• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende yeniyim bugün ilk defa ölçtüm 36.9
Adetime 6 gün var
Bel ağrım ve ayak üşümesi var birde sol kasigim hafif sislik var gibi psikolojik herhalde neyse dedim en azından adet ateşimi ogrenim

Sabah ölçtüm 36.7 wc ye gittim geldim öyle olcmustum unuttum baştan ölçmeyi sonra bir daha uyudum kalkmadan ölçtüm 36.9
Hangisini baz almaliyim

Sabah ölçtüm 36.7 wc ye gittim geldim öyle olcmustum unuttum baştan ölçmeyi sonra bir daha uyudum kalkmadan ölçtüm 36.9
Hangisini baz almaliyim
Tatlım merhaba hoşgeldin
Biraz geç oldu kusura bakma. Bildirim gelmedi bana çünkü
Sabah yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyor mümkünse aynı saatte ve en az 4 saatlik uyku sonrası olmalı
İnşaAllah adet olmazsın ama olursanda adet dereceni öğrenirsin
Sabah yataktan kalkmadan ölç ve yaz olur mu?

Tatlım merhaba hoşgeldin
Biraz geç oldu kusura bakma. Bildirim gelmedi bana çünkü
Sabah yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyor mümkünse aynı saatte ve en az 4 saatlik uyku sonrası olmalı
İnşaAllah adet olmazsın ama olursanda adet dereceni öğrenirsin
Sabah yataktan kalkmadan ölç ve yaz olur mu?
Tmm teşekkür ederim kalkmadan olcuyorum eski yazılarınızı okudum hayırlısı olsun

Selam kizlar, ateş ölçümü ile ilgili bişey danışmak istiyorum bilenlerinize.catlamadan sonra ateş yüksek seyrediyor da adete yakın adet gelicekse düşüyor ya hani.benimde hep böyle olur.bu ay çok tuhafima giden bişey oldu catlamadan sonra 7.gunde ateşim bir anda dustu.36.5 dan 36.1 e .biraz araştırdım bebegin rahme tutunma aşamasında 1 günlük ateş dusebiliyormus sonra çıkıyormuş tekrar yabancı sayfalardan okudum.varmidir ki gercekden böyle bişey 🤔

Selam kizlar, ateş ölçümü ile ilgili bişey danışmak istiyorum bilenlerinize.catlamadan sonra ateş yüksek seyrediyor da adete yakın adet gelicekse düşüyor ya hani.benimde hep böyle olur.bu ay çok tuhafima giden bişey oldu catlamadan sonra 7.gunde ateşim bir anda dustu.36.5 dan 36.1 e .biraz araştırdım bebegin rahme tutunma aşamasında 1 günlük ateş dusebiliyormus sonra çıkıyormuş tekrar yabancı sayfalardan okudum.varmidir ki gercekden böyle bişey 🤔
Evet canım implantation dip dedikleri bu. Tekrar yükselirse yarın hamile olabilirsin

Merhaba kızlar,
Ateş ölçme yöntemini bu ay kullandım ben de ama kafam karıştı. Batım 11 Eylül.
1. Gün: 36.4
2. Gün: 36.3
3. Gün: 36.0 (adetim 3 gün sürüyor)
4. Gün: 36.3
5. Gün: 35.9
6. Gün: 35.4
7. Gün: 35.5
8. Gün: 35.9
9. Gün: 36.2
10. Gün: 36.5
11. Gün: 35.8 (bugünü ovulasyon sandım)
12. Gün: 36.2
13. Gün: 36.5
14. Gün: 36.4
15. Gün: 37.0
16. Gün: 37.1 (bugün)

Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?

Kizlar vucut isisi illa sabahlarimi bir kac kisiden duydum gün icinde anliya biliyomussun atesin oldugunu benim 2 haftadir bas agrisi ve kulakdan dijital ates ölcüsüyle 37,4 ile 37,5 atada 37,6 da gördüm bunlar belirtimi acaba son 1 gün kaldi adetime

Reglime 4 gün var bu sabah ateş ölçmeye başladım. 36.5 çıktı. Yine olmadı. Çok üzgünüm. Her şeyden caz geçmek ve boş vermek istiyorum

Golge var ama sasi oldum canim gormek icin ins vardir bazen erken gebelik testleri yaniltiyormus ben bir defa kullanmistim golge hic yoktu mark nedir kuzum birde yarin sabah dene normal testle ondada cikar :dua:
Merhaba mesajlari okudumda acaba adet oldunuzmu noldu orasini kacirdimda bende takip ediyorum ates olcer ile

Eklentiler

• 9682EA0B-8EBC-4856-8F4B-255489949DE8.webp
    9682EA0B-8EBC-4856-8F4B-255489949DE8.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 88
Back
X