canım peki ovulasyon testi iki çizgide aynı çıktığında ondan sonraki günler yapmanıza gerek yok 2 gn üst üste çalış yazıyordu testi aldığım sitede..peki merak ediyorum pozitif testin ardından yaptığınız testler yine pozitif mi, silik mi yoksa negatif mi çıkıyor
Tubacim ben kactim, arada yine gelirim:))
Bu aksam kolay gelsin size:)))
ne oldu sevgiciğim hayırdır
oo bir gelmemisim eski hizina yetismis topic..
Elchin ben bayagi umutluydum atesinden, yuksek guzel gidiyordu ama lovelininde dedigi gibi yuksek ates birsey ifade etmiyor, onemli olan tablonun genel hali..
elover testin negatif cikmis ama biliyorsundur testler genelde adet gununu gectikten sonra %100 guvenilir oluyor, adetten once guvenilirligi %60 gibi, bunu umutlandirmak icin demiyorum ama yine de aklinda bulunsun, adet gunun gecikirse o gun yaparsan hem kafanda soru isareti olmaz hem de bosuna para harcamamis olursun.. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebisine..
Aramiza hosgelsin julinn, ates olcme yontemini seviyorum ama sanirim bir-iki ay daha yapip birakacagim.. ama bu formu seviniyorum, insanlarin muhabbetleri cok sicak ve icten.
Tubacim ovulasyon testleriyle bayagi sey okudugum icin biliyorum, varsa sorun soyle bana.
canım o zaman böyle hormonlu sağlıksız gıdalarla beslenmiyorlardı ki..(((( maşallah bizim hangi yediğimiz doğal söylesene canım benim... hem bişey diyeyim mi Allah ol dedi mi oluyor, hiç yaşa başa yönteme vs vs bakmıyor... benm çevremdekilerin %70 ilk denemeyle hamile klaıyor ya anlmıyorum ben niye yapamıyorum... hiç uğraşmıyorlar ama ilk seferd hamiş kalıyorlar.. bunun tek açıklaması var Allah ol demeyince olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?