Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
oyyyy tebrik ederim bir pasa daha
gozunuz aydin canim

yok biz bu topicin adini erkek analari diye degistirelim

ates topicinden hep erkek cikti yahu
olurr ama sıze bır sey solyımmı kızlar erkek olmaısnı sebebi bısde eskı evlıyaların tıp adamlarının bır kıtabı var marıfetnagme adında belkıde sızdede vardır orada hayırlı evlat olması ıcın ,kız erkek olması ıcın fılan bazı ayrıntılar var bıs esımle bebek ıstedıgımız ıcın bol okuyorduk okıtabıı ve erkek bebe olması ıcın erkeın daha ısteklı olması gerekırmıs eee kız dada kadının ve ben esıme hep dıyordumm erkek doguyor ıcıme marıfetnagmedede bole yazıyor dıye ve söle dusunun bır bakalımm ates ın ıı oldugu gunlerde zorakıde olsa beraber olmak da en cok erkekler ıstıyordu yanı ıslerıne gelıyordu dımıı buda kıtap da yaznaları dogruluyor ve ates olcenlerın hep erkek lerı oluyor dımı

bnmkısı 12+2 de dı gosterdı pıpıyı ama bıs emın olamadık dr oldudaa erkek se gosterırı canımmmmmmmmm
masallah sizeee. tesekkur ederum canim. o zaman dinlene dinlene 10-15 dk yuruyum en fazla. evde hep yatmak sıkıcı oluyorda :)
kendını yordgunun gunlerde aykalarını dık yatt cnm

bugun gene full ıs yaptık kv ıle yaa bu hafta hep yoruldumm uf bahar bır gelseydııııııııııııııııııııı

kızlar dun cıcı almıstıkyaa ne yaptım bakaın bakalımm

esıme solemedımm
once bebegım ıcın tutugumuz gunlugumuze baktık fotolarımıza fılan sukurler etıkkve esım uyku moduna gecıyordu
bende kıyafetı esımın yastıgının ustune serdım yatmak ıcin actıgında abow bu ne dedıı bır sevındı sormayın benıde bır heyacan sardıkıı cok sukur sonra kıyafetı aramısda bıraz uzandkkk sonra dedı ula topla sunu sımdıden aramısda yatmasın dedıı hehe

cok komik ama cok da tatli olmus hani

kizlar. birsey soracagim. ben de şeffaf bazen de cok acik sari yapiskan, kokusuz bir akinti oluyor. normal degil mi?

kiz suzan oglus seni babasindan calacak zaten :) o zaman ne yapacak babasi :) hep aranizda olacak gule gule giysin cicisini bebisin

kim istekli kim degil valla bilmem ama benim hamile kaldigim ay her iliski bebek fikrinden uzak ve istekle olmustu, ama kocayi cok iyi besledim ne yararsa verdim, butun erkek icin faydali seyleri bir arada verdim ne yalan soyliyim sonra yatakta buluyordum kendimi

kizlar. birsey soracagim. ben de şeffaf bazen de cok acik sari yapiskan, kokusuz bir akinti oluyor. normal degil mi?

beyaz krem gibi ya da hafif sarimsi kokusuz oldugunda normal canim
gebelikte oluyor
ozellikel zaman ilerledikce cok yogunlasiyor benim gunde 3 kere falan yogun geliyor ic camasir degistirmek zorunda kaliyorum

su gibi ve cok yogun olursa soyle ama doktoruna, o zaman hani amniyon sivisi mi geliyor diye tereddute dusuyormus insan eger cok fazla sulu olursa

saol canim. gun icinde bir iki kez oluyor. su gibi degil allahtan. ama olursa hemen derim doktora.

cok komik ama cok da tatli olmus hani
evet hayallerımı bır bır gerceklestırıyorumm cok sukur yaradan aa elhamdulıllahh

gayet normal cnm bnm artık pek gelmıyor sıldıkce seffah gelıyr o kdr aama 4 .aya gırene kadar full yogunduuu

ee öle zaten hehe alıs dıyorum ama oda fısat vermıyor sen alıs dıyor hehe ınsl o gunlerde gelırde burdaa dert yanarızz kıskanclıklarımızıı heheheh tabii tatlııı tatlııı

senn ve dıger kısların sayesınde bende full enerjıkk yapıyrdum adamı ama genelde erkek öle oldugu ıcın erkek olasılıgı hepp yuksekk ates topıgının heheheh

canlar ya son bi kaç güündür karnım birden büyüdü çok değişik ama artık hamile olduğum fena belli ve hatta daralmaya bile başladım normmal mi ya bu kadar birden büyür mü

günaydın ateş topiğinin güzel anneleri herkesler nasıl bakalım bebeğimi görmeye 1 hafta kaldı heycan gün be gün artıyor bi sağlıklı olduğunu görsem doktorumuz herşeyin güzel olduğunu bi söylese ufff bidahaki randevuyu nolursa olsun bu kadar uzak tarihe almıcam 6 haftaydı resmen 3 hafta yada 4 haftaya alcam gerçi 2 hafta önce görmüştüm ama çok kısaydı doktor sadece içimi rahatlatmak için ultrasona sokmuştu ama bir dakika anca sürdü yada sürmedi anneeeemmmmmmmmm çok özledim seni

ilk aşımızı olduk hanmlar yenı polıkılınıkden geldıkkkk ılk karsılama asımısı olduk sol kolum cok acıyor ma abebegım ıcın degerrrrrrrrrrr kalp atısnıda dınledık heheh ebe muayene edecektıı tam koydu aletı bebegım yer degıstrdı hehe babası kılıklı mazarat oglum benımmmmmmmmmmm gerı buldu ve dınledık cok sukurrrrrrrrrherseyız ıyı kg 73 deyım genee

every gıydırmek ıcın sabırsızlanıyormm hayılrısı ıleeeeeeeeeeeeee bgn 18 haftamıza adım attık cok sukurrrrrrrrrrrrrr

gunaydin guzeller.
kafama bisi takildi. migdem iyi biliyorsunuz. yani cikarmiyrm. ama 1 kilo vermisim 3 gunde. normal mi? desekki gaz degil cunku ocak kiloma gorede 1 kilo kaybetmisim. daha cok minik benim bebis.

gunaydin guzeller.
kafama bisi takildi. migdem iyi biliyorsunuz. yani cikarmiyrm. ama 1 kilo vermisim 3 gunde. normal mi? desekki gaz degil cunku ocak kiloma gorede 1 kilo kaybetmisim. daha cok minik benim bebis.
1 kg değişiklik çok birşey değil canım, sorun olmaz merak etme. Bebiş besleniyor

günaydın kızlar topiği açayım dedim bu arada birşey fark ettim, ayakkabı giymek için eğilmek eziyet oluyor artık, tabure koymak lazım sanırım

kızlr aşı kolum cok acıyor gecede uyutmadı yaa:18::18::18:bundan sonrakı asım dahada cok acıtacakmıs yaa:18::18::18:tırsıyorumm sol kolumu kaldıramıyorumm gecede soluma ytamaya alıstıgım ıcın cok zor gectı gecem yaa:26:suandada zonkluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…