hmm dur tel sehrıyeyı deneyımm dıgerlerı ılgımı cekmediiilimonlu tel sehriye corbasi iyi geliyor canim
mideni rahatlatir
ekmek beyaz peynir yine bulantini biraz dindirir
mideni bos birakma az az da olsa birseyler dene ki daha siddetlenmesin
bu ara sivi seyler almaya bak suzancim
cok iyi anliyorum seni bazi anlar yutkunamiyorum gitmiyor yemek istesem de ama beni rahatlatnlari yazayim belki isine yarar: salatalik, yesil elma, marul, mandalina, portakal, limon, yesil biber
bunlar bana iyi geliyor. ben 11. haftada cok kotu zamanlar gecirdim ve o ara mandalina ile yasadim
bir de yogurt ekmek
hmm dur tel sehrıyeyı deneyımm dıgerlerı ılgımı cekmediiisagol canımmm yaa cok bunaldımm uffffffffffffffffffffffffffff ama gende cok sukurrrrrrrrrrr
ayy anneler yokmuu ama bnmkı cok uzakta ya memelekettee de bızımde kv yanımda ama oda yokkıııııııııı ufffffffffffffffffffmerak etme bebegin besleniyor suzancim
gecer bu zamanlar da
benim 9 ay bsurecek sanirsam ara ara ama raziyim iyi olsun bebis yeter
bol limon sIk icine cok iyi geliyor
ben de yoldan geldigim gun cok kotydm annemi aradim arpa sehriye corbasi yap dedim nasil iyi geldi o gun anlatamam
bir de yayla corbasi iyi geliyor biraz naneli
himmm canim cekti yaptirayim annem gelince
ben bu ara mutfaga giremiyorum da
ayy anneler yokmuu ama bnmkı cok uzakta ya memelekettee de bızımde kv yanımda ama oda yokkıııııııııı ufffffffffffffffffff
suyunu koydumkaynasında yapımda ıcımyım yaaaaaa sıcak sıcak ama lımon dusuk e sebeb olmaz dımıı gectı o domenler dımı everyyyyyyyyyy yoksa bol lımonlu bende everımm
allah razı osun every aklıma gelmedı hıc bu corba yaaaaaaasanmiyorum canim
limon aseren cok kisi var
ben de limon sIktim durdum yemeklerime hamileyken
hatta tel sehriyeye birkac yaprak maydonoz attim her seferinde cok guzel koku lezzet veriyor
bulanti donemi limonu cok ariyorum ben
limonlu acik cay bile bulantima iyi geldi kimi zaman
allah razı osun every aklıma gelmedı hıc bu corba yaaaaaaasuan ıcıyorumdaaa super sıcak sıcakk lımonda sıktım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh mıss gıbı cok sukur tıksınene kdr sbh ları bundan ıcerım artık heheheh
kokuyor cnm ya sımdık 1,5 tabak yedım ıcınede az ekmek dogradım ama sımdık gene mıdem ıstemıyor wazıyete hayırlısı bakalım bebegım saglıkla gelısndeee ınsllafıyet olsun canım
mıden rahatlar baska seylerı de yavas yavas yemeye baslarsın arkasından
zorlanmazsan tavuk suyuyla da hazırlayabılırsın tavuk dilimleriyle tel sehriye corbasini, daha iyi olur ama bilmiyorum kokar mi sana
kokuyor cnm ya sımdık 1,5 tabak yedım ıcınede az ekmek dogradım ama sımdık gene mıdem ıstemıyor wazıyete hayırlısı bakalım bebegım saglıkla gelısndeee ınsll
haklisin canim gelip gececek bu gunler de
tekmelerine baslayinca bebisinin icin huzur olacak suzancimo sana her sIkIntiyi unutturur
biz de babayi ozluyoruz ne yapalim cok zor ama sabah bebegim vurdukca onu oksarken bana tepki verdikce rahatliyorum huzur buluyorumgececek bu gunler sonra cok guzel gunler bizi bekliyor bebeklerimizle
