Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
buralardayım aslında. uyku hali çok bende. yazmaya dermanım olmuyor genelde.

esım bana hep iılk 3 ayı yata yata gecırdın ' diyip duruyor ben progestanin da etkisiyle cok halsiz oluyordum surkeli uyuyordum gunduzleri bile.
ama 3 ay dolunca yavas yavas hareketlendim simdi uyku istemiyor canim
sabahin korunde kalkiyoruz bir de 3 ay dolunca cok gezmeye basladim
10 haftada geçti benim halzisliğim
ama bol bol uyuyorum gerçi yatmak da yoruyor ama uyumak istiyorum işte
9 saat fazla mı kızlar
sana simdi hamileyken en cok duydugum sozu yazicam
'bol bol uyu, bebek olunca uyayamiycan, hamileyken bol bol dinlen. en guzel zamanlarin'
bunu defalarca duydum rezenecimyani fazla degil 9 saat uyuyabiliyorsan uyu
ben uyuyamiyorum su an pek

kızlar hamdolsun 5.haftayı devirdik ama ben öle bol bol uyuyup dinlenemiyorum çalışıyorum ve dün gece ve bu sabah kendimi çok yordum evi toparladım süpürdüm sildim benim mide bulantım filan da olmuyor yolunda gitmeyen birşey yoktur umarım Allaha emanetiz inşllah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

canım mıde bulantısı herkeste olmuyor kı
9 ay boyunca bir gr bulanti cekmeyeni biliyorum
ya da beni dusun 11. haftada basladi oncesinde yoktu, annem hala sasiriyor ilk 3 ay olur bulanti senin 3 aydan sonra basladi hala devam ediyor diye
boyle seyler farkli hic dusunme herkesin gebelik hormonlarina verdigi tepki baska oluyor
ama benden tavsiye kendini yorma
3 ay en azindan ev temizligini olabilecegi kadar minimum yapmaya calis birak bir sure pis kalsin ama cok yorma kendini esin de yardim etsin sana
bebek iyice tutunana kadar ev islerinde biraz daha dikkat et tatlim derinlemesine temizlige cok gerek yok

çok haklısın canım zaten bişey yaptığım yok işte bugün kv gelcek diye mecburen toparlamam gerekti ama bundan sonra yapmayacağım eşim de az da olsa yardımcı oluyor ama ben bi iş yapmayınca ev savaş alanı gb oluyor inşallah bebeğim sıkıca tutunmuştur annesine inşallah 3 ocakta kalp atışlarını duyalım herşey daha da güzel olcak inanıyorum

insallah canim
heyecanini cok iyi anliyorum
o heyecan hic bitmiyor
dogurana kadar belki dogurduktan sonra bile bitmiycek heyecanimiz

kızlar ben geldim, sabah kalktım, uzakta bir pastane var süper lor kurabiyesi satıyorlar. Üşenmedim, bir güzel giyindim oraya kadar yürüdüm. Dönüşe dermanım kalmadı taksiye bindim ama yinede mutluyum gururluyum

everycim ağrın azalmış, geçmiş olsun canım..eşini görmek iyi gelmiştir dediğin gibi moral çok etkiliyor vücudu

lillum, bulantılar için 5. hafta erken genelde 7-8 gibi başlıyor ama inşallah bütün hamileliğini bulantısız ve sağlıklı geçirirsin canım

suzan, senin bulantılar nasıl oldu canım? geçmiştir inşallah

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar bız temıslık yaptıkk tamm 2,5 st surdu sıl supur toz al topla utu lulerı ayır fılan sonr abulantım yokken aksam ıcın yemek koydum ıkındı namazımıda kıldım ve burdayımmm acıktım yan komsumum esıı carsıya gıtmıss aksamda cnm durum ıstemıstı esıını aradık ıstedık heheh canınız cekmesınn eee eeeıı degıl heheh:26::26:artık cok acıkıyorum dun hep eltımdeydım sohbetımız vardı orada esımde oraya geldıı aksam 10 gıbı eve geldık mutfaga gırdım kızlar garıp bır sekılde ıcım tıtredı ama cok kotuydu dusucem fılan sandım yaaesıme cagırdımm fılan elım az tıtrıyordu ama ıcımm super tıtrıyordu needenkı acabaa??????bebegım buyuyor sureklı yemek yemek ıstıyor artık benden beslenmeye baslıyor ondanmıkıı cunkum bgn ıtıbarı ıle ınsll 4.aydan gun alıyoruz elhamdulıllah yasatanaa veee bebegımınn kaydıgını hısseder gıbıyım segırmelerıı artıı cok sukurbizde böle iştee sımdı ben cok acımmm halley yıyorumm durum gelenece hehehe
kızlar nasılsınız, bugün pek bi içim sıkıldı benim. Hala da geçmedi, hayırlısı

ayy bendede sadece ıkındı namazından sonra gelıyor gunluk ama hıc yatmadım daha kerahat vaktı oldugu ıcınn cok sukur sonrada gecıyorrr

