Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

eger belli tarih vermediyse
sen 4 hafta olarak dusunup 9 ocak civari randevu al oyleyse
ben de 9 ocakta gidicem zaman gecsin diye bekliyorum
bu ara alistim sIk usg ye zor gelecek beklemek
ama saglikli olsun da bebegimiz rahatimiz yerinde olsun da bizim
goruruz elbet

brde bunlar 5li 3 lü set olarak mı bu fiyat. iyiymiş. ya ben almak istiiorum kampanya bitmeden ama cinsiyet belli değil keep senn belli mi cinsiyet

mothercare citcitli badileri mi diyorsun ??

oyle gorunuyor iyiler

ben dunya kadar aldim onlardan o yuzden artik ihtiyacim yok
ben de baya uygun aldim ebebek magazasindan aldim takim olarak genelde
ve beyaz yesil sari gibi renkleri cinsiyet belli olmasa da alabilirsin

keep aldığın zıbınlar geldi mi iyi mi.
yok ya, çok geç geliyor o siteden alınanlar. Anca 10gün sonraya. Cinsiyet kesinleşmedi bizim hala, gördük birşeyler ama dr. bu haftalarda değişebilir dedi o yüzden kesin olarak 26'sında belli olacak. Ben kız da olsa erkek de olsa aynı şeyleri giydireceğim, aldığımız herşeyi unisex alıyoruz zaten. O yüzden pek birşey fark etmiyor bana, aldım gitti

Rezene, bana dr.um demişti ki hamilelikte kadınların anlayışı kendine göre olabiliyor Sen nasıl anlamak istiyorsan öyle olsun canım, al erkene bişi olmaz. Şu hareketlerini hissetsek bi net şekilde, çok rahatlıyor insan ama daha bir ay kadar var en az. Biz hala çeşitli bahanelerle iki haftada bir gidip bakıyoruz misal. Ayda bire düşmedik, hareketleri bekliyoruz onun için.

geri donusum hos geldın sen ugrarmıydın buralara yahuuu:44::44:

rezene cımgım bendende aynı soru sızee

dr bır ay sonra gel dedı cınsıyet ıcınde 14-16 haftaıkken bellı olur dedııı esımınde ıkı haftad bır cuma gunu yanı(11 ocak da ve 24 ocakta oglenden sonra ıznı var )11 ocaktaıken 14 haftalıkoluyor ınsl 25 ocakta 16 oluyor ama 24 ocakda gec yaa bebegımın nasıl oldugunu merak ıcındeyımm ee sızde ne yapımm ona gore arayıp randevu alacagımdaaaaaaa

lilii...bol bol ya varıs,ya mıhdı,ya mubdı husnalarını oku cnmm ayetel kursu oku boll caa ve hayırlısını dılee kaldıramıyacagım yuku yukleme dıe dua lar okuuu ben cok okudum elhamdulıllah rabbım bebeımı baısladıı ınsl kucagımızada almayı goruruzz en saglıklısındannn

ınsll

çok çok heycanlıyım hayırlısıyla yarın güzel şeyler duyayım doktordan uçucam sanırım sevinçten çok merak ediyorum noldu nasıl oldu nekadarlık oldu diye Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hemen görmek istiyorum bebeğimi çok heycanlıyım çok tedirginim:18:

kızlar kesemizi gördük hamdolsun 4buçuk haftalık dedi doktor 2 hafta sonra 3 ocak a randevu aldık kalp atışları için Rabbimin izniyle hemen gelsin o gün ve duyalım inşallah pıt pıtları yalnız doktor alttan ultrasonla baktı bi sakıncası yoktur dimi

tebrik ederim canim
insallah kalp atislarini da duyarsin
tabiki skaincasi yok olsa doktorun yapmazdi zaten
ben daha once dusuk yapmama ragmen 7. hafta bitene kadar vajinal muayene yapildi hep
ve soyle dusun tup bebek tedavisinde belli haftalara kadar hep vajinal bakiyorlarmis eger zarari olsa onlara yapilir mi