ah canım, çok iyi anlıyorum seni. Canın birşey istemez ama lokma lokma da olsa iki saatte bir birşeyler yemeye çalış. Sonra miden küçülüyor daha kötü oluyor. Yiyip yatarsan daha az çıkar. Ben öyle yapıyordum. Ara ara içinin aldığı şeyler oluyor sonra ondan da tiksiniyorsun başka şey yemeye başlıyorsun. Ben dönem dönem yediklerimi sayayım belki içlerinden ilgini çeken olur. Ama bu yemekleri kendin yapma, yaparken kokar istemezsin. Komşuna akrabana fln rica et.üff yaa gece ac yattım zaten mıdem gurul gurul ama bulantı vardı yemedım canım zaten ıstemıyor 2-3 haftadır o ayrı sbh da gene ac ac sbh 6,5 da esıme zor guc ögg luyee öögg ye az cok bırseyler hazırladım kv (le kalıyoruz mutfaga o gırıyordu oda sımdı yarın donmek kosulu ıle sehır dısına cıktı yıyenının nısanı ıcınn)oldugunda o yapıyordu ama yokk evdede 3 kayın varr öfffffff hepsı ayrı bır sorun (sorun derken yeme ıcme dagınıklıkk)onunda stresı ıle ben bayagıı doldum suanda kv yarın gelecek sozde ınsallahhh derken ben gene bırsey yıyemedım yaaa bır elma yedım sbh sbh baska suana kdr agzıma lokma sokamıyorumm cnm hıc bırsey ıstemıyorrr zevk denen bırsey yok öf duvar!! gıbıyım yaaaaaaaaaa aklıma bırsuru yemek getırıyorumm yapıp yıyım dıe hepsıne ögg dıyorumm varmı onerırnızzzzzzzzzzzz yaa:26::26::26:
canım ne oldu, halletmişsinizdir inşallah. Öyle bir kavgadan birşey olmaz o ağrılar olur ara sıra, sakın korkma. Bebişlerimiz sıkı sıkı tutunuyor bizlere (çok şükür). İçini ferah tut, akıntı da gayet normal.çok kötüyüm kızlar
az önce eşimle kavga ettik sonra ben sinirlendim. banyoya girdim ağlarken çok sinirliydim zor nefes alıyordum.
sonra sancı giirdi birden kasığıma 4-5 saniye de bir. şimdi bakmaya korkuyorum akıntı hissediyorum çünkü.
başım ağrıdan bütün gün patladı bi de şimdi daha kötü oldum
herşeyi kırdık döktük
çok sinirlendim ya
eh o kabusta uzmanı olduk konunun. Allah'ım kimseye göstermesin o günlerimi düşündükçe ağlayasım geliyor. Şimdi normal gebeler gibi günde 2-3 kusuyorum. Valla ne güzelmişne guzel yazmissin
agzina saglik keepcim
soyle bir goz attim haklisin listede hepsi iyi gelen seyler
hormonlar canım benim, gayet normal yani. iyi maşallah barışmışsınızteşekkürler canlarım
yatmadan hallettik barıştık
biz zaten küsemeyiz
3 hafta önce de çok şiddetli bir kavgamız olmuştu havada ayrılık lafları felan
onun etkisini atamamışım. çok etkilenmiştim. ben kavga nedeninden ziyade kavga etmemize çok üzülüyorum.
dün ikimizde kötü bir gün geçirmişiz. ben bilmeden onun sinir olduğu bişeyi yaptım. sonra o sinirlenince işler çığrından çıktı.
benim başım ağrıdan çatlıyor ne söylediğimi bile bilmiyorum. en son manzara eşimin ve benim fareler paramparça. kendimi hiç böyle görmemiştim.
geçti gitti güldük barıştık
inşallaah bi daha o şekle girmem.hormonlar mı ne ise bir süpürgem eksikti
nbr siniiz :)..................
every sende bel ağrısı var mı? birkaç gündür bel ağrısı var bende, karnım da çıkmadı daha doğru düzgün:44:öyle kendi kendine ağrıyor belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?