Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

cnm 13 gün yumurtlamışsın bence :) ben çok kötüyüm ya
sinüzitim başladı gene başım ağrıoooooo :'( hamileysemde düşer dime

kızlar bir haftadır yoktum(((
umarım unutmadınız beni ne var ne yok bakalım
hamiş varmı???????????

merhaba hilalciğim...:1hug: kaç gündür görememiştim seni, hoşgeldin... bu ara yine kimsecikler yok zaten ben de pek girmiyordum.....

bildiğim kadarıyla yeni hamiş yok opuyorumnanaktan

evet canım bence de sresten uzak tut kendini.... eşin de bünyesini kuvvetlendirici kürler ve keçiboynuzu pekmezi içmeye devam etsin... inş en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz....

eşim de hala işten izin alıp dr a görünemedi((( geçen hafta gidemedi inş bu hafta gideceğim diyor.. ne yapsın o da haklı... bu işe yeni giirdi zaten izin almaya çekiniyor.. hayırlısı olsun inş...:1hug:

hatuncuğum arada gel be ablacığım özletin kendini...opuyorumnanaktan lisyete ekledim... ovulasyonun gerçekleşmiş bak maşallah... ablacığım anlamadığım bişey var.. ovulasyon testini aynı gün içersinde 3 tane yaptın ve 3 de farklı sonuç mu çıkardı yanibilmiyorumkismile ben bu ay ilk kez yapıyorum 10. gün başladım yapmaya bugün 16. gün.... 4 saat idrar tutup fazla sıvı almamaya özen göstererek testi yapıyorum ancak başladığım günden beri hep silik hep silik.. diğer çizgi kadar koyu olmadı halabilmiyorumkismile anlamadım ki cumaratesi pzar akıntı yoğunlaştı ve overlerim ağrıdı yumurtlama ya oldu ya yakındır dedim ama 2. çizgiyi koyu yakalayamadım daha... bakalım bugünkü nasıl olacak.. umarım kaçırmamışımdır

CANLAR ıŞTE BU DA BENM TABLOM

regl ateş / ovulasyon testi / akıntı

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı :hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi silik / yoğun akıntı
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi ???

Sağol sitareciğim çift çizgiyi koyu kırmızı olarak yakalayamadım daha bakalım bugün ne olacak 4 den sonra yapıyorum... Eğer hafta sonu yumurtlamam gerçekleştiyse kaçırmış olabilirim. Biz testi ilk kez kullanıyoruz hep silik çıktı 1 haftadır, biz net çizgiyi bugün yarın buluruz diye dün ilişki olmasın dedik spermlerin klaiteli olması açısından ama pişman oldum ya test te çıkmadıysa ve bittiyse(( zaten sperm hareket sorunumuz var(( umarım bugün ilşki olur ve yakalarız çift çizgiyi

korkma canım kısmet bu işler rabbim istedi mi her şekilde olur. yumurtlama sonrası şans yok diye bişi yokki. ne kadar çok arkadaşım var yumurtlmadan ertesi 2 günde hamile kalanlar. hem spermler 48 saat yaşıo içinde. dün bişiler olmasa da ondan öncekiler ordaydı merak etme :)

Canım eŞımın sperm sorunu var geÇmıŞ sayfaları okumadın sanırım.. AnlatmıŞtım dr gıttık vs dıye.. SaĞol canım yorumların ıÇın...

Sen erdem e gıdıyordun deĞıl mı? Nasıl memnun muusn? BebıŞın nasıl

hımmm..geçmişi okuyamadım baya birikmiş bilmiyodum cnm. geçmiş olsun onun da çaresi var çok şükür. dedim ya ol derse olur ne de olsa bi tane sperm işe yarıo sadece az da olsa çok da olsa olcak inş.

evet bn erdeme gidiyorum canm memnunum çok şükür. 11. haftadayım 2li testim olcak haftaya inş. bakalım birlikte büyüyoruz işte. darısı senin başına.

opuyorumnanaktansağol sitareciğim... inş testlerin güzel sorunsuz çıkar... kendine dikkat et tamam mı))

adalet hanıma gidiyordun memnun muusn yoksa dr değiştirdin mi

regl 3.gün: 36.2 ---- (azitro-keçiboynuzu-incir)
4.gün: 36.3 Şeniz (azitro-keçiboynuzu-incir)
5.gün: 36.3 Şeniz (azitro bitti klomen başladı-kürlere devam)
6.gün: 36.3 Şeniz (klomen-kürler)
7.(son) gün: 36.5 Şeniz (ölçmekte geciktim) (klomen-kürler)
8.gün: 36.5 Şeniz (klomen-kürler)
9.gün: 36.4 ---- (klomen bitti-kürler devam)
10.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
11.gün: 36.4 Şeniz (kürler)
12.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
13.gün: 36.2 ---- (akıntı var) (kürler)
14.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
15.gün: 35.8 (çok erken kalktık emin diilim) ---- (kürler)
16.gün: 36.4 Şeniz (kasıklarda çok sancı ve beyaz kremsi akıntı) (kürler)
17.gün: 36.3 Şeniz (kürler)
18.gün: 36.3 Şeniz (kürlerden sıkıldık bıraktık)
19.gün: 36.3 ----
20.gün: 36.6 Şeniz
21.gün: 36.6 ----
22.gün: 36.5 ----
23.gün: 36.3 (hiç uyuyamadım- öğlenden sonra dinlenip ölçtüm 36.9 ) ----
24.gün: 36.5 (gece 4.30 da da sabah kalktığımda da aynı) ----
25.gün: 36.7 ---- (süt gibi akıntı)
26.gün(bugün): 36.6 (süt gibi akıntı)

kızlaaarrr ateşim bööle devam etmekte ama ben dayanamadım sabah gittim kan verdim zaten demir eksikliği var diye dr tekrar çağırmıştı bide tiroid sorunu varmı merak ediyodum sabah gittim hepsini aradan çıkardım bi koca şırınga kan aldılar yav kolum hala ağrıyo :çok üzgünüm: dr. dedi şüpheleniyomusun gebelikten evt dedim regl kaç gün geçti ki dedi 2 gün var dedim daha 2 gün mü geçti dedi halbuki daha gününe 2 gün var demek istemiştim ama o öle deyince evt dedim kaydirigubbakcemile3 daha çıkmaz kanda dedi siz farzedinki 10 gün geçmiş dr bey ben baktırmak istiyorum dedim iyi sen bilirsin dedi o da kaydirigubbakcemile3 ama kızlar hiç umudum yok kendimi dinlediğim içindi galiba belirti dediğim şeyler kan verince geçiverdi hepsi yine yok eminim boşa gitti onca şey :çok üzgünüm: sonuçları 15.30 da alcam tekrar girip yazamam heralde yarın veririm artık acı haberi bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ezelciğim bu tabloyla olmadıysa yuh yaniopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

benim de tablo seninkine yaklaşıyor:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…