Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Belki de duzene gidiyordurm Tubacim, ben mesela hic agri yasamiyorum :)
Siz bu ay boyle sade ilacsiz duzenli iliskiyle deneyin bakalim.
canini da bosu bosuna sikma, dert etme agrim yok diye..
sen 2-3 daha dene ovulasyon testini ve calismalari.. foto cekersen de buraya koyarsin baakrizz

canım peki ovulasyon testi iki çizgide aynı çıktığında ondan sonraki günler yapmanıza gerek yok 2 gn üst üste çalış yazıyordu testi aldığım sitede..peki merak ediyorum pozitif testin ardından yaptığınız testler yine pozitif mi, silik mi yoksa negatif mi çıkıyor

Ben dayanayip yapmissin benim 1. gun sonra yine pozitif cikti, sonra ertesigun negatif cikti.
Nedeni de test bu LH hormonu var ya, ilk pozitifte onun yukselisini, ikince pozitifde de inisini goruyormus. ondan art arda oluyormus, testlerde ondan aklini karistirmamak icin insanlarin yapmayin gerek yok diyorki bende hakli..

Bir de ondan diyorum ovulasyon gunu ve bir gun sonrasi da onemli diye, bazen hemen yumurtan catlamiyormus..
Umarim cevabim yeterince aciklayici olmustur

Tubacim ben kactim, arada yine gelirim:))
Bu aksam kolay gelsin size:)))

yine gel canım buraları boşlamayın kızarım ha:)))))opuyorumnanaktan

evet canım çok işim var çooooooooookŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:hulya::hulya::hulya::hulya: inş erken yumurtlayıp kaçırmamışımdır...

sevgiciğim senin canın mı sıkkın hayırdır canım anlatsana.... bu arada hoşgeldin aramıza biraz kendini tanıtır mısın

canım o zaman böyle hormonlu sağlıksız gıdalarla beslenmiyorlardı ki..(((( maşallah bizim hangi yediğimiz doğal söylesene canım benim... hem bişey diyeyim mi Allah ol dedi mi oluyor, hiç yaşa başa yönteme vs vs bakmıyor... benm çevremdekilerin %70 ilk denemeyle hamile klaıyor ya anlmıyorum ben niye yapamıyorum... hiç uğraşmıyorlar ama ilk seferd hamiş kalıyorlar.. bunun tek açıklaması var Allah ol demeyince olmuyor

canım benim karşılaşamadık seninle. yok kuzucum yok ben anladım ki bu ay da içimde melek yok. akıntım azaldı, göğüslerimin şişi indi, sıcaklığım düştü hissediyorum, karnımda regl öncesi ağrılarım var ve çooook sinirliyim. ama yine de üzülmicem kısmet böyleymiş dicem. yine de desteğin için teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

şimdi kızlar biizi görünce gelirler birer birer opuyorumnanaktan

bütün kızar topladık toplandıkkaydirigubbakcemile5

geldim canım
ov.testi hakkında hiç bilgim yok zaten sabırsızcım anlatmış herşeyi sana

cnm benimki uzun mesele çok sıkılıorum artık doktora gitçem. geçen yıl hamile kaldım ama boş gebelik oldu aldılar. nisanda alındı ağustosta başladık halada yok

Kizimi okula biraktik geldik, bir ev supurdum, ocaga yemekkoydum... bir geldim, sayfalar ucmus.. Tugbacigim,canim cok sagol ekledigin icin :)

sen benim hikayemi okudun mu okusaydın haline şükrederdin ben yaklaşık 3 yıldır bekliyorum((( geçensene hamiş oldum ama 2 aylıkken düştü kürtajla da içim temizlendi... ve zaten 1,5 yıl bekledikten sonra olmuştu, şimdi ise nisandan beri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…