Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

adet tarih derece
1 12 35,4
2 13 34,3
3 14 35,7
4 15 35,5
5 16 35,5
6 17 35,4
7 18 36,2
8 19 35,8
9 20 36,4
10 21 35,5
11 22 34,1
12 23 35,7
13 24 36,2
14 25 36,2
15 26 36,3

benimkiler bayaı değişken

sevgicim hoşgeldin. ben de bu konuda çok deneyimli değilim bu ay ilk defa ölçüyorum. ama sanırım 11. gün yumurtlama olmuş, 12. gün çatlamış ve sonrasında ateşin yükselmeye başlamış. umarım 10. veya 11. gün çalışma olmuştur. hayırlısı olsun canım.

10-12 ve 13 te oldu umarım tutar bu sefer

canım çok sevindim. Allah ikinize de sağlık versin. güzel bi hamişlik geçirirsin umarım. darısı hepimizin başına

siklusun ne kadar sürüyor canım, yani kaç günde bir adet oluyorsun. 11 de yumurtladıysan 25 günde bir adet oluyorsun gibi duruyor da..

değişiyor cnm bazen 29 bazen 30 bi kerede 31 sürdü. ovulasyon testine görede 13. gün çift çizgi çıktı. dünde çizginin biri silinikti. anlamadım walla ama 10 undan itibaren başladık işte. inşllh tutar.

Allah Allah. 13. gün çift çıktıysa, 14. gün yumurtladın demektir canım ama ateşe göre pek öyle değil gibi ama normal siklusun ve ovulasyon testine göre öyle olmalı. aklım karıştı ve seni yanıltmak istemem.

evet cnm benimde aklım karıştı ama ilk test ağustan kalmaydı. bi tane kalmıştı. yeni paket almadığım için boşa gitmesin die kullanmıodum. bozulabiliomu acaba paketinden hiç çıkarmadım ?

evet cnm benimde aklım karıştı ama ilk test ağustan kalmaydı. bi tane kalmıştı. yeni paket almadığım için boşa gitmesin die kullanmıodum. bozulabiliomu acaba paketinden hiç çıkarmadım ?

son kullanma tarihi geçmedeysi bozulmamıştır canım

MERHABA ARKADAŞLARA BEN ARANIZA YENı KATILDIM 3 DEFA YUMURTA TAKıBı YAPTIRDIM OLMADI 2 SENEDıR BEBEK ıSTıYORUM BÜTÜN TESTLERıMı YAPTIRDIM Bı SORUN ÇIKMADI YAŞIM 29 ıLK DEFA ISIMI ÖLÇEREK YUMURTLAMAMI TAKıP EDıCEM BAKALIM KISMET KıMBıLıR ALLAHIM ıZıN VERıRSE BU AY TUTTUTURURUZ
10 gün: 36,3

Tatlibela, ne kadar suruyor adetin ve genelde ne zaman yumurtlaman?
Mesela benim 11-12 gibi oluyor ondan 10. Gun basliyotum calismaya, yumurtlama dan bir gun sobraya kadar, gerci ilk defa bu ay boyle yspiyorum. Obur aylar biraz tembeldim.
Senin de 10. Gun galiba ondan bir calisma yapistersen :)

Bu arada atesin guzel gidiyod, ben de dun gece hic uyuyamadim yskan oldu atesim:)

yok be canım benim ateşe bakınca içim kararıyor yumurtlamamışsın galiba diyor ne zamandır ölçüm yapan bir arkadaşım. sincap burada da yazıyordu belki hatırlarsın. üzülüyorum ben de ne yapayım inşallah dr a gittiğimde bir sorun çıkmaz.

ben de wc ye kalktım sonra hiiiç uyuyamadım senin gibi. nooluyor bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…