Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

oyyyyy oglusumaaaa oyun arkadasi geliyorrrrrrr
yerim ben tatli oglusunuuuuuuu tebrik ederim canim gozunuz aydin
cok sevindim ogrendiginize
artik ciciler zamaniiiii

abowwwwwwwwww bu sene erkek senesii olakı herkesler erkek dıyor yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bende ıstıyorum ogrenmek yaaaaaaaaaaaa ama kızım olursa vermem kımselere yaaaaaaeltımlerın yakın akrabaların fılan hıcc kısısı yk hepsı kızın olursa talıbızzz dıyor heheheh yaaaaaaaaaaaaaaaaa kepp tebrıkler saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın yaradan ınslll

oooo simdiden onun derdine dusunuyoruz suzi
ben de oglumu evlendirmem diyorum hep dizimin dibinde buyuturum ben onu kiyamam :)
kizi olan da erkege vermeye kiyamaz
yavrularimiz onlar bizim canlarimizzz cok harika bir duygu

oooo simdiden onun derdine dusunuyoruz suzi
ben de oglumu evlendirmem diyorum hep dizimin dibinde buyuturum ben onu kiyamam :)
kizi olan da erkege vermeye kiyamaz
yavrularimiz onlar bizim canlarimizzz cok harika bir duygu
aynen söle dusunuyorum da abowwwwwwwwwwwwwwwwww can tanemm bır tanem nur tanem o benım yaaaa

keep..................... çok sevindim canım ne çabuk büyüttünüz bebişleri ya inşallah bizde o günlere erişiriz Rabbimin izniyle bende cinsiyetini haykırırım burdan Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize hayırlı evlat eylesin

isim dusunmus muydunuz keep?

ben hep senin kizin olacak gibi hissetmistim yanildim :)
canım yıllardır ismi hazır ama söylemem yasak(eşimin hassaslıkları,söz verdirtti bana) konulunca tamamını söylerim

aslında son birkaç senedir erkekler daha fazla sanırım. Ama bizim çevremizde hep kız oldu, olacak. Görüştüğümüz arkadaşlarda tek erkek bizim şimdilik. Ben veririm ya kocaman olunca turşusunu mu kurayım asıl askere gönderemem galiba, kenara koyarız parasını bedelli yapsın çocuğum o zamana hala kalırsa askerlik

ah lillum sen bir de bana sor, sanki yıllardır hamileyim hiç çabuk geçmiyor insana. Sağol dileklerin için, inşallah sana da nasip olsun

keep oğlun oluyormuş hayırlı olsun. bana da vakit geçmio ya :)

kiz masallah sen ne zaman 16. hafta oldu
daha dun gibi hatirliyorum hamileyim dedigini
saglikla buyusun bebisin
sen d eyakinda ogrenirsin belki ihtimali ogrenmissindir canim

herkes öle dioda bana vakit geçmio :)

yok ihtimalli de öğrenmedim. çok fazlada merak etmiorum nedense. rüyamda erkek diye görüodum, hatta diorum ki rüya da hiç şaşırmadım çok emindim diye :) hisler yanıltıcı olablir gerçi. birde rüyada erkek görülürse kız, kız görülürse erkek demekmiş. bakalım ne çıkcak.

normalde 2 ocaktı randevum. bu cumaya aldırdım. bakalım öğrencek miyim o zaman. görmek istiorum. o açıdan heyecanlıyım. iyi mi kötü mü bilmiorum. meraklardayım.

benim ruyam cikti
kiz erkege donusmustu ruyamda
aynen cikti

ben ruyalarda cikan cinsiyete inaniyorum
benim arkadasim da beni oglum oluyor olarak gormustu

benim ruyam cikti
kiz erkege donusmustu ruyamda
aynen cikti

ben ruyalarda cikan cinsiyete inaniyorum
benim arkadasim da beni oglum oluyor olarak gormustu

ben erkek hissettiğim için o hisle erkek görüorum galiba. ama benim rüyamda da erkek dedikleri bebek aynı kıza benziyordu. o yüzden bendee acaba kız mı olacak diye meraktayım

ben erkek hissettiğim için o hisle erkek görüorum galiba. ama benim rüyamda da erkek dedikleri bebek aynı kıza benziyordu. o yüzden bendee acaba kız mı olacak diye meraktayım

esim de ayni seyi demisti
kizimizi gordum ama ayni erkek gibiydi saclari falan demisti, ayirt edemedim kiz mi erkek mi demisti

benimki zaten bambaskaydi kiz diye biliyoruz ama doktor ev sahibimiz var bizim o geliyor ve tahliller yanlis cikmis sizin oglunuz oluyor diyor

hayırlısı olsun canım bızde 11 deydı ama cumay aldık randevuyu geriiagrılarım oldugu ıcın hayırlı haberlel gelırız ınsallah

keep oğlun oluyormuş hayırlı olsun. bana da vakit geçmio ya :)

sağol canım. Aynen vakit geçmiyor..sanki yıllardır hamileyim ve önümde daha yıllar var. Ya filler gibi 2 sene hamile olup öyle doğursaydık

tamam keep esin bunun ugruna inaniyor demek ki

benim oglusun adi METE
maşallah Mete'ye sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah. Biz çift isim düşünüyoruz. Zaten soy adımız kısa. Everycim, bu arada sormak istiyorum, bebek arabası baktınız mı hiç? Tavsiyen var mı? Biz daha hiç girmedik o işlere ama forumlarda okuyorum epey kafamız karışacağa benziyor

evet keepcim gecmiyor zaman. bekliyorum sayiyorum ilerleme yok sanki :)

ben cift isim istemiyorum ama esim cift isim istiyor. o cift ismi kisiye sayginlik kattigina ve iki ismi olanlarin ileride daha basarili olduguna inaniyor. ikinci ismi bana birakti ben de esimin adini ikinci isim koyalim dedim. daha emin degiliz ama nasil olur acaba, birinci ismi kullanicaz ikincisi de esimden bir iz:44:

araba bakmiyorum canim cunku benim alacagim bebek arabasi turkiye sartlarindakiler yasadigimiz yerde bize uymuyor. arkadasim istanbuldan guzel bir korunakli araba aldi geldi ama oranin sartlarinda uygun dusmedi o yuzden ben tr'den almiycam canim. ordakilerin tekerlekleri cok farkli oluyor, bir ara arastirirsam link atarim ne tur baktigima. sen ilik iklime sahip bir yerde yasiyrsun bence orda cok tefarruatli bir bebek arabasina ihtiyac yoktur.

aa evet bak ben onu hiç düşünmedim, özel ouyordur tabi bebek arabaları orada, tank gibi korunaklı ben öyle arabaları seviyorum aslında ama dediğin doğru, ne kullanışlıysa onu almak gerek..çok alternatif var, kafam karışıyor..herkes de ayrı birşey söylüyor ama mağazaya gitmeden kafamda oturmayacak sanırım. İsim konusuna gelince, ben de eşim de tek isimliyiz ve hep çift isim istedik. Kadınların çift soyad olunca çift isimle ispanyol adı gibi oluyor, benim iş yerindeki arkadaşların hep öyle ve zorluk yani..ama erkeklerde ben de eşine hak vereceğim galiba

canım win 7 kullanıyorsanız paintten daha kolay bi program var.
programların içinde ekran alıntı aracı. o daha kolay..

bu arada hepinize maşallah hepiniz çıtır annelersiniz gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…