Beklenmeyen adet tarihi...
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?
arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...
selam kızlar, tubacım, pek görüşemedik kaç günlerdir, ben malum en son dr ye gittikten sonra moralim yeni düzeldi sayılır, değerlerimin kötü çıkması ve yine bir kistim olduğunu öğrenince,
ATEŞ ÖLÇMEYı FALAN DA BIRAKTIYDIM
ama toparlanınca dr yumurtam olduğunu söylemişti ben de onu takip etmek için acaba çatlama olucak mı olmayacak mı gerçekten giriyor muyum menopoza diye merak ettim ve ov. testi yaptım,
10. günü yani cumartesi günü kopkoyu iki çizgiyi gördüm öğleden sonra ve gece yine tek çıkmıştı, bu nedenle de yumurtanın çatladığı sonucuna vardım
sana listeye yeni tarihimi bile verememiştim ya, şimdi teoride hesaplayınca yeni tarihimi 14 şubat diye belirledim ama tabi benim malum çok karmaşık ya 50 günde oluyorum ya da 15 günde bir, bu ay ne olur bilmiyorum ama istersen benim tarihimi 14 şubat diye yazabilir misin tatlım nasip belki bu ay birşeyler yakalarız artık kısmetse.....
kızlar bir haftadır yoktum(((
umarım unutmadınız beni ne var ne yok bakalım
hamiş varmı???????????
kızlar ben anladım ki eşim ameliyet olmadan bebiş gelmicek. dün 4 saat boyunca varikosel ameliyatıyla hamile kalanlar topiğini baştan sona okudum. değerleri çok kötü olanlar bile Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamile kalmışlar. o yüzden umudum çok, yalnızca baya bi erteledim umudumu. benim eşim havalar düzelince olurum diyo. yani nisanda olsa 3ay sonra yaz tatili olacak. memlekete filan gidicez. o burda kalacak ben ailemin yanına gidecem. derken eylül gelir. ben bu aydan sonra bebişi hiç düşünmeden bu ay olacak mı diye kafamı yormadan geçiricem günlerimi. çünkü dün daha iyi anladım ki ameliyatsız olmayacak nasılsa boşyere her ay stres yapmayım.
İyİyİİz sİtarecİĞİm hoŞgeldİn nasılsın
Sağol sitareciğim çift çizgiyi koyu kırmızı olarak yakalayamadım daha bakalım bugün ne olacak 4 den sonra yapıyorum... Eğer hafta sonu yumurtlamam gerçekleştiyse kaçırmış olabilirim. Biz testi ilk kez kullanıyoruz hep silik çıktı 1 haftadır, biz net çizgiyi bugün yarın buluruz diye dün ilişki olmasın dedik spermlerin klaiteli olması açısından ama pişman oldum ya test te çıkmadıysa ve bittiyse(( zaten sperm hareket sorunumuz var (( umarım bugün ilşki olur ve yakalarız çift çizgiyi
Canım eŞİmİn sperm sorunu var geÇmİŞ sayfaları okumadın sanırım.. AnlatmıŞtım dr gİttİk vs dİye.. SaĞol canım yorumların İÇİn...
Sen erdem e gİdİyordun deĞİl mİ? Nasıl memnun muusn? BebİŞİn nasıl
ezelciğim bu tabloyla olmadıysa yuh yaniopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
benim de tablo seninkine yaklaşıyor:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?