Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Evet haklisin, bence bir doktora daha gidin ve anlatin iki doktorin da teshisini, bakalim me diyecek.

Canim benim uzulme, bunu ogrenmeseydin yine hamile kalip dusuk olsaydi dqha cok uzuntu, atres vakit kaybi.
Bence bir an once dogrusunu ogrenin, ona gore baslarsiniz

Tubacim bence bir iki doktora gosterin, nasil ilk doktor gorememos. Benim esimde oldj o ameliyattan 3-4 aya hamile kalmistim.
Slkmayin kendinizi, o ameliyelat gerekli ise yapilmasi en dogrusu.

sizde de mi sperm sorunu ve varikosel vardı? düşük mü yaptın?

ameliyattan kaçtığımızdan değil ama daha önce 2 dr görmüştü bişey demedi de bu niye illaki ameliyat dedi diye eşim biraz kızdı anlayaağın. biraz araştırıp profesöre görün dedim eşime.. ne gerekiyosa yapalım...

slm canım benim eşim de de varikosel var. bizim de ileri harekette sorun var. eşim 1 yıldır ameliyata yanaşmak istemedi. sonra başka bir ile taşındık , burda da güvendiğimiz doktor yok ve eşim polis iznimiz çok yok.burda gittiğimiz doktor ameliyatlık bişey yok dedi biz de çocuk olmuyo deyince bi tahlil verin karar veririz dedi. ama bi fırsat bulup gidemedik. şimdilik dua etmekten başka yaptığımızbişey yok

siz kaç aydır deniyorsunuz. yine de çok şükredelim varikosel düzeltilecek bi durum hiç düzelmeyecek bişey de olabilirdi ben inanıyorum ki hepimiz Allah ın izniyle hamiş olacaz

siz kaç aydır deniyorsunuz. yine de çok şükredelim varikosel düzeltilecek bi durum hiç düzelmeyecek bişey de olabilirdi ben inanıyorum ki hepimiz Allah ın izniyle hamiş olacaz

ben 2,5 yıldır bekliyorum canım. geçen sene bi düşüğüm oldu. düşükten bundan kaynaklanyordur dedi dr..... inş bi çaresini buluruz.. vira Bismillah deyip çıktık yola umarım hakkımızda hayırlısı olur.. ama bu işin peşini bırakmayacağım inş.. profesör araştırıyorum şu an. eğer o da ameliyat derse ne olursa olsun eşimi razı edeceğim inş..

Tubacim ben cikiyorum, bence esinin kizmakla hakli cocuk oyuncagimi ama kizip da bunu cozumsum birakmak olmaz, guvendigininiz bir hastaneye gidip bir daha tahlil vs yaptirin.

teşekkür ederim canım.. inşallah derdimizin dermanını da verir Rabbim... üzülmemeye ve sabırlı olmaya çalışıyorum

tuba geliyorum ben yemek hazırlıyayım yarım saate gelirim
yazdıklarımı okudun mu

okudum canım okumaz olur muyum hiç ama kafam o kaadar karışık ki kelimeleri toparlayamıyorum. beynim çok yoruldu bi iki gündür... profesöre gidip herşeyi iyicene anlayana kadar kafam rahatlamayacak anlaşılan.. inan kahvaltı bile yapmamıştım az önce yedim bişeyler... 1 bardak süt ile duruyordum

inşallah canım. varikosel olduğunu yeni mi öğrendiniz? değerler neydi sayı hareket falan?

yukarda yazdım canım diğer doktorlar önemli bişey yok ddeyip göndermişti aynı tesstle üstelik:) ileri hareketliliği sorunu da var..

ben 1 yıldır araştırıyorum. ameliyat olanların büyük çoğunluğu normal yolla hamile kamış. bazı ameliyat olmadan kalanların sperm değerleri çok iyi. bir kaç kişiye de doktor ameliyat olmadan olmaz demiş ama ameliyat olmadan hamile kalmışlar ama çok az böyle olanlar. hatta birine hiç ihtimal vermemiş doktor mucize karışım diye varikosel karışımı kullanmış hamile kalmış. biz şimdilik beklemekteyiz eşim tekrar sperm tahlili verene kadar.

canım sakın tek dr un dediğiyle kalmayın. mutlaka başka dr lara da gösterin. hem sana birşey diyim mi bu forumdan çok sevdiğim bir arkadaşıma gittiği bir dr bu sonuçlarla imkansız dedikten bir ay sonra hamile kaldı. yani Rabbim ne derse o oluyor. sakın ama sakın ümitsiz olma canım. gidin başka bir dr a gösterin. keçi boynuzu kürü yapın. havuç suyu içsin eşin bol bol. e vitamini de spermlere çok iyi geliyormuş tubacım

canım arkadaşım sıkma canını bak arkadaşımın eşinin 2 milyon spermi vardı ve ileri hareket sorunu vardı arkadaşım eşine keçiboynuzu içirdi 6 ay kullandı ama 3 ay sonra test yaptılar 50milyon ve ileri hareketliler artmıştı 3 ay daha kullandılar test yaptılar 108 milyon olmuştu
abim de varikosel vardı ameliyat oldu girişi çıkışı 30dk yengem amelyattan 2 ay sonra hamile kaldı ardından 1 yıl sonra ikinci çocuğa hamile kaldı sıkma canını şöyle düşün sorunu biliyoruz çözümü var ve biz bu sorunu çözebilecek enerjiye sahibiz
o yüzden sen şimdi keçi boynuzu kullan
eşiminde morfolojisi bozuktu evicap kullandı eşin de kullanabilir e vitamini ya zararı olmaz sanırım
yanındayız unutma olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…