Kesinlikle. Hamileliktense seve seve çekerim yeter ki hayırlı sağlıklı bir hamilelik için olsunYa insan halsizliğe ve bulantıya sevinir mi. Sebep hamilelik olunca seviniyor işteİnşallah psikolojik değildir ve yarın burada hepimiz sevinç yaşarız
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Hamileliktense seve seve çekerim yeter ki hayırlı sağlıklı bir hamilelik için olsunYa insan halsizliğe ve bulantıya sevinir mi. Sebep hamilelik olunca seviniyor işteİnşallah psikolojik değildir ve yarın burada hepimiz sevinç yaşarız
![]()
Kesinlikle. Hamileliktense seve seve çekerim yeter ki hayırlı sağlıklı bir hamilelik için olsunben böyle kolay kolay olmadım psikolojik değildir çünkü tv ye bakarken başım düşüyor resmen çift gibi görüyorum görüntüleri
![]()

Bu emojiler bana çok komik geliyor
İçimden garip halay sesleri çıkarıyorumBu emojiler bana çok komik geliyor![]()
Alemsin kızİçimden garip halay sesleri çıkarıyorumo zaman daha komik oluyor
Tatlım sen reglken bile ateşin düşmeye devam ediyor26. gün 36,2
27. gün 36,4
28. gün 36,5
1. gün 36,0
2. gün 35,9
3. gün 35,8
4. gün 35,7
Evet canım ya reglken ateşi düşenleri gördüm benzer grafikler inceledim ama öncesi çok tuhaf gerçekten. Aklıma farklı şeyler geliyor acaba kimyasal mı geçirdim yoksa prolaktin hormonum yüksek çıktı onunla mı alakalı diye. Belki de ateş ölçer bozukTatlım sen reglken bile ateşin düşmeye devam ediyorasıl ilginç olan reglden önceki 2 gün yükselmesi. Bunlar ilk ölçümler bu 2. Ölçümleri merak ediyorum
![]()

Bu yazdıklarının hepsi olabilir canım. Bu ay adetine kadar ölçelim bakalım aynı mı olacak. 2 ay öncesinde test yapmıştım ilk defa günüm geçti diye ve silik çizgi görmüştüm acayip umutlanmıştım ama malesef tabi. Bu sefer hiç çıkmadı bile benim. Hatta o ara ateşimde yüksekti acaba dedim sonradan bende mi kimyasal geçirdim. Hatta atayım testin resminiEvet canım ya reglken ateşi düşenleri gördüm benzer grafikler inceledim ama öncesi çok tuhaf gerçekten. Aklıma farklı şeyler geliyor acaba kimyasal mı geçirdim yoksa prolaktin hormonum yüksek çıktı onunla mı alakalı diye. Belki de ateş ölçer bozuk![]()
evet canım kimyasal gibi duruyor. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. İdrarda çıkmaması önemli değil kanda çıksın yeter kiAayyy ne kadar fazla yüklemişim aynı 2 fotoyuyalnız tekrar belirteyim sonradan sayfaya gelecek kızlar heyecan yapmasın
2 ay önceki testim bu. Yani böyle çıktı ama hamile değildim tabi
![]()
Aayy İnşaAllah dediğin gibidir. Kanda çıksın bekliyorum heyecanlaevet canım kimyasal gibi duruyor. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. İdrarda çıkmaması önemli değil kanda çıksın yeter ki
verdin mi kan canım?Aayy İnşaAllah dediğin gibidir. Kanda çıksın bekliyorum heyecanla![]()
test yapacak mısın?9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
Regl olmadım hala kızlar
Canım bu testin markası ne bana da geçen aylar boyle cıkmıştı markası albi ve one step yalancı pozitif veriyor
Unuttum canım markasını aklımızda bulunsun bu yazdıklarını almayalım 🖒Canım bu testin markası ne bana da geçen aylar boyle cıkmıştı markası albi ve one step yalancı pozitif veriyor
Tatlım ateşin düşmüş ama yarın da ölç istersen duruma göre test yap9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
Regl olmadım hala kızlar