suzancimmm ozledim sizlerievınıze hos geldınız cnaım benımmmm
yaa annenlerde nede olsa yanlıs degıldın bende sureklı kostur maca modundayımm yanlı soldugumdan dolayıı bısde bgn kalca muayenesı ne gıttıkk 2.ayımız bıttııı dee
ama oglumun sol kalcasında uyumsuzluk cıktı 1 ay sonra yneıden gıdecegız hayılrısı ıkı bez ust uste bagla dedı dr dua ıle ınsl gecer cnm yaaa
Herkese merhaba..
anne olanlari tebrik ediyorum anne olacaklar allah'im sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..
bende anne olmak isityorum ve calismalara basladik sat 18/08..
yardimci olurmusunuz
ates olcmeye yeni basladim yani 14.gun basladim
bi yorumlarmisniz lutfen..
bisey anlamadim..
47e790 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaslar yorumlarmaya calisti ama bazi gunler eksik oldugu icin emin degiller..
suzancimmm ozledim sizlerievet annemlerle de cok mutluydum ama esime kavustugum icin cok mutluyum cok ozlemistim 3 kisilik aileyiz artik insallah duzelir canim icini ferah tut sen, tekrar bakildiginda temiz cikar insallah sonucunuz opuyorum tatli oglusunu
merhaba canim insallah en kisa zamanda anne olursun sen deolcumler eksik onceden olcsen net konusurduk ama tek olcumle kesin olmasa da 14.gun yumurtlamis gibi gorunuyorsun ve o gun iliski de varmis, simdi de atesin yii gidiyor. umrim hamile kalmissindir guzel haberlerle buraya gelirsin
hoşgeldin evineanammmm nerdesiniz canlar
kosusturma halindeyim evime geldim
erlestim derken giremedim
cok birsye kacirmamisim konusma olarak
herkes nasillllllllllll
hoşgeldin evine
ben de evimden 3 ay ayrı kaldım 20 gündür evimdeyim
tek başıma ev ve çocukla uğraşıyorum
seni de özlemiştim ne zamandır muhabbet edemedik
bu arada olimbera hamile mi hamilelik tablosu koymuş
18 eylül 2013 10:35 spinal sezeryan ile kızım saliham kollarımda
ben de 7 ekimde spinal/epidural kombine anesteziyle sezaryen olacağım bir aksilik olmazsa inşallahtebrik ederim
saglikla buyusun
ben de spinal oldum cok memnun kaldim
canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza18 eylül 2013 10:35 spinal sezeryan ile kızım saliham kollarımda
ben de 7 ekimde spinal/epidural kombine anesteziyle sezaryen olacağım bir aksilik olmazsa inşallah
inşallah canım, teşekkür ederim canım güzel dileklerin için,zaman ne cabuk gciyor senin de dogumun gelmis
hayirli olsuj kolayca kurtul insallah saglikla kavus bebegine
inşallah canım, teşekkür ederim canım güzel dileklerin için,
artık her gün rüyalarımda yavrum, kafamda düşünceler, ya emmezse ya ona iyi bakamazsam diye ödüm patlıyor
o ameliyat sonunda duyacağım ağlama sesini ve kucağıma aldığımda bebeğimle ilk bakışmamızı çok merak ediyorum
11 günlük olduk biz de everycim, zaman su gibi geçiyor gerçekten de...an dunyaya bedel
5 dk icinde bebegimi koynuma koydular ve aglama sesini duydugum anda gozlerimden yaslar bosaldi
kokusunu duydum boynumda hungur hungur agladim
cok cok guzeldi
sonra cok kolay gecti bir an once ameliyat bitse de ogluma kavussam dedim :)
benim olgum ilk gun emmedi tutamadi memeyi ve ac kaldi ama ben inat ettim mama vermedim.sabahlra kadar ugrastim ve ikinci gun emmeye basladi simdi de memeden ayrilmiyor
11 günlük olduk biz de everycim, zaman su gibi geçiyor gerçekten de...
epidural sezaryen harikaydi, full makyaj girdim doğuma eşimle, doktor geldi sohbet muhabbet derken bebeğim ağlamaya başladı, hemen gösterdiler bana öptüm öptümm, amniyotiik sıvısını bile yuttum o derece
memeyi hemen aldı benimki ama çok ememediği için geceleri mama takviyesi yaptık ilk iki gün
şimdi de mama takviyesiz devam ediyoruz, sarılık riskimiz de kalmadı şükür
her şey çok güzel, ama eşim kasımda askertek sıkıntım o
rabbim sağlık versin de gerisi boş, çekeceğiz mecbur
tebrıkler hanımlarr allah bagıslasın ınsl hayırlı evlatlar olurlaar canlarım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de 7 ekimde spinal/epidural kombine anesteziyle sezaryen olacağım bir aksilik olmazsa inşallah
sarılığa yakalanmadan atlattık canım çok şükür, şimdi emerken tıkanmaları var kuzumun, ömrümden ömür gidiyor o tıkanınca...cok sukur canim saglikla kavusmussun bebegine
gecmis olsun
saglikla buyusun yavrun
biz de gecirdik sarilik zaten sarilik olmayan bebek cok nadir
esinden ayri kalmak zor olacaktir ama yavrun sana hersyi unutturur gunler nasil gecti bilemezsiniz bence
gerçekten geceleri emzirmek yotucu.. hele ki alt değiştirirken ortalığa tekrar kaka yapma, tazyiğiyle annenin ayağına sıçratma, ortalığı fıskiye gibi sulama işi uykusuzken zor oluyortebrıkler hanımlarr allah bagıslasın ınsl hayırlı evlatlar olurlaar canlarım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sımdı sız eo ka gusel ve o ka yorucu gnler beklyor ama yorgunluk bebegınızın tebessumunu hıssetmenısle bıtıyor cok sukru her gunumusa darısı dıger kıslara ve tumm ısteyenllere ınslll
yumurtlama yok bence henüz.. ölçmeye çalışmaya devammmMerhaba arkadaşlar ben de ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )
* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?