ben 18.haftada hissettim, daha önceleri gaz hissediyordumgünaydın kızlar herkese nasılsınız ben birşey sormak istiyorum bebeğinizi ne zaman hissetmeye başladınız dün gece böle pıt pıt attı sanki
günaydın kızlar
ah canım seni çok iyi anlıyorum. Benim 15. haftada belirgin şekilde azalmıştı. Şimdi senin bHCG düzeyin bu haftada en yüksek düzeyde, bulantıların da çok olur, haftaya sabitlenecek ve sonra düşüşe geçecek. Az kaldı yani. Bir de yediklerine içtiklerine dikkat edersen daha çabuk geçer. Günde kaç defa çıkarıyorsun?
cnmm benım 2,5 aylıkta basladı yenı yenı gecergıbı sımdıde bulanıyor o yusden sbh hafıf yaptım kahvaltıyı baskada yemedımmm oglende ark.bebe gormesı var orda yeım bıraz belkımmmmmm
keepcim yaaa çok zor hakkaten yaa sabahları da kötüyüm ama asıl akşamları çok zorlanıyorum içtiğim su bile çıkıyor akşamları midem hiçbişey hazmetmiyorgünde 4-5-6- değişiyor çıkarmam
suzancım öyle hafif bulantım olsa ben takmam yeerim ama bu öyle bi şey değil yaa afedersiniz sapsarı safra çıkıyor her seferinde nasıl birikiyor o kadar anlayamıyorum
günaydın kızlar herkese nasılsınız ben birşey sormak istiyorum bebeğinizi ne zaman hissetmeye başladınız dün gece böle pıt pıt attı sanki
geccek canim sabir
en yogun haftalarindasin ama sonra geciyor
benim yuzde yuz gecmedi ama arad bir yokluyor ona da raziyim
mideyi bos birakmamaya calis biliyorum zor ama ne iyi geliyorsa ye
canım o safra miden boş olduğu zaman çıkar, everynin dediği gibi zorla zorla yemeye çalış. Daha sık birşeyler ye, az az da olsa mideni boş bırakma. Asla yemekle birlikte sıvı alma. Benim o zamanlar sıvı aldığım herşey çıkıyordu. Fark ettim ki uyku arasında içip yatarsam çıkmıyor. Gece yanıma 1 lt. su koyuyordum, saat kurup, kalkıyor su içip geri yatıyordum. Bir de öğlen uykusu için aynı şeyi yapıyordum. En son çözümü öyle bulmuştum ama tabi arada hastaneye gidip serumla da sıvı alıyordum. Senin kusmalar biraz daha azmış, seruma ihtiyacın kalmadan atlatabilirsin bence. Umarım çabucak geçer.keepcim yaaa çok zor hakkaten yaa sabahları da kötüyüm ama asıl akşamları çok zorlanıyorum içtiğim su bile çıkıyor akşamları midem hiçbişey hazmetmiyorgünde 4-5-6- değişiyor çıkarmam
suzancım öyle hafif bulantım olsa ben takmam yeerim ama bu öyle bi şey değil yaa afedersiniz sapsarı safra çıkıyor her seferinde nasıl birikiyor o kadar anlayamıyorum
canım o safra miden boş olduğu zaman çıkar, everynin dediği gibi zorla zorla yemeye çalış. Daha sık birşeyler ye, az az da olsa mideni boş bırakma. Asla yemekle birlikte sıvı alma. Benim o zamanlar sıvı aldığım herşey çıkıyordu. Fark ettim ki uyku arasında içip yatarsam çıkmıyor. Gece yanıma 1 lt. su koyuyordum, saat kurup, kalkıyor su içip geri yatıyordum. Bir de öğlen uykusu için aynı şeyi yapıyordum. En son çözümü öyle bulmuştum ama tabi arada hastaneye gidip serumla da sıvı alıyordum. Senin kusmalar biraz daha azmış, seruma ihtiyacın kalmadan atlatabilirsin bence. Umarım çabucak geçer.
