Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hepinize günaydın kızlaaaar, güzel bir hafta dilerim opuyorumnanaktan

1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim / su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi
23.gün=36.3
24.gün=36.3
25.gün=36.4

1.gün..........29 aralık..........ölçmedim
2.gün..........30 aralık..........ölçmedim
3.gün..........31 aralık..........ölçmedim
4.gün..........1 ocak.............ölçmedim
5.gün..........2 ocak.............ölçmedim
6.gün..........3 ocak.............ölçmedim****
7.gün..........4 ocak.............36.0****
8.gün..........5 ocak.............35.9****
9.gün..........6 ocak.............36.0****
10.gün........7 ocak.............36.0
11.gün........8 ocak.............ölçmedim****
12.gün........9 ocak.............36.0****
13.gün.......10 ocak............36.1
14.gün.......11 ocak............36.1
15.gün.......12 ocak............36.1****
16.gün.......13 ocak............36.1****
17.gün.......14 ocak............36.1****
18.gün.......15 ocak............36.4
19.gün.......16 ocak............36.4
20.gün.......17 ocak............36.4****
21.gün.......18 ocak............36.5
22.gün.......19 ocak............36.5
23.gün.......20 ocak............36.4****
24.gün.......21 ocak............36.6
25.gün.......22 ocak............36.7
26.gün.......23 ocak............36.6
27.gün.......24 ocak............36.6
28.gün.......25 ocak............36.6

arkadaşlar ateşleriniz güzel gidiyor maşallah... umarım mutlu son bu ay dır hadi hamiş haberlerinizi verin de listemizi şenlendirelim... 4 hamişimiz var hatta şekerkız kardeşimizin k. gebeliğin de sayarsak 5 tane umarım ocak listesinde kalanların hepsi hamiş olur . inş bizde şubat ayının medar-ı iftiharları oluruz

evet canım doğru anlamışsın... 1,5 sene önce sperm hareketliliği az çıkmıştı ama ürolog doğal olur bekleyin demişti olmuştu.. düştü bebeğim. sonrasında 3 ay korunduk nisandan beri korunmuyoruz. eşim eylül de tekrar hastaneye gitti test ve doopler istemişler, yaptırdı. ürolog bu şekilde olur stres yapmayın. engel bi durum yok deyip gönderdi.. ben olmayınca kadın doğuma gittim bi sorunum yok hamdolsun eşimin tahlillerini gösterince tedaviye falan başlayamayız eşinin değerleri çok düşük ürologumuza göster onay verirse tedaviye başlarız dedi. üroloğa gösterdim hemen ameliyat dedi. bu değerlerle olmaz olsa da düşer dedi. ilk bebeğin de ondan düşmüş olabilir dedi.. ben de o dr a pek güvenemedim dr arıyordum işinin ehli prof. bakalım eşim bu hafta işten izin alabildiği gün prof. üürologa gidip tekrar test yapıp görüş alacak ona göre hareket edeceğiz...

ama bu arada çok güzel bi kür bulduk onu içiyor ve incir + fındık vs. + keçi boynuzu + çaksır çayı vs vs :) bunlar sperm hareketliliğine çok iyiyimiş. canım evet keçiboynuzu pekmezi de içmeye başladı ama zaten kürün içinde de var....

eğer şimdiye kadar dr lar bizi yönlendirseydi çooktan bebeğimiz olmuştu belki de boşu boşuna kürsüz tedavisiz bekledik dr ların yüzünden... aslında zamanı gelmemişti değil mi tatlım bak işte bu ay büyük bir enerjiyle başlamıştım dr a gittikten sonra biraz üzülsemde hemen toparladım kendimi.. eşim de dopingleri alıyor korkuyorum vallahi dün başladık çalışmalarakaydirigubbakcemile3:kedi: demek ki BİSMİLLAH deyip tekrar başlamalıymış yolaolumunekankayizsmile

canım bu arada sen nasılsın bebişlerin nasıl o kadar çok istiyorum ki ikiz:) dua et olur mu canım ya şöyle baştan kendinle ilgili kaç yıllık evisin sorun neydi tedavi neydi anlatır mısın umut olsun bana:)

Beklenmeyen adet tarihi...

papatse.............25/ocak ?????
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor) ????
ELCHIN............28-29 ocak?????
eLover..............30/ocak
erkaymak.........1/şubat
miray15………...1/şubat
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI.....
OCAK AYININ HAMıŞLERı

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....
ZEYNEPARZU.......

Son düzenleme:

canım ben de seninle aynı durumdayım. eşimin hareket problemi olmasına rağmen doktorumuz bekleyin dedi. 1 yıldır tekrar tahlil vermedik. burda yapılmıyo il merkezine gitmemiz gerekiyo. bir türlü nasip olmadı. profun dediğini mutlaka yaz bana. biz de bu ay da bebiş olmazsa bi tahlil daha vercez bakalım ne dicekler. benim de beklenen adet tarihim 1 şubat. beni de ekle listeye.bu arada son testteki hareket ve sayıyı yazar mısın önceki sayfalarda bulamadım.

tubiş beni de listeye ekleyebilir misin?

emin olmamakla birlikte 16 sında yumurtlamış olabilirim. bu durumda beklenmeyen tarih 30 ocak.. hayırlısı inşallah. hadi ellerin bana uğurlu gelsin inşallah

umarım tez vakitte hepimiz yavrularımıza kavuşur o güzel kokularını derin derin içimize çekeriz

eşim bu hafta gidecek inş. hemen yazarım canım. inş işin ehli bilgi sahiplerinin faydasını görürüz hepimiz..