Allah'a emanetiz artık canım ya doktor tam hafta söleyemem dedi daha çok küçük dedi 6,5mm çıktı kesemiz inşallah kalp atışlarını da duyarız sağlıkla da kucağımıza alırız müthiş bir duygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ultrasondan sonra hafif bi ağrım oldu bide hep duydum kötü olaylar ister istemez insan etkileniyo bide everycim ya doktor bi vitamin verdi folik asit bitince ona başla dedi içinde yeteri kadar folik asit var dedi acaba hemen mi ona başlasam adı decavit

canim bundan sonra surecin basladi heyacanla devam edecek Allah'in izniyle
sen icini ferah tut
benim de ilk usg resminde 4,5 mmydi minigim
vitamin konusunda bilmiyorum benim doktorum pek vitaamin yanlisi degildi ve ben 16. haftaya kadar vitamin hapina baslamadim. o haftadan sonra elevit icmeye basladim, diger hafta da kan hapina basladim.
sirf folik asidi 4 mg her gun ictim 12. hafta dolana kadar
sen doktorunu dinle bence

inşallah canım inşallah çok sağol duaların için 4,5mm gördüğünde kaç haftalıktı canım bebişin

cok sukur liliii heyecanlar hıcc bıtmıyorrr ben sımdık dıyorum ense sı ve burun kemıgı normal cıkar ınsl dıe dua lar ve cınsıyetı hayırlısı olanı nasıp etsın dıe dualardayım gunlukkk nsll every dedıgı gıbı hıc bıtmıyorrr dualarımız ınsl bıtmesındeeeee yasadan bıse bu mtlu anları yasatıyorya cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkurban olurum ben cücügümü yaradana ben kesedeyken kac ml hıc fark etmedım keseyı gormem yettı takılma ml cm lere fılan cok sukur sennle bebegın o kadar

everyy bebegımolsun un 3 leri gelıyormusyyaa aa dun fark ettımm ole mutlu oldumkııııııııııııırabbım ol dedıkden sonra cokk sukurrrrrrrr

çok kötüyüm kızlar
az önce eşimle kavga ettik sonra ben sinirlendim. banyoya girdim ağlarken çok sinirliydim zor nefes alıyordum.
sonra sancı giirdi birden kasığıma 4-5 saniye de bir. şimdi bakmaya korkuyorum akıntı hissediyorum çünkü.
başım ağrıdan bütün gün patladı bi de şimdi daha kötü oldum
herşeyi kırdık döktük
çok sinirlendim ya

rezene sımdı nasılsın ? umarim halletmissinizdir sen de kendini iyi hissediyorsundur simdi. gerginlikten girmistir canim sanci, ani hareketler de yaptiysan insallah birsye olmaz korkma sen. dinlen canim bol bol. uyumak uyanmak iyi geliyor kendini kotu hissettiginde yeniden gune uyaniyormussun gibi. insallah iyisindir simdi

:26:rezene cimm canımmm neden bu tur durumlarda altttan alınmazkii ınsallah kucuk bırseydır ve hemen soner canım yaa kramptır o anı hareketlerde olur mus dıkkat et ALLAH a emanetsınız canımmm

üff yaa gece ac yattım zaten mıdem gurul gurul ama bulantı vardı yemedım canım zaten ıstemıyor 2-3 haftadır o ayrı sbh da gene ac ac sbh 6,5 da esıme zor guc ögg luyee öögg ye az cok bırseyler hazırladım kv (le kalıyoruz mutfaga o gırıyordu oda sımdı yarın donmek kosulu ıle sehır dısına cıktı yıyenının nısanı ıcınn)oldugunda o yapıyordu ama yokk evdede 3 kayın varr öfffffff hepsı ayrı bır sorun (sorun derken yeme ıcme dagınıklıkk)onunda stresı ıle ben bayagıı doldum suanda kv yarın gelecek sozde ınsallahhh derken ben gene bırsey yıyemedım yaaa bır elma yedım sbh sbh baska suana kdr agzıma lokma sokamıyorumm cnm hıc bırsey ıstemıyorrr zevk denen bırsey yok öf duvar!! gıbıyım yaaaaaaaaaa aklıma bırsuru yemek getırıyorumm yapıp yıyım dıe hepsıne ögg dıyorumm varmı onerırnızzzzzzzzzzzz yaa:26::26::26:

limonlu tel sehriye corbasi iyi geliyor canim
mideni rahatlatir
ekmek beyaz peynir yine bulantini biraz dindirir
mideni bos birakma az az da olsa birseyler dene ki daha siddetlenmesin
bu ara sivi seyler almaya bak suzancim
cok iyi anliyorum seni bazi anlar yutkunamiyorum gitmiyor yemek istesem de ama beni rahatlatnlari yazayim belki isine yarar: salatalik, yesil elma, marul, mandalina, portakal, limon, yesil biber
bunlar bana iyi geliyor. ben 11. haftada cok kotu zamanlar gecirdim ve o ara mandalina ile yasadim
bir de yogurt ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…