Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
merhaba herkese
pekbicici hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah
burada anlıyoruz ki biz yarın doktora hiççç sormayalım dimi?

every canım yaa geçmiş olsun umarım bi an önce şu bulantılar geçer güzelim yaa

suzancım sen de kendini çok yorma canım

sabah 10.30 da bebişimi görmeye ve ikili teste gidiyoruz
çok özledimm
çikolata yemeyi unutmam umarım

ınsalllahh bbegımınn seklını semalını suretını gorecegımmm cok ozledımmm sanırım her asam yatakta konusuyoruz gercı amazorda olsa az az yemek ıstıyorum ama bgn dahda fasladıı kv yanında ögg dedımılk defaaaoda dedı lımon ya mandalın ye dedımm hıcc ıyesım yok bu arada sbhınn 6,5 dayızz heheh esıme yemek hazırlıyor namz kılıyordukk:) bu aralar sıklastı hayırlısı az once ıkı dılım borekı zor zor yedım sohbete gıdceım dıeeevte bır yedıgımı bır daha ıstemyıourm tıksınıyorummmmmmmmmm oglusuna babası ne dıyorrrr:44:bakaımmm

ınsala cnm ya bısde haftaya gıderız ınsl ıkılı testee cınsıyetı bellı oldumu kızzzzzzzzzzne cabukk bnmkıdemı bellı olucak haftyaaaaabence oglannn dıyorum tahmınım bu yonde topıkde oglan sezonu var cunkuuuuuuuuuuuuu
merhaba
ikili test için ultrasona girdim,
doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi
cinsiyetini de söyledi tahmin var mı sizlerden?
ohh cok sukurr oglann benceeeee sezonn dayız yaaaa

everyyy ara ara da olsam sen cok yıprandın yaa ama oglan cocuklarında bulantıı cokk oluyorr bılgınee bnm ark yatakdan cıkamadı dr oglan dedııı dıger ark cok rahatt halende ızce sı olucakkkkkkk

evet aynen öyle
erkek bolluğu var maşaallah onlara
ya ben de 3 tane miyom gördü doktor
önemli değil dedi umarım önemli olmaz

evet aynen öyle
erkek bolluğu var maşaallah onlara
ya ben de 3 tane miyom gördü doktor
önemli değil dedi umarım önemli olmaz
mıyomlarr ınsl onemlı degıldır canım yaaaaaa ee erkek mı senınkı bellı mııı bızım topıkdekı kızlarınkı bellı olmus olanlar var yaa 12.haftalıklar sende gelsene oraya bnm profılden gorursunn temmuz annelerııı

rezene tebrık ederım oglus gelıyor herhalde
ama cok kaptırma simdşden bazen degşsşyor erken donemde ogrenınce gonlunuze gore olsun saglıkla buyusun
temız cıkmasına cok sevındım

Evet sehzade annesi olacagim
bu gun eve bu nidayla girdim
Kipir kipirdi hic durmadi hele o ayaklari elleri gormek bi harika
masallah kuzuma

Evet sehzade annesi olacagim
bu gun eve bu nidayla girdim
Kipir kipirdi hic durmadi hele o ayaklari elleri gormek bi harika
masallah kuzuma
ay 3.paşaaaa geliyorr darısı bısee enn saglıklısındann en haylrı cınsıyetlı olanııı heheh

bızde bugn bebegımlee arkadasa gıdecegız oturmaya bu hafta her gune bır program yaptımkı zaman cabuk gecsın dıeee

slm kızlar hernekadar ateş ölçme topiğinde olsamda ateş ölçmediğim bi ayda geldi mucizem aranıza kabul buyurun

slm kızlar hernekadar ateş ölçme topiğinde olsamda ateş ölçmediğim bi ayda geldi mucizem aranıza kabul buyurun
dıkat et kendıne sekerımmm hoc geldınızzz tatlımmmmmm olsunnn kadertasızz snucda dımıııı

selam kızlar, az buçuk kendime geldim galiba. Berbat zamanlar geçirdim ama şimdi daha iyi gibiyim. Bu hafta 10 günlük hastaneye yatacaktım ama biraz hafifleyince doktor evde kalabileceğimi söyledi İnşallah geçiyordur artık. Bebiş de iyi, sorun yok çok şükür. Hepinizin hamileliği sorunsuz sıkıntısız geçiyordur umarım.

Suzancım senin de bulantılar başlamış galiba, inşallah hafif geçer. Dikkat et kendine ve de bebişe olur mu

Lillum tebrikler canım

Rezene, oğluşun olacakmış, çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün.

