olurr ama sıze bır sey solyımmı kızlar erkek olmaısnı sebebi bısde eskı evlıyaların tıp adamlarının bır kıtabı var marıfetnagme adında belkıde sızdede vardır orada hayırlı evlat olması ıcın ,kız erkek olması ıcın fılan bazı ayrıntılar var bıs esımle bebek ıstedıgımız ıcın bol okuyorduk okıtabıı ve erkek bebe olması ıcın erkeın daha ısteklı olması gerekırmıs eee kız dada kadının ve ben esıme hep dıyordumm erkek doguyor ıcıme marıfetnagmedede bole yazıyor dıye ve söle dusunun bır bakalımm ates ın ıı oldugu gunlerde zorakıde olsa beraber olmak da en cok erkekler ıstıyordu yanı ıslerıne gelıyordu dımıı buda kıtap da yaznaları dogruluyor ve ates olcenlerın hep erkek lerı oluyor dımıoyyyy tebrik ederim bir pasa daha
gozunuz aydin canim
yok biz bu topicin adini erkek analari diye degistirelim
ates topicinden hep erkek cikti yahu
bnmkısı 12+2 de dı gosterdı pıpıyı ama bıs emın olamadık dr oldudaa erkek se gosterırı canımmmmmmmmmayyyy bir erkek daha roma roma tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah hakikaten erkek anaları topiğine çevirdiniz burayı sayenizde bende meraktan çatlıyorum acaba benimki 12+5 te göstertirmi teyzeleri ya ne diyosunuz ??????????????????????
kendını yordgunun gunlerde aykalarını dık yatt cnmmasallah sizeee. tesekkur ederum canim. o zaman dinlene dinlene 10-15 dk yuruyum en fazla. evde hep yatmak sıkıcı oluyorda :)
kızlar dun cıcı almıstıkyaa ne yaptım bakaın bakalımm
esıme solemedımm
once bebegım ıcın tutugumuz gunlugumuze baktık fotolarımıza fılan sukurler etıkkve esım uyku moduna gecıyordu
bende kıyafetı esımın yastıgının ustune serdım yatmak ıcin actıgında abow bu ne dedıı bır sevındı sormayın benıde bır heyacan sardıkıı cok sukur sonra kıyafetı aramısdabıraz uzandkkk sonra dedı ula topla sunu sımdıden aramısda yatmasın dedıı hehe
kızlar dun cıcı almıstıkyaa ne yaptım bakaın bakalımm
esıme solemedımm
once bebegım ıcın tutugumuz gunlugumuze baktık fotolarımıza fılan sukurler etıkkve esım uyku moduna gecıyordu
bende kıyafetı esımın yastıgının ustune serdım yatmak ıcin actıgında abow bu ne dedıı bır sevındı sormayın benıde bır heyacan sardıkıı cok sukur sonra kıyafetı aramısdabıraz uzandkkk sonra dedı ula topla sunu sımdıden aramısda yatmasın dedıı hehe
kizlar. birsey soracagim. ben de şeffaf bazen de cok acik sari yapiskan, kokusuz bir akinti oluyor. normal degil mi?
beyaz krem gibi ya da hafif sarimsi kokusuz oldugunda normal canim
gebelikte oluyor
ozellikel zaman ilerledikce cok yogunlasiyor benim gunde 3 kere falan yogun geliyor ic camasir degistirmek zorunda kaliyorum
su gibi ve cok yogun olursa soyle ama doktoruna, o zaman hani amniyon sivisi mi geliyor diye tereddute dusuyormus insan eger cok fazla sulu olursa
evet hayallerımı bır bır gerceklestırıyorumm cok sukur yaradan aa elhamdulıllahhcok komik ama cok da tatli olmus hani
gayet normal cnm bnm artık pek gelmıyor sıldıkce seffah gelıyr o kdr aama 4 .aya gırene kadar full yogunduuukizlar. birsey soracagim. ben de şeffaf bazen de cok acik sari yapiskan, kokusuz bir akinti oluyor. normal degil mi?
ee öle zaten hehe alıs dıyorum ama oda fısat vermıyor sen alıs dıyor hehe ınsl o gunlerde gelırde burdaa dert yanarızz kıskanclıklarımızıı heheheh tabii tatlııı tatlıııkiz suzan oglus seni babasindan calacak zaten :) o zaman ne yapacak babasi :) hep aranizda olacak gule gule giysin cicisini bebisin
kim istekli kim degil valla bilmem ama benim hamile kaldigim ay her iliski bebek fikrinden uzak ve istekle olmustu, ama kocayi cok iyi besledim ne yararsa verdim, butun erkek icin faydali seyleri bir arada verdimne yalan soyliyim sonra yatakta buluyordum kendimi
tabkide cnm hatta aksamlar daha cok buyuyor sbh uyandıgında kuculmusolarak gorunuyorr hehehcanlar ya son bi kaç güündür karnım birden büyüdü çok değişik ama artık hamile olduğum fena belli ve hatta daralmaya bile başladım normmal mi ya bu kadar birden büyür mü
tabkide cnm hatta aksamlar daha cok buyuyor sbh uyandıgında kuculmusolarak gorunuyorr heheh
ilk cıcımızınn resmısıııı
Eki Görüntüle 621625 Eki Görüntüle 621626
1 kg değişiklik çok birşey değil canım, sorun olmaz merak etme. Bebiş besleniyorgunaydin guzeller.
kafama bisi takildi. migdem iyi biliyorsunuz. yani cikarmiyrm. ama 1 kilo vermisim 3 gunde. normal mi? desekki gaz degil cunku ocak kiloma gorede 1 kilo kaybetmisim. daha cok minik benim bebis.
1 kg değişiklik çok birşey değil canım, sorun olmaz merak etme. Bebiş besleniyor
günaydın kızlartopiği açayım dedim bu arada birşey fark ettim, ayakkabı giymek için eğilmek eziyet oluyor artık, tabure koymak lazım sanırım
günaydın kızlartopiği açayım dedim bu arada birşey fark ettim, ayakkabı giymek için eğilmek eziyet oluyor artık, tabure koymak lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?