ınsalllahh bbegımınn seklını semalını suretını gorecegımmmÇok gecmiiş olsuun canımm
Umarım geçeeer artıkk
Cuma güzeel güzeell haberlerlee gel canımm
Azcık azcık yemeye çalışş ama cokta zorlamasınlar sonra tiksinmelerr daha cok mide bulantısı yapaar :44:
Yavrucaklarımızıı sağsalim sağlıkla alalımda bunların hepsi gelip geçici canımm sıkcan artık azcık dişiniii
ınsala cnm ya bısde haftaya gıderız ınsl ıkılı testee cınsıyetı bellı oldumu kızzzzzzzzzzmerhaba herkese
pekbicici hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah
burada anlıyoruz ki biz yarın doktora hiççç sormayalım dimi?
every canım yaa geçmiş olsun umarım bi an önce şu bulantılar geçer güzelim yaa
suzancım sen de kendini çok yorma canım
sabah 10.30 da bebişimi görmeye ve ikili teste gidiyoruz
çok özledimm
çikolata yemeyi unutmam umarım
ohh cok sukurr oglann benceeeee sezonn dayız yaaaamerhaba
ikili test için ultrasona girdim,
doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi
cinsiyetini de söyledi tahmin var mı sizlerden?
ınsalllahh bbegımınn seklını semalını suretını gorecegımmmcok ozledımmm sanırım her asam yatakta konusuyoruz gercı ama zorda olsa az az yemek ıstıyorum ama bgn dahda fasladıı kv yanında ögg dedımılk defaaa oda dedı lımon ya mandalın ye dedımm hıcc ıyesım yok bu arada sbhınn 6,5 dayızz heheh esıme yemek hazırlıyor namz kılıyordukk:) bu aralar sıklastı hayırlısı az once ıkı dılım borekı zor zor yedım sohbete gıdceım dıee evte bır yedıgımı bır daha ıstemyıourm tıksınıyorummmmmmmmmm oglusuna babası ne dıyorrrr:44:bakaımmm
ınsala cnm ya bısde haftaya gıderız ınsl ıkılı testee cınsıyetı bellı oldumu kızzzzzzzzzzne cabukk bnmkıdemı bellı olucak haftyaaaaa bence oglannn dıyorum tahmınım bu yonde topıkde oglan sezonu var cunkuuuuuuuuuuuuu
ohh cok sukurr oglann benceeeee sezonn dayız yaaaa
everyyy ara ara da olsam sen cok yıprandın yaa ama oglan cocuklarında bulantıı cokk oluyorr bılgınee bnm ark yatakdan cıkamadı dr oglan dedııı dıger ark cok rahatt halendeızce sı olucakkkkkkk
mıyomlarr ınsl onemlı degıldır canım yaaaaaa ee erkek mı senınkı bellı mııı bızım topıkdekı kızlarınkı bellı olmus olanlar var yaa 12.haftalıklar sende gelsene oraya bnm profılden gorursunn temmuz annelerıııevet aynen öyle
erkek bolluğu var maşaallah onlara
ya ben de 3 tane miyom gördü doktor
önemli değil dedi umarım önemli olmaz
ay 3.paşaaaa geliyorr darısı bısee enn saglıklısındann en haylrı cınsıyetlı olanııı hehehEvet sehzade annesi olacagim
bu gun eve bu nidayla girdim
Kipir kipirdi hic durmadi hele o ayaklari elleri gormek bi harika
masallah kuzuma
dıkat et kendıne sekerımmm hoc geldınızzz tatlımmmmmm olsunnn kadertasızz snucda dımııııslm kızlar hernekadar ateş ölçme topiğinde olsamda ateş ölçmediğim bi ayda geldi mucizem aranıza kabul buyurun
every sen geldin mi? Türkiye'de misin? bulantılar kesilmemiş galiba ama dediğin gibi şükretmek lazım. benim miniğim daha şimdiden ne ilaçlar ne serumlar aldı bünyeye. Allah kimseye böylesini göstermesin.
