Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

cnmm benım 2,5 aylıkta basladı yenı yenı gecergıbı sımdıde bulanıyor o yusden sbh hafıf yaptım kahvaltıyı baskada yemedımmm oglende ark.bebe gormesı var orda yeım bıraz belkımmmmmm

keepcim yaaa çok zor hakkaten yaa sabahları da kötüyüm ama asıl akşamları çok zorlanıyorum içtiğim su bile çıkıyor akşamları midem hiçbişey hazmetmiyor günde 4-5-6- değişiyor çıkarmam

suzancım öyle hafif bulantım olsa ben takmam yeerim ama bu öyle bi şey değil yaa afedersiniz sapsarı safra çıkıyor her seferinde nasıl birikiyor o kadar anlayamıyorum

geccek canim sabir
en yogun haftalarindasin ama sonra geciyor

benim yuzde yuz gecmedi ama arad bir yokluyor ona da raziyim

mideyi bos birakmamaya calis biliyorum zor ama ne iyi geliyorsa ye

geccek canim sabir
en yogun haftalarindasin ama sonra geciyor

benim yuzde yuz gecmedi ama arad bir yokluyor ona da raziyim

mideyi bos birakmamaya calis biliyorum zor ama ne iyi geliyorsa ye

sabır canım hakkaten sabır çekiyorum dün akşam daha kötüydüm oturdum ağladıım artık:)))
inş. geçer bakalım bekliyorum

canım o safra miden boş olduğu zaman çıkar, everynin dediği gibi zorla zorla yemeye çalış. Daha sık birşeyler ye, az az da olsa mideni boş bırakma. Asla yemekle birlikte sıvı alma. Benim o zamanlar sıvı aldığım herşey çıkıyordu. Fark ettim ki uyku arasında içip yatarsam çıkmıyor. Gece yanıma 1 lt. su koyuyordum, saat kurup, kalkıyor su içip geri yatıyordum. Bir de öğlen uykusu için aynı şeyi yapıyordum. En son çözümü öyle bulmuştum ama tabi arada hastaneye gidip serumla da sıvı alıyordum. Senin kusmalar biraz daha azmış, seruma ihtiyacın kalmadan atlatabilirsin bence. Umarım çabucak geçer.

merhaba kızlar...5 ocakta kontrole gitmiştim biliyorsunuz ozamandan beridir bebeğimi görmüyorum eskiden nasıl dayanıyorlarmış hiç ultrasona girmeden aklım almıyo..

ben çok telaşlı bi anne olucam artık ona kesin karar verdim :S

ya ben hep kötü düşünüyorum acaba bişey oldumu acaba sağlıklımı kafayı yicem artık

siz benim haftalarımda nasıl başa çıktınız bununla kızlar...onu hissedemiyorum bundanda kaynaklanıyor olabilir

eğer kötü birşey olsaydı belli olurdu değilmi?

kanamam filan yok

inş. canım ya bir an önce geçer yemekle birlikte su içme meselesi çok mantıklı geldi hakkaten bende içtim mi geri geliyordu hep dikkate alacağım tavsiyelerini

ben ilk aylarda haftada bir sonrasında iki haftada bir girdim ultrasona. Neden bilmem ikili testten sonra bir kısım daha rahatladım. Hareketleri hissedince ise daha bir rahatlıyor insan. Bebekler çok dayanıklı ve kat kat korunuyorlar canım, merak etme. Zaten 12.haftaya gelmişsin, tehlikeli zamanların bitmiş. İçini ferah tutmaya çalış ama çok kaygılanırsan da bekleme gidip görüver

sağol canım tavsiyelerine uyucam inşallah...inşallah tehlikeli dönemi atlatmışımdır..

