Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
hmm dur tel sehrıyeyı deneyımm dıgerlerı ılgımı cekmediiisagol canımmm yaa cok bunaldımm uffffffffffffffffffffffffffff ama gende cok sukurrrrrrrrrrr

hmm dur tel sehrıyeyı deneyımm dıgerlerı ılgımı cekmediiisagol canımmm yaa cok bunaldımm uffffffffffffffffffffffffffff ama gende cok sukurrrrrrrrrrr

merak etme bebegin besleniyor suzancim
gecer bu zamanlar da
benim 9 ay bsurecek sanirsam ara ara ama raziyim iyi olsun bebis yeter

bol limon sIk icine cok iyi geliyor
ben de yoldan geldigim gun cok kotydm annemi aradim arpa sehriye corbasi yap dedim nasil iyi geldi o gun anlatamam
bir de yayla corbasi iyi geliyor biraz naneli

himmm canim cekti yaptirayim annem gelince
ben bu ara mutfaga giremiyorum da

ayy anneler yokmuu ama bnmkı cok uzakta ya memelekettee de bızımde kv yanımda ama oda yokkıııııııııı ufffffffffffffffffff

suyunu koydumkaynasında yapımda ıcımyım yaaaaaa sıcak sıcak ama lımon dusuk e sebeb olmaz dımıı gectı o domenler dımı everyyyyyyyyyy yoksa bol lımonlu bende everımm

sanmiyorum canim
limon aseren cok kisi var
ben de limon sIktim durdum yemeklerime hamileyken
hatta tel sehriyeye birkac yaprak maydonoz attim her seferinde cok guzel koku lezzet veriyor
bulanti donemi limonu cok ariyorum ben
limonlu acik cay bile bulantima iyi geldi kimi zaman

allah razı osun every aklıma gelmedı hıc bu corba yaaaaaaasuan ıcıyorumdaaa super sıcak sıcakk lımonda sıktım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh mıss gıbı cok sukur tıksınene kdr sbh ları bundan ıcerım artık heheheh

afıyet olsun canım
mıden rahatlar baska seylerı de yavas yavas yemeye baslarsın arkasından
zorlanmazsan tavuk suyuyla da hazırlayabılırsın tavuk dilimleriyle tel sehriye corbasini, daha iyi olur ama bilmiyorum kokar mi sana

kokuyor cnm ya sımdık 1,5 tabak yedım ıcınede az ekmek dogradım ama sımdık gene mıdem ıstemıyor wazıyete hayırlısı bakalım bebegım saglıkla gelısndeee ınsll

kokuyor cnm ya sımdık 1,5 tabak yedım ıcınede az ekmek dogradım ama sımdık gene mıdem ıstemıyor wazıyete hayırlısı bakalım bebegım saglıkla gelısndeee ınsll

haklisin canim gelip gececek bu gunler de
tekmelerine baslayinca bebisinin icin huzur olacak suzancim o sana her sIkIntiyi unutturur
biz de babayi ozluyoruz ne yapalim cok zor ama sabah bebegim vurdukca onu oksarken bana tepki verdikce rahatliyorum huzur buluyorum gececek bu gunler sonra cok guzel gunler bizi bekliyor bebeklerimizle

ınsallahhhhhhhh rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp eder deee

ah canım, çok iyi anlıyorum seni. Canın birşey istemez ama lokma lokma da olsa iki saatte bir birşeyler yemeye çalış. Sonra miden küçülüyor daha kötü oluyor. Yiyip yatarsan daha az çıkar. Ben öyle yapıyordum. Ara ara içinin aldığı şeyler oluyor sonra ondan da tiksiniyorsun başka şey yemeye başlıyorsun. Ben dönem dönem yediklerimi sayayım belki içlerinden ilgini çeken olur. Ama bu yemekleri kendin yapma, yaparken kokar istemezsin. Komşuna akrabana fln rica et.

