Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım ateşin süper maşallah... eğer iyi çalıştıysan inş bebişin seninledir... dün de sanki yerlerşme gibi ağrı ateş düşüşü falan.. hadi hayırlısı tatlım. umarım bebişin seninledir. ama eğer vakti zamanı gelmediyse çok üzülme ne olur

Saol canim benim, dedigin gibi cok umit etmeden bekleyecegim gunumy, yoksa hayal kirikligi oluyor.
Sen neden agladin?

sen yine de gel özletme kendinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ordamisin? Kiyamam sana.. yoksa ovulasyon testi pozitif vermedi diye mi uzuldun mu?
Belki ya kacirmissindir ya da bu testlerin hata payi da var, ondan bircok insana bazen gostermiyormus, ondan bu aletlere bayagi sayan soven de oluyor. Ondan uzulduysen bosuna uzulme..

canım kusura bakma ya geçmişe bakıyordum bitanem... ya bi arkadaşımıza yemeğe gitmiştik annesi de ordaydı kızın ve kaç yıllık evlisiniz tedaviye gidin vs vs diye canımı sıktı

yok düşük yapınca kürtajı bazen hatalı yapıyorlarmış da, tedavi olun da falan da filan deyip durdu hiç sesimi çıkarmadım... yerin dibine girdim sanki çünkü arkadaşımın annesi eşimin ve damadının yanında konuştu bunları. hiç konuşmadım belli etmemeye çalıştım ama çok üzüldüm

aaa ne ayip ya insanlara bak, onlara dusmeyen konularda yorum yapip bir de boyle sert bir yorum yapiyorlar.
yuh yani..
canim benim sen kulak arkasi et onlari. Sonucta sizde ugrasiyorsunuz, olmadi mi zaten belli ne yapacaginiz.
Ben de bu haftasonu ogrendim, arkadaslarim 3 senedir evliler, 2 senedir deniyorlardi, olmayinca hic canlarini sikmamislar. direk tup bebek isine girdiler.
Umarim en kisa zamanda alirlar bebislerini kucaklarina..

hiç suçum olmamasına rağmen sorun var zannediyorlar ya buna çok üzülüyorum. ama asla ve asla eşime laf söyletmem ben üzülürüm daha iyi. eşime ilk spermlerde sorun olduğunu duyduğumuz 2008 mart ayından beri sakın kimseye söyleme dedim. kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz dedim.. onun üzülmesine dayanamam

aa cidden cok ayip etmis, arkadasin sustursaymis ya annesini..hic denilecek seyler mi bunlar..
Haklisin insan uzulmez ki, uzulur.. ama ben artik biraz kasarlandim galiba bu insanlar yuzunde, artik pat diye soyluyorum haddinize dusmez diye, gerci sonra ayip oluyor ama yani herkes bence sinirini bilmeli..

Kurtaj olayina gelince, dogru duzgun bir doktora yaptirdiysam sorun morun olmaz, sen merak etme..

eşimin üzülmesine dayanamam onu incitmelerine dayanamam. varsın sorun bende zannetsinler (vallahi sorunum yok dememe rağmen) inanmasınlar hiç umrum da değil ama bazen içleniyorum işte , aslında son 3 aydır çok rahattım hiç ağlamıyordum bile regl olunca ama bazen içleniyorum işte

dr a gittim ben. eşim de işten iizn alıp gidecek inş bu hafta takrar sperm testi falan yapacak inş.. prof a gidecek inş. ona göre hareket edeceğiz ama biz boş geçirmek istemiyoruz ovulasyon günlerini. eşim ne bulursa yiyiyor garibim benim bitanem. ben ne kadar üüzlüyorsam o bin katı üüzlüyor ben nasıl kıyarım ona söylesene canım arkadaşşım nasıl derim ki sorun ondalmaz:

Tubacim canim benim sen bu iyi kalpliliginle inaniyorum ben ne kisa zamanda guzel haberleri alacaksin.
Gec olsun da guc olmasin diyelim..
Sen moralini yuksek tutmaya calis.

ay cok tatli bir cifte benziyorsunuz..
Tabi hic el verir mi insanin ici oyle soylemeye.

O zaman bak bu gece son aglaman, boyle olumsuz son dusunmen olsun.
Madem esin gidecek doktora, bak bakalim sonuclar ne gelecek.

Nevetna nin dedigi gibi stres en kotu dusman..

canım benim sağol bitanem iyi ki varsın ve iyi ki burdasınopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bu çevre baskısı olmasa var ya hiç umrum da değil hiçbişey biizm aşkımız bize verilen en büyük armağan hamdolsun... 3-5 tane yapıyorlar da ne oluyor yani burunları sorundan çıkmıyor bi de büyükleniyorlar cahil cahil...... çocuktan başka hiçbişeyleri yok ama anlamıyorlar.... herşey çocuk değil bu dünya da.. ben çocuğum olsun diye değil eşimi sevdiğim için evlendim... evlenmek için evlenmedim yada çocuk için değil ki ama anlamıyorlar işte herşeyi çocuktan ibaret sanıyorlar

Maalesef oyle cocouk dogurmakla isin bittigini saniyorlar. aslinda oyle degil. ee ne yapacaksin cahillik biraaz.

Bir tane olsun tam olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…