yavas yavas az az yapp ılk 3-4 ay dıkkat sekerrrr bu arada herkesde olucak dıe bırsey yokk bnm 3.aydan sonra basladıı bu gunlerde azaldıı sbh ları ögg luyorumo kdr hıc de kusmadım dahaaa

bulantılar bugunlerde azaldı gıbı sabah ları oluyor bırde mutfaga gırınce öggggggggggggggggggg hehe ama daha hıc kusmadımm

az önce eşim de ban benzer bişey söyleedi
oğlum annen senin ne yapıyo yatıyor mu?
bu tombul bebklerin anneleri de yatıyorlar mıdır? dedi
buna benzer bişeydi
yani benim yatmamla bebeğin tombul doğacağını düşünüyor
9 ayın sonunda göreceğiz kim tombul olacak
sanırsam ben yuvarlanacağım ondan korkuyor

sen bulantılardan hiç bahsetmediğine ve canın bişeyler istediğine göre iyisin maşallah

hareketlenirsin sen de yakinda canim
ben simdi surekli gezmek istiyorum hic oturmak istemiyorum
son zamanlarda bebekle yemeklere, eglencelere, konsere her yere gitmistik
ama ilk 3 ay yattim yalan degil evde elime is surmedim sonra basladim yavas yavas

kızlar ben 1 haftadır olur olmaz herseye hıc kıra hıc kıra aglıyorummm yaaaaaaaaesım le normal konusurken ıcınde bır olumsuz bırsey gecsın onu lazelreyıp kafama atıp hopp hckırıklara boguluyorumm normalmı yahuu esımde dıyo sana bugnlerde bır haleler oldu dıyooooooooooo:26:

aa eşinin emzirmenin ne biçim kalori yakan bir şey olduğundan haberi yok herhalde, hiiç bişi yapmamıza gerek yok canım, emzirme başlayınca eritiriz alınan kiloları merak etmebi de bebeğin büyük olması için annenin de iri kemikli uzun boylu olması gerekiyormuş, yani benim gibi ufak tefeksen ne yaparsan yap minik bir bebiş olacak o, eğer babaya çekerse sonradan arayı kapatırlarmış. Eh doğa işini biliyor işte, yoksa nasıl doğururduk di mi ama

sen bulantılardan hiç bahsetmediğine ve canın bişeyler istediğine göre iyisin maşallah
günde iki üç oluyor ama buna da şükür, epeyce azaldı, normal yaşantıma dönüyorum yavaş yavaş

tabi ki normal canım, 12-16 hafta arası özellikle tavan yapıyor hormonlar, o yüzden oluyor

kızlar salı günü dr. randevusu var, rüyalarıma giriyor valla. Çok özledim bebişi, hem de cinsiyet öğrenip adı ile sesleneceğiz artık
...Rüyamda bebiş erkek olacakmış, eşime söylüyorum çok üzülüyor. Ne oldu diyorum, balkanlarda gizli bir cemiyetin kralı gibi bişi varmış, aslında krallık hakkı eşimdeymiş o yüzden onu küçükken öldürmeye çalışmışlar, onlar da Türkiye'ye kaçmış. Şimdi yaşı da geçtiği için sorun yokmuş ama erkek olursa krallık hakkı bebeğe de geçecek nasıl koruyacağız fln diyor...eşime anlattım rüyayı, sen fazla "süleyman" izliyorsun şeklinde yorumladı

ayyy keeeppp nasil ruya bu
ama ben ruyalarda gorulen cinsiyete inaniyoum oglus geliyor olabilirr
benim de kiz oglana donusmusut ruyamda meger dogruymus
esim de bir kiz goruyorum bi erkek diyordu onun da cikti ruyasi

guzel haberlerle gel canim ozlemissindir bebisini kocmaan olmustur simdi
benim daha cok var uff gecmiyor bir turlu
dedigin gibi 20 hafta;ik arkadas var o yazmis su an yarim kiloya yakin bebegi ve boyu da 20 kusur cm olmus
benimkinden cok cok onde gidiyor ve gelisimi iki hafta onde gorunuyor bu durumda
ama dusundum de kiz cok iri baba desen oyle ondan dolayi normal bu durum

Esim bir basak olarak estetige cok onem veriyor.
Dogurunca salip gidenlere cok kiziyor.
Benim de salmami istemiyor. 55 kilo ile hamile kaldim 56-57 kilo oldum.boyum 167
2 kilo simdilik iyi diye dusunuyorum. Ama lohusalikta annemin yaninda olucam gelsin borekler gitsin corekler
iste o zaman kismak imkansiz.

ınanmıyorum rezeneeee
senin yerinde olsam hic dert etmezdim cok iyi kiloyla hamile kalmissin
ben olabildigim en sisman halimle hamile kaldim
o yuzden benim durum vahim ama sen hic dert etme
iyi beslenince dogumda zaten dunya kilo gidiyor ustune emzirirken keepin dedigi gibi kilo kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…