canım sayıları yazmamıştım... bu test çok karışık ya:)
ama birazdan yazarım inş burdaysan. ben namaz kılacağım canım.. senin test yanında mı sizin kaçtı?

ayrıca hemen listeye yazıyorum canım

tubiş beni de listeye ekleyebilir misin?

emin olmamakla birlikte 16 sında yumurtlamış olabilirim. bu durumda beklenmeyen tarih 30 ocak.. hayırlısı inşallah. hadi ellerin bana uğurlu gelsin inşallah

ekledim bitanem...

inş inş canım umarım bebişin seninledir kaydirigubbakcemile2

ekledim bitanem...

inş inş canım umarım bebişin seninledir kaydirigubbakcemile2

canım ellerin dert görmesin. güzel dileğin için de Allah razı olsun. ateşime bakarsan hiç iç açıcı değil ama Rabbim bilir, umutsuzluk günahtıro yüzden amin inşallah diyorum canım sağolsın.

canım sayı 20milyon civarıydı. ileri hızlı hareketlilik %12 idi. ama doktorumuz deneyin bi kaç ay dedi. bi doktor da kesin ameliyat demişti. ama o olaydan sonra eşim başka ameliyat oldu. 6 ay pek bişey yapamadık. sonra tayinimiz çıktı. bi daha hiç tahlil vermedik. burda sperm testi yapılmıyo ama üroloji doktoru var. eşimi muayene edip ameliyatlık bişey yok dedi. ama test sonucunu bi görelim dedi. bu ayda bebiş gelmezse ki bence bu hareketle zor tekrar tahlil vercez. Allahtan umut kesilmez. inşallah hepimiz kavuşucaz bebişlerimize..

Merhaba kızlar. Bu ay deneyemeden oyundan atıldık. Hep 14-16. günler arası gelen ovulasyonum 11. gün geldi. Ateş de ov. testi de bunu onayladı. Biliyorsunuz eşim 12. gün akşamı gelecekti, ilişkimizse 13. gün oldu. Yani yumurtlamayı kaçırdık, ateş çoktan yükselmişti. Bir yandan iyi oldu boş yere ay sonuna kadar umutla beklemeyeceğim. Şu durumda 3 Şubatta adet olurum sanırım. Bu bana süper bir ders oldu. Ben ov. testi, ateş takibi vs. ile mekanik bi şekilde işte hesap kitapla hamile kalabileceğimi düşünüyordum. Anladım ki, bu iş hesaba kitaba sığmıyor. Allah verdiği zaman oluyor. Artık düzenli ateş ölçmemeye karar verdim. Akıntıyı görünce ov testi yaparım, o ara eşim yanımdaysa olur, değilse kendimi üzmeyeceğim. FF hesabımı da dondurdum. Arada girip size bakarım. Güzel haberlerinizi alırım. Nasılsa gelecek yıl eşimle hep beraber olacağız, belki o zaman olması daha hayırlı. Hepinizi öpüyorum.

hop hop iremciğim sende buraları boşlarsan yandık he:) canım benim ne zaman geleceği hiç belli olmaz hep npsl i hatırlıyorum asla olmaz dedi oldu hem de ikiz:)

canım buraları boşlama ya alıştık birbirimize...olumunekankayizsmile

hakkında ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun inş..

hem 11. gün pozitifi gördüysen zaten en geç 48 saate kadar ovulasyon gerçekleşiyor biliyorsun... yani bence şansın var...

nette ovulasyon testi spsriş etmiştim bugün geldi. onda şöyle yazıyordu çift çizgiyi gördüğünüz gün den 24 ile 36 saat içersinde ovulasyon gerçekleşir ve biter. bu nedenle bu günlerde 2 gün üst üste ilişkide bulunmak gebelik şansını artırıyor...

aynen aktarıyorum:
"(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.

Son düzenleme:

inş canım inş en yakın zamanda inanıyorum buna.. dr lar ne dersin desin biliyorum en yakın zamanda geleceksin yavrum

20.03.2008 tarihinde yaptığımız sperm analizindeki değerler:
miktar 2.0 sperm sayısı 120 milyon / 1. saat de ileri çok hızlı hareketli %17 / ileri hızlı hareketli %23............vs vs 2. saat de ileri çok hızlı hareketli %12 / ileri hızlı hareketli %20 (ürolog sorun olmaz dedi denemeye devam edin bebek olur dedi, kadın doğum uzmanı ise gebe kalmanı zorlaştırır dedi,ileri hızlı hareketli %40 ın üzerinde olmalı dedi denemeye devam ettik bebeiş oldu ama 2 aylıkken düştü)

19.08.2009 tarihinde yapılan sperm testi ise özetle şöyle: (ama bu daha ayrıntılı ve daha uzman ellerde yapıldı)

miktar 3,5 / sperm sayısı 107 m. /Motılıte (%) 53 , +4 %30 , +3 %10 +2 %13 ve devam ediyor bu şekilde saat geçtikçe değerler düşüyor alt sayfada da... vs vs....

morfoloji bayağı düşük %3 (sanırım en az 5 olmalıymış)

biliyorum çok karışık ama işte böyle

sperm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…