Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

aabeyazmelek ateşin çok güzel gerçekten bence bebiş var gibi hee çünkü 19.gün bi düşüş olup geri yükselmiş ümidini kaybetmeeeeeeeee

[/B]
günaydın hepinize kızlar. hayırlı cumalar dilerim.

hilalcim aynı sorun geçen ay ve bu ay bende de var. benim neredeyse 2 hafta önce yani yumurtlar yumurtlamaz başlardı bu durum. ama dediğim gibi 2 aydır olmadı. geçen ay dr kontrolündeydim ve 16. gün 21.7 mm bir yumurtam vardı. ama 21. gün yapılan progesteron testim 6 çıktı. yumurtlama olmamış ya da kalitesiz dedi dr. um. bu durumda bu ay da aynısı olduğunu düşünüyorum ben. çünkü ateşim yükselmedi ve bunu yükselten ve gögüslerin acımasına neden olan hormon progesteron. sanırım yumurtlamıyoruz, ya da yumurtamız kalitesiz oluyor. önümüzdeki ay dr a gidicem tekrar. hayırlısı olsun inşallah..

1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim / su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi

elçincim ben yeni başladım mantığı anlamaya çalışıyorum. sen 23. gün yumurtlamış olabilir misin acaba?

elover hayır canım benim yumurtam 17.gün çatladı bak dikkat edersen oradaki yükselme daha fazla

elover hayır canım benim yumurtam 17.gün çatladı bak dikkat edersen oradaki yükselme daha fazla

anladım canım. hani önce düşüp sonra yükselecek deniyor ya o yüzden 17 dememiştim yoksa artışa dikkat etmiştim :) sağol yardımın için elçincim.inşallah bu ay bebişin gelmiştir

herkesin farklı olur canım vücut ısısı benim hep böyle sabit gider sonra birden çatlar

hayırlısı canım inşallahhh

selam kızlar cumanız mübarek olsun
tubacım biz de sorun yok sadece eşim de morfolojik bir bozukluk vardı evicap kullandı
9 aydır bebeğimiz olmayınca gittim öce muayene etti
sonra yumurta takibi yaptı ilaçsız yumurtlamanın olup olmadığına baktı
sonra rahim filmi çekildi orda sol tüpte tıkanıklık çıktı ama dr önemsemedi klomen verdi klomeni ikinci kullanışımda hamile kaldım ama boş gebelik teşhisiyle 10+4 ken kürtaj oldum o zamana kadar belki kalbi atar diye bekledik
ardından 2 ay korundum sonra kan tahlili yapıldı ben de mthf 677 homozigot yani kan pıhtılaşması saptandı düşük sebebim de bulundu
sonra yine klomen kullendım üç sefer en son klomenle beraber çatlatma iğnesi oldum gebelik elde edemedik dr bana 1 ay dinlen sonrA aşılama yaparız dedi .ben de biraz bekleyim dedim bu ay olmazsa şubat adetinde aşılamaya başlayacağım
dr bana 3 ilaçtan sonra klomen kullandırrmadı çünkü yumurtalar ilaca alışıyor ilaç olmadan büyümüyor o yüzden fazla kullanılmamalı
umarım yardımcı olabilmişimdir canım

loveli hoşgeldin canım. yaşadıkların kolay değilmiş ama inşallah yaşayacağın güzellikler sana hepsini unutturur.

elçin canım açıklamaların için teşekkür ederim, öğrenmeye çalışıyorum işte :)

ya aslında benim yumurtlamama gibi bi derdim yok yani ilaçsızda yumurtluyom kalteli olduğunu söyledi doktorum
ama 3ay kafam karıştı
bidahaki ay bende gitcem doktora ve sorcam
bide benim çok ağrılı geçen adetlerim 3aydır hiç ağrılı geçmiyo
normalde ben ağlardım sürünürdüm resmen yerlerde
ama üç aydır hisstmiyorum bile(((

hilalcim benim de yumurtlama problemim yoktu. ama neden böyle oldum ben de bilmiyorum. benim de adetlerim çok sancılı geçer. tansiyonum düşer bayılacak gibi olurum hatta ama geçen ay hiç ağrım olmadı benim de.

hilalcim benim de yumurtlama problemim yoktu. ama neden böyle oldum ben de bilmiyorum. benim de adetlerim çok sancılı geçer. tansiyonum düşer bayılacak gibi olurum hatta ama geçen ay hiç ağrım olmadı benim de.

noliyi kız bize:))))
bidahaki ay ben doktora gitcem bakalım bi sorayım ne diyecek:)))

arkadaşlar nerdesiniz ya böyle bi zamanda beni yalnız bıraktınız ortadan kayboldunuz:)

kızlar üroloğun söylediklerinden sonra yıkıldım.. bi sürü şey düşünüyoruz eşimle karar veremedik... burda olsaydınız ayrıntılı bi şekilde anlatırdım ama anlatsam da kimse yok havada kalıyor yazılar...

canım benim hayır olsun ne oldu. dur sakin ol. hay Allah burda da fırtına var ve ben çıkmak üzereydim yazdıklarını gördüğümde. eve gider gitmez açarım yine bilgisayarımı. konuşuruz olur mu tubacım ama ne olursa olsun sakın ümitsizliğe kapılma :1hug:

yok canım benim ya ümitsizlik değil de biraz üzüldüm... hani üroloğ a sonuç göstereceğiz demiştim ya gösterdim dr bana eşinin varikoseli ve reflüsü var ameliyat olması şart yumurtlama takipi vs yaptırmayın olmaz.. bebek olsa da yine düşer dedi ilaç verir hallederiz diye düşünmüştüm aslında ancak düşündüğüm gibi olmadı.. 6 ay önce eşimden bu tahlili ve doopleri isteyen dr çocuk olmasına mani bi durum yok deyip gönderdi eşimi. bu dr ise aynı tahlillere AMELıYAT diyiyor şu an araştırma içersindeyiz.. dr, kür vs vs... aktardan bazı şeyler aldım eşime iyi gelecek umarım iyi gelir... düşünsenize ben bu ay o kadar ümitliydi ki kendimi bırakmıyorum ama ameliyat olursa da 6 ay tedavi olacakmış yani en az 6 ay daha bekleyeceğiz
bu kadar bekledim ama daha bekklemem gerekecek anlaşılan..Rabbim büyüktür O ol derse olur zaten...

Son düzenleme:
sabırsızcığım görüyor musun tatlım ya madem sorun var neden dr lar önce sorun yok deyip gönderiyorlar bunca aydır boşuna mı bekledim yani tedavisini olurdu ne güzel söyleselerdi.... şimdi anadolu yakasında profesör bi üroloji uzmanı arıyorum. eşimle buraya da görünmek istiyoruz bakalım prof ne diyecek.. ona göre bi karar alırız inş... ayrıca bazı kürler aldım aktara danıştım bakalım hayırlısı

Tubacim bence bir iki doktora gosterin, nasil ilk doktor gorememos. Benim esimde oldj o ameliyattan 3-4 aya hamile kalmistim.
Slkmayin kendinizi, o ameliyelat gerekli ise yapilmasi en dogrusu.

tedaviye başlarız düşüncesiyle gittim ama anlaşılan daha çooooooooook bekleyeceğiz:)

olsun ama bi yerlerden başlamak ta güzel, ne yapalım bizim de imtihanımız bu... elhamdulillah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…