Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hastalanma bebek yapmaaaaa herşeyi devlet dairesine göre yapmak gerekiyorrr

ya tam da beni mi buldu ya oysa ki çok umutlu azimliydim bu ay.. çok çalışaşacaktım. olursa çok mutlu olurum ama olmazsa da üzülmeyeceğim inş vakti gelmemiş diyecektim. en azından ben elimden geleni yaptım deyip içimi rahatlatacaktım.. umarım bi sorun çıkmaz

Ben de geldim, bir arkadasimla yuruyusr cikmidtik. O da 3 aylik hamile, bana ovulasyon testiyle hamile kaldim, birkac gun beraber olduk oldu dedi. Ondan nevetna bu isler cok calismakla degil, sansla oluyor. Insallah en kisa zamanda saglikli bisekilde olsun:)

evet sabırsızcığım hepimiz birlikte hamiş olursak süper olur vallahi... geçmişe yazdım o zaman "ateş topiğinin ateşli hamişlerinin buluşma noktası" yeni topiğimiz de benden

bilmiyorum canım ama kan yapıyor çok faydalı

canlarım ben çıkıyorum eşim uyumak için beni bekliyor.. haydi hayırlı geceler fıstıklar.....

yarın okurum yazdıklarınızı

Tubacım benim adım ırem. Bu cetveli yapmak için buraya gir:

Trying To Conceive Ticker

Next tuşuna bas. Beğendiğin bir çeizelgeyi seç. Gene Nexte bas. ılerleyen şey var ya onlardan beğendiğini seç gene Nexte bas. Cycle Start date denen yere adetinin başladığı tarihi ay gün yıl olarak gir. ışte January 16 2010 gibi. Altına adet döngün ortalama kaç gün sürüyor onu gir, 28, 20 neyse. Nexte bas. Çıkan sayfada bbcode altında bi yazı var, o yazıdan
arasındaki web adresi gibi olan kısmı kopyala ve burada profil sayfanda en altta yaş, kilo diye bi boşluk var oraya yapıştır, değişiklikleri kaydet de. Olması lazım.

evet sabırsızcığım hepimiz birlikte hamiş olursak süper olur vallahi... geçmişe yazdım o zaman "ateş topiğinin ateşli hamişlerinin buluşma noktası" yeni topiğimiz de benden

inşşşallllaahhhh ilk hamilemiz açsın bu topiği olur dimi

çok sağol iremciğim bak böyle isimle daha güzel oldu inş yarın denerim şimdi ben kaçar

Sabırsızcım, kan yapıyor bunlar, bir de incir akıntıyı arttırıyor. Zararı yok. Ben kaynatıp suyunu içmiyorum çünkü o çok kuvvetli. Ama arada badem ve ceviz de yiyorum, günde iki-üç tane. Süt içiyorum akşamları. Yoğurt yiyorum. Bunların zararı yok bence.

Sağolun Tuba, Emel :))) Evet güzel oldu. Ben de kaçıyorum. Geçen ay çok uykusuzdum. Bu ay uykuma dikkat ediyorum. Öpüyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…