Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Kızlaar bir arkadaşım var, Amerikada, hiç haberi yok bebek istediğimden, mesaj atmış bana, rüyamda seni hamile gördüm diyor. Hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2

kızlar iyi akşamlar, hemen selam verip tablomu ekleyeyim, sonra geçmişe bakıp geliyorum....
1. 06 Ocak R
2. 07 Ocak 36.5 R
3. 08 Ocak 36.2 R
4. 09 Ocak 36.6 R
5. 10 Ocak 36.7 ***** ov. testi çok belirgin ve kont.çiz.çok yakın koyulukta
6. 11 Ocak 36.5 ov. testi çok çok silik yok gibi
7. 12 Ocak 36.7 ***** ov. testi negatif bomboş
8. 13 Ocak 36.9 ov. testi negatif
9. 14 Ocak 36.9 ov. testi negatif
10. 15 Ocak 36.9 ov. testi negatif
11. 16 Ocak 37.0 ov. testi negatif
12. 17 Ocak 37.0 ov. testinde ikinci çizgi silik (gözle seçilebiliyor ama)
13. 18 Ocak 36.7 ov. testi negatif
14. 19 Ocak 36.9 ov. testi negatif

super, Nevetna,demek arkadasinin icine dogmus:))
hadi bakalim, hayirlisi ben bu ruya islerine cok inanir oldum.

Tubacim umarim degerlerin guzel cikar ama doktora da cok kulak asma kotu birsey derse. Neden dersen benim bir arkadasima doktoru senin cocuk sahibi olman cok zor, erkenden basla tedaviye vs dedi. Kiz ondan acayip mutsuzdu. Bu yuzden esiyle erkenden basladilar calismalara ve ilk aydan hamile kaldi, su an oglu var:))

benim tek derdim dr um iyi olsun anlayışlı güler yüzlü ve iyi bi dinleyici olsun.. inan uzmanlığından daha da önemli bunlar benim için... inş iyi bi dr çıkarsa hiç bırakma peşini:) bebiş olana kadar değil doğuma kadar o dr a devam ederim inş...

test değerleri yada muyene sonuçlarından hiç endişe etmiyorum tatlım.. şimdiye kadar bişey yoktu olmadı yine bebiş, yani sorun çksa da Rabbim dermanını vermiş her hastalığın. tedavimi olurum bebişim de gelir inş:CüvCüv:

yine gelcek inşallah o mucizeler canım merak etme doğurursun inşallah peş peşe:):):):)

ben bu ilk 3aydan çok umutluyum niye bilmiyorum
daha yeni evlendim ne de olsa bu ayı ilk denemem sayıyorum:))):roflol:

evlendiğimden beri iki kere test yaptım ikiside negatif çıktı
bidahakine dayanamam diye korkuyom
belki adetim 34günlük periyoda geçmiştir iki ay önceki yediğim iğnelerden((((
bakalım geçsin şöyle bi beş gün dahada bakcaz artık sonra:)))))
zaten üzülmem canım ne üzülcem alıştım mort olmayaakannehir

gel canım bekliyoruz:)

canım ya senin tablona akıl sır erdirmek mümkün değil ki bebiş gelmiştir umarım

yok canım ya artık çok daha sabırlı ve herşeye hazırlıklıyım bu konularda...

canım zaten bugüne kadar dr a düzenli gitmememin nedeni bu söylediğin şeyler, hemen tedavi istiyorlar ya bi durun bakalım doğal yolla kaç zamanda olacak .. hemen herkesi korkutuyorlar... hamileliğimden önce gittiğim dr bana rahim filmi verdi hiç muane bile etmedi yemin ederim sadece eski tetkiklere baktı bişey yok temiz ama 1,5 yıl bekledim diye muayene bile etmedi hem de özel hastane:) ve çektirmedim istediği şeyi 2 ay sonra bebişim geldi:)

aa pretty gelmiş
canım hoşgeldin, nasılsın nerelerdesin ya... Bebişin nasıl ne kadar oldunuz hay allah çok şaşırdım görünce aşağıda

prettttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy güzel annecik hadi nerdesin ya..

gel canım bekliyoruz:)

canım ya senin tablona akıl sır erdirmek mümkün değil ki bebiş gelmiştir umarım

al benden de o kadar valla artık hani bir şey yakalarım falan diye değil eğlenceli gelmeye başladı da bana ondan, arkası yarın gibi ya baksana....

aaaa aşkolsun pretty nereye gittin hemen görmedin mi yazdıklarımı ya.....

Hatuncuum, çok enteresan gerçekten. Ateşin çok yüksek seyrediyor maşallah. Ya aslında sen 6. gün yumurtladıysan beklenmeyen günün de 20. gün olmalı ama bilemiyorum.

Sağol Sabırsız. ınşallah bebeğimden önce haberi, rüyası gelmiştir.

Tuba, valla çok haklısın. Biraz doğal denemek lazım. Ama ben kendim de pimpirikliyim hemen çektirdim rahim filmini, içim rahatladı, isterse doktor çektir bu sefer, hiç zor değil.

ay kızlar siz de mi görmediniz ben mi göz yanılması oldum acaba, yok ama eminim ben aşağıda görmüştüm adını,
neyse belki de şöyle bir bakayım demiştir

merhaba kıslar nasılsınız? var mı yeni hamişlerimiz? nevetna inşallah hamişsindir canım hakkında hayırlısı olsun...

teoride öyle tabi onu ben de hesapladım, bal tarçın küründen önce öyle oluyordu çünkü. Ama artık hiçbir şey bilemiyorum ben bu tabloya ve kürden sonra başıma gelenlere bakarsak......

doğuracağım kız peşpeşe:) çocuğun olmuyor mu diyenleri çatır çatır çatlatacağım kapak olsun işte size diyeceğim:)

evet yeni evlimizi tebrik edelima.s.hadi haırlı işler:hulya::sm_cool:

evet iremciğim biraz korkuyorum aslında çok acıtıyorlar diye duymuştum ondan.. ama bu defa ne gerekiyorsa yapacağım inş çünkü çok bekledim

Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat (Kuru İncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMİŞLERİ:

TUBLİİŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....

arada yeniliyorum sayfayı sonra geçmişte kalıyor bulması zorlaşıyor:)

var mı yeni haberler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…