Canım geçmiş olsun. Sen ve bebek iyi olun da gerisi boş. Bizim keyfimiz yerinde. Hamişlerimiz var, sen ve Justreader gibi eski arkadaşlardan da haber alıyoruz eksik olmayın. Gerisi Allah'a kalmış. Öperim hamiş yanacıklarından.
Aabeyazmelekcim güzel gidiyor canım. Ateşin geçen aylara benzer mi biraz daha yüksek mi? O da bir belirti olabilir.
Hilal ateşin düşmediğine göre bence bi idrar testi yap. İstersen yani. Kafan rahatlar. Varsa halay çekeriz, yoksa da en azından daha fazla gecikmez.
Hatun, bekle gör taktiğindeyiz, bakalım bugünkü ov testi ne diyecek?
Pembe tekrarladın mı testi? Bazı sağlık ocaklarında yapılıyormuş diye duymuştum.
çiçeğeemmm geçmiş olsun dikkat et kendine
hatunum belki ikinci yumurtan çatlıyor olabilir
aabeyazmeleğim ateşin güzel maşallah inşallah düşmez
hilalim test yapacak mısın yokssa bekleyecek misin
pembecim dr gittin mi sağlık ocağı test yapıyor ama bir kaç gün sonra veriyor sonucu direk devlet hastanesine git
17gün13 ocak:36,6:hulya:
18gün14 ocak:36,7 (gece tuvalete kaltım)
19gün15 ocak:36,6
20gün16 ocak:36,7 (1.5saat geç ölçtüm )
21gün17 ocak:36,7:hulya: (saat 2 yattım)
22gün18 ocak:
23gün19 ocak:
24gün20 ocak:
25gün21 ocak:
26gün22 ocak:
27gün23 ocak:
28gün24 ocakhaoldumsmile
Arkadaslar bu kuru incir kuru ile hamile kalan vad mi?
amin amin inş...
tedavi gördüm mü hiç tatlım? bahseder miisnolumunekankayizsmile
hilalciğim sen bu yediklerin içtiklerinle hamile kalamazsan biz hiç kalamayız zatençok güzel haberler bekliyorum senden
slm günaydın kızlar bugün çok umutluyum sabah ateşimi ölçtüm 36,1 gördüm ama 3 gündür nasıl değişmez diye tekrar ölçtüm iyice baktım telefon ışığında ve aslında 36,7 imiş ve sanırım dün ve önceki günde 36,7 idi fakat ben karanlıktan göz yanılgısı yaprım sanırım çok heyecanlıyım kızlar dua edin opuyorumnanaktan
merhaba maviçiçek inş. hamilesindir canım . bende ateş ölçüyorum bildiğim kadarı ile yumurtlama sonrası ateş çıkıyo ve sabit kalır ve yükselirse adettinden 1-2 gün önce düşmezse hamilesin ama eğer adette 1-2 gün kala ateş düşerse hamile değilsindir. ama tabi burdaki bilenlerin yorum yapması daha doğru olur. canım 1-2 derecelik düşüşler çıkışlar yaşanıyor onlar için endişelenme.
pembe canım sen hamileydin değilmi canım kalp atışını duydunmu duyduysan kaç haftalıktı canım duyduğunda
kızlar tşkler ama ben hala bekliyorum.. şöyle özetliyim durumumu...
adetin 8.gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ölçmeye başladım.. 35.9..36.0.. çıkıyodu 3-4 gün.. sonra 36.3.. 36.5...36.6... 36.0...35.9...35.9...35.9...böle devam ederken bıraktım ölçmeyi olmadı heralde dedim... 18 ocakta hasta olacaktım 3-4 gün önce yine bakmaya başladım ölçmeye, yine 36.5-36.6 çıkıyor bu sabahta 36.5 çıktı hala adet olmadım ama pzr günü evde test yaptım tek çizgi çıktı...
durumum bundan ibaret... bu testlerin hata payı ne kadar acaba...?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?