Kızlar bu arada ben böyle anlatıyorum ama yeni hamile olanlar korkmasın lütfen, benim bu durum genetikmiş (anneannem de aynen böyle olmuş,ilk çocukta neredeyse ölüyormuş,sonradan öğrendik) ayrıca benim bir de tetikleyen ülserim vardı. Zaten bu hastalık sayılıyor, adı hyperimesis ve %1-2 görülüyormuş.
sağlıkla ve huzurla geçsin hamilelikleriniz
kızlar kese ne zaman görünüyor değerin kaç olması lazım ya arkadaşım ayarladı randevu bütün hastaneler dolu ondan rica ettim salıya almış acaba benim salıya gözükürmüki dün değerim 399,27 idi???????????
lar bilgisi olan vrmı doktor progestan 200 mg verdi öncvelikle bi zararı olurmu onu sormak istiyorum bide müthiş baş dönmesi yapıo normalmi bu şuanda değere göre 5.haftadayım bu haftada baş dönmesi olurmuki
bu gunlerde normalden de öte oldu canım ya sureklı gun ıcınde gece fılan ögg dıyorum ıstigfar fılan yok ama bulantı boss ve ıstahsızlık cokk hıc bır sey yemek ıstemıyorum zor laaaaaaa senınde ıyı olmna sevındım sekerrrr ınsl bundan sonra rahatalrsınnnselam kızlar, az buçuk kendime geldim galiba. Berbat zamanlar geçirdim ama şimdi daha iyi gibiyim. Bu hafta 10 günlük hastaneye yatacaktım ama biraz hafifleyince doktor evde kalabileceğimi söylediİnşallah geçiyordur artık. Bebiş de iyi, sorun yok çok şükür. Hepinizin hamileliği sorunsuz sıkıntısız geçiyordur umarım.
Suzancım senin de bulantılar başlamış galiba, inşallah hafif geçer. Dikkat et kendine ve de bebişe olur mu
Lillum tebrikler canım
Rezene, oğluşun olacakmış, çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün.
çok fazla bilgisayar başında kalamıyorum, iyi olun hepiniz ve bebişlere öpücükler
elhamdulıllahh canımm ıyı olsunlarda tekkk hayırlısı gersııı canımmm3 pasamiz oldu masallah hepsine
bakalim baska ne guzel haberler alicaz yakinda
keepcim iyi olmana sevindim merak ediyordum
suzancim gecmiyor valla bulantim ama buna da sukur
bnm annemde bos bulantı dıyordu hehe genetıkk demekkı canımmmmmevery sen geldin mi? Türkiye'de misin? bulantılar kesilmemiş galiba ama dediğin gibi şükretmek lazım. benim miniğim daha şimdiden ne ilaçlar ne serumlar aldı bünyeye. Allah kimseye böylesini göstermesin.
Kızlar bu arada ben böyle anlatıyorum ama yeni hamile olanlar korkmasın lütfen, benim bu durum genetikmiş (anneannem de aynen böyle olmuş,ilk çocukta neredeyse ölüyormuş,sonradan öğrendik) ayrıca benim bir de tetikleyen ülserim vardı. Zaten bu hastalık sayılıyor, adı hyperimesis ve %1-2 görülüyormuş.
sağlıkla ve huzurla geçsin hamilelikleriniz
canım gun asırı *2 yap.salıya yada persembeey gorunur ınslll cunkuuu bnm dr 2000 lerdeyken gosukur demıstııı sennkıdee 3000 lerde oluyor sanırım ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar kese ne zaman görünüyor değerin kaç olması lazım ya arkadaşım ayarladı randevu bütün hastaneler dolu ondan rica ettim salıya almış acaba benim salıya gözükürmüki dün değerim 399,27 idi???????????
bende 100 mg kullanıyorumm canımmm yatarken alıyorumm dr sbh yazmıs ama ark.hemsıre yatarken al dedı oda öle yapmısss ıcıp dırek yatıyorummmmm hehe sersemlıkleeeee:26::26::26::26:lar bilgisi olan vrmı doktor progestan 200 mg verdi öncvelikle bi zararı olurmu onu sormak istiyorum bide müthiş baş dönmesi yapıo normalmi bu şuanda değere göre 5.haftadayım bu haftada baş dönmesi olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?