kizlar progestan icmekte zorlanirsaniz ya da bulantini cok asiri olursa vajinal olarak da kullanabilirsiniz. Fitil olarak koyuyordum ben de geceleri
lillumcum, progestanın jel olanı var, hem daha iyi hem de kullanımı kolay. Gece kullanılıyor. Doktoruna olabiliyorsa ondan yazdır istersen. Ben çok memnun kalmıştım.
every, hoş geldin canımnasıl gidiyor peki? annenlerde misin, k.v.de mi? o kadar istedik bu bebişleri ki ne olsa katlanırız çekeriz canım varsın yatırsın varsın bulantı olsun. Bebişler iyi olduktan sonra hiç bir şey koymaz insana. Bir hafta önce adını bile söyleyemiyordum. Dün bir zorla balık yedim azıcık. Nasıl sevindim yarasın bebeğime. Bir de arı sütü alıyorum iştah açsın diye. Umarım açar. Bu arada elevite geçtik, bir de demir hapı ve balık yağı hapı var. Günde iki kere de onları almaya başladım. Çok yiyemesem de onlar yarar sanırım biraz.
bu arada kızlar, hani bi site var ya markafo diye başlayan, onda kampanyaya giren mothercare'in bebek zıbınları var ve o markaya göre fiyatı da epey düşmüş. Ben 6 tane aldım. çok şirinler, bir bakın isterseniz
başla everycim, ben o da midemi bulandırır diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı. Varlığı yokluğu birYalnız eleviti bu kadar büyük yapmasalarmış iyiymiş, daha küçük olsaymış da ikişer ikişer içseymişiz diyorum bazı bazı böleyim dedim eşimle annem hemen karşı çıktı. Neyse derdim bu olsun di mi ama Bu internetteki sitede ara ara crazy baby diye bir marka indirime giriyor. Ondan da çok şey aldım ben, ürünleri güvenilir ve onaylı hem de güzel. fiyatları da uygun. Denk gelirse ona da bakabilirsin.
ben de hala yapmadım o kaydı..sanırım hep üşeneceğim. Ben kaç kıyafete ihtiyacım olacağını bilemiyorum. Kaçar tane aldığını yazabilir misin? ya da onun için bir liste gibi birşey var mı bildiğin?ben kredi karti kullanmiyorum ama babaminkiyle soyle bir alisveris yaparim begendiklerimden. sagol tavsiyelerin icin canim. esim burdayken baya sey aldik 1 yasina kadar citcitli badisi pijamalari var bebisimin erkenden yaptik ama burdayken birlikte sectik guzel oldusimdi ufak tefek seyler kaldi bir de cok begendiklerim olursa alirim ben de bualntiya ragmen ilaci icmekte zorlanmiyorum neyseki de benim icin de ferro kapsul pskilojik biraz :) onu zor iciyorum. balik yagini da bugun hemen alayim ben. saglik ocagina kayda gidiyorum ogleden sonra
ben de hala yapmadım o kaydı..sanırım hep üşeneceğim. Ben kaç kıyafete ihtiyacım olacağını bilemiyorum. Kaçar tane aldığını yazabilir misin? ya da onun için bir liste gibi birşey var mı bildiğin?
