aaferin sana böyle ol bak yavaş yavaş toparlıyorsun kendini
utanır o bak gör sen kafa rahatlayacak sağlıklı bir sperm gelicek bebiş olacak sana emel dedi dersinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım ben yarın memlekete gidiyorum bir süre yokum 1 hafta kadar bilgin olsun
hoşgeldin canım nasılsın?
evet sorunun çıkması iyi ama bu test e doopler 8. ay da yapıldı. o zaman niye söylemediler? hem de özel hastanelere para yatırıyoruz..... boşu boşuna beklettiler beni kaç ay
bende bugün aktardan bişeyler aldım ve aktarcı doçent hocasına danışıp dönecek bana .. o zaman kür uygularız dedi inş...
canım sizin ne vardı? son kimyasal gebeliğinden bahsediyorsun değil mi?
sanırım benim 3 ay önceki silik testim doğruydu yani k. gebelik.. çünkü dr bugün dedi ki olsa da tekrar düşer gelişemez
varikosel miydi canım? sperm hareketliliğini ve kalitesini bozuyrsa ameliyat öneriyorlarmış...
sperm testini kaç kez hangi aralıklarla yaptınız? ve doopler falan istediler mi
sadece kür mü uyguladınız? varkosel yoktu galiba
peki dr ameliyat dedi siz yapmadınız diye kızmadılar mı? klomeni ürolok mu verdi kadın doğumcu mu
çok sağol bitanem umut oldun vallahiolumunekankayizsmile canım benim bitanem ya inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun.... amiiiiiiiiiiin......:) eşimde ki varıkosel ve reflü çok küçük boyutta sanırım o yüzden ameliyat istemedi diğer dr lar.. bu dr niye böyle dedi bilmiyorum ama prof bulmalıyım işte o zaman içim rahatlayacak ve ne gerekiyorsa ancak o zaman yaparız [/QUOTE
anladım tatlı hayırlsıı
canım regl tarihini yazdırmadın ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?