yok karanfılcem bende cıtırlık mı kaldıcanım win 7 kullanıyorsanız paintten daha kolay bi program var.
programların içinde ekran alıntı aracı. o daha kolay..
bu arada hepinize maşallah hepiniz çıtır annelersiniz gördüğüm kadarıyla
yaa canlar bi şey soracaktım arada ani harekelerde sonra hapşırınca filn karnım yırtılacak gibi oluyor neden acaba bebeğime bi şey olur mu ki Allah korusun randevu da taa 21 ocakta
canım anı hareketten mumkun oldugunca kacın
yataktan falan hızla kalkma kramplar gırıyor
anı hareketler acı hıssetmen normal kısa surelı olunca
korkma ondan
yeter kı uzun surelı agrın olmasın gecmeyen agrın olmasın
yaa canlar bi şey soracaktım arada ani harekelerde sonra hapşırınca filn karnım yırtılacak gibi oluyor neden acaba bebeğime bi şey olur mu ki Allah korusun randevu da taa 21 ocakta
bir merak etme de benden
ben çok yaşadım artık hapşırmaya korkar olmuştum çok acıyordu
bazen hala oluyor. artık neden bilmiyorum da galiba rahimi tutan bağlar mı geriliyor nedir:44:
merhaba
kızlar öncelikle hepinize merhaba diyorum
bende zamanında ateş topiğindeydim ve hamileyim..burayıda eveynin tavsiyesiyle buldum kendisi bana link atmış sağolsun :)
ancak yazabildim :)
sizlere bi sorum var kızlar son adet tarihime göre 9+3 olarak gözüküyorum doktorum bunun haricind herhangi birşey söylemedi henüz...
dün geceden itibaren göğsümdeki ağrı azaldı..sadece koltuk altıma giden yerde bi ağrı var ama oda ellersem..m,de bulantımda hafifler gibi dünden beri aklıma kötü kötü şeyler geliyo sürekli..sizce kötü bir durum vardmırı?
hosgeldin tatlim
benden sana bir tavsiye gogusleirn seni hic aldatmasin
hatta bu haftalarda karin agrin adet sancin, adet sendromlairn olursa da hic takilma
inan bana her gun gogsum elimde yumusak mi sert mi diye kontrol yapiyordum, uclari aciyor mu acimiyor mu diye
yasadim biliyorum ve ayni endiselerle ben de yazdim birkac topice goguslerimde sizi gidiyor acaba normal mi gibisinden, yokh da yazmisti boyle birsey gogus ucumda degisiklik gidiyor sorun mu var diye. inan bana cok net hatirliyorum ki birgun bakiyorsun agri gitmis yok olmus, aradan 1 hafta geciyor yeniden sis ve cok agrili. 9 ay boyunca full agri olmayacak demisti bana bir arkadas. su an icin de aynen oyle yasiyorum, ucu bazen oyle bir sizliyor ki gunluk aktivitemi engelleyecek gibi icimden bir sizlama geciyor resmen, bir bakiyorum ertesi gun sizi kalmamis, uc gun sonra yenidenbence cok normal ve takilma sen icini ferah tut. bulanti durumundaki degisiklik psikiolojik de olabilir.
kalp atislarini gordunuz mu ?
pervanecim, vücudunun kendiliğinden yaptığı şeyler bebeğine zarar vermez canım. Hatta senin yaptığın pek çok şey de öyle. O şimdi kat kat korunaklı bir yerde. İçini ferah tut, ani hareketler baş dönmesine vs. sebep oluyor ama, kaçınmak lazımyaa canlar bi şey soracaktım arada ani harekelerde sonra hapşırınca filn karnım yırtılacak gibi oluyor neden acaba bebeğime bi şey olur mu ki Allah korusun randevu da taa 21 ocakta
merhaba roma roma, ne mutlu sana, bulantılar hafiflemiş, belirtiler bir gidip bir geliyor everynin dediği gibi. Benim inatçı bulantılar hala gitmedi ama diğer belirtiler gün gün değişiyor. Kan tahlili yaptırdın mı?merhaba
kızlar öncelikle hepinize merhaba diyorum
bende zamanında ateş topiğindeydim ve hamileyim..burayıda eveynin tavsiyesiyle buldum kendisi bana link atmış sağolsun :)
ancak yazabildim :)
sizlere bi sorum var kızlar son adet tarihime göre 9+3 olarak gözüküyorum doktorum bunun haricind herhangi birşey söylemedi henüz...
