Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ben de 1 yıl bekledim hamiş kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı eylülden beri bekliyorum yaşımda 32 dertlendim bakın

Kizimi okula biraktik geldik, bir ev supurdum, ocaga yemekkoydum... bir geldim, sayfalar ucmus.. Tugbacigim,canim cok sagol ekledigin icin :)

ne demek rica ederim canımcımopuyorumnanaktan

biz öyleyizdir canım bi geliriz pür geliriz opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ama bi gideriz buralar boynu bükük kalır:gitme:opuyorumnanaktan

:'( nie olmuo yaaa doğumlar zorlaştı artık.

momof ne okulu gece gece kız

:) saat su an 11.25 am. canim :)

ne demek rica ederim canımcım

biz öyleyizdir canım bi geliriz pür geliriz

ama bi gideriz buralar boynu bükük kalır

canim, inan cok hos bir muhabbetiniz var. Ben her konuya katilamasam da okuyorum. Sizinle dertlenip sizinle guluyorum. Masallah diyeyim, nazar boncugumu da ekleyeyim

ben de 1 yıl bekledim hamiş kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı eylülden beri bekliyorum yaşımda 32 dertlendim bakın

ah canım ah dertlendik değil mimafoldumben canım benimopuyorumnanaktan keşke iremciğim de gelse şekerciğim hatunum ve diğer kardeşlerimin hepsii

valla yaşım 30 küçük olsam rahatlarım ama yaşım büyük geç evlendim 29 yaşında evevlendimbir sene evliliğe alışma eve alışma dedik 9 ay dkh kullandım bıraktıktan sonra olmayınca dr gittim klomenle hamiş kaldım ama boş gebelik oldu devam etsydi bu hafta doğumu vardı ama olmadı

momofcuğum o senin güzelliğin bitanem))) güzel bakarsan güzel görürsün derler

ben de 26, 27 e gireceğim canım eşim de 30 a girecek.. 3 yıl 2aylık evliyiz

Anaaam, sen daha bebeymissin ya. Ben de bu kiz bu kadar kafayi takiyor, 40 oluyor herhalde dedim. :roflol: millet 30 undan sonra cocuk planliyor , daha dur bakalim. Allah in izniyle, saglikla kavusacaksin bebislerine... :sm_cool:
Sen de sevgicigim, loveli cigim. Yas mevzusunu dert edecek yasa gelmemissiniz daha hihoyyyt

eeeeeeee sen de var tabi 2 çocuk ondan rahatsınopuyorumnanaktan yanlış hatırlamıyorsam 3. planlıyorsun değil mi ???

canım ya çevre baskısı çok var.. yoksa benim umrum değil eşim le halimizden memnunuz olsa çok güzel olur amaolumunekankayizsmile

nevetna glese morali bozuktu yakalayamadığı için ama ayrıyken zor oluyor eşinin yanına gidince düzelir hemencik bebişi olur

ahh smöylenmeyen ama yüzden okunan o baskı yok mu bi de evde bir 3nfes olsa ne güzel olur yumuk gözler küçücük eller ve ayaklar

bakim dedim yazcaktım. bişi sorcam. kan testi ne zmn yapılıo ve sonucu aynı gün öğrenebiliyormuyuz. bugun 17. gün ayın 10 unda adet olmam lazım. ne zmn randevu alim sizce.

yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor ama erken yapma kimyasal olursa üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…