ben ilk aylarda haftada bir sonrasında iki haftada bir girdim ultrasona. Neden bilmem ikili testten sonra bir kısım daha rahatladım. Hareketleri hissedince ise daha bir rahatlıyor insan. Bebekler çok dayanıklı ve kat kat korunuyorlar canım, merak etme. Zaten 12.haftaya gelmişsin, tehlikeli zamanların bitmiş. İçini ferah tutmaya çalış ama çok kaygılanırsan da bekleme gidip görüvermerhaba kızlar...5 ocakta kontrole gitmiştim biliyorsunuz ozamandan beridir bebeğimi görmüyorum eskiden nasıl dayanıyorlarmış hiç ultrasona girmeden aklım almıyo..
ben çok telaşlı bi anne olucam artık ona kesin karar verdim :S
ya ben hep kötü düşünüyorum acaba bişey oldumu acaba sağlıklımı kafayı yicem artık
siz benim haftalarımda nasıl başa çıktınız bununla kızlar...onu hissedemiyorum bundanda kaynaklanıyor olabilir
eğer kötü birşey olsaydı belli olurdu değilmi?
kanamam filan yok
ben ilk aylarda haftada bir sonrasında iki haftada bir girdim ultrasona. Neden bilmem ikili testten sonra bir kısım daha rahatladım. Hareketleri hissedince ise daha bir rahatlıyor insan. Bebekler çok dayanıklı ve kat kat korunuyorlar canım, merak etme. Zaten 12.haftaya gelmişsin, tehlikeli zamanların bitmiş. İçini ferah tutmaya çalış ama çok kaygılanırsan da bekleme gidip görüver
haydı gecmıs olsunnn bnm 2,5 aylıkken baladı yenı yenı gecıyor hehehekızlar an itibariyle bulantılarım hatta çıkartmalarım başlamıştır gerçekten zor bi durummuş bir de çalışıyorum Allahı yardımcım olsun ve bu durumu yaşayan herkesin doktorun hesabına göre 9 hafta bitiyo bugün yarın 10.haftanın içinde olmcam bugüne kkadar yoktu
kızlar an itibariyle bulantılarım hatta çıkartmalarım başlamıştır gerçekten zor bi durummuş bir de çalışıyorum Allahı yardımcım olsun ve bu durumu yaşayan herkesin doktorun hesabına göre 9 hafta bitiyo bugün yarın 10.haftanın içinde olmcam bugüne kkadar yoktu
merhaba kızlar...5 ocakta kontrole gitmiştim biliyorsunuz ozamandan beridir bebeğimi görmüyorum eskiden nasıl dayanıyorlarmış hiç ultrasona girmeden aklım almıyo..
ben çok telaşlı bi anne olucam artık ona kesin karar verdim :S
ya ben hep kötü düşünüyorum acaba bişey oldumu acaba sağlıklımı kafayı yicem artık
siz benim haftalarımda nasıl başa çıktınız bununla kızlar...onu hissedemiyorum bundanda kaynaklanıyor olabilir
eğer kötü birşey olsaydı belli olurdu değilmi?
kanamam filan yok
ben de dedim ya sana
11. haftada basladi benim diyeondan sonra full kusmalar, bulantilar, tiksinmeler hepsi.
bazilarinda boyle gec basliyor sen de onlardansinumarim hafif gecirirsin
mideni bos birakmamaya ve azar azar hep birsyler yemeye bak
kizlar hep diyordum ya hamile kaldim karnimi gere gere yuruyorum cok mutluyum insalarin hamile oldugumu gormesi hosuma gidiyor diye
ama gere gere yurumek derken mecazi anlamda asla oyle bir durum yok gayet dik normal halimde gidiyorum onumde top gibi karnim cok hosuma gidiyor
ama burda karsima cikan tum hamileler, klasik hamile yuruyusu olur ya doguma yakin el belde gerilerek oyle yuruyorlar.
cok garip geldi bana hosuma gitmedi hic, gosteris yapar gibiler sanki. :44: arkadan bile hemen seciliyorlar bu hamile kesin diyebiliyoruz. annem de farketmis iyi sen oyle degilsin diyorlar.
sonra kendi dedigim soz aklima geldi ben oyle degilim ya,oyle zannetmeyin
ayy everycim yiyemiyorum ya sanki yesem çıkartcakmışım gibi geliyor
everycim güldürdün beni
bende öyle daha doğuma var 5 ay el belde yürüyenlere çok gülüyorum :)
bende senin gibiyim dik yürüyorum,artık önden göbeğim belli olmaya başladı yada ben bildiğim için bana öyle geliyo ama yinede çok hoş duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?