haftayada arndevum oldugu için bu hafta gitmiyim diyorum bakalım dayanırım inşallah..çok sağolasın

kızlar an itibariyle bulantılarım hatta çıkartmalarım başlamıştır gerçekten zor bi durummuş bir de çalışıyorum Allahı yardımcım olsun ve bu durumu yaşayan herkesin doktorun hesabına göre 9 hafta bitiyo bugün yarın 10.haftanın içinde olmcam bugüne kkadar yoktu

haydı gecmıs olsunnn bnm 2,5 aylıkken baladı yenı yenı gecıyor hehehe

ben de dedim ya sana
11. haftada basladi benim diye ondan sonra full kusmalar, bulantilar, tiksinmeler hepsi.
bazilarinda boyle gec basliyor sen de onlardansin umarim hafif gecirirsin
mideni bos birakmamaya ve azar azar hep birsyler yemeye bak

canim 12. haftan olmus bile ben bu haftaya ulasinca soyle derin nefes almistim gercekten
daha da rahatliyor insan
sen de rahat ol hicbir sorun yok
kendini rahatsiz hissedip illa gormek istediginde keepin dedigi gibi gormeye git
ben de kafayi takinca doktoruma zorla usg yaptiriyordum
ama icini ferah tut bundan sonra Allah'in izniyle birsey olmaz 15. 16. hafta gibi de pitpitlar belki hissedersin canim
sen iyi dusun o telas hepimizde oluyor
ben tam 22. haftaya kadar her wc sonrasi peceteyi kontrol ediyordum, daha gecenlerde farkettim bu aliskanligi birakmisim cok sukur dedim
sonucta dogana kadar her an teditgin olabiliriz karninda tasimak bambaska birsey ama ne rahat anneler var neler neler yapiyorlar hicbir sey olmuyor o yuzde rahat olalim
doktor randevulari beklemek gercekten zor gecende 1 ay kadar bekledim zor sabrettim simdi yine beklemelerdeyim 14 gun var

kizlar hep diyordum ya hamile kaldim karnimi gere gere yuruyorum cok mutluyum insalarin hamile oldugumu gormesi hosuma gidiyor diye
ama gere gere yurumek derken mecazi anlamda asla oyle bir durum yok gayet dik normal halimde gidiyorum onumde top gibi karnim cok hosuma gidiyor
ama burda karsima cikan tum hamileler, klasik hamile yuruyusu olur ya doguma yakin el belde gerilerek oyle yuruyorlar.
cok garip geldi bana hosuma gitmedi hic, gosteris yapar gibiler sanki. :44: arkadan bile hemen seciliyorlar bu hamile kesin diyebiliyoruz. annem de farketmis iyi sen oyle degilsin diyorlar.
sonra kendi dedigim soz aklima geldi ben oyle degilim ya,oyle zannetmeyin

everyyyy sağol cevabın için tatlım...çok evhamlıyımdır normal hayattada zaten bir bebeğim gelince bu 2 katına çıktı..güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum..

Allah bebeklerimizi korusun kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

bu arada benimde 12 günüm kalmış meleğimi görmeme:)

ben de dedim ya sana
11. haftada basladi benim diye ondan sonra full kusmalar, bulantilar, tiksinmeler hepsi.
bazilarinda boyle gec basliyor sen de onlardansin umarim hafif gecirirsin
mideni bos birakmamaya ve azar azar hep birsyler yemeye bak

ayy everycim yiyemiyorum ya sanki yesem çıkartcakmışım gibi geliyor

everycim güldürdün beni

bende öyle daha doğuma var 5 ay el belde yürüyenlere çok gülüyorum :)

bende senin gibiyim dik yürüyorum,artık önden göbeğim belli olmaya başladı yada ben bildiğim için bana öyle geliyo ama yinede çok hoş duruyo

ayy everycim yiyemiyorum ya sanki yesem çıkartcakmışım gibi geliyor

bilmez miyim o hissi (
benim bir yolculuk gunum var aman Allahim hatirlamak istemiyorum :))) insanin bogazindan bir yuduj corba gecmez mi oyle olmustum
ama yavas yavas verdikce geciyor
sabah uyaninca hemen agzina birsye at bekleyince cok kotulesiyor insan
basucunda mutlaka kraker elma falan olsun
biz her sabah gune elmayla basliyoruz sonra kahvaltiya kadar findik yiyouz biraz da
vardir yiyebildigin birseyler limonlu arpa sehriye corbasi dene mesela

belirtme geregi duydum cidden burdakiler cok gere gere yuruyorlar
ruslar oyle degildi zaten ruslar hop hop halindeler hamileyken :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…