Kizimi okula biraktik geldik, bir ev supurdum, ocaga yemekkoydum... bir geldim, sayfalar ucmus.. Tugbacigim,canim cok sagol ekledigin icin :)
sen benim hikayemi okudun mu okusaydın haline şükrederdin ben yaklaşık 3 yıldır bekliyorum((( geçensene hamiş oldum ama 2 aylıkken düştü kürtajla da içim temizlendi... ve zaten 1,5 yıl bekledikten sonra olmuştu, şimdi ise nisandan beri bekliyorum
ben de 1 yıl bekledim hamiş kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı eylülden beri bekliyorum yaşımda 32 dertlendim bakın
momof ne okulu gece gece kız
ne demek rica ederim canımcım
biz öyleyizdir canım bi geliriz pür geliriz
ama bi gideriz buralar boynu bükük kalır
ben de 1 yıl bekledim hamiş kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı eylülden beri bekliyorum yaşımda 32 dertlendim bakın
ben de 26, 27 e gireceğim canım eşim de 30 a girecek.. 3 yıl 2aylık evliyiz
Anaaam, sen daha bebeymissin ya. Ben de bu kiz bu kadar kafayi takiyor, 40 oluyor herhalde dedim. :roflol: millet 30 undan sonra cocuk planliyor , daha dur bakalim. Allah in izniyle, saglikla kavusacaksin bebislerine... :sm_cool:
Sen de sevgicigim, loveli cigim. Yas mevzusunu dert edecek yasa gelmemissiniz daha hihoyyyt
ahh smöylenmeyen ama yüzden okunan o baskı yok mu bi de evde bir 3nfes olsa ne güzel olur yumuk gözler küçücük eller ve ayaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?