çok fazla bilgisayar başında kalamıyorum, iyi olun hepiniz ve bebişlere öpücükler

3 pasamiz oldu masallah hepsine
bakalim baska ne guzel haberler alicaz yakinda
keepcim iyi olmana sevindim merak ediyordum
suzancim gecmiyor valla bulantim ama buna da sukur

every sen geldin mi? Türkiye'de misin? bulantılar kesilmemiş galiba ama dediğin gibi şükretmek lazım. benim miniğim daha şimdiden ne ilaçlar ne serumlar aldı bünyeye. Allah kimseye böylesini göstermesin.
Kızlar bu arada ben böyle anlatıyorum ama yeni hamile olanlar korkmasın lütfen, benim bu durum genetikmiş (anneannem de aynen böyle olmuş,ilk çocukta neredeyse ölüyormuş,sonradan öğrendik) ayrıca benim bir de tetikleyen ülserim vardı. Zaten bu hastalık sayılıyor, adı hyperimesis ve %1-2 görülüyormuş.
sağlıkla ve huzurla geçsin hamilelikleriniz

canim benim bebisin dunyaya gelince hepsini unutturacak sana
ben sanirim senin yasadiginin hafifini 10 gunde bir ya da bir haftada bir yasiyorum ilac verdi doktor ama kullanmasam da bir sekilde gececek boyutta ve zaten 7 gun cok cok iyiyim 8. gun bulantim oluyor o sekilde
dedgn gibi 9 ay boyunca hamile oldugunu anlamayanlar bile oluyor benim cevremde su an birlikte hamile oldugumuz arkadaslarim var ama bulantisi hala devam eden benim sadece
saglikla buyusun bebisler hepsi gececek
tr deyim canim

kızlar kese ne zaman görünüyor değerin kaç olması lazım ya arkadaşım ayarladı randevu bütün hastaneler dolu ondan rica ettim salıya almış acaba benim salıya gözükürmüki dün değerim 399,27 idi ???????????

lar bilgisi olan vrmı doktor progestan 200 mg verdi öncvelikle bi zararı olurmu onu sormak istiyorum bide müthiş baş dönmesi yapıo normalmi bu şuanda değere göre 5.haftadayım bu haftada baş dönmesi olurmuki

lar bilgisi olan vrmı doktor progestan 200 mg verdi öncvelikle bi zararı olurmu onu sormak istiyorum bide müthiş baş dönmesi yapıo normalmi bu şuanda değere göre 5.haftadayım bu haftada baş dönmesi olurmuki

progestan bas donmesi, halsizlik, mide bulantisi, uyku. sersemlik hali yapar
ben 3 ay yatarak gecirdim progestan cok etkiliyordu beni
zarari oldugunu sanmiyorum aksine faydasi var diyip rahatca kullan
ben hicbir problemim olmadigi halde turkiyeye gelene kadar doktorumun israri uzerine kullandim tam 18 hafta dusunebiliyor musun
doktor ulkene gitmedne birakma buralar soguk bebek tutunsun iyice dedi bana
ben icerken guvende hissediyordum kendimi o yuzden sen de cok takilmadan doktorun dediyse ic
zaten uzun donem kullanmazsin sen birkac hafta anca kullanirsin

bu gunlerde normalden de öte oldu canım ya sureklı gun ıcınde gece fılan ögg dıyorum ıstigfar fılan yok ama bulantı boss ve ıstahsızlık cokk hıc bır sey yemek ıstemıyorum zor laaaaaaa senınde ıyı olmna sevındım sekerrrr ınsl bundan sonra rahatalrsınnnannesiiiiiiiiiiiii

3 pasamiz oldu masallah hepsine
bakalim baska ne guzel haberler alicaz yakinda
keepcim iyi olmana sevindim merak ediyordum
suzancim gecmiyor valla bulantim ama buna da sukur
elhamdulıllahh canımm ıyı olsunlarda tekkk hayırlısı gersııı canımmm

bnm annemde bos bulantı dıyordu hehe genetıkk demekkı canımmmmm

canım gun asırı *2 yap.salıya yada persembeey gorunur ınslll cunkuuu bnm dr 2000 lerdeyken gosukur demıstııı sennkıdee 3000 lerde oluyor sanırım ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

bende 100 mg kullanıyorumm canımmm yatarken alıyorumm dr sbh yazmıs ama ark.hemsıre yatarken al dedı oda öle yapmısss ıcıp dırek yatıyorummmmm hehe sersemlıkleeeee:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…