Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

nereye gidiyoorsun kız bizi bırakıp sağlıkla git gel canım... hayırlı yolculuklar...

umarım öyle olur canım:) ama böyle şeyler sanki hep başkasının başına geliyormuş gibime geliyor.. herşey bitti derken bebiş geliyor falan vs...

haklsıın tatlım özelde olsa bazen boyle seyler yasanıyo.hayırlısı tatlım demkkı boyle olması gerekıomuş.evet kımyasal gebelıgımden bahsedıyorum tatlım.hayırlısı bakalım rabbım hıc ummadıgımız anda meleklerımızi sabır burdan sınanıyoruz unutma tatlım ümitsizliğe asla düşme

varikosel miydi canım? sperm hareketliliğini ve kalitesini bozuyrsa ameliyat öneriyorlarmış...

sperm testini kaç kez hangi aralıklarla yaptınız? ve doopler falan istediler mi

varikosel miydi canım? sperm hareketliliğini ve kalitesini bozuyrsa ameliyat öneriyorlarmış...

sperm testini kaç kez hangi aralıklarla yaptınız? ve doopler falan istediler mi

tatlım yaklasık 8aydır bu konu ustune ygunlastık ve son ıkı ay faydasını gorduk.hem hareketsızlık hem dusukluk hemde tıkasnıklık kasık fıtıgı vardı sımdı cok sukur hıcbırı kalmadı tatlım

ve sperm testını hemen hemen heray yaptırdık.doktor klomen bırde antıbıyotık verdı

peki dr ameliyat dedi siz yapmadınız diye kızmadılar mı? klomeni ürolok mu verdi kadın doğumcu mu

emel canım benim ya inş güzel bi tatil iyi gelirolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

peki dr ameliyat dedi siz yapmadınız diye kızmadılar mı? klomeni ürolok mu verdi kadın doğumcu mu

tatlım bız doktorumuzu dgıştırdık o gerek gormedı sonrakı testlerdede normal cıkınca.urolog verdı tabıkı klomenı

çok sağol bitanem umut oldun vallahiolumunekankayizsmile canım benim bitanem ya inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun.... amiiiiiiiiiiin......:) eşimde ki varıkosel ve reflü çok küçük boyutta sanırım o yüzden ameliyat istemedi diğer dr lar.. bu dr niye böyle dedi bilmiyorum ama prof bulmalıyım işte o zaman içim rahatlayacak ve ne gerekiyorsa ancak o zaman yaparız

Beklenmeyen adet tarihi...

papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
ELCHIN............28-29 ocak
miray15………...1/şubat
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI.....
OCAK AYININ HAMıŞLERı

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....
ZEYNEPARZU.......

Son düzenleme:

canım benim çok sağol cevapların için.. ben şimdi çıkıyorum tatlım eşim gelmek üzeredir sofrayı kuracağım... ben onun durumunda olsam çok kötü olurdum Allah dağına göre kar yağdırıor ama biliyor musun kendini sorumlu hisseder diye ödüm kopuyor içim acıyor.. ha ben ha sen diyorum ne farkeder aynı şeyi ben de yaşayabilirdim diyorum hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…