cnm 13 gün yumurtlamışsın bence :) ben çok kötüyüm ya
sinüzitim başladı gene başım ağrıoooooo :'( hamileysemde düşer dime
tubacım 2. çizgiyi çokta önemseme siz iyi çalışıyosunuz allah ta kısmet ettikten sonra olur mutlaka.
sevgiciğim ben sorunu anlamadı güzelim onun için yazamadım
hilalciğim hoşgeldin
ah güzelim ya bunu mu sorun etmşsin kendine yapma be güzelim daha adetine bile 10 gün var.. şimdiden korkarsan hamileyken çok stres olursun canım benim korkma. şu an döllendiyse bile hapşırmayla düşmez bitanem merak etme RABBİMİZ ONU EN GÜZEL ŞEKİLDE KORUYOR
hatuncuğum arada gel be ablacığım özletin kendini...opuyorumnanaktan lisyete ekledim... ovulasyonun gerçekleşmiş bak maşallah... ablacığım anlamadığım bişey var.. ovulasyon testini aynı gün içersinde 3 tane yaptın ve 3 de farklı sonuç mu çıkardı yanibilmiyorumkismile ben bu ay ilk kez yapıyorum 10. gün başladım yapmaya bugün 16. gün.... 4 saat idrar tutup fazla sıvı almamaya özen göstererek testi yapıyorum ancak başladığım günden beri hep silik hep silik.. diğer çizgi kadar koyu olmadı halabilmiyorumkismile anlamadım ki cumaratesi pzar akıntı yoğunlaştı ve overlerim ağrıdı yumurtlama ya oldu ya yakındır dedim ama 2. çizgiyi koyu yakalayamadım daha... bakalım bugünkü nasıl olacak.. umarım kaçırmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?