inanılmaz bi mucizeydi zaten o bebek.. o sıra eşimin sperm hareketlilik sorunu var dediler zorlaştırır hamile kalmanı demişlerdi (çok şükür kendiliğinden düzeldi eşimin durumu strestendi sanırım) ve o sıra hastalarımız vardı. sağlığımızın kıymetini anladık amaaan boşver dedik bebeği sen ben iyi olalım yeter başka bişey istemeyiz dedik ve kafamızdan attık 1 ilişkiye girdik.. hiç beklemiyordum 1 hafta geçince amaaaan kandırıyor bebiş bizi bişey yok ama bi test yapayım dedim pozitif:) dünyalar bizim olmuştu duymayan kıimse bırakmamıştık:) inşaallah bi daha olacak, 2-3 tane çocuk doğuracağım inşguclubacismile
sen de benim gibi önümüzdeki 2-3 ay için çok umutlusun umarım hepimiz muradımıza ereriz....
canım idrar testi yapsan aslında çıkar artık... ama adet olsan da üzülme nasıl olsa 3 ay içinde gelecek değil miolumunekankayizsmile
kızlar iyi akşamlar, hemen selam verip tablomu ekleyeyim, sonra geçmişe bakıp geliyorum....
1. 06 Ocak R
2. 07 Ocak 36.5 R
3. 08 Ocak 36.2 R
4. 09 Ocak 36.6 R
5. 10 Ocak 36.7 ***** ov. testi çok belirgin ve kont.çiz.çok yakın koyulukta
6. 11 Ocak 36.5 ov. testi çok çok silik yok gibi
7. 12 Ocak 36.7 ***** ov. testi negatif bomboş
8. 13 Ocak 36.9 ov. testi negatif
9. 14 Ocak 36.9 ov. testi negatif
10. 15 Ocak 36.9 ov. testi negatif
11. 16 Ocak 37.0 ov. testi negatif
12. 17 Ocak 37.0 ov. testinde ikinci çizgi silik (gözle seçilebiliyor ama)
13. 18 Ocak 36.7 ov. testi negatif
14. 19 Ocak 36.9 ov. testi negatif
super, Nevetna,demek arkadasinin icine dogmus:))
hadi bakalim, hayirlisi ben bu ruya islerine cok inanir oldum.
Tubacim umarim degerlerin guzel cikar ama doktora da cok kulak asma kotu birsey derse. Neden dersen benim bir arkadasima doktoru senin cocuk sahibi olman cok zor, erkenden basla tedaviye vs dedi. Kiz ondan acayip mutsuzdu. Bu yuzden esiyle erkenden basladilar calismalara ve ilk aydan hamile kaldi, su an oglu var:))
gel canım bekliyoruz:)
canım ya senin tablona akıl sır erdirmek mümkün değil kibebiş gelmiştir umarım
gel canım bekliyoruz:)
canım ya senin tablona akıl sır erdirmek mümkün değil kibebiş gelmiştir umarım
Hatuncuum, çok enteresan gerçekten. Ateşin çok yüksek seyrediyor maşallah. Ya aslında sen 6. gün yumurtladıysan beklenmeyen günün de 20. gün olmalı ama bilemiyorum.
Sağol Sabırsız. İnşallah bebeğimden önce haberi, rüyası gelmiştir.
Tuba, valla çok haklısın. Biraz doğal denemek lazım. Ama ben kendim de pimpirikliyim hemen çektirdim rahim filmini, içim rahatladı, isterse doktor çektir bu sefer, hiç zor değil.
yine gelcek inşallah o mucizeler canım merak etme doğurursun inşallah peş peşe:):):):)
ben bu ilk 3aydan çok umutluyum niye bilmiyorum
daha yeni evlendim ne de olsa bu ayı ilk denemem sayıyorum:))):roflol:
evlendiğimden beri iki kere test yaptım ikiside negatif çıktı
bidahakine dayanamam diye korkuyom
belki adetim 34günlük periyoda geçmiştir iki ay önceki yediğim iğnelerden((((
bakalım geçsin şöyle bi beş gün dahada bakcaz artık sonra:)))))
zaten üzülmem canım ne üzülcem alıştım mort olmayaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?