Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Fertilaid vitamin kokteyli, doğurganlığı arttırcıymış, erkek ve kadın için olanları var

ya genel anlamda diyorum:) geçmişi çok okumuyor ya kimse ondankaydirigubbakcemile3

loveli navetna kızdınız mı kız bişey yazmıyorsunuz

ya kimse okumuyor geçmişi o anlamda yazmak istemiştim

Melek merhaba. Terlemenin nedeni başka da olabilir. Bence mutlaka bir doktora görünmelisin.

Yok be Tubacım :)))) Ben hep okuyorum geçmişi ondan zaten ilk girdiğimde yazamıyorum. Biraz canım sıkkın. Sanırım beklediğimden erken yumurtlayacağım. Eşim gelmediği için de bu ay kaçırıcaz. Hayırlısı diyorum ama üzülüyorum yani

yok kıııııız geçmişi okkudum okurum ben
nevetna canın sıkılır haklısın

Üstelik sanırım bu ayki yumoşum güzel. Sağ tarafımda belli belirsiz batmalar oluyor. Üfff kader işte. Ben de bu ay günde iki adet kuru incir yiyorum, faydası olur mu bilmiyorum ama. Bir de kan yapan siyah üzüm kurusu. Kaçırırsak trajikomik olacak yani. Bazen diyorum ki, boşver bebek işlerini. Gelecek sene eşin yanındayken adam gibi gün aşırı yaparsınız, normal insanlar gibi. Ama işte bizim planımıza uymuyor bebek işi, herşeyin normal olmasını beklersek oooooo.

he he npsl de öyle diyordu ikizlere hamiş kaldı be yeme bizi:))

şaka bi yana canım benim üzülme ne olur ya... canını sıkma ne olur nasip de yoksa hergün çalışsak kaç yazar.... benim geçen yıl sadece 9. günkü ilişkiden tutmuştu.. zaten 1 kere den tutmuyor mu canım ya.. olacağı varsa oluyor hem de en beklenmedik zamanda en beklenmedik şekilde gönlünü ferah tut arkadaşımkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

destekliyorum seniiiiiolumunekankayizsmile

Burdayım canım. Telefon geliyor falan arada. Hemen yanıt veremiyorum. sağolun kızlar, haklısınız tabii olacağı varsa oluyor. Napalım yumurtlarsam da yumurtlarım, en azından ayın geri kalanında stres olmam, kafamı dinlerim. Tubacım sen kaçıncı günündesin? Ne zaman doktora gidicen? Yaa bu doktorların iş bırakma eylemi problem olmasın?

canım daha 2. günümdeyim.. 3. yada 4. günü dr.a gideceğim inş... umarım adam akıllı bi dr la karşılaşırım...

iş bırakma eylemi mi? hayırdır ne olmuş yine? haberim yok valla:)

ya navetnam şu alttaki takip çizelgesi nasıl yapııyor ben bilmiyorum da:)

bu arada lovelim navetnam isimleriniz neydi? böyle lakaplarla seslenmek hoş olmuyoropuyorumnanaktan

Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat (Kuru İncir)
şekerkız67........? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat (hoşgeldin aramıza)
tuba373.............14/şubat Ovulasyon takipine başlayacak inş. çok heyecanlı:)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMİŞLERİ:

TUBLİİŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....

arada yeniliyorum sayfayı sonra geçmişte kalıyor bulması zorlaşıyor:)

Yaa Pembe de o yüzden o kalabalıkla karşılaşmıştır bugün. Doktorlara tam gün yasası çıkarmak istiyorlar ya. Yani muayenehaneleri kapatıp hastanede çalışacaklar ya, ya da özele geçecekler. ıkisi birarada olamayacak. Şimdiki sistemde öğleden sonra 3e kadar falan hastanedeler, sonra muayenehaneye gidiyorlar. Tabii doktorlar istemiyor bunu. Bugün aciller dışında hasta bakmadılar, gazeteler yazdı hastalanmayın bugün diye. Ama daha kaç gün sürer bilmiyorum. Eczaneler de bir alem. ılaçlar ucuzlayacak diye depolar bazı ilaçları vermiyorlarmış eczanelere. Off her iişimiz bir acayip. ınş sen gidene kadar çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…