yok sen gayet iyi yaptin
aslinda hamile kalinca orda devam etmeliydim ama daha nadir girerek cok goz onunda olmayarak, koca 3 ay bitmisti ben her animi anlattim durdum.uyarilmak cok iyi oldu, orasi yeri dgeil ben dk dk anlattim ne hissediyorsam ama Allah kalbimi biliyor o yuzden dunden beri cok uzuluyodum simdi cok iyiyim, kalbim temiz kotu niyet yoktu, ozurumu diledim hakkinizi helal edin dedim, baska yapabilecegim birsye yok. simdi bircok hamilenin yaptigi gibi arada bir selam verip hal hatir sorar cikarim diyorum. bu sayi genelde hamilelerde haftada bir oluyor, selam verip cikiyorlar ve asilce davranmis oluyorlar. benim de oyle olur.yeni gelenlere sorusu olanlara yardim etmek isterim ama bir de ben baska topiclerde gezerken soyle bir cumleye rastladim. 'ufff hep hamilelik takvimi kocaman, cok rahatsiz oluyorum gordukce' hamile olmayan birinin cumlesiydi bu, beynime yer etti. ayni sekilde bizim topice hatice diye biri gelip 'burasi hamile kayniyor kafayi yiycem' demisti. bunlari dusundukce ve o koca hamilelik takvimimle de surekli yorum yaparak gozler onunde olmamaya karar verdim. zaten beni sevenlerle, dostlarimla baglantim her sekilde devam edecektir
o cumleyi ben kurmusumdur siz rahat olun
alismisim aylardir en kucuk ayrintima kadar anlatmaya ates topicinde
onu rahatsiz edecek cumleyi de yazmisimdir dogrudur
ama kalbimi biliyorum ve daha fazla dusunup uzulmek istemiyorum, onemli olan farkinda olmadan yapmis olmam.
kızlar kan sonucumuzu aldıkk bana gore dusuk cıkmıs kat kat artıyor dıe benım hesaba gore 3000 lerde olması gerekıyordu cunku cuma 860 dı bugun ama polıkılınıkde 1000 cıkmıs bende uzuldum bırseym oldu dıe esım erken cıkıp ısten sonucu almıs dr konusurken o actı kapıyı tamm dedım sonuc böle böle bılıyorm sonucu ben almıstımm dedı hemen ozeldekı dr ara dedımm yoksa acıle gıdelım dedım dr aradı dr muzda nazlı bebek yavas yavas ılerlıyor korkulacak bırsey yokdemıs cok sukurrr yarın gorunce rahatlarsınız demı sınsl..kızlaarrr dua edın lutfennn
sizcede normal mıdırrr
kızlar kan sonucumuzu aldıkk bana gore dusuk cıkmıs kat kat artıyor dıe benım hesaba gore 3000 lerde olması gerekıyordu cunku cuma 860 dı bugun ama polıkılınıkde 1000 cıkmıs bende uzuldum bırseym oldu dıe esım erken cıkıp ısten sonucu almıs dr konusurken o actı kapıyı tamm dedım sonuc böle böle bılıyorm sonucu ben almıstımm dedı hemen ozeldekı dr ara dedımm yoksa acıle gıdelım dedım dr aradı dr muzda nazlı bebek yavas yavas ılerlıyor korkulacak bırsey yokdemıs cok sukurrr yarın gorunce rahatlarsınız demı sınsl..kızlaarrr dua edın lutfennn
sizcede normal mıdırrr
Aynı yerde kan verdin dimi?
