Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

tubacım 2. çizgiyi çokta önemseme siz iyi çalışıyosunuz allah ta kısmet ettikten sonra olur mutlaka.

kızlar ben kapatayım 15 dk kaldı giyinip çıkayım çok korkuyorum eyvahedigeldismile
yarın görüşürüz :gitme:

tubacım 2. çizgiyi çokta önemseme siz iyi çalışıyosunuz allah ta kısmet ettikten sonra olur mutlaka.

canım orası öyle tabi de biz ilk kez bu ay böyle çalışmaya niyet ettikkaydirigubbakcemile2 hep kaytarıyorduk sonra da niye olmuyor diyordukopuyorumnanaktan inş bu 3 ay dan çok ümitliyim..... c

canım korkma korkma zaten yok diyen den korkacaksınkaydirigubbakcemile3 kesin pozitif çıkaropuyorumnanaktan inş inş...

ah güzelim ya bunu mu sorun etmşsin kendine yapma be güzelim daha adetine bile 10 gün var.. şimdiden korkarsan hamileyken çok stres olursun canım benim korkma. şu an döllendiyse bile hapşırmayla düşmez bitanem merak etme RABBıMıZ ONU EN GÜZEL ŞEKıLDE KORUYOR

CANLAR İŞTE BU DA BENİM TABLOM alkisalkisalkis

regl / ateş / ovulasyon testi / akıntı

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı :hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi silik / yoğun akıntı
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı

ne bilim cnm ya geçen yıl ben okulda çalışıodum orda öle dediler

Kizlar ben de koydum ilk defa atesimi, zaten 5-6 gun kaldi bakalim..

1.)36.3
2.)
3.)
4.)36.3
5.)36.3
6.)36.3
7.)36.1
8.)36.3
9.)36.2
10.)36.5
11.)36.5 (ovulasyon testi pozitif)
12.)36.4 (kasiklarimda kramp vardi, ve FF burayi ovulasyon gunu olarak belirledi)
13.)36.5
14.)36.5
15.)36.5
16.)36.6
17.)36.5
18.)36.7
19.)36.6
20.)36.4 (kasiklarimda cok agri vardi)
21.)36.7

Kizlar merhaba. Gecmisi okuyamadim insallah hamilelerimiz vardir. Benim durum bu ay tamamen sapitti. 11. gun yumurtladim, esim 13. gun geldigi icin kacirdik, 19. gunden itibaren lekelenmem basladi ve bugun 23. gunde regl oldum. Normalde 27-30 arasi oluyordum. Biraz arastirdim ve stres sonucu projesteron duserse boyle olabiliyormus. O yuzden bu isten biraz uzaklasiyorum. Olursa olur, olmazsa da olmaz. Allah bilir zamanini. Sizi cok ozledim, insallah hamile haberleri alirim yakinda.

nevetnacim merhaba, ozledik seni ne zamandir.

cok gecmis olsun.. stres maalesef boyle alt ust ediyor..
ben de bu ay son kez yapacagim ates olcmesi vs. ama buraya girip bakmayi da seviyorum.
Umarim sen de kendini cok soyutlamazsin..
NE DERSIN?

bende bıraktım ateş ölçmeyi, ama sizi bırakamıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan, sabırsız sende benim gibi iki defa yumurtladın bu ay galiba. Bünyem sapıttı valla ticker chartım bile anlamadı ne olduğunu

tuanat vallahi benim de bu ay bir sapitti atesim,bir dusuyor bir yukseliyor, surda 4-5 daha kaldi,artik orda ne yapar bilmem, hayirlisi:)

selam tatlım, ben ov. testini bu ay içindeki ikinci adetim bittikten sonra yapmaya başladım ve 10. günü çizgiler aynı koyuluktaydı ve bu test saat 16.30 civarında yaptığım testti.
Daha sonra o akşam müsait olamadık bir türlü ve ben de nasıl olsa erken erken çalışamıyoruz bari ikinci bir test yapayım bakalım nasıl çıkacak dedim ve tabii kullanma kılavuzuna uygun olarak, sıvı ve idrar açısından. Gece saat 01.00 - 01.30 arası tekrar ikinci kez yaptım o test negatif çıktı, benim de 10. güne kadar varla yok arası çıkıyordu çizgiler ama o gün hemencecik ve ikisi kopkoyu çıktı, zaten akıntımdan birşeyler hissetmiştim ve kasıkta sancılarım vardı gerçi bunu kist de yapıyor benim ama, belki bu sancılar psikolojik de olabilir çünkü adetin 5 günü dr ye gittiğimde sol overde yumurtam olduğunu söylemişti bilmiyorum ben de kaçırdık mı kaçırmadık mı bilmiyorum çünkü koyu çizgiyi gördüğümüzde hemen değerlendiremedik gece yarısından sonra da zaten test negatife dönmüştü, bilmiyorum artık tuttu mu tutmadı, hayırlısı allahtan,
Ama bak sana söyleyeyim tatlım bu testleri kullandığın ve pozitifi gördüğün için hemen bebiş olacak diye kendini sabitleme bu fikre, ben daha önce de yaz aylarından beri kullandım ara verdim bir ara ama olsun ve kaç kere de bu şekilde pozitif testleri değerlendirdik ama Allah ol demeyince tutmuyor işte, sabır tatlım sabır.

selam kızlar kimse yok mubilmiyorumkismile gelin de muhabbet edelm çok ihtiyacım var biraz ağladım üüzldüm bişeye((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…