iyiyim ttalım sen nassılsın? nasıl gidiyor yeğenim seni üzmüyor değil mi
canım çok teşekkür ederim. gerçekten umut odun bize.. yazdıkların çok doğru ve çok güzel.. umut veriyor insana. ALLAH RAZI OLSUN...
Ne demek canim, rica ederim, Bebisler gelecekleri zamani biliyorlar, Annelere de sabirla ve azimle gayret etmek dusuyor. Asla umitsizlikle degil.. Allah tan duam sana bir kiz bir oglan saglikli ikizler vermesi.. :) Senin ikiz istedigini bildigim icin. Aslinda bunu eskiler intizar olarak soylerlermis, ikiz bakiminin zorluguna vurgu yapmak icin. Ama Allah dagina gore kar verir.. Onlarin canini ve sagligini dusununce, hicbir bakimlari eziyetleri zor gelmez. kaydirigubbakcemile5. Allah in izniyle altindan kalkarsin.. Tum bebek isteyenlerin kucaklarinin dolmasi dilegiyle..:1rolleyes::CüvCüv:
inş canım inş en yakın zamanda inanıyorum buna.. dr lar ne dersin desin biliyorum en yakın zamanda geleceksin yavrum
20.03.2008 tarihinde yaptığımız sperm analizindeki değerler:
miktar 2.0 sperm sayısı 120 milyon / 1. saat de ileri çok hızlı hareketli %17 / ileri hızlı hareketli %23............vs vs 2. saat de ileri çok hızlı hareketli %12 / ileri hızlı hareketli %20 (ürolog sorun olmaz dedi denemeye devam edin bebek olur dedi, kadın doğum uzmanı ise gebe kalmanı zorlaştırır dedi,ileri hızlı hareketli %40 ın üzerinde olmalı dedi denemeye devam ettik bebeiş oldu ama 2 aylıkken düştü)
19.08.2009 tarihinde yapılan sperm testi ise özetle şöyle: (ama bu daha ayrıntılı ve daha uzman ellerde yapıldı)
miktar 3,5 / sperm sayısı 107 m. /Motılıte (%) 53 , +4 %30 , +3 %10 +2 %13 ve devam ediyor bu şekilde saat geçtikçe değerler düşüyor alt sayfada da... vs vs....
morfoloji bayağı düşük %3 (sanırım en az 5 olmalıymış)
biliyorum çok karışık ama işte böyle
sperm
canım benim 2-3 kala olduğundan bile emin olamadığım şkilde bir çizgi vardı - silik ötesi.
umarım bebişin gelmiştir canım, ama sen kan testi yaptırarak kontrol altında tut durumu.
bence yolda üşütmemeye bak canım, onun dışında bişi olmaz herhalde, kendine çok daha fazla dikkat et bence.
hayırlı olsun canım
canım Rabbim isteyince herşey olur. biz dua etmeye devam edelim. eşinde varikosel olan biri bu forumda yazmış, doktorlar %2 ihtimal bile vermemişler. ama hamiş kalmış nasılsa olmayacak diye kendini strese sokmadan normal ilişkileri olmuş ve hamileymiş. Rabbim hepimize en hayırlı ve sağlıklısından nasip etsin..
Ne demek canim, rica ederim, Bebisler gelecekleri zamani biliyorlar, Annelere de sabirla ve azimle gayret etmek dusuyor. Asla umitsizlikle degil.. Allah tan duam sana bir kiz bir oglan saglikli ikizler vermesi.. :) Senin ikiz istedigini bildigim icin. Aslinda bunu eskiler intizar olarak soylerlermis, ikiz bakiminin zorluguna vurgu yapmak icin. Ama Allah dagina gore kar verir.. Onlarin canini ve sagligini dusununce, hicbir bakimlari eziyetleri zor gelmez. kaydirigubbakcemile5. Allah in izniyle altindan kalkarsin.. Tum bebek isteyenlerin kucaklarinin dolmasi dilegiyle..:1rolleyes::CüvCüv:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNBUSAYFAYI 20 SAYFA DAHA UZATABİLİRİM BU DUA İÇİNopuyorumnanaktan EVET İKİZLERİ ÇOK SEVİYORUM HEM DE BİRİ KIZ BİRİ ERKEK:) BAKMA BÖYLE SÖYLEDĞİME CANIM HAKKIMIZDA HANGİSİ VE KAÇ TANE HAYIRLISIYSA RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLISINI VERSİN İNŞ...
İKİZLERİN ZORLUĞU İKİ KAT AMA SEVGİSİ DEkaydirigubbakcemile5
cnm biraz üzdü aslında korkuttu
dün gece 2 damla kan geldi benden sonrda kasığıma bi ağrı saplandı bütün gece uyumadım sabah ezanını duydum sonra uyumuşum
kalktığımda saat 1 di yine 1 2 damla kanamam olmuş
hemen eşimi aradım dr a gittik aklım çıktı giderken her yerde tipi şeklinde kar var
neyse dr düşük tehliken var ama korkma içerden bi kanama yok
parça yada pıhtı düşerse o zaman hemen gel dedi
progestan ve bir de iğne verdi iğnemi oldum
ağır iş ilişki yasak
fazla aykta durmamam dinlenmem gerekiyormuş
çok korktum meleğime bişey olacak diye neyseki şimdi iyiyiz
bu arada kabi henüz atmıyor ama normal daha çok küçük dedi 15 gün sona hem kontrol hemde kalbini dinlemeye çağırdı
sat la uyumlu 6 haftalık görünüyor dedi
çok şükür Allahıma
Naber Tuba?
Nevetna kusmus galiba ates olcme yontemine, umarim gelir yine de hu forma, zevkli oluyordu sohbet etmek
arkadaşlar aranıza yeni katıldım,ilk bebeğim düştü:kürtaj oldum.
yumurtlama dönemimdeyim bugün adetimin 15.günü normalde 28-29 günde bir adet oluyorum son ilişkim 2 gün önceydi acaba hamile kalmışmıyımdır
arkadaşlar aranıza yeni katıldım,ilk bebeğim düştü:kürtaj oldum.
yumurtlama dönemimdeyim bugün adetimin 15.günü normalde 28-29 günde bir adet oluyorum son ilişkim 2 gün önceydi acaba hamile kalmışmıyımdır
Tebrikler lulu
bugun ogrendigim 3. hamilelik haberi.. Darisi isteyen herkedin basins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?