dün geceden itibaren göğsümdeki ağrı azaldı..sadece koltuk altıma giden yerde bi ağrı var ama oda ellersem..m,de bulantımda hafifler gibi dünden beri aklıma kötü kötü şeyler geliyo sürekli..sizce kötü bir durum vardmırı?
pervanecim, vücudunun kendiliğinden yaptığı şeyler bebeğine zarar vermez canım. Hatta senin yaptığın pek çok şey de öyle. O şimdi kat kat korunaklı bir yerde. İçini ferah tut, ani hareketler baş dönmesine vs. sebep oluyor ama, kaçınmak lazım
merhaba roma roma, ne mutlu sana, bulantılar hafiflemiş, belirtiler bir gidip bir geliyor everynin dediği gibi. Benim inatçı bulantılar hala gitmedi ama diğer belirtiler gün gün değişiyor. Kan tahlili yaptırdın mı?
keton bulantı vs.den yükselmiştir. Sıvı almaya çalış. Benim hastane dönemlerimde keton kendini aşmıştımerhaba canım :)
işte 7 haftalıkken kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdı doktorum herşey normal çıkmıştı birtek idrarda keton azcık yüksekmiş okadar..
5 ocakta tekrar muayeneye gidicem canım bakalım hayırlısı artık..kötü şeyler düşünmemem gerek artık
keton bulantı vs.den yükselmiştir. Sıvı almaya çalış. Benim hastane dönemlerimde keton kendini aşmıştı5 ocak nasıl uzak geliyordur di mi şimdi sana. Gittiğinde ikili test için gün verecekler o zaman. Onda da kan alınıyor ama az. diğerindeki gibi tüp tüp değil
korkma canım, şimdi gidince hareketlerini görürsün, ondan sonra için epey rahatlıyor zaten. Gerçi itiraf edeyim hala ara ara korku oluyor ama o anne evhamıhemde nasıl sanki bi ay filan var gitmeme :)
inşallah bi sorunla karşılaşmam canım ya çok korkuyorum..yeterki bişey olmasın bi sürü tüp kan alsınlar farketmez valla
korkma canım, şimdi gidince hareketlerini görürsün, ondan sonra için epey rahatlıyor zaten. Gerçi itiraf edeyim hala ara ara korku oluyor ama o anne evhamıAnca tekmeleri hissedince rahatlama oluyormuş, ben de daha hissedemedim.
Bu arada kızlar, yeşil çay içeniniz var mı bilmiyorum. Normalde yasak ya, geçen gün eşim içiyordu yarım bardak kadar soğuk yeşil çay içtim ve rahimde kasılma yaptı (korktum tabi) neyseki sonradan geçti. Aklınızda olsun, yeşil çay yasak
benim bu ara ne yasaksa onu canım çekiyor valla, misal durmadan kola içmek istiyorum. Doktor günde bir küçük bardağa izin verdi,onu içiyoruminşallah canım inşallah bi aksilik olmasında :) senin hareketleri hissetmenede az kalmış maşallah :)
evet ben biliyordum yeşil çay yasak kesinlikle içilmemesi gerekirmiş zaten ben pek sevmezdimde :)
benim bu ara ne yasaksa onu canım çekiyor valla, misal durmadan kola içmek istiyorum. Doktor günde bir küçük bardağa izin verdi,onu içiyorum
ahh çay di mii, şöyle bergamutlu flnafiyet olsun canım :)
aynen bendede o dediğinden var canım deli gibi çay istiyoraslında varya normal hayatta bile sevmezdim
bende 2 günde 1 bir bardak içiyorum ne yapayım :)
ahh çay di mii, şöyle bergamutlu flnonu geçen ay çok istemiştim ben. Açık açık içtim biraz
korkma canım, şimdi gidince hareketlerini görürsün, ondan sonra için epey rahatlıyor zaten. Gerçi itiraf edeyim hala ara ara korku oluyor ama o anne evhamıAnca tekmeleri hissedince rahatlama oluyormuş, ben de daha hissedemedim.
Bu arada kızlar, yeşil çay içeniniz var mı bilmiyorum. Normalde yasak ya, geçen gün eşim içiyordu yarım bardak kadar soğuk yeşil çay içtim ve rahimde kasılma yaptı (korktum tabi) neyseki sonradan geçti. Aklınızda olsun, yeşil çay yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?