Haşlanmış sade makarna üzerine az yoğurt(yoğurt mümkün olduğunca katı olmalı, hatta süzme yoğurt en iyisi)
Şehriye çorbası
Yayla çorbası
Tarhana çorbası
Biber dolması(çok az yağ ile pişecek)
Ayva
Muz
Şekerle aran nasıl bilmiyorum ama şekersiz hoşaf yaptı annem, öyle meyve çayı gibi kupayla içtim hem gaza hem mideye süper geliyor
Haşlanmış mantı
Yağsız haşlanmış erişte üzerine az yoğurt
çilek(mevsimi değil diye doktor sonradan yasakladı ama epeyce zaman beni idare etti)
yeşil elma
galeta
çok az yağ ile pişmiş kupkuru ıspanaklı börekler
Çaya bisküvi batırıp yedim bir kaç kez
Vişne suyu,kola (zararlı ama çok çaresiz kaldığında içilebilir bir bardak içilebilir)
Su içemiyorsan buz emebilirsin, kola ve vişne suyunu da buz yapabilirsin-niyeyse benim canım hep kola çekiyor o yüzden onu yazıp duruyorum. Canının çektiği başka bir içecek varsa onu da yapabilirsin
Zencefil pastili kiminde bulantıyı azaltıyor, bir dene istersen ama fazla abartma günde 2-3 tane yeter
Haşlanmış bol tuzlu üzerine az limon sıkılmış yağsız mercimek
yufkanın içine çok az çökelek-maydanoz koyup teflonda yağsız gözleme gibi birşey yapmıştı annem, epeyce zaman da onu yemiştim

genelde hamile değilken çook sevdiğin kokmayan, az yağlı yiyecekleri yiyebiliyorsun. Herkesin ki değişiyor. Deneye deneye bulmak lazım. Ama uzun zaman aç kalma sakın, ben onu yaşadım sonra daha fena oluyor. Sık sık yemeye çalış. Acıkmayı bekleme, ilaç niyetine ye canım.Bir de kendini çok yorma, özellikle yedikten sonra yat azıcık dinlen. Yemekle beraber sıvı alma. Aralarında en az yarım saat olsun. Kolay gelsin

canım ne oldu, halletmişsinizdir inşallah. Öyle bir kavgadan birşey olmaz o ağrılar olur ara sıra, sakın korkma. Bebişlerimiz sıkı sıkı tutunuyor bizlere (çok şükür). İçini ferah tut, akıntı da gayet normal.

lillum,keseyi görmüşsün canım tebrikler. Vitaminin içindeki folik asit çok az ve şu an senin çok daha fazlasına ihtiyacın var. Folik asiti kullan şu an en önemlisi o, vitaminlere 12.haftadan sonra başlanıyor, benimkini 15.haftada başladık misal.

every sende bel ağrısı var mı? birkaç gündür bel ağrısı var bende, karnım da çıkmadı daha doğru düzgün:44:öyle kendi kendine ağrıyor belim

teşekkürler canlarım
yatmadan hallettik barıştık
biz zaten küsemeyiz
3 hafta önce de çok şiddetli bir kavgamız olmuştu havada ayrılık lafları felan
onun etkisini atamamışım. çok etkilenmiştim. ben kavga nedeninden ziyade kavga etmemize çok üzülüyorum.
dün ikimizde kötü bir gün geçirmişiz. ben bilmeden onun sinir olduğu bişeyi yaptım. sonra o sinirlenince işler çığrından çıktı.
benim başım ağrıdan çatlıyor ne söylediğimi bile bilmiyorum. en son manzara eşimin ve benim fareler paramparça. kendimi hiç böyle görmemiştim.
geçti gitti güldük barıştık
inşallaah bi daha o şekle girmem.hormonlar mı ne ise bir süpürgem eksikti

hormonlar canım benim, gayet normal yani. iyi maşallah barışmışsınız

nbr siniiz :)..................
ay ne güzel ne zamandır görünmüyordun sen de

every sende bel ağrısı var mı? birkaç gündür bel ağrısı var bende, karnım da çıkmadı daha doğru düzgün:44:öyle kendi kendine ağrıyor belim

canim bel agrim benim 7. hafta 8. hafta o civarda cok siddetliydi
sonra gecti ama ara ara sag kalca agrisi ve bel agrisi oluyor
mesela iki gundur bel agrim var az once anneme yakiniyordum belim agriyor diye hatta
olur canim arada
hele o sag kalca agrisi var ya korkunc birsey yataga yatiyorum ve geri kalmak istedigimde tutuluyorum dogrulamiyorum cok kotu
kalsiyum fazla alinca geciyor benim

aslında giriorum ama yazamıorum. yazıcı değil okuyucuyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…