiyorum benim doktorum pek vitaamin yanlisi degildi ve ben 16. haftaya kadar vitamin hapina baslamadim. o haftadan sonra elevit icmeye basladim, diger hafta da kan hapina basladim.
sirf folik asidi 4 mg her gun ictim 12. hafta dolana kadar
sen doktorunu dinle bence
kızlar kesemizi gördük hamdolsun 4buçuk haftalık dedi doktor 2 hafta sonra 3 ocak a randevu aldık kalp atışları için Rabbimin izniyle hemen gelsin o gün ve duyalım inşallah pıt pıtları yalnız doktor alttan ultrasonla baktı bi sakıncası yoktur dimi
Allah'a emanetiz artık canım ya doktor tam hafta söleyemem dedi daha çok küçük dedi 6,5mm çıktı kesemiz inşallah kalp atışlarını da duyarız sağlıkla da kucağımıza alırız müthiş bir duygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ultrasondan sonra hafif bi ağrım oldu bide hep duydum kötü olaylar ister istemez insan etkileniyo bide everycim ya doktor bi vitamin verdi folik asit bitince ona başla dedi içinde yeteri kadar folik asit var dedi acaba hemen mi ona başlasam adı decavit
çok kötüyüm kızlar
az önce eşimle kavga ettik sonra ben sinirlendim. banyoya girdim ağlarken çok sinirliydim zor nefes alıyordum.
sonra sancı giirdi birden kasığıma 4-5 saniye de bir. şimdi bakmaya korkuyorum akıntı hissediyorum çünkü.
başım ağrıdan bütün gün patladı bi de şimdi daha kötü oldum
herşeyi kırdık döktük
çok sinirlendim ya
:26:rezene cimm canımmm neden bu tur durumlarda altttan alınmazkii ınsallah kucuk bırseydır ve hemen soner canım yaa kramptır o anı hareketlerde olur mus dıkkat et ALLAH a emanetsınız canımmmçok kötüyüm kızlar
az önce eşimle kavga ettik sonra ben sinirlendim. banyoya girdim ağlarken çok sinirliydim zor nefes alıyordum.
sonra sancı giirdi birden kasığıma 4-5 saniye de bir. şimdi bakmaya korkuyorum akıntı hissediyorum çünkü.
başım ağrıdan bütün gün patladı bi de şimdi daha kötü oldum
herşeyi kırdık döktük
çok sinirlendim ya
üff yaa gece ac yattım zaten mıdem gurul gurul ama bulantı vardı yemedım canım zaten ıstemıyor 2-3 haftadır o ayrı sbh da gene ac ac sbh 6,5 da esıme zor guc ögg luyee öögg ye az cok bırseyler hazırladım kv (le kalıyoruz mutfaga o gırıyordu oda sımdı yarın donmek kosulu ıle sehır dısına cıktı yıyenının nısanı ıcınn)oldugunda o yapıyordu ama yokk evdede 3 kayın varr öfffffff hepsı ayrı bır sorun (sorun derken yeme ıcme dagınıklıkk)onunda stresı ıle ben bayagıı doldum suanda kv yarın gelecek sozde ınsallahhh derken ben gene bırsey yıyemedım yaaa bır elma yedım sbh sbh baska suana kdr agzıma lokma sokamıyorumm cnm hıc bırsey ıstemıyorrr zevk denen bırsey yok öf duvar!! gıbıyım yaaaaaaaaaa aklıma bırsuru yemek getırıyorumm yapıp yıyım dıe hepsıne ögg dıyorumm varmı onerırnızzzzzzzzzzzz yaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?