canım arkadaşım sıkma canını bak arkadaşımın eşinin 2 milyon spermi vardı ve ileri hareket sorunu vardı arkadaşım eşine keçiboynuzu içirdi 6 ay kullandı ama 3 ay sonra test yaptılar 50milyon ve ileri hareketliler artmıştı 3 ay daha kullandılar test yaptılar 108 milyon olmuştu
abim de varikosel vardı ameliyat oldu girişi çıkışı 30dk yengem amelyattan 2 ay sonra hamile kaldı ardından 1 yıl sonra ikinci çocuğa hamile kaldı sıkma canını şöyle düşün sorunu biliyoruz çözümü var ve biz bu sorunu çözebilecek enerjiye sahibiz
o yüzden sen şimdi keçi boynuzu kullan
eşiminde morfolojisi bozuktu evicap kullandı eşin de kullanabilir e vitamini ya zararı olmaz sanırım
yanındayız unutma olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım ya düşünsene ben bu ay çok ümitliyim neşeliyim vs diye burda nutuk attım şimdi iseakannehir ister istemez üzülüyorum canım.. takmamaya çalışıyorum ama insan yine de daha bekleyeceğini bilmek yoruyor insanı.. beterin beteri vardır tabi ELHAMDULİLLAH.....
keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı sanırım bi ara kullanmıştık kür olarak şimdi yine almış bu hafta kullanacak..
evicap mı vitaminin ismi? tamam canım dr a gidelim bakalım ne diyecek ona göre bişeyler daha alırız inş...
şekercim geçmşi okuyorsun nasılsın
ya hatun nasıl erken adet olmuştu
nevetnanın eşi gelmişti dimi
pembe nasıl acaba
inş canım inş.. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inş....
belki de bu şekilde olur ve dr lar utanır:)olumunekankayizsmile
inş canım inş.. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inş....
belki de bu şekilde olur ve dr lar utanır:)olumunekankayizsmile
tugbacım okudum üzüldüm ama bıyandanda sevındım sorunun ne oldugu cıktı meydana ve bu amelıyatlardan sonra eslerı cok cabuk hamıle kalıyo.benım esımede bır sorun yok dedı doktor ama bır sure sonra amelıyatlık bışıy cıktı meydana ve bende dusugumun nedenının bu oldugunu dusundum hayırlısı esıme bır karısım hazırlattık aktarda bır kılo bal vs.. 15cesıt sey katıp karıstırıolar ve esımın sorunu cozuldu suan sayıda yukseldı hareketlılıkte
canım iyim ben de yol hazırlığı yapacağım şimdi çıkacağım gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?