Tubacim bence bir iki doktora gosterin, nasil ilk doktor gorememos. Benim esimde oldj o ameliyattan 3-4 aya hamile kalmistim.
Slkmayin kendinizi, o ameliyelat gerekli ise yapilmasi en dogrusu.
yok canım benim ya ümitsizlik değil de biraz üzüldüm... hani üroloğ a sonuç göstereceğiz demiştim ya gösterdim dr bana eşinin varikoseli ve reflüsü var ameliyat olması şart yumurtlama takipi vs yaptırmayın olmaz.. bebek olsa da yine düşer dediilaç verir hallederiz diye düşünmüştüm aslında ancak düşündüğüm gibi olmadı.. 6 ay önce eşimden bu tahlili ve doopleri isteyen dr çocuk olmasına mani bi durum yok deyip gönderdi eşimi. bu dr ise aynı tahlillere AMELİYAT diyiyor şu an araştırma içersindeyiz.. dr, kür vs vs... aktardan bazı şeyler aldım eşime iyi gelecek umarım iyi gelir... düşünsenize ben bu ay o kadar ümitliydi ki kendimi bırakmıyorum ama ameliyat olursa da 6 ay tedavi olacakmış yani en az 6 ay daha bekleyeceğiz
bu kadar bekledim ama daha bekklemem gerekecek anlaşılan..Rabbim büyüktür O ol derse olur zaten...
siz kaç aydır deniyorsunuz. yine de çok şükredelim varikosel düzeltilecek bi durum hiç düzelmeyecek bişey de olabilirdi ben inanıyorum ki hepimiz Allah ın izniyle hamiş olacaz
selam kızlar cumanız mübarek olsun
tubacım biz de sorun yok sadece eşim de morfolojik bir bozukluk vardı evicap kullandı
9 aydır bebeğimiz olmayınca gittim öce muayene etti
sonra yumurta takibi yaptı ilaçsız yumurtlamanın olup olmadığına baktı
sonra rahim filmi çekildi orda sol tüpte tıkanıklık çıktı ama dr önemsemedi klomen verdi klomeni ikinci kullanışımda hamile kaldım ama boş gebelik teşhisiyle 10+4 ken kürtaj oldum o zamana kadar belki kalbi atar diye bekledik
ardından 2 ay korundum sonra kan tahlili yapıldı ben de mthf 677 homozigot yani kan pıhtılaşması saptandı düşük sebebim de bulundu
sonra yine klomen kullendım üç sefer en son klomenle beraber çatlatma iğnesi oldum gebelik elde edemedik dr bana 1 ay dinlen sonrA aşılama yaparız dedi .ben de biraz bekleyim dedim bu ay olmazsa şubat adetinde aşılamaya başlayacağım
dr bana 3 ilaçtan sonra klomen kullandırrmadı çünkü yumurtalar ilaca alışıyor ilaç olmadan büyümüyor o yüzden fazla kullanılmamalı
umarım yardımcı olabilmişimdir canım
ben 2,5 yıldır bekliyorum canım. geçen sene bi düşüğüm oldu. düşükten bundan kaynaklanyordur dedi dr..... inş bi çaresini buluruz.. vira Bismillah deyip çıktık yola umarım hakkımızda hayırlısı olur.. ama bu işin peşini bırakmayacağım inş.. profesör araştırıyorum şu an. eğer o da ameliyat derse ne olursa olsun eşimi razı edeceğim inş..
yok canım benim ya ümitsizlik değil de biraz üzüldüm... hani üroloğ a sonuç göstereceğiz demiştim ya gösterdim dr bana eşinin varikoseli ve reflüsü var ameliyat olması şart yumurtlama takipi vs yaptırmayın olmaz.. bebek olsa da yine düşer dediilaç verir hallederiz diye düşünmüştüm aslında ancak düşündüğüm gibi olmadı.. 6 ay önce eşimden bu tahlili ve doopleri isteyen dr çocuk olmasına mani bi durum yok deyip gönderdi eşimi. bu dr ise aynı tahlillere AMELİYAT diyiyor şu an araştırma içersindeyiz.. dr, kür vs vs... aktardan bazı şeyler aldım eşime iyi gelecek umarım iyi gelir... düşünsenize ben bu ay o kadar ümitliydi ki kendimi bırakmıyorum ama ameliyat olursa da 6 ay tedavi olacakmış yani en az 6 ay daha bekleyeceğiz
bu kadar bekledim ama daha bekklemem gerekecek anlaşılan..Rabbim büyüktür O ol derse olur zaten...
okudum canım okumaz olur muyum hiç ama kafam o kaadar karışık ki kelimeleri toparlayamıyorum. beynim çok yoruldu bi iki gündür... profesöre gidip herşeyi iyicene anlayana kadar kafam rahatlamayacak anlaşılan.. inan kahvaltı bile yapmamıştım az önce yedim bişeyler... 1 bardak süt ile duruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?