Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

slm kılzar nasılsınız ben geldımmm varmı yenı haberlerınız

canım ya düşünsene ben bu ay çok ümitliyim neşeliyim vs diye burda nutuk attım şimdi iseakannehir ister istemez üzülüyorum canım.. takmamaya çalışıyorum ama insan yine de daha bekleyeceğini bilmek yoruyor insanı.. beterin beteri vardır tabi ELHAMDULİLLAH.....

keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı sanırım bi ara kullanmıştık kür olarak şimdi yine almış bu hafta kullanacak..

evicap mı vitaminin ismi? tamam canım dr a gidelim bakalım ne diyecek ona göre bişeyler daha alırız inş...

şekercim geçmşi okuyorsun nasılsın
ya hatun nasıl erken adet olmuştu
nevetnanın eşi gelmişti dimi
pembe nasıl acaba

evet canım vitamin
keçi boynuzu en az 3 ay kullanılmalıymış ancak etkisi çıkıyormuş
sen umut et neler okuduk buralarda nelere şahit olduk bir sperm yeter rabbim ol dedikten sonra bir tane yeter

eşim bugün dr a gelemedi işten dolayı, dr dedi ki bak sen bazı zorluklara katlanıyorsun o da gelsin tedaviisni ameliyatını vs olsun sonra doğal yönden olur başka bişey yapmanıza gerek kalmaz.. yaşınızda genç bekleyin dedi

herşey güzel olacak sakın bunu unutma bir iki üroloğa görünün profa görünün
hemen işlemlere başlamayın

sanki kocan keyfinden gitmedi ne biliyor dr gıcıkmış hele bir dr daha ameliyat şart desin ondan sonra

inş canım inş.. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inş....

belki de bu şekilde olur ve dr lar utanır:)olumunekankayizsmile

sen moralli olmalısın eşin şimdi daha hassas üzüldüğünü hissetirme daha da üzülmesin adam
bak gitmiş keçi boynuzu almış kendine kabuklu fındık yesin kırıp kırıp yesin sen de ye buna benzer şeyler yesin ve moral

tugbacım okudum üzüldüm ama bıyandanda sevındım sorunun ne oldugu cıktı meydana ve bu amelıyatlardan sonra eslerı cok cabuk hamıle kalıyo.benım esımede bır sorun yok dedı doktor ama bır sure sonra amelıyatlık bışıy cıktı meydana ve bende dusugumun nedenının bu oldugunu dusundum hayırlısı esıme bır karısım hazırlattık aktarda bır kılo bal vs.. 15cesıt sey katıp karıstırıolar ve esımın sorunu cozuldu suan sayıda yukseldı hareketlılıkte

evet son olarak 1 dr a daha göstermek istiyorum ama profesör araştırıyorum nette.. inş bi sonuca ulaşırız.. inş burdan cevap yazan da olur. doktor tavsiyesi bölümüne profesör üroloji uzmanı diye yazdım

tatlım yukardada yazdım bak oku esım amelıyata gerek kalmadı o karısımdan yeyınce tavsıye ederım aktarlar bılıyolar.ıcınde kecıboynuzu bal tama hatırlamaıyorum ama bılıyolar

aaferin sana böyle ol bak yavaş yavaş toparlıyorsun kendini
utanır o bak gör sen kafa rahatlayacak sağlıklı bir sperm gelicek bebiş olacak sana emel dedi dersinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım ben yarın memlekete gidiyorum bir süre yokum 1 hafta kadar bilgin olsun

canım iyim ben de yol hazırlığı yapacağım şimdi çıkacağım gelirim yine

tatlmmorel cok onemlı esının morleını yuksek tut bız gene herseyı konuşuyoruz tartışıyoruz burda olsun arkadaslarımızla olsun onlar oyle degıl hep ıclerınde yasıolar oyuzden hep ıyı olun

hoşgeldin canım nasılsın?

evet sorunun çıkması iyi ama bu test e doopler 8. ay da yapıldı. o zaman niye söylemediler? hem de özel hastanelere para yatırıyoruz..... boşu boşuna beklettiler beni kaç ay

bende bugün aktardan bişeyler aldım ve aktarcı doçent hocasına danışıp dönecek bana .. o zaman kür uygularız dedi inş...

canım sizin ne vardı? son kimyasal gebeliğinden bahsediyorsun değil mi?
sanırım benim 3 ay önceki silik testim doğruydu yani k. gebelik.. çünkü dr bugün dedi ki olsa da tekrar düşer gelişemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…