yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor ama erken yapma kimyasal olursa üzülürsün
kanda gebelik görüüyor ama artış olmuyor kese oluşmadan adet oluyorsun
eeeeeeee sen de var tabi 2 çocuk ondan rahatsınopuyorumnanaktan yanlış hatırlamıyorsam 3. planlıyorsun değil mi ???
canım ya çevre baskısı çok var.. yoksa benim umrum değil eşim le halimizden memnunuz olsa çok güzel olur amaolumunekankayizsmile
ah canim ya, simdiden bu kadar stres yaparsan, yarin cocugunun atesi cikinca, bogazina su kacip tikaninca, yere dusup dizini kanatinca, benim kucuk kizin bu sabah yaptigi gibi, sutu masadan alayim derken, basindan asagi devirince, okulda problemler yasayinca vs vs.. sabri nerden bulacaksin.. Bak ne guzel esin de rahatmis. Tedavisini olsun, Allah in izniyle gelecek bebisleriniz. Cevreye de hic bakma, herkes kendi derdine baksin. :enbuyukkk:
Kardesim 4 sene cabaladi simdi 2 sene arayla 2. bebisi yolda. Ama basinda sac kalmadi o 4 sene boyuncaki stres zamaninda. Simdi de ona derman ariyor. Allah in ol dedigine kim yok diyebilir. Sen Allah tan hayirlisiyla istiyorsun O da seni simdilik bununla deniyor. Ama bu simdilige dahil olan anda sabir en buyuk ilac. Bulut vardi bir yerde, tup yaptirmis, normalle olmaz demisler diye, kizin tup tutmamis, ertesi ay normal yoldan hamile kalmis. Mevzu su ki arkadaslar, inanin ben buraya geliyorum ve yazdiklarimi buyuk bir samimiyetle yaziyorum. Kucuk kizima hamileyken, bebiste bir saglik problemi oldugunu soylemislerdi. Simdi adini bile anmak istemiyorum. Ama esim de ben de oyle mutevekkildik ki, (zaten tevekkul etmekten baska care yok) Allah im dert senden derman senden dedik.Dogana kadar problem ilerleyerek devam ettigini soylediler. Dogum sonrasi yogun bakim nakil vs. den bahsetti dr. Bu arada duyan butun arkadaslar yas tutmaya basladilar ahlar vahlar.. Biz de uzuluyorduk tabii ama, hic karamsarliga kapilmadik, niye demedik. Derdi verenin Derman oldugnu hatirladik hep. Ve sonuc. Gercekten dogdugunda bahsedilen sorun vardi ama hayret ki, cocugun fonksiyonlarini etkilemiyordu. 1 yasindan sonra da kuculerek kayboldu. Sonsuz sukurler olsun.. Kimselerin evladina da gostermesin. Demek istedigimi anladiniz sanirim bacilar. Dert ondan Derman ondan. Hem simdi erkeklere bile dogurtuyorlar yeni techno ile.. Hic uzmeyin tatli caninizi, hayat kisa,
Benim bugun off gunum, temizlik yapip dolaba yemek biritirecektim Ama bu kk bagimlilik yapiyor insanda. Bu aksamin yemegini ancak yaptim :) Opuyorum hepinizi ve bugun bir daha gelmemek uzere gidiyorum :):asigimpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?