Bence yumurtlamissin, yanu atesin 36.1 iken 36.7 olmus, sonraki dususler onemli degil, bir de ne jadar dogru olctugumuze bakar.
Vallahi bazilari kis tatilinde, bazilari galiba kustu ondan gelmiyor yani ara vernem ustiyor, bazilari hamile ugramiyor veya az ugruyor, bazilari da adet gunu yaklastikca giriyor.
Ondan sessizlesti:)
Hehehaklisin
Ben butun ogrendiklerimi FF sitesine borcluyum. Sen de gir, bir account ac, ates degerlerini gir boylece o sana soyluyor ovulasyon gununu. [fertilityfriend.com]Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting[/url]
Hehehaklisin
Ben butun ogrendiklerimi FF sitesine borcluyum. Sen de gir, bir account ac, ates degerlerini gir boylece o sana soyluyor ovulasyon gununu. Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
evet canım doğru anlamışsın... 1,5 sene önce sperm hareketliliği az çıkmıştı ama ürolog doğal olur bekleyin demişti olmuştu.. düştü bebeğim. sonrasında 3 ay korunduk nisandan beri korunmuyoruz. eşim eylül de tekrar hastaneye gitti test ve doopler istemişler, yaptırdı. ürolog bu şekilde olur stres yapmayın. engel bi durum yok deyip gönderdi.. ben olmayınca kadın doğuma gittim bi sorunum yok hamdolsun eşimin tahlillerini gösterince tedaviye falan başlayamayız eşinin değerleri çok düşük ürologumuza göster onay verirse tedaviye başlarız dedi. üroloğa gösterdim hemen ameliyat dedi. bu değerlerle olmaz olsa da düşer dedi. ilk bebeğin de ondan düşmüş olabilir dedi.. ben de o dr a pek güvenemedim dr arıyordum işinin ehli prof. bakalım eşim bu hafta işten izin alabildiği gün prof. üürologa gidip tekrar test yapıp görüş alacak ona göre hareket edeceğiz...
ama bu arada çok güzel bi kür bulduk onu içiyor ve incir + fındık vs. + keçi boynuzu + çaksır çayı vs vs :) bunlar sperm hareketliliğine çok iyiyimiş. canım evet keçiboynuzu pekmezi de içmeye başladı ama zaten kürün içinde de var....
eğer şimdiye kadar dr lar bizi yönlendirseydi çooktan bebeğimiz olmuştu belki de boşu boşuna kürsüz tedavisiz bekledik dr ların yüzünden... aslında zamanı gelmemişti değil mi tatlımbak işte bu ay büyük bir enerjiyle başlamıştım dr a gittikten sonra biraz üzülsemde hemen toparladım kendimi.. eşim de dopingleri alıyor korkuyorum vallahi dün başladık çalışmalarakaydirigubbakcemile3:kedi: demek ki BİSMİLLAH deyip tekrar başlamalıymış yolaolumunekankayizsmile
canım bu arada sen nasılsın bebişlerin nasılo kadar çok istiyorum ki ikiz:) dua et olur mu canım ya şöyle baştan kendinle ilgili kaç yıllık evisin sorun neydi tedavi neydi anlatır mısın umut olsun bana:)
Bana email addresini ver seni refer edecegim, buldum
geliyor :)ozelden gonderiyorum
canım umarım boşuna geçirdiğin süre daha iyi şeylere vesile olur canım.
Vardır her işte bir hayır. Tabi insan bu kadar süreyi boşuna geçirdiğine üzülür ama daha geç olmadan gelir umarım bebişin. bana anlat demişsin ya bak yazıyorum şimdi:)
biraz uzun oldu ama daha önce yazdığım 1- 2 yazıdan kopya cektim:)
daha kızken pcos olduğumu biliyordum
evlendim 2.5sene d.kontrol hapı kullandım
2008eylulde ilacı bıraktım,ilk ay adetim düzenliydi, sonra gelmedi, dr a kostum.
bhcgye baktı, birşey yok diye dr farlutal verdi, bitti adet olamadım ve agrılarım olduğunu söyledim,salak dr, olursun yakında diye gecistirdi.
bende soğan suyu içtim, madem olamıyorum bu işe yarar diye.
hani soğan kürü varya pcoslulara önerilen, içtim ve anında ağrılarım başladı.
adet oldum gibi oldu,neyse 1hafta kıvrandım sonrasında öğrendimki dış gebelik geçirmişim ve tüpüm parçalanıp karın boşluğuna kanama yapmış.
laparoskopi ile yıkandı orası ama dr tüpü almadı - bu arada gittiğim dr u ve hastaneyi bilmem acil oraya gittik ve kaldım orada.
dr tüpü almadı ama normalde araştırdım rüptüre olmuş tüpler hep kapatılmış((
benimkinin kendisini yenilemesi beklendiğinden alınmadı - buda tahmin edersinki ikinci kez dış gebelik riskini artırıyor,bu anlattığım 2009 ocak.
kendiliğimden adet olamadım hiç, bu arada araştırıp sevimli dr buldum kendime
düşün bak ocaktan temmuza kadar 1 kere adet oldum oda yine farlutalle.
sonra ağustos ve eylülde dr ile klomen ve catlatma iğnesi denedik.
benim sol tüp patlamıştı ve klomen denediğim iki ayda da 1 yumoş hep soldan geldi ve iki ayda da hamile kalamadım
dr ilaca ara verdi ve benden rahim filmi istedi
bu ayda kalamasam rahim filmi çektirecektim
dr ilacı bırakınca bende bal-tarcın-corekotu kürünü kullandım 2-12 gunler arasında, aynı dönemde de eşime hergun keciboynuzu pekmezi içirdim.yine bu kürün yanına günde 2-3 kuru incir yedim. aynı zamanda ateş ölçerek yumurtalamayı yakalamaya calıstım.
ama bu kür yumurtayı öyle bir catlattı ki inanılmaz bir ağrım oldu 18.gun.tabi hemen değerlendirdik.
Hamile kaldığım dönemde eşimde bende griptik her aksam ıhlamur-tarcın-elma kabugu kaynatıp içiyorduk, içine de bal ve limon.
kocam bu ikizleri hala bala bağlar:)cok bal yedik o ay cunku.
Allah hepinize tez zamanda gönderir bebişlerinizi İnşallah :Saruboceq:
günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan
günümüz aydın olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.
1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim/ su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi
23.gün=36.3
24.gün=36.3
25.gün=36.4
26.gün=36.4 (2 gibi uyandım tuvalete gittim sonra da neredeyse hiç uyuyamadım)
27.gün=36.5 (uykum sürekli bölündü, uyandığımda da çok terlemiştim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?