Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

hamile kaldığımı bildiklerinden midir nedir
bak çıktı karnın diyorlar
ben de birine 40 kere deli dersin deli olur ya o misal göbeğim kocaman oldu zannedip üzülüyorum
ama gece yatmadan önce karnım cidden kocaman oluyor bide gece çekip koymam gerek

senin karnin benim anneminki gibi
onun 6. ayda bile belli olmuyormus dogru durust
kimse hamilesin demiyormus :)
senin de ciksa da cok belli olacagini sanmiyorum
ama ben seviyorum gobegimi cikara cikara yuruyorum 8 aylik hamile gibi

kızlar supersınız yaa bende foto kayamadım henuz esım usb kablosunu bulamıyor dıjıtalınde boyutu yuksek gelıyor nasıl dusucegını bılmıyorumkıııı

bende 69,5 ıle hamıs kaldımm suan 71-72-73 arasındayım her hafta degısıyor hehhe vee bgun ıtıbarı ıle 4.aydan gun aldık cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr esımle dayanamıyoruz bugun bahane bulu da acıle gıdeım dedık ama dusudukı devletın acılıne esımı almazlar e esımde gorems kı dıee ve cuma gununa gıtmeyı dusunuyoruzz yanıı 13.haftadaykennn normalde 14 haftaydıı ama olsun bebegımızı gormekk ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delüü gibiiii

kızlarr 20 lık dıs cıkarsam ne olur sızcee sol tarfım komple agrıyr genelde nazar deyınce olur bana bu ıslem ama dısarıda cıkmadımkııı kım gordukı hep aıle ıcındeydımm pöfffffffffff dısıme vuruyor agrı sol basım suratım cok acıyorr dıs etlerım kabarmıs fılann ee varmı fıkrınızz
:26:

20 lik diş çıkarmadım henüz
o nedenle bilemeyeceğim
ama hamilelikte diş etleri şişiyormuş temizliğine daha fazla dikkat etmek gerek
ben bu hafta içi diş temizliği yaptıracağım mesela
diş taşları diş etini etkiliyor çünkü

canim benim de fotonun boyutu buyuktu
ben paint dosyasiyla aciyorum resmi sonra paintte boyutu degistir seceneginden boyutu 60 a aliyorum
o zaman yuklemede problem olmuyor

yirmilik dis degildir umarim senin icin bunu diliyorum
ama buyuk ihtimal hamilelikten kaynaklanan dis eti problemidir
benim de surekli sizliyor dislerim dis etlerim sisiyor gibi rahatsizlik veriyor
problemler cok oluyor bende de

EVERY ve REZENE maşallah göbüşlerinize,ayrıca ikiniz de süper görünüyorsunuz
rezenecim, seni görünce içim rahatladı benim de karnım öyle aşağı yukarı. Aynen dediğin gibi kimi zaman şişiyor ama gaz işte o da..eşim de bekliyor ki şişsin ama yok bişi hala

canım sen bel ve kalça kemiği ağrılarından şikayet ediyordun ya, benim okuduğum kitapta diyor ki karnı çıkararak yürümek o ağrıları arttırıyormuş. Mümkün olduğunca bel oyuğu yapmamak gerekiyormuş.
Bebişi özledim ben ya, senin randevuna daha çokmuş. O ayrı dert, böyle benimki gibi az kalınca o da ayrı dert. Randevunun olduğu gün saatler bile geçmiyor sanki

dogru diyorsun keepcim
benim durusta problem var cukurluk yapiyorumdur
iki gundur yoklamiyor cok iyiyim umarim rahat ederim biraz o gun cok feciydi belim

polıkınıge gıttım dr normaldır dedı sızın dedıgınız gıbı dedıı 20 lık dıs ıcın belırtı yok dedı:))

bu arada kasık larıma sızlama gırıyor ızlar yaa ayakgımın altına sıcan su torbası ıle uuyudumkı uuttuysem dıee ama sımdı d sol kasıgıma gırdı 10 dk zonkluyor kemık agrısı sankı bu yaaaaaaaaaaaa

every..paınte bulanamdı ayrıntılı yazarmısın lutfennn boyutu nasıl degıstırıyorsun yaaaaaaa

canim kendi resmini sag tiklayip, paint'le ac diye secenegi tikliyorsun.
resmin paint dosyasinda buyuk olarak aciliyor
sol ust tarafta 'kirp-yeniden boyutlandir-dondur' diye secenekler var
ordan 'yeniden boyutlandir' i tikliyorsun
ve 100 yazan yerlerdeki sayilari mesela 60 60 seklinde degistiriyorsun
daha sonra dosyayi farkli kaydet diyip masaustune yeni halini kaydediyorsun.
umarim anlatabilmisimdir.

hemen denıorum cnmm sagolll

kızlar bir alışveriş sitesinden mehmet öz'ün iki kitabını aldım. normalde kitaplar 25 er lira ben 13 liraya aldım. bu kadar beğeneceğimi bilseydim size de haber verirdim
siz bebeğinizi beklerken
ve siz çocuğunuzu büyütürken
bebeğinizi beklerkeni okuyorum ve çok beğendim dörtte birini okudum.
buraya kadar çok akıcı anlatılmış. farklı bir yaklaşımı var. bilmediğin şeyleri öğrendim. bence kitaptan okumak daha iyiymiş gözden kaçan şeyler varmış internetten herşeye ulaşacağımı zannederdim ama kaçan şeyler olmuş.
bakalım kitabın devamı nasıl?

dogru diyorsun keepcim
benim durusta problem var cukurluk yapiyorumdur
iki gundur yoklamiyor cok iyiyim umarim rahat ederim biraz o gun cok feciydi belim
geçer umarım kısa zamanda canım, sen duruşa dikkat et. Bir de kitapta eğilirken ve birşeyler kaldırırken belinizi bükmeyin, bacaklardan güç alın vs. diyor.

kızlaaaar, günlerdir beklediğim doktor randevusuna son iki saat kaldı

bu kitapta baya bir bilgi yer alıyor sanırım peki yataktan kalkarken mesela direkt karına bi baskı oluyo gb bide yatarken sağa sola nasıl yatacağımız önemli mi yoksa sırt üstümü yatmalıyız ben sırt üstü yatıyorum korkumdan birdaha dönemiyorum bile

kepp hayırlı haberlerle gellllllllllllllllllll--cınsıyetıde ögrenn bariiii

merhaba aslında geç oldu ama bu ikili testten bir kare
burada bebeğime erkek demişti doktor
erkek miyiz teyzeleri? gerçi biz alıştık ismi bile hazır. hayaller de kuruyoruz bebeğimizle ilgili.
ama haziran anneleri topiğinde de erkek denilip kız olduğu anlaşılanlar oldu

kızlaaaaaar ben geldimmmmmm

oğlum geliyorrrrrrrr

dr.%100 dedi ve alttan fotosunu çekti, üstüne de kocaman ERKEK yazdı

çok mutluyuz
bu arada gelişimi gayet iyi ve dr. dedi ki senin yiyememe olayından bu bebek hiç etkilenmiyor

erkek görünüyor rezeneciğim, ama net 17.haftada belli oluyor o zaman %100 emin olursunuz

kitapta sola yatın diyor ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında. Şimdi sen nasıl yatarsan yat bebek korunuyor canım merak etme. Ama ben ilk zamandan beri alışayım diye aklıma geldikçe sola yatıyorum istersen sen de dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…