sevmıyorum kı öle seylerı cnm tatlı seylerıde yaptıgım recellerden fılan yıyorum pek hazır hormonlu seylerden yemıyoruz!!!!suzancım iştahsızlık için benim doktor arı sütü+polen+bal karışımı önerdi. Eğer alerjin yoksa dene istersen, bir de şekerli gıdalar daha çabuk acıktırıyormuş ama şekere de dikkat etmek lazım tabi. Boş bulantı hiç sorun değil, sonuçta yediklerin kalıyor ama can sıkar o ayrı. İnşallah çabucak ve hayırlısıyla geçer canım bulantılar
kızlar teyzelerı bız geldık yawrumlaa dr ablamız baktı cokk sukur ıyı dedı hersey normal dedii babamız baktıı baktıııııcok sukur gelısımı normal dedı cınsıyet ıcın erken dedi:)onumusdeı ay hayırlısı dedıı ben testlerı yaptırmak ıstemıyorum dedım yaptırmada zaten dedı 4 sendn sonra bulmussunn mıncıklatırma dedı zaten ense kalınlıgı fılan hepsıne bakacagız ddiii hayırlı bır ay sonra gelın dedı bebegımızın elı fılan beloı esım dedı aha bu elı dglmıı dr evt dedı cok sukurrr ya elhamdıülillahhhhhhhhhhh
bıze gore bgn 10+6 ama dr olcumunde 10+2 cıktıkk normalmıs sanırım hayırlısıı sagıklı olsundaaa 4 gunden bırseycık olmaz sanırım dımıı:26::26::26:
aynen yawru dr da öle dedıı onca seneden sonra bulmussunuzz bosver testı fılan rabbıme emanet sınız dedı cok sukurrgözün aydıın cücüüüüüm maşallah yavruşunada sanadagününden geri çıkmasına üzülme bazı bebekler hızlı gelişip yine yavaşlarmış o önemli bişey değil
boşver ikiliyi yaptırmaman ii olmuş hem yaptırsanda bi değişiklik olmayacak allah korusun annenin çocuğu aldırmaktan başka seçeneği yok
allahım yüzümüze baksın inşallah sağ salim kucağımıza alacaz raabim büyük
yook nurgulun cınsıyetı dr gıcıklıgna solememıss every , bu arada nurgul bnm hem hla hemde dayı gelınımız karsılıklıyız yanıı heheheh cok sukur sagıklı bebeımızz nurgulumunde benımde cok sukurrrrrrnurgu
hosgeldin
bebeisin cok buyumus hamile oldugunu duydugumdan beri gormemistim seni
saglikla buyusun yavrun
cinsiyet belli mi?
aynen yawru dr da öle dedıı onca seneden sonra bulmussunuzz bosver testı fılan rabbıme emanet sınız dedı cok sukurrhersey gusel dedı dr muzz yasadana kurban olurum bennnnnnnnn
yook nurgulun cınsıyetı dr gıcıklıgna solememıss every , bu arada nurgul bnm hem hla hemde dayı gelınımız karsılıklıyız yanıı heheheh cok sukur sagıklı bebeımızz nurgulumunde benımde cok sukurrrrrr
ay yeni fark ediyorum suzanla nurgulun akraba olduğunuve kaç kere içimden geçmişti, yazım stillerini konuşmalarını fln benzetiyordum demek ondanmış hatta bir teorim daha vardı bu konuda, suzanın yaşının daha küçük olduğu, doğru mudur?
kızlar, ailenizin yüzü gülmüştür, sağlıkla gelsin bebekleriniz de beraber büyüsünler
aaaa cok sasirdim suzancim
ben diger topicten taniyorum keep de bilir nurgulu
ilginc olmus burda olmaniz
saglikli olsunlar saglikla kucagimiza gelsinler bebislerimiz
ay yeni fark ediyorum suzanla nurgulun akraba olduğunuve kaç kere içimden geçmişti, yazım stillerini konuşmalarını fln benzetiyordum demek ondanmış hatta bir teorim daha vardı bu konuda, suzanın yaşının daha küçük olduğu, doğru mudur?
kızlar, ailenizin yüzü gülmüştür, sağlıkla gelsin bebekleriniz de beraber büyüsünler
kizlar hislerin cok kuvvetliymisdedigin gibi benziyormus baya ama ben ikisinin birbirini tanidigini bile dusunmemistim. burda karsilasinca sasirdim.
bizler icin de zaman gecse de muhabbetimiz kizlarimiz ogullarimiz hakkinda olsahamilelik harika bir duygu ama insan kucagina almak istiyor bebegini sabirsizlikla
sanırım bende öle yapıcam çünkü gerçekten içince yatman gerekiyo e ben çalışıyorum beredeyse bütün günümü etkiliyor gece yatmadan fitil olarak atayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?