Bazı lab. değerleri farklı rakamlar veriyor ama sonuç aynı oluyor
Sen içini ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz inşAllah canımm
Rabbim bebeklerimize alacak nefes nasip etsinn
Bugunden stres olma, yarın doktora gidecekmişiniz zaten
bugünkü çıkan sonucun kanını ne zaman vermiştin
bi de ikisi aynı yerde mi yapıldı
farklı yerlerde yaptırdıysan sonuçlar yanıltıcı olabilir
olablır cunku sımdıye kadar 3 kan verdım 3 de farklı yerde drummu aradı esım sbh bır daha kan versın ama normaldemıss polıklınık aletlerı eskı oldugundan olabılır sanırmmsuzancim kizlar dogru soyluyorlar
o etkenden dolayi da oynar deger
bebegin Allah'a emanet kendine stres yapma sen icini ferah tut
yarin doktor gunun byuk moralle git canim iyi haberlerini bekliyoruz
suzancim kizlar dogru soyluyorlar
o etkenden dolayi da oynar deger
bebegin Allah'a emanet kendine stres yapma sen icini ferah tut
yarin doktor gunun byuk moralle git canim iyi haberlerini bekliyoruz
cnm merhaba artık burdanmı devam
pekala doğum yapanlard dahıl olabılırı acep
merhaba yarennnn hosgeldinnn
tabikiiiiiii
hamilelik uzerine bebisimiz uzerine muhabbetlere burdan devam edicez
nasilsin
ıyıyım tatlım benım ya belkıde böle daha uygun olmuşne kadarda olsa bıraz hassas olmakta fayda var
ben napayım cnm arasımı buyutuyorum 19 gunluk oldu senın kız nasıl bakalım
sorma yaa offf keske onceden aklimiz gelseydi
cok utaniyorum ates topicinde onca bebek muhabbeti yapip onca insani kirdim farkinda olmadan, dedigin gbi hassas konu bu
masallah adini ne koydunuz? saglikla buyusun yavrun
benimkini cumartesi gordum yolunda hersey daha minicik 15 cm buyuyor insallah
ya cnm benım öle duşunme ıkı turlu duşununce de ısın ıcınden cıkılması cok zor
cnm bız oğlumuzun adını aras koyduk
senın kız maşalla cok tatlı usg göruntusunu gördum cnm ya artık herşeyı var elı kolu tam bı mucıze dımı cnm cınsıyet baya erken anlaşılmış
evet ama guveniyorm doktoruma
burda ikili test yapilan merkez baya gelismis
ultrasonlari da super 4 boyutlu guzel inceliyorlar
doktor da ayrica egitimini aliyormus
o yuzden tecrubesine guveniyorum
kadin direk kiz dedi o gun
yuzde kac falan demedi bile
oh maşalla cnm beım ya
dr arasada yuzde vermeıştı dırek kız demıştı cnm
ay ısım falan duşundunuzmu cnm
Aras cok guzel isim
Almina olacak insallah
ahh yaren hamile oldugumu soyledigimde zaman cabucak gecer dedin bana
15 hafta bitti cok sukur dedigin gibi hizli gecti
ama su icinde bulundugumuz zaman yavs akiyor sanki
ah bir bitse saglikla dogursak bizler de
ıyıyım tatlım benım ya belkıde böle daha uygun olmuşne kadarda olsa bıraz hassas olmakta fayda var
ben napayım cnm arasımı buyutuyorum 19 gunluk oldu senın kız nasıl bakalım
benim bir ara cok zordu kusmalar beni mafetti ama simdi iyiyimevet cnm ya bende kız dıe yazınca dırek baktım kaç haftalık olmuş ne ara cınsıet öğrenmış dedım ay rabbım saglıcakla kucaına almayı nasıp etsın
benımde hamılelıgım cok rahat gectı cnm 37 haftaya kadar ta kı son kontrolume gıttgım gune kadar cok korktuk ama sukur saglıcakla aldık kucagımza oğlumuzu
hoşgeldin
bebeğinle uzun ömürler dilerim
bizim kıdemli annelere ihtiyacımız var
ben haziran annesiyim
ama zaman zaman mayıs annelerine de danışıyorum
hoşgeldin
bebeğinle uzun ömürler dilerim
bizim kıdemli annelere ihtiyacımız var
ben haziran annesiyim
ama zaman zaman mayıs annelerine de danışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?